Kamill Hand & Nail Cream Balsam recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Kamill Hand & Nail Cream Balsam
Krémy na ruce Kamill Hand & Nail Cream Balsam - obrázek 1
Krémy na ruce Kamill Hand & Nail Cream Balsam - obrázek 2
5 2.9 11
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 49 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Kamill

Recenze produktu
Kamill Hand & Nail Cream Balsam

věk
25-34

Další recenze od 3.8.2012 17:27:29

průměrný krém na ruce s heřmánkem, hezky voní a není tolik mastný jako např. Indulona, ale ruce moc nevyživí. Zkoušela jsem zábal, který měl nulový efekt, ruce byly ráno stále stejné (trpím hlavně na suché okolí nehtů). Obsahuje spoustu silikonů, takže ruce na dotek vyhladí. Znovu bych po něm nesáhla.

  • cena
  • hezky voní
  • málo hydratuje suché ruce


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 23:17:45

Mám maličké balení tohoto krému, které je perfektní do kabelky. Krém se celkem rychle vsákne, nezanechává ruce mastné, takže přes den kdy jsem mimo domov je ideální. Ale jakmile se zaměřim na hydrataci a výživu už tenhle krém neni tak úžasnej, řekla bych naprostý průměr... Pokud jsou ruce jen lehce vysušené, postačí, pokud jsou ale hodně suché tak tenhle krém bohužel nepomůže

  • rychle se vstřebá
  • nezanechá mastný pocit
  • hydratace
  • výživa


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 11:35:13

Tenhle krém mě moc neoslovil, má sice krásnou heřmánkovou vůni, ale po namazání se ne a ne vstřebat a ten film, co po něm zůstane, je dost otravný, všechno padá z rukou a všude je to opatlané. Mám miniverzi v kabelce pro případy nouze, ale snažím se tomu vyhýbat. Cena je ale fajn, stojí za vyzkoušení, třeba někomu sedne víc.

  • cena
  • vůně
  • mastný film


věk
25-34

Další recenze od 6.9.2013 15:39:25

Mám malé balení do kabelky a je pro mě ideální. Tento krém na ruce je ale takový průměr. Pomůže při akutním nedostatku hydratace, ale dlouhodobě bych ho nepoužívala. Krém není mastný, dobře se roztírá a celkem rychle se i vpíjí. Nesmí se ho však dát větší množství, jinak zanechává mastný film a všechno je opatlané. Krém hezky voní, ale extra nevyživuje.

  • vůně
  • balení
  • nemastí
  • moc nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 5.1.2014 18:59:20

Tento krém je bohužel velmi podprůměrný. Jediným pozitivem je asi jeho cena a docela příjemná vůně heřmánku. Není téměř mastný a rychle se vsákne do pokožky rukou. Pokud se ho ale dá více, tak se na rukou vytvoří mastný film a zasychá o dost pomaleji, tak pozor na dávkování. Co se týká hydratace tak to moc žhavé nebude. Hydratuje totiž jen chvíli a spíše jen povrchově. Po dlouhodobějším používáním spíše ruce lehce vysuší. O hydrataci a výživě se nedá v žádném případě mluvit. Pro někoho, kdo nemá se suchými rukami problém by měl stačit, ovšem pro suché ruce je naprosto nedostačující.

  • cena
  • vůně
  • hydratace


věk
15-24

Další recenze od 15.2.2014 20:25:38

Krém mám ve velkém i malém balení. Malé nosím stále v kabelce a vždy když během dne potřebuji ruce hydratovat, tak mi okamžitě pomůže. Je pravda, že hydratace není nějak zázračná, ale mně to postačuje. Celkem rychle se vsákne a není tolik mastný. Velké plus je příjemná heřmánková vůně. Nevím, zda si ho budu kupovat i nadále, možná vyzkouším i nějaké jiné krémy.

  • -cena
  • -vůně
  • -hyratace


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2014 16:04:59

Klasický krém na ruce s úžasnou vůní, velmi dobře se vstřebává a nezanechává mastnou pokožky, což je hlavní přednost + úžasná cena, za kterou dělá velmi dobrou službu. Malé negativum vidím jen v tom, že v zimě, kdy jsou ruce extrémně suché musím mazat častěji, hydratace rukou je nižší. Ale jinak za mě doporučuji a koupím znovu.

  • cena a vůně
  • moc nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 4.10.2014 21:30:50

Krém jsem si několikrát koupila v malém balení speciálně do kabelky. Cena je ideální, vůně jemná, osobně mi nevadí. Krém není hustý, nemastí mi ruce, zanechává je hladké, jemné. Dobře se dávkuje, nevytéká velké množství krému. Na zimu volím hutnější krémy, tento moc nevyživuje. Ovšem přes rok na první pomoc pro ruce ideální volba.

  • malé balení ideální do kabelky
  • cena
  • vůně
  • v zimě nepomáhá


věk
25-34

Další recenze od 2.11.2014 11:23:36

Krém mi nevyhovoval, kromě jeho hezké heřmánkové vůně jsem na něm nenašla ni jedno pozitivum. Konzistence je dobrá, taky se lehce rozetírá, ale špatně se vstřebává a zanechává nepříjemný, lepkavý povlak. O nějaké hloubkové hydrataci nemůže být ani řeč, ruce jenom zamastí a zůstane na povrchu, po umytí jsou stejně vysušené. Účinek na nehty jsem taky nezaznamenala, takže za mě ne.

  • vůně
  • lepí
  • nehydratuje


věk
25-34

Překvapilo mě nízké hodnocení tohoto pro mě skvělého krému na ruce. Líbí se mi, že se ihned vsakuje a nemám ulepené všechny věci na které pak sáhnu a nemusím na vsakování čekat desítky minut. Měla jsem po něm vždycky nádherně jemné ruce, heřmánek jim evidentně dělá dobře. Jediným mínusem je pro mě dost výrazná vůně, ta by mohla být jemnější. Jinak je super a ráda se k němu vracím.

  • hned se vsákne
  • nemám ulepené ruce
  • ruce jsou jemné
  • mohl by mít méně výraznou vůni