Gabriella Salvete Nail Enamel With Hardener recenze a zkušenosti

Laky na nehty Gabriella Salvete Nail Enamel With Hardener
Laky na nehty Gabriella Salvete Nail Enamel With Hardener - obrázek 1
Laky na nehty Gabriella Salvete Nail Enamel With Hardener - obrázek 2
Laky na nehty Gabriella Salvete Nail Enamel With Hardener - obrázek 3
5 4.2 58
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 58 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Nail Enamel With Hardener

věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 12.3.2012 22:56:41

Laky této značky vydrží poměrně dlouho a mají skvělý výběr různých barev. Myslím, že je i docela dobrý poměr cena/kvalita/velikost balení.

  • krásné barvičky
  • dobrý štěteček
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 13:14:24

Laky GS si kupuji od léta 2011 a vřele doporučuji. Výdrž je dlouhá, neolupuje se, praktický štěteček. Oceňuji velký výběr barev a ta cena, no neber to :D.. Většinou stačí dvě vrstvy, ale je to kus od kusu.

  • -CENA
  • -BALENÍ
  • -VELKÉ MNOŽSTVÍ ODSTÍNŮ
  • -DLOUHO NA NEHTU VYDRŽÍ
  • -ZATÍM JSEM NEOBJEVILA :)


Další recenze od 13.3.2012 15:01:21

Můžu doporučit. Mají krásné barvy, štětečkem se výborně lakuje, vydrží vcelku dlouho a cena je taky parádní. Když se to vezmě kolem a kolem, tak tyhle laky jsou super.

  • Cena
  • Barvy
  • Nenašla jsem


Další recenze od 13.3.2012 16:32:28

Když sem procházela v drogerii, nikdy mě tyhle laky nezaujaly a bála jsem se, že kvalita bude na 2 věci, ale v dubnu jsem dostala od kamarádky k narozeninám tenhle lak ve fialovém odstínu a musím říct, že super. Opravdu celkem vydrží a v drogerii jsem koukala na další super odstíny.Doporučuji :)

  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 13.3.2012 16:39:19

Tyto laky mám také velmi ráda. Se štětečkem se velmi dobře lakuje. Lak vydrží na nehtech poměrně dlouho a mají opravdu širokou škálu barev. Myslím, že i cena je celkem příjemná.

  • Velký výběr barev.
  • Dlouho výdrž a jednoduché nanášení.
  • žádné výrazné nedostatky


Další recenze od 14.3.2012 22:15:14

Mají krásný výběr barev, pěkně se lakují a velké plus je ten zpevňovač. Nevím, jestli nějak extra funguje, protože na to používám lak přímo na to dělaný, ale aspoň pro dobrý pocit :) ... Laky jsou vcelku levné, ale určitě nestačí jedna vrstva. Tři jsou akorát.

  • Zpevňovač
  • Výdrž
  • Barvy
  • 1 vrstva je hoodně nevýrazná


Další recenze od 20.3.2012 10:05:49

Narozdíl od ostatních laků, u kterých se po chvilce začnou loupat, tak laky od Gabrielly Salvate vydrží opravdu dlouho. Vůbec se neloupou a to jsem s něma dělala běžné domácí práce jako vytírání a umývání nádobí. Mají hezké barvy.

  • cena
  • kvalita
  • dlouhá výdrž
  • žádný jsem nenašla


věk
25-34

nehty
přírodní

Lehce dostupný kvalitní lak, výběr z mnoha odstínů, dobrý poměr kvalita:cena, dostačující množství, pravidelné obnovování odstínů podle aktuálních trendů. Krycí schopnost a konzistence se liší odstín od odstínu, uvítala bych širší štěteček, výdrž průměrná

  • cena
  • dostupnost
  • výběr odstínů
  • zpevňovač
  • úzký štetěček


Další recenze od 1.4.2012 10:55:13

Tyhle laky jsou opravdu úžasné. Mají nádherné odstíny a krásně drží. Rozhodně nestačí ale jen jedna vrstva, já nanáším podkladový lak a dvě vrstvy a výsledek je perfektní a intenzivní. Opravdu mám pocit, že nehty jsou po nich pevnější. Koupím určitě znova!

  • krásné odstíny
  • pevnější nehty
  • dobře se nanáší
  • delší schnutí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 1.4.2012 11:55:49

Vždy jsem tuto značku přehlížela, ale jednou jsem neodolala odstínu 156, který mi přišel úžasý po všech stránkách a po zjištění, o jak kvalitní lak se jedná, jsem koupila i více barev. Skvěle pigmentuje, vydrží (já mám vždycky problém s ukazováčkem na pravé ruce, jsem pravák, ten se mi oprýská jako první a to vždy, tady mi vydržel 3 dny) tak 5 dní, docela dobře schne a není drahý. Mínus- štěteček je fakt úzký a musí se nanášet vždy dvě vrtsvy, ale to skoro u každého laku.

  • pigmentace
  • dobře schne
  • výběr barev
  • zpevňuje nehty
  • štěteček je úzký


Další recenze od 1.4.2012 13:55:56

celkom široká škála farieb, dobrý štetček na nanášanie, na požadovaný efekt treba dať dve vrstvy čo je akurát. Jedine čo sa mi napáči je, že strašne farbia nechty aj keď si dám podkladový lak na nechty. Každopádne je to veľa parády za málo muziky :)

  • farby
  • krycia schopnosť
  • zafarbujú nechty


Další recenze od 2.4.2012 09:37:46

Tyto laky mám taktéž ráda. Lak se pěkně nanáší ale není zas nepříjemně tekutý. Velmi dobře drží a barva je příjemná, nevpíjí se jako u jiných laků. Barva drží a škála barev je moc hezká. Pěkně syté barvy. Doma mám už délší dobu několik barev a lak nezaschl narozdíl od jiných, stejně kupovaných. Doporučuji.

  • výdrž
  • lesk
  • pěkná lahvička
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 10:34:53

Super lak za krásnou cenu. Vydrží mi na nehtech 4-5 dní. Krásně se natírá. Štěteček je super, protože je dlouhý a úzký. Nedělá pruhy. V pohodě postačí i jedna vrstva. Krásně kryje. Mám je už poměrně dlouho a laky nevysychají. Má dobré větší balení. Určitě si ještě nějaké koupím.

  • Cena
  • výdrž
  • roztíratelnost
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.4.2012 16:07:48

Tyhle laky považuju za dost kvalitní na drogerku :-). Mám je moc ráda, protože výběr barev je vskutku velký. Lakují se mi dobře, výdrž je neskutečná. Vydrží mi v pohodě přes týden (s podlakem a nadlakem). Lakuju většinou dvě vrstvy, málokdy tři (pouze u některých odstínů). Jsou moc fajn.

  • dobře se lakuje
  • na nehtech vydrží velmi dlouho
  • velké balení
  • nehoustne
  • většinou stačí 2 vrstvy
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 11.4.2012 21:04:45

Na drogerku je to opravdu zázrak. Kosmetika od této značky mi moc nevyhovuje, ale laky, to je úplně jiná písnička. Mám stříbrný a světle růžový a drží opravdu hodně dlouho. Stříbrného stačí pro plné krytí nehtu dvě vrstvy, pro dramatičtější efekt - nosím na party a plesy - klidně i tři, konzistence je totiž tak lehká, že vytvoříte krásně tenké vrstvy bez většího umění. Štěteček je průměr, spíše lepší než horší. Za tu cenu paráda :)

  • cena
  • krytí
  • výdrž
  • výběr barev
  • některým barvám by to slušelo bez shimmeru


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.4.2012 23:14:49

Laky Gabriella Salvete si kupuji už docela dlouho, získali jsi mně hlavně hezkým obalem a taky velkým výběrem barev. Musím říct, že za luxusní cenu, super kvalita. Výdrž je tak akorát, max. týden, praktický štěteček, nehoustne, akorát je potřeba lakovat dvě vrstvy.

