L'Oréal Paris Elsève Hedvábný olej pro všechny typy vlasů recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče L'Oréal Paris Elsève Hedvábný olej pro všechny typy vlasů
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Elsève Hedvábný olej pro všechny typy vlasů - obrázek 1
5 4.5 20
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 110 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Hedvábný olej pro všechny typy vlasů

věk
25-34

Další recenze od 21.10.2012 14:55:11

Tohle je malý zázrak, který se konečně objevil i v našich drogériích. Používám tento olej na mokré vlasy, před česáním a také po vyžehlení vlasů. Krásně se po něm vlasy rozčesávají, jsou heboučké a konečky jsou na pohled ucelenější a vypadají zdravěji. Olej krásně voní. Stačí použít opravdu maličko. Vlasy neslepuje ani nemastí, pokud to nepřeženete. Lahvička je skleněná, vypadá moc hezky, ale na cestování bohužel není vůbec vhodná. Cena za 100 ml oleje je taky příjemná.

  • hebké vlasy
  • snadné rozčesávání
  • vůně
  • konečky vypadají zdravěji
  • pro mě balení


věk
25-34

Další recenze od 24.12.2012 21:12:40

Mě tento olej absolutně nevyhovuje. Mám přírodní vlasy, potřebuji jen trošku ožvit konečky, ale tento olej je propadák. I po JEDNOM pumpnutí ( vlasy mám dlouhé do půli zad ) mám vlasy umaštěné, upatlané a zatížené. Navíc se mi po něm nějak pochybně vlní konce. Vůně až tak omamná není, je cítit strašně alkoholem, což má za důsledek vysoušení vlasů, než vyživání. Za mě NEdoporučuji a vracím se k osvědčenému olejíčku od Gliss Kur.

  • cena
  • skleněná lahvička
  • zatěžuje vlasy
  • obsahuje alkohol-vysušuje
  • divná vůně


věk
15-24

Další recenze od 25.12.2012 13:45:24

Já jsem s olejíčkem moc spokojená. Nevadí mi ani skleněná lahvička - na cestování mám jiný a tenhle je navíc docela hezká dekorace na poličku. :-) Vlasy mi vůbec nemastí, nevím nakolik je vyživuje, ale minimálně na pohled zdravější vlasy udělá. Vůně se mi líbí, ale z vlasů ji stejně necítím. Jinak k tomu maštění a zatěžování - mám dlouhé, poměrně husté a hodně suché vlasy, které vcucnou cokoliv, ale celé pumpnutí bych si na ně dát netroufla, takže maštění bude spíš způsobené nevhodným dávkováním - doporučuju s ním, jako s každým olejíčkem, opatrně. Za mě fajn a klidně koupím znovu.

  • vlasy uhladí a dodá jim lesk
  • příjemně voní
  • hezký obal
  • pro mě žádné


Co mě na první pohled uchvátilo byla jeho vůně, ta je opravdu kouzelná a vydrží. Balení nijak nenadchne, ale ani neurazí. Nanáší se na vlasy v podstatě snadno, vlasy mi přijdou jemnější, ale na roztřepené konečky mi příliš nepomohl, protože si je žehlím pravidelně. Nesmíte to přehnat s jeho množstvím, může vám hodně zmastit vlasy, však, je to hedvábný olej, že :-) Ale nejspíše bych do něj už znovu nešla, chtěla jsem si jej pouze vyzkoušet a zase tolik mě nenadchl, abych za něj mohla dát ruku do ohně.

  • příjemná vůně
  • jemnější vlasy
  • při větším množství hodně mastné


věk
25-34

Tento olejicek me na první pohled zaujal svou pěknou lahvičkou a naprosto úžasnou vůní. Některé slečny tu píší, že dávají male množství, já mám vlasy do 3/4 zad a do mokrých i suchých vlasů (druhy den po umyti vlasů, kdyz mam konecky sussi) si dávám pumpičky dvě, vlasy tak cca pet minut vypadají mastné, ale to za chvilku zmizí a zůstane pocit "svěžích" a živějších konečků. Bohužel Nevím, zda olejiček opravdu napomáhá zlepšit kvalitu vlasu, za to ta hvězda dolů... ale co se týče ceny, je to velmi výhodná koupě, mam ho už tak dva měsíce a ubyly jen asi 2 cm od vrchu lahvičky. Za mě ANO:-)

  • cena
  • vůně
  • skleněná lahvička
  • vlasy nemastí
  • konecky po použití vypadají zdraveji
  • nevim, zda opravdu pomaha vlasum


věk
25-34

Další recenze od 15.5.2013 16:01:05

Tento olejíček mi naprosto vyhovuje. Stačí nanášet velmi málo, takže vydrží dlouho. Nemastí vlasy a ani je nijak neslepuje. Vlasy jsou po něm krásně lesklé a hebké. I když cena je trošku vyšší, ale vyplatí se investovat, protože vydrží opravdu dlouho. Jsem s tímto výrobkem spokojená a asi bych ani neměnila :) n

