L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Crystal Šampon pro oslnivý lesk recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Crystal Šampon pro oslnivý lesk
Šampony L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Crystal Šampon pro oslnivý lesk - obrázek 1
Šampony L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Crystal Šampon pro oslnivý lesk - obrázek 2
5 4.4 15
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Crystal Šampon pro oslnivý lesk

věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 16.9.2012 18:46:19

Výborný šampon,používala jsem ho na dovolené. Neobsahuje silikony, tím pádem jsou vlasy nadýchané a neuvěřitelně jemné. Obsahuje třpytky, které se sice smyjí, zanechává ale opravdu viditelný lesk. I když mám kvůli suchým vlasům ráda silikony, tento šampon ani kondicionér mi je nevysušil, jako to občas bezsilikonové šampony dělají. Je prostě perfektní!

  • jemné vlasy
  • nemá silikony
  • lehkost vlasů
  • vůně
  • lesk
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 7.10.2012 19:52:59

Tenhle šampon jsem si koupila jako čisticí a jako jiný ho ani používat nebudu. Gelové šampony moc nemusím, ale líbilo se mi, že je bez silikonů a na použití jednou za čas je podle mě dobrý. Konzistence je tak zvláštně slizká, šampon obsahuje hodně třpytek, které na vlasech ale nezůstanou. Sice vlasy i pokožku hlavy opravdu dobře vyčistí, zároveň ale hodně hodně vysušuje, což jsem doufala, že by tolik nemusel. Jako čisticí šampon je dobrý, ale pro někoho se suchými vlasy ho na časté používání určitě nedoporučuju.

  • růžové balení je roztomilé
  • dobrý jako čisticí šampon
  • vysušuje vlasy i pokožku hlavy
  • na suché vlasy se nehodí
  • zdrsňuje vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Takto úžasně lesklé vlasy jsem skutečně neměla dlouho! Šampon jsem si koupila protože mě zaujaly ty mikroperličky (nebo jak to nazvat) a ačkoliv jsem si samozřejmě nemyslela, že je budu mít na vlasech po umytí, tak lesk opravdu zajistily maximálně! Jediné jedno mínus je za to, že mi vůně nepřijde tak intenzivní (že by zůstávala i dlouho na vlasech) ale možná je to tím, že jsem si nedala šamponu víc, k tomu vlasy nezatěžuje, bomba!

  • úžasný lesk (i bez kondicionéru stejné značky)
  • nezatěžuje
  • vůně by mohla být intenzivnější


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 26.11.2012 18:47:14

Vlasy dobře umývá, nezatěžuje je. Tolik nepění, vlasy nevysušuje. Obsahuje drobné třpytky, vlasy jsou po umytí krásně lesklé. Vlasy jsou nezatížené, vzdušné, krásně se lesknou. Stačí ho troška, vlasy jsou dobře umyté, ale alespoň ty moje potřebují ještě navíc kondicionér.

  • Vůně
  • Třpytky
  • Lesklé, nezatížené vlasy
  • Bez silikonů
  • Nejsou


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 5.1.2013 21:22:25

Tyto drogérkové šampony moc nepoužívám, ale dostala jsem celou tuto sadu a z šamponu jsem nadšená. Moc krásně voní, dobře pění a vlasy dobře umyje. Obsahuje třpytky, ale ty jsou spíše na efekt. Zanechává mi vlasy nadýchané a hebké, určitě se k němu vrátím.

  • vůně
  • lehké složení
  • nezatěžuje vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Šampon Nutri Gloss Crystal je strašně hezky vonící přípravek (jak žvýkačky), který umyje a načechrá vlasy. Jsou opravdu lesklé, i když slibovaný výrazný třpyt nemají. Balení je taky moc hezké! Šampon neobsahuje silikony, vhodný tedy i pro ty, které se mu vyhýbají.

  • Vůně!
  • Vlasy jsou po umytí hebké a lesklé
  • Nezatěžuje vlas
  • Neobsahuje silikony
  • Asi nic


Další recenze od 16.2.2013 22:16:25

Slibuje to co splní. Vlasy jsou opravdu krásně lesklé a nezatížené. Jen mi trochu vadí, že vlasy jsou jakoby bez objemu, ale to od něj nemůžu chtít. Jinak oceňuji, že vlasy jsou lesklé i bez silikonu. Mile mě překvapil. Navíc pěkně voní a hezky vypadají jak třpytky tak obal.

  • lesklé vlasy
  • bez silikonu
  • asi nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 7.3.2013 07:20:23

Tak tento šampon je opravdu skvělý, ostatně jako všechny jejich šampony. Je příjemně parfémován a vůni ve vlasech cítím i další den. Je lehoučký a krásně pění. Po použití mám o poznání jemnější a lesklejší vlasy. Snadněji se upravují, nekrepatí se a neelektrizují..

  • Lesk vlasů
  • Lehké složení
  • Účinky
  • Cena
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.3.2013 18:23:29

Po tomto šampónu mám opravdu hebkíé vlasy, používám ho hlavně v létě, kdy mám vlasy vysušené ze sluníčka, protože jim šampón dodá potřebný lesk a hebkost. Neuvěřitelně voní a vůně se drží ve vlasech až do dalšího umytí. Obsahuje také malé třpytivé částečky, kterých jsem si ale v suchých vlasech už nevšimla.

  • vůně
  • lesk a hebkost vlasů
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 10.4.2013 23:55:39

šampon jsem si koupila na dovolenou, protože nebyl drahý a líbil se mi obal :D popravdě jsem od něj nic neočekávala, ale překvapil mě, na to, že je to obyčejný drogérkový šampon vážně není špatný, nevysušuje vlasy ani pokožku, vlasy nezatěžuje, nemastí se mi po něm... Docela se mi po něm vlasy i lesknou a vypadají zdravě, ale jinak pokud máte poškozené vlasy si myslím, že šampon nebude nejvhodnější, protože nijak neregeneruje...

  • nevysuší
  • nemastí
  • nezatěžuje
  • nevhodné pro suché a poškozené vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 27.5.2013 11:41:21

Šampón jsem si zakoupila, protože mě mimojiné zaujaly hlavně ty třpytečky co obsahuje. Nečekala jsem žádný zázrak, mám radši pečující šampóny, ale s výsledkem jsem byla spokojená. Má jemnou gelovou konzistenci, neobsahuje silikony, dobře pění, jen vůně by mohla být intenzivnější. Také je to po dlouhé době první šampón, po kterém nemusím používat kondicionér nebo masku, abych pak vlasy rozčesala. Po umytí jsou jemné, méně se mastí. Extra třpyt bohužel nepozoruji.

  • cena
  • dostupnost
  • není nutné pak použít kondicionér nebo masku
  • vůně by mohla být intenzivnější


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.8.2013 13:43:46

Tento šampon jsem dostala k Vánocům a ihned jsem si ho zamilovala. Neobsahuje silikony, tudíž nemám splihlé a těžké vlasy. Jemné třpytky dodají lesk a ještě krásně voní. Co víc si přát. Po použití mám vlasy takové provzdušněné a hladké. Zatím nejlepší šampon, co jsem kdy měla. Určitě si ho znovu koupím. Naprostá spokojenost.

  • bez silikonů
  • lehké vlasy
  • lesk
  • vůně
  • žadné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 20.9.2013 10:42:47

S šamponem jsem spokojená, nemám mu co vytknout. Vlasy dobře umyje, nevysušuje a nedráždí vlasovou pokožku. Vlasy nemastí, s šamponem myji vlasy obden stejně jako s přírodními šampony bez silikonů a sls (i když zrovna tento šampon je bez silikonů, za což má plus). Líbí se mi vůně, gelová konzistence i obsah třpytek, které jsou ale spíše na efekt a ve vlasech jsem je po umytí už nepozorovala. Je nutné k němu mít péči, neboť vlasy jinak nerozčešu.

  • nezatěžuje
  • nedráždí vlasovou pokožku
  • bezsilikonové složení
  • nutné použít péči


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.1.2014 14:46:42

Tento šampon používám i s balzámem. Nenapadá mě, co bych mohla uvést jako nedostatek. Vlasy jsou po oněm lesklejší, hebčí a v mém případě více rovné, než před tím. Také musím napsat krásnou vůni, která dlouho vydrží. Lupy se po něm nedělají a je bez silikonů, což je také perfektní. S touto značkou jsem maximálně spokojená.

  • lesklé vlasy
  • hebké
  • krásná vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Pro mě to byl průměrný šampon jen v hezkým balení. Ty třpytky mě nalákaly jako straku :-) Ale k účinkům: já jsem po něm vlasy nadýchané neměla, spíš bych řekla, že mi je připlácnul rychleji k hlavě a pak se mi rychleji mastily. Ale to se mi stává po šamponech bez silikonů. Vůně šamponu je nádherná, klidně bych si koupila i parfém s podobnou vůní :-D Ale jen pro ni si šampon nejspíš už nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • balení
  • rychleji mastí vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené