L'Oréal Paris Elsève Color Vive šampon pro barvené vlasy recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Paris Elsève Color Vive šampon pro barvené vlasy
Šampony L'Oréal Paris Elsève Color Vive šampon pro barvené vlasy - obrázek 1
Šampony L'Oréal Paris Elsève Color Vive šampon pro barvené vlasy - obrázek 3
5 3.4 13
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Color Vive šampon pro barvené vlasy

Další recenze od 19.8.2012 09:45:19

Vynikající šampon, vlasy jsou po něm příjemné na dotek a zároveň pečuje o barvu, která tak déle vydrží. Z běžně dostupných značek za rozumnou cenu asi nejlepší volba (mnohem lepší než třeba "profesionální" Syoss). Nový obal, co jsem viděla v obchodě mi přijde nepraktický.

  • kvalita
  • konzistence
  • nový obal


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Taková drogérková klasika, která nenadchne ani neurazí. Vlasy jsou lehce rozčesatelné, hezky provoněné, ale otázkou je, jestli opravdu chrání barvu vlasů před vymytím (já mám melírované vlasy, takže nepoznám rozdíl). Bohužel obsahuje silikony což se podepíše na rychlejším maštění vlasů.

  • cena
  • vůně
  • rozčesatelnost
  • plihnutí a maštění vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.9.2012 19:31:02

Tento šampon slibuje krásně vyživené vlasy, což se mi bohužel nezdá. Jeho výhodou je údajná ochrana před UV paprsky, která se zvláště v létě hodí. Navíc pěkně voní, což ale z vlasů už tak cítit není. Vlasy může více mastit a zatěžovat. Co se mi ale nelíbí je obsah silikonů a SLS ihned na druhém místě ve složení.

  • UV ochrana
  • cena
  • vůně z obalu
  • silikony
  • SLS
  • vlasy může zatěžovat


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 2.9.2012 22:05:37

Jsem spokojená, z šamponů dostupných v drogerii možná není nejlepší, ale vlastně si není na co stěžovat. Vlasy jdou snadno rozčesat, jsou krásně hladké a lesklé - nikdy jsem neměla problém se splihlými vlasy nebo naopak nějakou nezkrotnou hřívou. Za tu cenu určitě fajn volba!

  • cena
  • snadné rozčesání vlasů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.9.2012 00:07:40

Tenhle šamponek jsem používala celkem dlouho a byla s ním spokojená, měla jsem nádherný vlasy, ikdyž barvený, krásně se leskly a celkově byly super. Pokud porovnám drogérkové šampony, tak mi přijde jako jeden z těch nejlepších. Každopádně jsem objevila srovnatelný (a možná lepší) šampon za mnohem výhodnější cenu, takže tenhle jen pokud ten první nebude.

  • vůně
  • krásné hebké vlasy
  • cena
  • balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 3.9.2012 17:20:18

Loreal mám osobně moc ráda a mým vlasům tyto produkty vyhovují. Šampon jsem koupila náhodou, na zkoušku a mile mne překvapil. Paráda je, že ho stačí vážně malinko, hodně pění, voní po něm vlasy a jsou objemné. Také se mi po něm vlasy tolik nemastí a ještě třetí den jsou jakž takž ok :) Určitě za sebe mohu doporučit!

  • stačí ho použít malé množství takže dlouho vydrží
  • balení - mám radší praktické pumpičkové


Další recenze od 16.2.2013 22:50:37

Tento šampon sice zvýrazní barvu, ale vlasy dost zatěžuje. Má silikony, což mi nevyhovuje. Vlasy jsou po něm zplihlé a velmi velmi rychle se mastí. Jsou sice lesklé, ale musela bych je mýt každý den. Zklamal mě a už si ho nekoupím. Vůně mi také nepřijde nic moc.

  • lesklé vlasy
  • mastí vlasy
  • divná vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.3.2013 12:36:05

Tento šampon Elséve na vlasy barvené a melírované používám už dlouhodobě a po vyzkoušení jiných produktů jsem se k němu stejně vrátila. Vlasy nemastí, nejsou po něm zplihlé, krásně se lesknou a hezky voní. Používám jej v kombinaci s ochranná maskou taktéž Elséve Color Vive.

  • vlasy jsou lesklé
  • prodlužuje intenzitu barvy před vymytím
  • vlasy neelektrizují
  • netvoří se lupy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tento šampon momentálně používám, protože jsem ho dostala, ale sama bych si ho rozhodně nekoupila. Když začnu mytím vlasů - mně tedy moc nepění a spíš jakoby drhne, a to nemluvím o tom, jakou má vtíravou vůni. I přes následné používání balzámu ze stejné řady mi jdou vlasy těžce rozčesat. Co se týče ochrany barvy - nepozoruji podstatný rozdíl oproti jiným šamponům.

  • někomu může vyhovovat
  • málo pění
  • vůně
  • špatné rozčesávání


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.1.2014 11:42:26

Šampon jsem dostala jako dárek. Prvně jsem použila Loreal. Hned po prvním umytí se vlasy daly krásně rozčesat, byly hebké :) Ale co mě zamrzelo bylo, že jsem po něm začala mít lupy. Nikdy jsem je neměla, je to už dávno. Ale asi po 4-5 umytích zmizely. Pokožka si asi už zvykla. Taky musím dodat, že vlasy se hned nemastí. Tento šampon můžu doporučit.

  • hebké
  • snadné rozčesávání
  • vlasy se hned nemastí
  • lupy (po 4-5 umytích zmizely)


Další recenze od 12.8.2014 22:17:05

Nevím jestli šampón pomáhá na barvené vlasy, ale ja jsem s ním velmi nespokojená. Na mé pokožce zanechává lupy. Další nevýhodou je spousta silikonů a taktéž častěji mastné vlasy. Jediná výhoda šampónu je, že vlasy zanechává lesklé a lehké. Má také velmi nepraktické balení a dávkování také nestojí za pochvalné slovo.

  • lesklé a lehké vlasy
  • silikony


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.4.2015 22:23:05

Tak před rokem jsem ho od někoho dostala a byl to s prominutím můj nejhorší dárek.. Po prvním použití dobré, ale za nějakou dobu užívání horor... Udělaly se mi lupy jako nikdy, strašně to svědilo, okamžitě jsem ho přestala používat a problémů s pokožkou hlavy jsem se nemohla dloooouho zbavit.. zkoušela jsem všechno možné pomohl mi až Nizoral za 300Kč :/ Pro osoby s citlivou pokožkou rozhodně nedoporučuju! Od té doby se radši vyhýbám všem šamponům od L'Oréalu...

  • pro mě žádné
  • absolutně nevhodné pro citlivou pokožku


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2017 19:12:17

Naprosto skvělý šampon pro mé dlouhé jemné blond vlasy. Miluju tu vůni, bohatou pěnu a příjemný pocit při smývání. Vždy kombinuji s balzámem nebo maskou stejné řady a mým vlasům tato péče očividně prospívá. Dorostly mi do mnou požadované délky i hustoty. Vlasy myji 2 x týdně.Lupy jsem nikdy neměla a ani vlasová pokožka mne po tomto šamponu nesvědí.Za mne mohu vřele doporučit.Jako jediný mi nevysušuje délky vlasů, u ostatních samponů jsem je méla při smývání hrubé.

  • Krásná vůně která pár dni vydrží
  • Dobrá cena a kvalita
  • Snadná manipulace s balením
  • Odmastí ale nevysuší
  • O ničem nevím