  • vůně
  • dlouho vydrží
  • vyšší cena


věk
25-34

Jako první mě zaujala cena - 130,- za 100ml! Ten jsem prostě musela mít. Design lahvičky je podobný od Kerastase (podobnost složení jsem nezkoumala) a má i podobné účinky. Skleněná lahvička mi trochu vadí a bude vadit všem, kdo jsou tak "šikovný" jako já. Vlasy hezky uhladí, provoní a dodá jim lesk. V předešlých recenzích jsem četla, že ostatním vlasy zatěžuje, mně však v žádném případě. Klidně dám i dvě pumpnutí a vlasy jsou OK. Dá se použít na tři způsoby (před mytím, před česáním nebo po uschnutí).

  • cena
  • lesk
  • vůně
  • uhlazení
  • nezatěžuje
  • skleněná láhev


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2013 11:22:20

Mně tento olejíček velmi vyhovuje. Vyzkoušela jsem už spousty olejů, jak profi, tak z drogerie a tento rozhodně patří mezi ty lepší. Lahvička je skleněná, což se mně osobně velmi líbí, působí luxusnějším dojmem. Vůně je docela zvláštní a o dost jiná, než na jakou jsem u vlasových olejů zvyklá, taková kořeněná. Prvně jsem se nemohla rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne, ale postupně jsem si ji zamilovala. Samotný olej je velmi příjmený, spíše tekutější, ani větší množství mi vlasy nezmastí. Vlasy hezky uhladí a dodá lesk. V podstatě nemám co vytknout, poměr množství - cena je také myslím velmi dobrý.

  • cena
  • vůně
  • balení
  • nezatěžuje
  • uhladí vlasy a dodá lesk
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 7.8.2013 21:26:23

Můj první olej na vlasy. A vcelku splnil má očekávání. Do konečků jsem vždy používala speciální séra a spotřebovala velké množství, abych vlasy alespoň oddělila prsty. Proto mě překvapilo, že mi stačí jedno pumpnutí, a že vlasy neslepí. Používám před fénováním na rozčesání a konečně nemám problém a nervu si vlasy. Líbí se mi také poměr množství a cena. Vůně je netradiční ale příjemná.

  • snadné rozčesání
  • balení vydrží dlouho
  • neslepuje
  • stačí málo
  • dostupnost
  • nic podstatného


Další recenze od 22.8.2013 10:58:45

Můj nejoblíbenější produkt na vlasy. Já jsem závislá na péči o vlasy a taky jsem závislá na vlasových olejíčcích. A tento mě nezklamal. Má úžasnou vůni, kterou sice nedokážu popsat ale je velmi příjemná. Olejíček je ve zlatém obalu, ale sám o sobě je bezbarví, průhledný. Jeho konzistence je trochu řidší. Dávám si ho na suché i vlhké vlasy, které jsou po použití krásně voňavé a jemnější.

  • jemnější vlasy
  • dostupnost
  • vůně
  • příznivá cena
  • výsledky nejsou velmi výrazné, ale pro nenáročné dívky se hodí


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2013 18:02:30

Můj první olejíček na vlasy splnil má očekávání. K použití stačí opravdu málo, když to přeženete logicky vlasy zmastí. Krásně uhladí vlasy, při správném dávkování vlasy nezatěží. Používám po umytí do mokrých vlasů a výsledek jsou krásně vyživené vlasy. Skleněná lahvička dělá hezký dojem na poličce, ale na cestování je nevhodná. Dávkovač se mi moc nezamlouvá, lepší by bylo víčko. Olejíček má krásnou kořeněnou vůni. Cena je úměrná množství (100ml).

  • vůně
  • poměr cena/množství/kvalita
  • nezatěžuje
  • krásně vlasy uhladí
  • stačí ho málo
  • nepraktický dávkovač


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 08:23:58

Tento olej som kupovala v super akcii. Bála som sa aký bude bo obecne sa v poslednej dobe tejto značke vyhýbam. Takže, olej krásne jemne vonia, čo ma prekvapilo pretože som čakala zas ďalšiu nejakú výraznú vôňu. Balenie má až 100 ml , čo je naozaj super , ale nevýhodu vidím v tom, že je sklenené. Mala som už veľa olejov ba vlasy a myslím, že tento patrí medzi tie top . Používam ho hlavne cez deň, keď sa mi zdajú moje vlasy na končekoch vysušené. Vôbec mi vlasy nezaťaží a zbytočne nezmastní, čo je super. Zaujalo ma, že doba otvorenia je až 18 mesiacov. Určite odporúčam , ale za plnú cenu by som si ho asi nekúpila.

  • konce sú jemnejšie
  • vôňa
  • cena
  • balenie


věk
35-44

Další recenze od 9.3.2014 14:11:31

Perfektní olej na vlasy. Já ho používám často, vždy po umytí protože mám vlasy od každodenního žehlení žehličkou hodně suché. Takže mi pomáhá opravdu viditelně. Sice je o něco dražší než olejíčky např. od Syoss nebo Gliss kur ale zase mi přijde o něco málo kvalitnější a lepší. Navíc krásně voní.

  • krásně rozzáří vlasy
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 29.7.2014 20:54:30

Nemám zkušenosti s vlasovými olejíčky, tento je můj první a nadchnul mě. Koupila jsem jej za zvýhodněnou cenu a první, co mne zaujalo je jeho vůně. Měla jsem strach, že po něm budu mít vlasy mastné, ale to se zatím nestalo. Mám vlasy nezničené, ale jsou dlouhé do 3/4 zad a velmi husté, takže péči navíc ocení. Pumpičkový dávkovač zmáčknu 3-4x a vetřu buďto do suchých vlasů před česáním, nebo do mokrých před fénováním. Vlasy jsou krásně hebké, hladké, česání je znatelně snadnější a i konečky jsou vitálnější.. Mám v plánu si koupit ještě nějaký jiný, ale k tomuto se určitě budu vracet. Jo, a já jej koupila v plastové lahvičce.

  • hladké zdravé vonící vlasy
  • původní cena


věk
15-24

Olej jsem si koupila minulé léto a mám ho do ted, dělá krásné zacelené vlasy a při tom nezatěžuje, nádherně voní a vlasy vůbec nezamastí. Oleje stačí dát opravdu jen trošičku, vlasy jsou po něm nádherně lesklé. Jediné co je snad nevýhoda, že olej je hodně chemický a mohl by být víc přírodní. Jinak ještě na závěr, měla jsem tekuté krystaly a výsledek tohoto oleje mi přijde velice podobný.

  • nezatíží
  • zacelí konečky
  • nemastí
  • cena/výkon
  • hodně chemický


věk
25-34

Další recenze od 2.11.2014 13:57:01

Olejíček jsem měla jen jednou v době, kdy jsem ještě neřešila silikony. Už bych ho sice kvůli složení znovu nekoupila, ale pokud někomu silikony nevadí, směle do něj. Používala jsem do délek na vlhké vlasy, olejíček se hezky vpil a po uschnutí nebylo po nějaké mastnotě ani stopy. Naopak, vlásky byly uhlazené, jemné a lesklé. Bonusem je nádherná vůně. Obal působí luxusně, dávkování přes pumpičku je praktické.

  • účinek na vlasy
  • vůně
  • obal
  • silikony


věk
35-44

Tyhle olejíčky na vlasy mám moc ráda. Už jsem si na ně tak zvykla, že je používám prakticky po každém mytí už dobrých 8 let. Bez nich už ani ránu. Tenhle od Elséve je poměrně dobrý. kvalitní pumpička nadávkuje optimální množství. Lze použít jak na mokré tak na suché vlasy. Já jej používám po fénování a před žehlením. Přijde mi, že žehlička je pěkně zapracuje do vlasů, a vlasy se mi tak dřív nemastí jako v případě, když jej dám do vlasů až po žehlení. Ale jak kdy, podle akutální potřeby. Tenhle olejíček se do vlasů dobře vsakuje, což je dobře, třeba olejíčky od Avonu mi přijde, že zůstanou na vlasech a to nemám moc ráda.

  • dobrá dostupnost
  • co slíbí to splní
  • dobře se vpíjí do vlasů
  • vlasy jsou po použití krásně lesklé
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 16.3.2016 22:31:06

Olejíček mě naprosto nadchnul. Skleněný obal působí luxusně, dobře se s ním manipuluje a pumpička je také bez chyby, jen občas když zmáčknu prudčeji tak olej doslova vystříkne i jinam než do mé ruky, což není vada oleje. Vůně je skvělá, výrazná, myslím že většině lidí sedne. Olejíčku potřebuji 2 pumpičky na každou půlku vlasů za mokra, pak dávám po jedné pumpičce za sucha, což znamená 6 pumpiček po každém mytí vlasů, někdy použiji i mezi mytím (s hustším olejem bych musela zacházet šetrněji). Mám vlasy velice husté, dlouhé a suché. Zmastit si vlasy se mi povedlo jen jednou, a to záměrně, po použití přesně 12 pumpiček . :D po použití mám vlasy krásně lesklé, nekrepaté, zkrocené. Co víc si přát?

  • vůně
  • obal
  • účinky
  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • žádné