Green Line Clear Active Odličovač očního make-upu recenze a zkušenosti

Odlíčení Green Line Clear Active Odličovač očního make-upu
Odlíčení Green Line Clear Active Odličovač očního make-upu - obrázek 1
5 2.5 11
  • Průměrné hodnocení 2.5
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Green Line

Recenze produktu
Green Line Clear Active Odličovač očního make-upu

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.2.2013 22:05:49

Podle mě docela podprůměrný odličovač očí na to, že se jedná o dvoufázový. S klasickou řasenkou si poradí dobře, s voděodolnou už je to o něco horší - musíte víčko drhnout a stejně neodlíčí úplně perfektně. Obsahuje výtažky z mandlí a ginka a má takovou zvláštní vůni, nic moc. Je hodně mastný, takže zanechává i takový nepříjemný povlak, je třeba oči opláchnout vodou. Plus mu dávám za to, že je jemný a vhodný i pro citlivé oči, protože nedráždí, nevysušuje a neštípe v očích. Znovu už ale nekoupím.

  • cena
  • vhodný i pro citlivou pleť očí
  • dobře odlíčí klasickou řasenku
  • nedostatečně odlíčí voděodolnou řasenku
  • mastný
  • nesedí mi vůně


Další recenze od 1.3.2013 14:30:21

Chcela som vyskúšať nejaký nový odličovač a tak som v lekárni natrafila na tento od Greeline. musím povedať, že je to celkom fajn odličovač, je síce dosť mastný, ale odlíči vcelku dobre. Čo mi však vadí je vysoký obsah parabénov,.Po tomto zistení letel hneď do smetného koša. Takže za mňa už nikdy! Radšej si priplatím na kvalitnejší, ktorý nemá v sebe napchatých toľko parabénov.

  • cena
  • strašne mastný
  • vysoký obsah parabénov


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.3.2013 19:26:47

Tenhle odličovač jsem zkoušela asi týden a pak letěl do koše. Je dvoufázový, ale voděodolnou řasenku odlíčí dost bídně. S klasickou si poradil dobře. Je ale až příliš mastný a pocit mastnoty vydrží ještě dlouho. Navíc se mi po něm vždy hrozně rozslzely oči.

  • cena
  • dostupnost
  • normální řasenku odlíčí dobře
  • mastná stopa po odlíčení
  • slzení očí
  • špatné odličení voděodolné řasenky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.5.2013 14:33:33

Odličovač očního make-up jsem mohla vyzkoušet díky Ladyboxu/Senzaboxu -už nevím, který. Make-up odlíčí naprosto spolehlivě, výborná je dvousložkovost odličovače. Oči nebyly po odlíčené podrážněné, navíc odličovač nevysušuje oční okolí, což mi vyhovuje. Celkově jsem byla s produktem spokojená a doporučuji jej.

  • nedráždí oči
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.5.2013 19:46:37

Pro mě je tento odličovač celkem dobrý. Odlíčí mi bez problému voděodolnou řasenku a nezůstávají mi po ní žádné zbytky na řasách. Není nijak extra mastný a přitom odlíčí dobře. Nepálí mě po něm oči a nevysušuje mi oční okolí. Jediné co mi na tomto odličovači vadí je jeho šroubovací víčko. Kdyby měl pouze "zaklapávací", tak by to bylo lepší.

  • Odlíčí i voděodolnou řasenku
  • Cena
  • Dostupnost
  • Neštípe
  • Uzavírání


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.5.2013 08:08:22

Průměrný odličovač na oči. Já tyhle dvoufázové nijak extra nemusím, ale tento je kupodivu lepší než jiné, co jsem vyzkoušela. Oči odlíčí, ale například oproti Biodermě, kterou používám i na oči, mu to trvá poměrně dost dlouho. Také mi vadí, že musím protřepávat hodně dlouho, než se obě složky smísí a pak se od sebe zase hodně rychle oddělují, takže když chci odličovač na tamponek přidat, musím opět protřepávat. Celkově je to lepší než jsem očekávala podle různých recenzí, znovu bych si ale nekoupila.

  • cena
  • nedráždí oči
  • odličuje pomalu
  • špatně se složky mísí dohromady


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.9.2013 17:48:38

S tímto výrobkem jsem spokojená. Odstraní make up i řasenku (nevoděodolnou). Jako jeden z mála i oční linky malované "přímo do oka". Vyhrála jsem ho v soutěži a asi si koupím další. Po odlíčení zůstane kůže poněkud mastná, ale nijak moc mi to nevadí. Vůně je neutrální. Balení obyčejné. Možná bych ho uvítala ve větším balení.

  • Skvěle odličuje
  • Malé balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2014 16:29:11

Tento dvoufázový odličovat očí je naprostý propadák. Nejen, že velmi špatně odličuje a neporadí si skoro ani s normální řasenkou natož voděodolnou, ale i je příliš mastný, takže pak na obličeji zůstává mastný povlak a obličej si musím umyt. Navíc je ještě celkem dráždivý a při každém použití mi velmi slzely oči, ač je citlivé nijak nemám. Co se vůně týče, tak je to spíše smrad než vůně. Nelíbí se mi, že obsahuje velké množství parabenů a téměř neodlíčí. Za mě určitě ne. Odličovat letěl do koše a již nikdy více.

  • žádné
  • nevhodné pro citlivé oči
  • štípe v očích
  • příliš mastný
  • špatně odličuje
  • nepříjemná vůně
  • obsahuje parabeny
  • zůstává mastný povlak na obličeji


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2014 15:52:20

Nejhorší dvoufázový odličovač, který jsem kdy vyzkoušela. Naštěstí jsem ho dostala zadarmo, tak mě to nemusí tolik trápit. Ty dvě složky se velmi špatně mísí a vytvářejí mastný povlak na pleti, což mi vadí a mastí mi tak i umyté vlasy. Odličovač velmi špatně odličuje make-up na očích, natož třeba voděodolnou řasenku, to je marný boj. Navíc mě dost v očích štípal, podráždil mi už tak dost citlivou pleť. Navíc mi dost smrdí, ale to je asi u každého jiné. Jediná přednost je nízká cena, ale investice do něj se podle mě vůbec nevyplatí.

  • nízká cena
  • složky se nemísí
  • mastný povlak na pleti
  • velmi špatné odlíčení
  • páchne
  • dráždí citlivou pleť


Další recenze od 3.6.2014 09:26:00

Chtěla jsem vyzkoušet nějaký nový odličovač, místo klasického mléka. Bohužel tento mi absolutně nevyhovuje. Velmi špatně se mísí složky dohromady, vůně není nijak příjemná a neodličuje moc dobře, oči musím stejně drhnout. Nejhorší je ale to, jak je mastný. Strašně nepříjemně se s ním pracuje, nikdy více, letí do koše :)

  • nic
  • mastnota
  • vůně
  • složky se špatně mísí


Další recenze od 16.8.2016 11:50:25

S tímto odličovačem mám dobrou zkušenost. Odlíčí i těžko odstranitelnou řasenku Lash sensational od Maybelline, kterou jen tak něco neodlíčí. Má dobré dávkování, s kterým si vždycky vykápnu jen mnou požadované množství. Jediný problém, který mi dost vadí, je mastnota, kterou mám pokaždé kolem očí, protože se musí hodně dobře protřepat, což jde docela špatně. Za mě fajn produkt za málo peněz

  • Vekmi dobře odličuje i voděodolnou řasenku
  • Kvalitní dávkovaní i obal
  • Hodně mastný