L'Oréal Paris Color Riche Nail recenze a zkušenosti

Laky na nehty L'Oréal Paris Color Riche Nail
Laky na nehty L'Oréal Paris Color Riche Nail - obrázek 1
Laky na nehty L'Oréal Paris Color Riche Nail - obrázek 2
Laky na nehty L'Oréal Paris Color Riche Nail - obrázek 3
5 4.1 23
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 57% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Color Riche Nail

věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 15.5.2012 18:36:26

Mám 604 = šedý; první dojem byl ten, že je řidký na nehtu a vytváří průhledn místa, takže další vrstva. Zasychá tak jako skoro každý lak. Vydržel na nehtu týden (při mých manuálních pracích). Takže zas tak není špatný, spíše doporučuji.

  • Výdrž na nehtu
  • Řidký


věk
25-34

nehty
lámavé

Do nových laků z dílny L´Oréal jsem se zamilovala na první pohled. Malé, elegantní lahvičky a tak krásné trendy odstíny! Ačkoliv samotná lahvička je úzká, štěteček je poměrně široký a skvěle se s ním pracuje. Konzistence laku je gelovější a spíše hutná, skvěle se nanáší, neroztéká se a dobře kryje, mám odstín 211 Opulent Pink a stačí mi jedna vrstva. Určitě si brzy půjdu pro další.

  • krásné odstíny barev
  • širší štěteček
  • dobrá krycí schopnost
  • jednoduchý elegantní design
  • zatím žádné


Další recenze od 30.7.2012 16:59:46

Z této řady jsem si koupila nádherný sytě růžový lak. Bohužel vůbec nenaplnil moje očekávání. Barvička byla sice super už po prvním natření, ale už druhý den jsem měla oloupané okraje - a to i když jsem nedělala žádné manuální práce jako vytírání atd... Pro mě se tento lak rovná kvalitou lakům od vietnamců.

  • syté barvy
  • výdrž


Další recenze od 5.10.2012 20:08:57

Mám odstíny 000 - čirý - ten je trochu dožluta, což se mi moc nelíbí. Dále mám odstíny červených a růžových 210, 211, 305 a 503. Dále tmavě fialový. Doufám, že dále rozšířím řadu, protože tyto laky jsou naprosto úžasný! Mně teda stačí klidně jenom jedna vrstva, ale samozřejmě dvě jsou lepší. Nadšená jsem taky ze štětečku, který dokáže pokrýt na jeden tah celý nehet a nemusím opravovat. Design obalu je taky skvělý. Lak mi vydrží na nohou bez porušení i 14dní. Na rukou týden určitě. Za sebe mohu rozhodně doporučit.

  • štěteček
  • rychle zasychá
  • výdrž laku
  • čirý odstín laku mi přijde lehce dožluta


Další recenze od 2.1.2013 21:29:13

Lak má malé 5 mililitrové balení, takže se konečně nemusím bát, že lak vyschne. Mám odstín 210 shocking pink, což je krásná řvavě růžová. Kryje pěkně tak v 1-2 vrstvách, štěteček má docela dobrý spíš průměrný, lak velmi rychle schne a výdrž má dost dobrou. Navíc se mi hrozně líbí balení. Akorát někomu by mohlo vadit, že je lak řidší, já to mám naopka ráda, lépe se lakuje. Cena se mi zdá dobrá.

  • je řidší
  • krásná barva
  • dobře kryje
  • dlouho vydrží
  • rychle schne
  • docela fajn cena
  • laku je tam akorát
  • možná štěteček by mohl být o chlup lepší


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.2.2013 10:05:20

Pořídila jsem si lak 306 (sex on the peach), velmi pěkná barva. Asi jako každý (hlavně světlý) lak nekryje v první vrstvě, to jsem ale opravdu neočekávala, v první vrstvě mi 100% nekryl ještě žádný světlý lak. Dala jsem si 3 vrstvy, klidně by stačily i dvě, aby byla barva sytá. Uschnul docela rychle a výdrž mě také mile překvapila, vydržel mi na nehtech 5 dní bez jediného odloupnutí.

  • Pěkné barvy
  • Výdrž
  • štěteček by mohl být trošku jiný


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.3.2013 18:08:05

Tento lak není špatný, ale za tu cenu se nevyplatí. 5 ml asi za 100 kč, poměr cena/ kvalita tedy nic moc. Za tu cenu znám mnoho lepších laků, i mnohem levnějších. Ale obecně dobrý je, pár dní vydrží, ale žádná sláva to taky není. Mám odstín 305 a stačí nanést v jedné vrstvě , i když trošku větší množství.

  • dobrý štěteček
  • praktické balení
  • pěkné barvy
  • poměr cena/kvalita


věk
15-24

nehty
slabé

Na těchto lacích mě upoutaly úžasné odstíny, módní a velice přitažlivé :o). Na takovou barvu, jakou si přetstavujete jsou potřeba 2 překrytí laku, takže ještě s vrchním a spodním lakem toho na nehtech máte opravdu hodně. Ani při dobré vůli lak těch 10 dní prostě nevydrží. Musím ovšem přiznat, že má dokonalý štěteček, krásně se s ním nanáší. Kvalita laku spíše průměrná.

  • Barvy, výběr
  • štěteček
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.4.2013 17:54:55

NIc moc lak na nehty, hodnotím jako průměr. Mám světe růžovou barvičku a i ostatní odstíny jsou moc pěkné, ale další si určitě nepořídím. Lak je dost tekutý, k dobrému krytí jsou třeba min. 2 vrstvy - při první dokonale nekryje, jsou v něm díry a pruhuje. Šteteček by mohl být trošku širší. Výdrž nic moc, má tendenci se na špičkách nehtů brzy oťukávat a olupovat, v hezkém stavu vydrží cca 2 dny. Dobře schne. Líbí se mi balení. Cena by mohla být nižší vzhledem ke kvalitě.

  • pěkné barvy
  • hezké balení
  • dobře schne
  • cena
  • řidší konzistence
  • pro dobré krytí jsou třeba min. 2 vrstvy - jinak pruhuje a dělají se v něm "díry"
  • výdrž
  • nic moc štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.11.2013 13:07:02

Tento lak ma ničím neohúril. Kupovala som ho samozrejme v akcii ,pretože si myslím, že je dosť drahý na to, aký je malý. Farby sú krásne to áno, balenie je tiež pekné ale konzistencia je redšia a treba dávať niekedy až tri vrstvy. V plnej cene je neskutočne predražený. S balením inak žiadny problém nemám, lakuje sa s ním dobre. Výdrž je fajn , 4 dni mi na nechtoch vydrží.

  • pekný výber farieb
  • pekné balenie
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.1.2014 13:50:08

Měla jsem v drogerii slevu na L'Oréal, tak jsem chtěla vyzkoušet tyto laky. Nabízené odstíny jsou ale tak nezajímavé, že jsem horko těžko vybrala alespoň jeden nude odstín. Kvalitou bych hodnotila jako průměr až podprůměr, lakuje se mi celkem obstojně, ale výdrž nic moc, maximálně dva dny. Také na to, jak je lahvička malinká, stojí docela dost.

  • pěkný obal
  • dobře se lakují
  • předražené
  • slabá výdrž
  • nudné odstíny


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 29.1.2014 13:24:02

Mám odstín 218 - růžový a musím říct, že za mě super. Jedna vrstva stačí, zasychá téměř okamžitě. Jsem s ním velmi spokojená a určitě bych si ho koupila znovu. Konzistence je docela řídká, ale mě se s ním pracuje velmi dobře, i levou rukou a to mi většinou nejde :)) Kupuji pouze značku Loreal a nedám na ní dopustit. Doporučuji !!!

  • řídká konzistence - velmi dobře se s ním pracuje
  • stačí jedna vrstva - perfektně kryje
  • velmi rychle zasychá - žádná ztráta času :)
  • velmi skladná lahvička
  • nedostatky nemá žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.3.2014 00:25:18

Za mě ano. Lak mi na nehtech vydrží hezký několik dní, narozdíl od jiných laků skoro ve stejné cenové kategorii. Můžu vytírat, mýt nádobí, sprchovat se, mýt si ruce nekolikrát denně a lak drží a neolupuje se. Hezky se nanáší a celkem rychle schne.Výborná škála barev, jen v drogerkách většinou moc velký výběr nemají..

  • Drží několik dní


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 7.3.2014 11:59:27

Mám hned několik odstínů tohoto laku a nemůžu si ho vynachválit. Cena je super, často jsou na něj akce - běžně stojí 99,-, ale už jsem koupila i za polovinu. Z běžné drogerie je to nejkvalitnější lak na nehty, který jsem zatím vyzkoušela, má krásné odstíny, dobře se štětečkem nanáší, rychle zasychá a především dlouho vydrží. Při manuální práci i 3 dny bez poškození a zachová si lesk. Doporučuji a koupím znovu.

  • vše
  • nemá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.5.2014 13:01:00

Lak má krásně vypadající balení, ale tím u mě asi pozitiva končí... Za tu cenu je poměrně malé balení, navíc kvalita laku je tragická. Mám dva odstíny, béžový a růžový. Je nutné minimálně 2-3 vrstvy, protože lak mizerně kryje. Špatně schne a výdrž taky nijak oslňující. Takže pokud vezmu v potaz cenu x množství, je mnohem dražší než např China glaze a vyjde cca nastejno jako profesionální OPI, přičemž obě tyto značky jsou 1000x kvalitnější... Za mě tedy hodnotím tento lak jako naprostou katastrofu...

  • luxusně vypadající balení
  • vše


věk
25-34

nehty
pevné

Tento lak je jeden z nejlepších v této cenové kategorii. Vydrží dlouho nepoškozený, není potřeba dávat finální lak, vydrží i bez něj klidně 5 dní. Jedinou nevýhodu v něm vidím tu, že má malé balení, ale aspoň se rychle vypotřebuje a nezaschne. Měla jsem už tři různé barvy, jak světlé, tak tmavé a určitě koupím znovu. Jeden z nejlepších laků, co jsem měla.

  • vydrží dloho
  • malá lahvička


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 13.9.2014 00:03:22

Hodnotím jako takový lepší průměr. Laky se nabízí v hezkých odstínech a praktických malých úzkých lahvičkách. Štěteček je širší a dobře se s ním lak nanáší. Bohužel nestačí jedna vrstva a je potřeba nanést minimálně dvě vrstvy jinak lak prosvítá. Na nehtech mi vydržel poměrně dlouho cca 5 dní a pak se teprve začaly olupovat špičky nehtů. Moc rychle ale nezasychá. Příště už nekoupím a poohlédnu se po nějakém rychleschnoucím.

  • dlouho vydrží
  • pomalu schne


Další recenze od 4.10.2014 14:51:50

Loréal lak na nehty Color Riche Le Vernis 210 Shocking Pink 5 ml První lak z gelové konzistence od L'Oréal Paris. Jasné barvy a lesk až po 10 dní je super hustý lahvička malinká vydrží klidně týden mohu jen doporučit :) má krásné barvy které oslní na první pohled snadná aplikace docela zasychá jak normální lak

  • vše
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.12.2014 15:20:19

Z těchto laků jsem naprosto nadšená. Mám odstín Doutzen z řady Pure red, překrásný, lehce do oranžova, kryje už v první vrstvě. Dále odstín Doutzen z řady Nude, není krycí, dávám ho buď jako top coat na světlý lak nebo jako rychlé lakování, aby nehty vypadaly upraveně, když nestíhám. A jako poslední mám odstín Peach Neglige z "porcelánové" řady, jde o bíle krémový odstín, který krásně kryje, můj favorit. Určitě koupím znovu. Jak už tu bylo zmíněno, výhodou je široký plochý štěteček, mně osobně vyhovuje i malé balení, které mi nevyschne. Laky mají i skvělou výdrž, bez problémů vydrží 4 dny bez oprýskání.

  • plochý štěček
  • výdrž
  • syté odstíny krásně kryjí
  • dobrý poměr ceny a kvality
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 29.12.2014 20:55:19

Zkusila jsem krásný rudý odstín 401 a jsem z něho nadšená. Je sice pravda, že ta výdrž nění kdovíjaká, ale oloupaná místa stačí jedním tahem přetřít a zase jsou nehty jako nové. Štěteček je opravdu šikovný, já mám většinou lak až za ušima, ale s tímto lakem nemám přetah ani jeden. Lak neztéká, nedělá fleky, prostě nahodim jednu vrstvu a jdu. Takže určitě vyzkouším další odstíny a doporučuji vyzkoušet!

  • Snadná a rychlá aplikace
  • Úžasné syté a lesklé odstíny
  • Dobrá cena
  • Hezký design
  • Občas se mi po chvilce trochu oloupe ale dá se to snadno napravit


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak mám v šedé barvě a jsem moc spokojená. Hledala jsem nějaký šedý, ale v DM to je hrůza, tak jsem vzala jediný co byl a chybu jsem neudělala. Kryje i v jedné vrstvě, ale já stejně dávám dvě. Lahvička je praktická a toto balení mi plně vyhovuje. Štěteček je taky moc praktický. Cena je trochu vyšší, ale stojí to za to. Výdrž týden v pohodě. Určitě si znovu koupím a doporučuji.

  • krytí
  • lahvička
  • štěteček
  • cena


věk
15-24

nehty
přírodní

Konečně jsem našla svůj perfektní lak na nehty! Po marném hledání nepřeberného množství v drogériích, kdy jsem hledala rudý lak který by měl krásnou barvu, byl perfektní ve dvou vrstvách, rychle a hlavně pořádně uschnul jsem našla svůj odstín 403 CR od L´oréalu. Odstín femme fatale je navíc perfektní. Rozhodně vyzkouším i jiné odstíny. Ale abych Vám nastínila mé požadavky, vždy, ale opravdu vždy jsem měla problém se schnutím laku. Nedej bože s nadlakem a podlakem. Ať už to byly laky na nehty Chanel, Orly, Sephora nebo ty z kosmetických skladů + i různé vytvrzovače. Rozumějte, ony zaschly tak aby netekly, ale stačilo se jich dotknout jemně prstem a byl otisk. A to umím ze školy lakovat perfektně. Prostě smůla. Potom to překvapení když levný obyč lak za 80 kaček vám vykouzlí parádu která je do pěti minut úplně tvrdá? Kdy můžu zavazovat tkaničky? Že mi lak nevydrží dlouho s tím počítám, mám měkké nehty a na měkkých nehtech se vám neudrží nic ani se svěcenou vodou. Takže závěrem, kdo má stejný problém jako já, doporučuji!

  • opravdu schne rychle a to do tvrda
  • odstín 403 je krásně sytý a perfektní ve dvou vrstvách
  • ideální velikost - nevyschne
  • obsahuje mísící kuličky které v lacích už mnohdy chybí
  • pěkné baleni
  • dokonale viditelné číslo odstínu pro mé senilní oči
  • skvělý štěteček který strří do kapsy i mnohem dražší "konkurenty"
  • lak nelakuje sám a musím se s tím obtěžovat sama ;-)


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Flormar Nail Enamel

4.2 80% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Avon Nailwear Pro

3.9 73% 20 recenzí

Astor Quick´n go 45sec

3.9 73% 10 recenzí

Maybelline Colorama

3.8 72% 52 recenzí