  • praktický stěteček
  • nehoustne
  • výdrž
  • kvalita
  • cena
  • široký výběr barev
  • potřeba dvě vrsty ale mne to nevadí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 4.5.2012 16:03:34

Výborné laky, řekla bych jedny z nejlepších mezi běžně dostupnými v drogerii. Na výběr máte ze spousty krásných barviček, snadno se nanáší (žádné problémy s pruhy nebo špatným krytím, i když jsou potřeba dvě vrstvičky) a navíc dlouho vydrží. Za málo peněz hodně muziky. U mě mají velké plus. ;)

  • cena
  • bezproblémové nanášení
  • dlouho vydrží
  • výběr barev
  • jedna vrstva většinou nestačí


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Jedny z nejlepších laků v této cenové kvalitě, jaké jsem kdy měla....Mají na výběr z krásných odstínů barev...Štěteček je super a dobře se mi s ním lakuje. Jak už zde bylo psáno, opravdu stačí jen jedna vrstva laku, protože dobře kryje. Dále taky dle mě docela dlouho vydrží a to je u mě co říct. Takže za mě ANO.

  • krásné barvy
  • super štěteček
  • dlouhá výdrž
  • stačí jedna vrstva
  • žádné


věk
35-44

nehty
slabé

Další recenze od 16.5.2012 16:07:32

Podle mě patří laky GS mezi nejlepší co se týče nabídky drogérií. Mají pěkné lahvičky a krásný výběr barev, i když na můj vkus by těch barev mohlo být ještě víc. Jsem mile překvapená výdrží, pokud aplikujete podlak, lak a nadlak, tak pokud vás už nenudí barva, týden vydrží bez problémů. Cena je velmi příjemná a někdy přímo úžasná, když jsou v akci za 49,90. Štěteček je sice užší, ale nehty na malíčkách se mi s ním lakují jedna báseň. Tyto laky doporučuji všemi dvaceti.

  • poměr cena a kvalita
  • zajímavé barvy
  • snadná dostupnost
  • osobně bych preferovala laky pojmenované než jen očíslované


Další recenze od 5.6.2012 21:28:11

Je potreba nanest minimalne dve vstvy (mam dve barvy a u jedne to neni potreba, ale vypada to tak lepe). S tloustkou stetecku jsem spokojena. Vydrzel mi na nehtech 4 (aktvini) dny. Pomer cena/kvalita je vazne super a produktu taky dostanete v lahvicce docela hodne. Navic obal vypada elegantne a barvy jsou podle poslednich trendu.

  • vyber barev
  • vydrz
  • cena
  • mnozstvi
  • design obalu
  • potreba dvou vrstev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.6.2012 22:27:06

Laky od Gabriella Salvete mám doba tři - různé odstíny. Všechno to jsou moc krásné barvičky. Kryjí dobře už v jedné vrstvě, ale ze zvyku dávám dvě. Vyhovuje mi štěteček, laky se dobře nanášejí nepruhují a výdrž je poměrně dobrá. Výhodou je také výběr z velkého množství odstínů a dobrá dostupnost v drogeriích. Pokud bych je měla srovnat s laky od Essence, které většinou používám, tyhle od Gabriella Salvete jsou o něco lepší.

  • dobré krytí
  • příjemné nanášení
  • výběr barev
  • dostupnost
  • poměrně dobře schnout
  • poměrně dobrá výdrž
  • žádné :)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.6.2012 01:42:39

Z laků co jsem kdy vyzkoušela, vydržel tento nejdéle. Skvělá je i velká možnost výběru barev. Cena je také velice příznivá, takže si člověk může vybrat spoustu barviček. bylo by fajn, kdyby některé laky byly bez třpytek-sice jsou nádherné,ale mě se špatně odlakovávají a proto je nemám ráda.

  • výdrž barvy
  • škála barev
  • cena
  • žádný


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 24.6.2012 21:38:08

Docela fajn lak - konzistencí, štětečkem a výdrží průměr. Na tu cenu dobrý, ale nedokážu si ve škále barev moc vybrat, perleťové laky mi připadají trochu passé a jiné jsou zas plné třpytek, což také nevyhledávám. Mám 2 odstíny - 1 třpytivý a perleťový a ve výsledku je bohužel vůbec nenosím.

  • dobře se lakuje
  • cena
  • chybí mi neutrální odstíny bez efektu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.7.2012 19:20:11

Naprosto výborný lak! Perfektně kryje (stačí pouze jedna vrstva) a rychle schne, což ušetří spoustu času. Také dlouho vydrží, aniž by se lak odřel. Moc se mi líbí i odstíny, ve kterých se lak prodává. Dříve jsem nakupovala pouze laky od essence ale odteď budu kupovat pouze tento - balení je dvakrát tak větší a za tu cenu se určitě vyplatí.

  • perfektně kryje
  • rychle schne
  • zatím žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 31.8.2012 11:53:20

Velkou výhodou laků od GS je obrovský výběr odstínů, to velmi oceňuji. Ovšem s výdrží a krytím už je to horší, možná jsem zrovna narazila na málo krycí odstíny, nevím. Já bych si tento lak koupila pouze tehdy, kdyby měli odstín, který u jiných značek není.

  • velký výběr odstínů
  • málo kryje


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 30.9.2012 17:46:28

Tyto laky mám ráda. Dobrý poměr cena/kvalita. Spousta odstínů, kdy v drogerii dobu přemýšlím, který si vzít tentokrát. Mohly by ale schnout rychleji, automaticky na ně už používám vysoušeč laku, čekání mě nebaví. S výdrží jsem taky docela spokojená, většina mnou do teď vyzkoušených laků mi nevydržela bez oprav déle jak 24 hodin, laky GS opravuji až během druhého/třetího dne. Předpokládám tedy, že ostatním vydrží déle, jelikož já mám asi nějaké divné nehty,na kterých laky prostě nedrží.

  • široký výběr odstínů
  • poměrně dobrá výdrž
  • cena
  • delší doba zasychání laku


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.9.2012 19:17:29

Gabriella Salvete má opravdu velký výběr krásných odstínů, nejradši bych je vykoupila všechny. Kvalita laků je průměrná, cena přiměřená, jen ji oproti minulému roku o 10 kč zdražili což je dost podle mě. Pro mne výhodou je, že je to česká značka a tím pádem koupí podporuji náš trh.

  • odstíny
  • 11 ml lahvička
  • český výrobek
  • nevím o nich


Další recenze od 20.10.2012 16:44:16

Asi nejlepší lak, co jsem zkusila (moc jsem jich sice nezkusila.. :D) :) Vydrží docela dlouho - rozhodně déle než jiné, po týdnu ho ještě mám a to se mi vůbec nestává, třeba u Essence mám ještě ten samý den lak pryč... Má krásné barvy, syté, některé s třpytkami. Mám už několikátý :)

  • krytí
  • mohl by být levnější


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 11.12.2012 20:01:40

Pro mě jeden z nejlepších laků z této cenové kategorie. Doma jich mám už několik. Mají opravdu krásné barvy. Lak rychle schne a vůbec se nesloupá ani po dlouhé době na rozdíl od jiných značek této cenové kategorie (až na značku Basic). Určitě budu ještě přikupovat další barvy.

  • Dlouho vydrží
  • nádherné barvy
  • rychle schne
  • nic


Další recenze od 12.2.2013 19:06:43

Zatím mám pouze jeden lak a to v odstínu 158. Vcelku hezky kryje již v první vrstvě. Vydží okolo tří dnů bez odlupů. Hezké, bytelné a větší balení (11 ml). Mohužel ale zanechává docela viditelné taky štětce. Nevím, jestli je to záležitost pouze tohoto kusu, či odstínu. Máte někdo podobnou zkušenost?

  • výdrž
  • větší balení
  • nabídka odstínů
  • viditelné tahy štětce


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.2.2013 16:36:58

Jediné laky na nehty, které v poslední době kupuji. Oproti jiným lakům barva opravdu odpovídá tomu, jak lak vypadá na pohled. Výborně se nanáší a poměrně rychle schne. Také jsem velmi nadšená z velikého výběru barev, člověk může sáhnout od neutrálnějších až po velmi pestré barvy. S těmito laky jsem velmi spokojená.

  • cena
  • barvy odpovídající vzhledu
  • výdrž
  • poměrně rychlé schnutí
  • skvělé nanášení
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.3.2013 10:31:15

Laky Gabriella Salvete mám moc ráda, můj vůbec nejoblíbenější odstín (mléčný nude 101) je právě od GS. Laky mají skvěle střižené štětečky, se kterými se mi lakuje opravdu dobře. Schnou rychle, výdrž je u mě zhruba 3-4 dny. Uvítala bych méně perleťových laků a více odstínů bez třpytek, ale jinak jsem moc spokojená.

  • cena
  • dobře se lakují
  • rychle schnou
  • uvítala bych více odstínů bez třpytek


Další recenze od 10.3.2013 12:01:34

Tak tento lak mě velmi příjemně překvapil. Za tu cenu velké balení a řekla bych, že i velká kvalita laku. Mám doma zatím jen jeden lak této značky, ale chystám se na nákup dalšího. ;) Určitě bych ho doporučila, perfektně se nanáší a kryje už při první vrstvě. :)

  • Lak vlastním již delší dobu a i po delší době mi v lahvičce nijak "nezaschnul" a kvalita zůstala stejná.
  • Cena
  • Velmi dobré krytí, již po prvním nátěru.
  • Žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2013 20:08:47

Mám odstín 130 (čirý se třpytkami), ke kterému nemám žádné výhrady a odstín 117 (černý se třpytkami), který už tak vyvedený není. V tom barevném laku se třpytky ztrácí a lak pak na nehtech vypadá jen jako hrbolatý, jestli je tento problém i u jiných barevných laků se třpytkami nevím. U obou těchto odstínů ale musím říct, že výdrž celkem dobrá, odlakovávání je teda bída (ale to u všech laků se třpytkama). Lak v lahvičce nehoustne a stále je v dobrém stavu. Snad by jen mohl být lepší výběr odstínů a to i v rámci netřpytkových :)

  • výdrž
  • nehoustne v lahvičce
  • třpytkované se špatně odlakovávají
  • menší výběr odstínů


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 15.3.2013 17:51:36

Tyto laky jsem objevila teprve nedávno a už si našly místo na mé poličce:-) Nejprve jsem jim moc nedůvěřovala, ale musím uznat, že jsou opravdu super - nakoupila jsem je ve slevě v Rossmannovi za 59,-. Pořídila jsem si po jednom zkušebním dalších 6!! Krásně se s nimi pracuje nějaké kryjou už při jedné vrstvě, ale ze zvyku dávám vždy 2 a u perleťového bílého 3. Sice se o něco hůře odlakovávají, ale za 5 dní výdrže, si s tím tu práci ráda dám:-) Určitě ještě nějaké dokoupím;-)

  • cena
  • široká škála odstínů
  • výdrž
  • super štěteček
  • hůře se odlakovává, toť ale vše:-)


věk
25-34

nehty
přírodní

Tieto laky si kupujem zas a znova. Majú dobrú konzistenciu, malý štetček , dobre zastrihnutý,ktorým sa perfektne lak nanáša. Objem je 11 ml čo je zbytočne veľa , čiže lak nespotrebujete nikdy celý. Rýchlo na nechtoch zasychá čo tiež veľmi oceňujem a dĺho dĺho na nechtoch vydrží. Mne osobne aj týždeň aj keď dokonalý je len 5 dní.Krytie je dobré , stačia mi dve vrstvy.

  • rýchlo na nechtoch zasychá
  • Dobre kryje
  • výborná výdrž
  • zbytočne veľké balenie


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2013 20:39:47

Lak jsem koupila na základě kladných recenzí zde na omlazení. Potřebovala jsem bílý dobře krycí lak, sáhla jsme tedy po tomhle od Gabriella Salvete a jsem spokojená. Plně kryje po 2 vrstvách, obsahuje zpevňovač což je pro mě velké plus. Vydrží bez loupání 4 dny což je podle mě slušné :) určitě koupím i v jiných barvách.

  • dobře kryje
  • cena
  • vydrží dlouho
  • nevím o ničem


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2013 14:39:04

Laky od GS považuji za jedny z nejlepších, co se dají v drogerii sehnat. Mají ohromnou výdrž a i bez nadlaku vydrží bez problémů pět dní. Některé odstíny kryjí už v první vrstvě, i když já dávám u všech ze zvyku vrstvy dvě. Štěteček je sice užší, ale lakuje se s ním dobře. Mínus dávám za nabízenou škálu barev, zdá se mi, že ostatní značky jsou na tom co se týče barev lépe.

  • výdrž
  • perfektní krytí
  • výběr odstínů


Barvička (odstín 103) moc pěkná ale musí se nanést alespoň dvě vrstvy, když dám jednu nejenom že není vidět ale taky se během pár hodin oprýská, schne tak dlouho že jsem na něj musela vzít fén abych mohla jít vůbec spát. za tu cenu naprostá katastrofa. Na základě doporučení kamarádky jsem si ho koupila :D Už to neudělám

  • odstíny
  • cena
  • oprýská se hned
  • schne jak želva


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 21.7.2013 13:29:30

Tyto laky na nehty jsou prostě a jednoduše božííí :D Celkově mám značku Gabriella Salvete velmi ráda, protože patří mezi ty kvalitnější a zároveň mezi cenově přijatelnými :D Se štětečkem se dobře pracuje, lak rychle zasychá a vydrží opravdu dlouhou dobu. Nehty upravuju až když mi začínají odrůstat a potřebují celkově ošetřit :D lak se neloupe a barva je stále moc krááásnáá :DDD

  • výdrž
  • cena
  • barvy
  • rychle zasychá
  • asi nic ;)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.7.2013 12:32:58

Výborný lak, vlastním zatím (jen) dva odstíny, ale s oběma jsem spokojená. Jen pro srovnání jsem se rozhodla si nalakovat polovinu nehtů tímto lakem a druhou půlku levnějším (napřeskáčku - první GS, druhý prst levnější, třetí GS a tak pořád dokola). Rozdíl byl vidět hned druhý den, kdy se levnější lak začal mírně odlupovat. Třetí den ještě trošku víc, zatímco lak GS se pořád držel. Začal se odlupovat snad až po pěti dnech. Tímto lakem si maluju nehty na nohou a nebýt dorůstání nehtů, nemusím je vůbec přelakovávat nebo opravovat :)

  • Výdrž
  • Přijatelná cena
  • Příjemná konzistence


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.7.2013 22:34:25

lak mám v růžovém pink odstínu, ten pruhuje a nutnost 2 vrstev při jeho hustotě není ideální na schnutí. Pak mám takový bronzově třpitivý (141), který je na nehteh v 1. vrtsvě skoro průhledně zlatavý, ale zase rychle schne. Pak mám nejnovější svítivě oranžovo-růžový a ten je moc pěkný, ale taky nutné 2 vrstvy.. Tyhle laky mě celkově neoslovily výběrem barev, přijdou mi nemoderní a málo kryjí v 1 vrstvě. Vlastnisti se liší odstín od odstínu, jako asi u většiny laků.

  • cena/velikost
  • pěkný štěteček
  • nemoderní odstíny
  • málo netřpitivých sytých barev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 4.11.2013 17:43:30

S těmito laky jsem velmi nespokojená. Kupovala jsem je, když byly v akci, tak jsem si vzala asi 4 a velmi toho lituji. Tyto laky jsou příšerné. Nejenže mají takovou divnou vodovou konzistenci, pro plné krytí je potřeba nanést minimálně 3-4 vrstvy a bez použití vytvrzovače nevydrží na nehtech asi 1 den. S vytvrzovačem s bídou takové 3 dny. Odlakovat jdou špatně a navíc mají nerovně zastižený štěteček, takže se s ním nedá moc precizně nalakova nehty. Určitě si další z této řady nekoupím. Jsou příšerné.

  • dostupnost
  • cena
  • štěteček je moc široký a špatně zastřižený
  • špatně se odlakovávají


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.11.2013 11:19:48

Tyhle laky jsou docela fajn, nabízejí širokou škálu zajímavých odstínů, já vlastním zatím dva a s oběma jsem spokojená. Štěteček je tedy užší, ale dobře se s ním pracuje. Mé odstíny jsou celkem dobře pigmentované a stačí 2 vrstvy, rychle schnou a na nehtech vydrží cca 4 dny bez loupání a odírání. Obsahují zpevňovač. Občas se dají sehnat v akci za atraktivní cenu. Určitě koupím i další odstíny.

  • široká škála barevných odstínů
  • snadná a rychlá aplikace
  • dobré krytí
  • slušná výdrž
  • cena v akci
  • obsahují zpevňovač
  • užší štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 25.3.2014 12:46:37

S těmito laky jsem spokojená, z té nižší cenové kategorie a obyč. značek hodnotím jako lepší průměr. Celkem dlouho na nehtech vydrží bez odlupování a štěteček, kterým se lak nanáší, je také fajn. Cena super. Výběr odstínů paráda - hlavně co se týče růžových a fialových odstínů, které mám nejradši. Škoda jen, že lesk moc dlouho nevydrží, ale jinak spokojenost a doporučuji.

  • nízká cena, dlouhá výdrž a výběr odstínů
  • lesk nic moc


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 29.3.2014 08:47:13

Tyhle laky mám dva, jeden v krásné růžové barvě (na ty jsem ujetá) a v červené barvě. Růžový odstín mi vydržel na nehtech asi šest dní a pořád vypadal dobře, za to ten červený se mi odrbává hned. Tak nevím, jestli je to jen vadný kus. Každopádně lak kryje dobře už po jedné vrtsvě, ale ty dvě jsou tak nějak vždycky lepší. Dobře se roztírá. Štěteček je užší, to může někomu vadit.

  • kryje po jedné vrstvě
  • se zpevňovačem
  • leskne se
  • široká nabídka odstínů
  • užší štěteček
  • odstíny nemají jméno


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 12.4.2014 14:41:16

Lak mám v krásném jemném světlém perleťovém odstínu č. 124. Barva na nehtech působí jen světlounce perleťově. Lak má poněkud delší štěteček než jsem zvyklá poslední dobou u těch co se dělají teď krátce střižené. Takže barva se mi až tak dobře nenanáší. Ale na druhou stranu barva poměrně rychle zasychá. V první vrstvě není tento světlý odstín skoro na nehtu vidět. Já používám 2-3 vrstvy. Pak vypadá úžasně. Cena je také dobrá. Hodnotím jako lepší průměr a to hlavně díky tomu, že poměrně rychle zaschnul. Výdrž má průměrnou cca 3-4 dny. Pak se začnou olupovat konečky nehtů.

  • rychle zasychá
  • delší štěteček


Další recenze od 2.10.2014 14:26:06

Koupila jsem 7 odstínů - 117(černý se třpytkami), 144(světle modrý), 154 (tmavě fialový), 151 (červený), 150 (zlatý), 146 (světle zelený), 112 (tyrkysový). Laky jsem koupila ve slevě po 19,90, takže koupě nelituji. Za plnou cenu bych ale nekoupila. Laky jsou řídké, jsou potřeba tři, nejlépe však čtyři vrstvy (obzvlášť u 146, 144), tím pádem (zřejmě) lak také hrozně dlouho schne. Tři hodiny po nalakování nemůžete jít spát, protože ráno objevíte otlaky a otisky. Pokud se podaří lak usušit, tak výdrž má velmi dobrou, neoprýskává se a je stále pěkný. Odstíny jsou krásné, štěteček dobrý, balení pěkné.. ale nemám půl dne čas, až lak uschne, takže znovu nekoupím.

  • pěkné odstíny
  • dobrý štěteček
  • dlouhá výdrž
  • málo kryje
  • velmi dlouhé schnutí


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.10.2014 12:31:57

Laky od Gabrielly Salvete mám moc ráda, měla jsem už X odstínů a vždy jsem byla spokojená. Laky mají většinou syté barvy, dobře kryjí a lehce se nanáší. Zasychají rychle. S výdrží to není žádná sláva, ale za ty peníze se to ani nedá očekávat. Že by nějak posilňovaly nehty jsem si nevšimla, ale ani jsem to nečekala.

  • syté barvy
  • cena
  • výdrž


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 4.11.2014 23:39:39

Laky na nehty už pěkných pár let nepoužívám a to kvůli zvířatům a složení laků. Tento jsem používala před pár lety a nyní jej používá matka. Má odstín 125. Lak vydrží poměrně dlouho a dělá jemný nádech růžové. Bohužel většina laků obsahuje Formaldehyd, Toluen apod. Jako mínus hodnotím i to, že jsem na laku ani na internetu složení nedohledala. Jinak je za velmi příznivou cenu.

  • Dlouhá výdrž.
  • Cena.
  • Asi složení - neuvedeno.


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 21:33:33

Mám tento lak v světlounce fialové a oblíbila jsem si ho. Je se zpevňovačem, ale nepoužívám ho tak často, abych poznala, jestli po něm mám nehty pevnější. Skvěle se nanáší a i odlakovává, ale výdrž maximálně tři dny, což je málo. V lahvičce je dost laku, takže není třeba často dokupovat. Je hodně řídký, ale to mně vyhovuje, protože se mi s ním lépe pracuje. Nekoupím znovu kvůli výdrži, ale rozhodně doporučuji vyzkoušet.

  • množství laku v lahvičce
  • dobře se lakuje i odlakuje
  • výdrž
  • cena


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 18.12.2014 14:05:22

Môj prvý lak od Gabriella Salvete ma moc nenadchol. Mám odtieň 103, je to perleťovo biela, ale vytvára až príliš veľké pruhy na nechtoch. Skúšala som dať aj 3 vrstvy ,ale vôbec to nepomohlo. Je pekný ,len keď si dám naň top coat, ktorý vytvára pieskový efekt, vtedy vôbec nevidno ,že pruhuje. Schne dosť rýchlo, skoro ako rýchnoschnúce laky. Výdrž veľmi neposúdim, pretože nikdy som ho nemala bez top coat na nechtoch. S ním dá aj 6 dní.

  • odtiene
  • pruhuje


věk
25-34

nehty
přírodní

S těmito laky jsem moc spokojená, na nehtech vydrží dlouho, jsou hezky barevné, mám bílou, kryje už v jedné vrstvě, neobsahuje žádně třpytky, pak mám další barvy a opravdu spokojenost, jediné co bych změnila je štěteček, uvítala bych širší, cena je sice vyšší, ale za tu kvalitu mi stojí, horší je to u nás s dostupností, nemají je v DM bohužel

  • výdrž
  • obsah
  • dostupnost
  • štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.5.2015 21:36:10

Hľadala som nejaký pekný,perleťový lak,aj keď teda nemám rada svetlé laky,no akurát sa moje zlomili,musela som ostrihať,čiže je pre mňa obdobie,kedy vyťahujem svetlé,kým moje nedorastú :o) Ako prvý som chytila nejaký od Miss Sporty,potom G.B a tuším Catrice,ale jednoducho G.B lak (odtieň 105 ) bol zo všetkých najkrajší,najžiarivejší,najviac mi padol do oka.Musela som ho mať aj v plnej cene,aj keď sa mi tieto laky zdajú predražené,no sú kvalitné,to musím uznať.Farba je to nádherne perleťová,jemnúčko do ružova,s trblietkami(třpytkami) ale len jemne.Konzistencia super,dobre sa nanáša.Klasický G.B štetec.Rýchlo zaschne,pár dní sa na nechtoch drží.Dobre kryje aj pri prvej vrstve,ale ja vždy dávam dve.Neviem,či spevňuje,ako je písané,ale je mi to jedno :) Môj srdcový lak a určite kúpim aj v iných farbách!

  • rýchlo schne
  • krásna farba-veľký výber odtieňov
  • dobre sa nanáša
  • cena


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Flormar Nail Enamel

4.2 80% 5 recenzí

Hůře hodnocené