Balea Hydratační šampon s mangem a aloe vera recenze a zkušenosti

Šampony Balea Hydratační šampon s mangem a aloe vera
Šampony Balea Hydratační šampon s mangem a aloe vera - obrázek 1
5 4.2 15
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Hydratační šampon s mangem a aloe vera

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 5.1.2013 20:43:34

Předem chci říct, že většina Balea šamponů mi sedí a jsem s nimi moc spokojená. S tímhle to není jiné, šampon je fajn, moc krásně voní a vlasy jsou po něm příjemně hladké a nadýchané, vlasy vůbec nezatěžuje. Používám i stejný kondicioner a musím říct, že vůně vydrží ve vlasech i dva dny, :)

  • cena
  • vůně
  • hladké vlasy
  • vlasy neztrácí na objemu
  • nemá


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 6.1.2013 13:13:38

S tímto výrobkem jsem velice spokojená, jako je tomu u většiny těchto výrobků od Baley. Šampón krásně voní a vůně mi vydrží na vlasech opravdu dlouho. Vlasy mám po něm nadýchané a hebké a jdou dobře rozčesat. Takže patří k mým oblíbeným, protože u většiny šampónů mám vlasy mastné.

  • vůně
  • vlasy jsou nadýchané a hebké
  • dobře se rozčesávají
  • nic jsem nezaznamenala


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.1.2013 18:40:51

Skvělý, skvělý, skvělý šampón. Také mi šampony a kondicionery velice vyhovují a ani tento na tom není jinak. Vlasy krásně provoní, vyživí, jsou heboučké, jemňoučké, ale zároveň je nezatíží a vlasy se zbytečně nemastí. Hezky pění a dobře vlasy umyje. Určitě ho ráda koupím znovu :-)

  • vyživí
  • vůně
  • splňuje vše co slibuje
  • ŽÁDNÉ


Další recenze od 28.2.2013 15:42:00

Miluji značku balea, vyzkoušela jsem většinu výrobků.. Tenhle šampon je dokonalej. Perfektně umyje vlasy, vůni z vlasů cítím v pohodě i dva dny, vlasy se nemastí, vlasy se zdaji být jemne, na šamponu je uvedeno, že je bez silikonů, takže by neměl vlasy poskozovat, ani je zatěžovat.. Zvláštní je, ze by měl vonět jako mango+aloe vera, ale mě připomíná něco jako broskev..

  • *cena
  • *vůně
  • *jemnost vlasů
  • *je bez silikonu


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

mám suché vlasy a tento šampón mi voňal tak som ho vzala vyskúšať.. po prvých 2 umytiach celkom dobrý pocit ale potom hrôza... vlasy som mala nerozčesateľné, konce ešte oveľa viac vysušené a na druhý deň ráno po umytí vrch hlavy mastný, čo sa mi ešte skoro u žiadneho šampónu nestalo ( hlavu si umývam tak každé 2-3 dni) . Naviac ma po ňom začala svrbieť hlava.. Tento Balea šampón za mňa teda nikdy viac, sklamal.

  • veľké balenie
  • bez silikónov
  • svrbenie hlavy
  • vysušuje
  • obsahuje aj SLES aj SLS


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.4.2013 18:35:19

Průměrný šampón pro průměrné vlasy. Pěkně voní, vlasy nezatěžuje, trochu je nadýchá, mastnoty je zbaví, a při použití kondiciónéru ani není problém s rozčesáváním. Ale že by mě nějak extra nadchnul to ne. Je to taková levná verze voňavých šampónů, jelikož sladkou vůni manga/broskve z vlasů cítím ještě druhý a třetí den.

  • vůně
  • cena
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 19.6.2013 22:15:36

Dlouho mě lákalo vyzkoušet tuhle značku. Vybrala jsem si nakonec tenhle. Šampon příjemně voní, ovšem vůně se podle mě ve vlasech neudrží. Používám k němu i balzám jiné značky, takže nemůžu ohodnotit jaké jsou vlasy čistě po tomto šamponu. Krásně pění a už při smývání jsou vlasy hebčí a nejsou tak drsné, jako po některých jiných šamponech. Klidně koupím znovu.

  • cena
  • vůně (která se po uschnutí vlasů ale neudrží)
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Šampony od Balea mi vyhovují a tento není výjimkou. Krásně voní, ve vlasech vytvoří bohatou pěnu, což mám raději než šampony, co nepění. Šampon vlasy dobře umyje, vlasová pokožka ho snáší dobře. Je potřeba použít péči, jinak jsou vlasy trochu těžce rozčesatelné. Po uschnutí jsou vlasy jemné, hladké a nadýchané. Vlasy nezatěžuje.

  • cena
  • vůně
  • dodá objem
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Šampon jsem si koupila víceméně omylem, chtěla jsem ten meruňkový, který měl podobný obal a už se neprodává, takže jsem si koupila šampón, který nebyl určený pro můj typ vlasů, ale stejně jsem se rozhodla ho otestovat. Šampón je s mangem a aloe verou, takže celkem hezky ovocně voní, ale ne nějak vtíravě. Prostě taková jemná příjemná vůně. Jako všechny ostatní vlasové produkty od Baley nemá ani tento šampón silikony, což je pro můj typ vlasů plus. Stejně jako ostatní šampóny od téhle značky vlasy hezky umyje, ale pokud milujete pěnící šampóny, tak tohle asi nebude nic pro Vás, protože Balea pění tak středně. Ale osobně myslím, že to vůbec nevadí. Je pravda, že vzhledem k tomu, že je tenhle šampón pro suché vůasy a já suché vlasy nemám, tak ho nemůžu úplně správně posoudit. Ale myslím, že na suché vlasy bude fajn, protože se mi po něm mastí vlasy o něco dřív než normálně :D Sice asi jen o den a není to nic dramatického, ale myslím, že vlasy po něm opravdu nebudou tak suché, takže pokud máte suché vlasy a šampóny od Baley Vám vyhovují, tak ho určitě zkuste :-)

  • hezká vůně
  • hezky myje
  • nezatěžuje vlasy
  • trochu míň pění


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 22.8.2013 10:38:00

Přestože je ze stejné řady, nevoní tak jak Kokosový. Stačí ho ale menší množství při používání, dobrá pěnivost. Vlasy dobře umyje a výborně se po něm vlasy rozčesávají. Jsem s ním spokojená, i když si myslím, že potřebnou péči vlasům nedává a proto volím kvalitnější balzámy či jinou péči. Vlasy nevysušuje tak jako kokosový.

  • cena
  • příjemná vůně
  • pěnivost
  • asi žádné


Další recenze od 27.11.2013 18:05:11

Tento šampón mám opravdu hodně ráda, koupila jsem si po dobrých zkušenost s jinými šampóny Balea. Krásně voní, konzistence je možná trošku tekutější, bohužel moc nepění, ale vlasy umyje dostatečně, vůně ve vlasech vydrží tak 2 dny, vlasy se nemastí více. Jeho cena je velice příznivá. Používám společně s balzámem a určitě znovu koupím.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • moc nepění


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Vždycky jsem zkoušela různé šampony, někdy jsem byla spokojená více, někdy méně, ale nikdy jsem u žádného nezůstala na dlouho. Až teď. Na doporučení kadeřnice jsem zabrousila do regálů Balea a určitě nelituji :) Tenhle šampon je pro moje vlasy to pravé ořechové. Vlasy jsou skutečně vyživené, jemnější, hebčí na dotek a poddajnější. Navíc krásně voní po mangu a cena je víc než příznivá :)

  • vůně
  • vyživuje
  • uhladí
  • zjemní
  • cena
  • nic


věk
15-24

Tento šampón som si kúpila na základe dobrej skúsenosti s výrobkami Balea. Tento šampón však asi nebol najlepšou voľbou v mojom prípade, kedže mám mastnejší typ vlasov. Vlasy boli po umytí síce voňavé a príjemné na dotyk, ale na druhý deň boli mastné a bez objemu. Ešte jedno pozitívum boli hydratované končeky vlasov. Viackrát už asi nekúpim.

  • cena
  • vôňa
  • konzistencia
  • vlasy sa rýchlo mastia


Další recenze od 1.9.2016 18:30:35

Značku Balea mám velice ráda protože poměr cena kvalita je výborný.Když jsem tento šampon uviděla v drogerii (líbil se mi obal ale hlavně ta vůně která je naprosto dokonalá) jsem neváhala a koupila ho.Jenže už druhý den po umytí jsem vlasy měla úplně bez objemu a hned znova mastné.Ale ostatní šampony od značky balea mi vyhovují jen tento mi prostě vůbec nesedl.

  • Vůně
  • Hned mastné
  • Bez objemu


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 28.5.2017 17:43:24

Ano, Ano, Ano!!! Skvělý šampon! Koupila jsem si ho dle recenzí tady a Pane Bože, je to nejlepší šampon co jsem vyzkoušela! Nádherně voní! I několik dní Vám vůně zůstane ve vlasech. Moje vlasy jsou suché, ale po delším používání jsou krásně hebké a voňavé. Vůbec nevím co bych vytkla. Za málo peněz hodně muziky. Určitě doporučuju!!

  • Obal
  • Hebké vlasy
  • Cena
  • Vůně
  • Nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené