Hugo Boss No.6 EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro muže Hugo Boss No.6 EdT
Parfémy pro muže Hugo Boss No.6 EdT - obrázek 1
Parfémy pro muže Hugo Boss No.6 EdT - obrázek 2
Parfémy pro muže Hugo Boss No.6 EdT - obrázek 3
5 5 14
  • Průměrné hodnocení 5
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 650 - 1 700 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Hugo Boss

Recenze produktu
Hugo Boss No.6 EdT

Další recenze od 12.3.2012 12:07:08

Nejlepší pánská vůně jakou znám. Voní naprosto úžasně, možná na někoho trochu sladčeji. Vydrží vonět po celý den.

  • Výdrž
  • Nádherná vůně
  • Nenašla jsem


věk
25-34

Naprosto nejdokonalejší pásnká vůně na světě! Pracuji s vůněmi, ale žádná mi nepřirostla k srdce, tak jako tato ! Dokáži jí identifikovat na každém, dlouho drží a přitom není vtíravá .

  • výdrž
  • je kouzelná
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 13.3.2012 13:11:44

Používá ji manžel, je to naprosto nepřekonatelná vůně, která vydrží vonět hrozně dlouho, tuto vůni prostě miluju. Je to hodně sexy vůně pro opravdové muže.Nedokázala bych si ji představit na nějakém mladém klukovi.

  • dlouhá výdrž
  • je hodně sexy
  • líbí se ženám
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 18:59:03

Nejkrásnější pánská vůně, kterou jsem snad kdy cítila. Vydrží na oblečení několik dní a na kůži po celý den. V obchodech Duty Free bývá často v akci. Vůně příjemná hlavně na léto.

  • dlouhá výdrž
  • žádné jsem nenašla


věk
45-54

Další recenze od 24.3.2012 15:52:59

Velmi , velmi příjemná vůně pro pány . Dodá mužům sebedůvěru :-) Kupuji mým blízkým , jako dárek a vždy příjemně potěší.Tato vůně je takový evergreen mezi vůněmi a mně na mužích nikdy nezevšední .Patří mezi mé oblíbené panské vůně .

  • krásná vůně
  • nemá


věk
35-44

Já tento parfém používám už léta a ještě nikdo nepoznal, že je to pánské. Jakmile se vůně rozloží, voní trošku jinak než na pánech a hodně holek se mě ptá, čim to tak krásně voním :D Nevyměnila bych ho za nic, obecně pánské vůně mi vonějí mnohem víc než dámské, proto jsem si Bosseho tehdy koupila a už bikdy nevyměním.

  • Voní dlouho
  • nezaměnitelná vůně
  • žádný


Další recenze od 6.4.2012 15:03:02

Skvělá vůně, pro mě ale už celkem okoukaná, nebo radši "očuchaná"? Můj otec se s ní voní většinu života a já už tedy nemusím. A jsem ráda, že můj muž ji nemá. Ale jinak je to excelentní vůně, která vydrží. Vím, že otec se ráno navoněl, večer přišel a voněl úplně stejně jako ráno. Fakt klobouk dolů. Palec určitě nahoru.

  • ohromná výdrž
  • mě už nevoní


Další recenze od 7.5.2012 22:37:33

Najúžasnejší pánsky parfém. Aj keď je z neho "masovka", žiadny iný na mojom mužovi nevonia tak úžasne. Preto na bežné nosenie do práce môj už nosí iné parfémy a tento si necháva na naše spoločné chvíle. Škoda, že takýchto kvalitných pekných vôní je málo.

  • nádherná vôňa
  • masovka


věk
35-44

Další recenze od 9.6.2012 23:50:19

Velmi pěkná citrusově-kořeněná pánská vůně. Klasika a stálice, která roky patří k nejprodávanějším pánským vůním. Její oblíbenost z ní dělá trochu masovou vůni, což může být pro některé nevýhodou. Většinou se na jednom pracovišti sejde více milovníků této vůně. Je nevtíravá, elegantní a má dlouhou výdrž.

  • Výdrž
  • Kvalita
  • Značka
  • Přílišná oblíbenost


věk
15-24

Tento parfém jsem koupila přítelovi jako dárek k narozeninám, protože se mi vůně líbila a navíc byl na duty-free shopu za rozumnou cenu a to jsem ještě ani nevěděla, jak dobře hodnocená vůně to je, zkrátka se mi líbila. Už se těším, až bude takto vonět můj partner, protože vůně je opravdu sexy a nevtíravá.

  • nevtíravá hezká vůně
  • prestiž
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 4.5.2013 22:57:44

Moc hezká citrusově-kořeněná vůně, kterou žádný muž určitě nic nezkazí. Vůně je velmi příjemná, lehčí, nevtíravá, neumím si představit, že by někomu mohla vadit. Někomu by se možná nemuselo líbit, že je tato vůně až moc tuctová. Jestli bych ji pořídila svému muži, nevím, protože ji kdysi používal můj bývalý, ale doporučit ji každopádně určitě můžu :-)

  • velmi příjemná citrusově-kořeněná vůně
  • skvělá výdrž
  • možná trochu tuctovější


věk
15-24

Další recenze od 4.11.2014 21:57:06

Geniální vůně. Lehká, nevtíravá, naprosto božská - každý chlap co jí na sobě má, je pro mě Pán. Vydrží vonět po celý den. Přítel si ji kupuje už nějaký ten pátek, a dle svých slov už by také neměnil. Navíc je velmi dostupná, a není ani tak drahá. Vhodná jak na běžné užívání, tak i na "lepší" večírky, tudíž velmi univerzální.

  • Nepřekonatelná vůně
  • Vydrží velmi dlouho
  • Stačí jej maličko
  • Dostupnost
  • Cena
  • Univerzálnost
  • Nejsou


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2015 21:22:13

Naprosto zbožňuji tuto vůni. Má ji přítel a musím říct, že vydrží nesmírně dlouho. Drží se pekelně na oblečení a i po několika hodinách je úžasné si přivonět ke kůži. Vůně je nezaměnitelná a velice oblíbená. Nikdy bych neváhala a šla do ní. Zas a znova. Hugo nikdy neurazí, není štiplavý. Je jen tak lehce vtíravý, ale příjemně.

  • úžasná vůně
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • nejsou


věk
35-44

Další recenze od 20.10.2017 08:20:06

Po tom, co jsem cetla vyborne recenze na tento produkt, tak jsem se rozhodla, ze koupim tuto vuni manzelovi jako darek, ale byla jsem zklamana. Bohuzel to neni zadna panska vune, ale spise damska. Parfem je hodne sladky, proto bych uz jej partnerovi nekoupila. Tak aspon, ze jemu voni, kdyz uz dostal velke, 200 ml baleni.

  • vydrz
  • sladky


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené