L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Light Conditioning Shine Spray recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Light Conditioning Shine Spray
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Light Conditioning Shine Spray - obrázek 1
5 3 16
  • Průměrné hodnocení 3
  • 38% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Nutri Gloss Light Conditioning Shine Spray

věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 13:37:18

Neurazí, ale ani nenadchne. Já si ho koupila, protože ostatní výrobky z této růžové řady mám ráda, avšak tento sprej je z nich nejslabší. Žádné extra zlepšení vlasů nevidím, rozčesávání po něm taky není zrovna nejlehčí (mám hodně husté zacuchávající se vlasy) , takže jedině zlepšuje vůni a lesk. První den jsou vlasy s ním jemnější a lesklejší, ale druhý den už je mám splihlé, takže ho používám jen občas, když je chci mít hezké vyloženě na večer. Nelituji jeho koupě, ale už si ho znova nekoupím.

  • Prvních 24 hodin vypadají vlasy lépe a leskleji
  • Vůně
  • Rozčesávání neulehčuje
  • Trochu vlasy zatěžuje (záleží na typu vlasů)
  • Druhý den vlasy vypadají splihle


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2013 09:26:13

Tyhle vlasové spreje nepoužívám, přijde mi, že nemají absolutně žádný účinek, snad kromě zatížení vlasů. Tento sprej jsem ale dostala v sadě, takže jsem ho vyzkoušela a nijak výrazně se neliší od jiných podobných sprejů. Slibuje lesk, ten ale rozhodně nedodá. Na druhou stranu ale vlasy ani nijak výrazně nezatíží, je to jako bych si vlasy navlhčila ovoněnou vodou. Celkem tedy zbytečnost a vyhozené peníze.

  • vůně
  • nemá účinek


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 12:51:18

Mezi ostatními bezoplachovými péčemi od Elseve je to pro mě takový průměr. Kupuju ho vlastně jen kvůli té úžasné vůni, kterou miluji ve svých vlasech. Po použití spreje jdou vlasy hezky rozčesat, ale to je asi tak všechno. Nelesknou se mi tolik jako po jiných sprejích a možná mi vlasy i trochu vysušuje. Každopádně stejně nikdy neodolám a koupím ho znovu, protože ta vůně je jedna z mých nejoblíbenějších! Sprej tedy používám spíše na provonění vlasů a to mi stačí.

  • vůně
  • snadná rozčesatelnost
  • trochu vysušuje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 18:42:33

Koupila jsem si ho proto, že mám řadu Nutri Glos ráda. Sprej příjemně voní, dobře se nanáší, střik je tak akorát. Jen ten efekt tam jaksi nevidím, nepřijde mi, že by na vlasy nějak účinkoval, kromě toho, že pak trochu voní. Vlasy se po něm rozčesávají stejně jako bez něj, jsou stejně lesklé, no asi zbytečnost. Zkusím nějaký z jiné řady.

  • vůně
  • bez účinku


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2013 07:40:52

Sprej používám na suché vlasy. Mám husté a pevné vlasy, snadno se zacuchávají a tento sprej mi v "boji" pomáhá. Vlasy zjemní a opravdu se snadno rozčesávají. Co oceňuji je opravdu lehounké složení, které vlasy nezatěžuje. Po použití jsou vlasy hezky lesklé a jemné. Bonusem je nádherná vůně, která opravdu vydrží.

  • Balení
  • Snadné rozčesání
  • Vůně
  • Lesk vlasů
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 24.2.2013 19:53:11

Bez balzámu v spreji ( neoplachuje sa) by som asi neprežila, kedže mám vlnité, suchšie a niekedy aj krepovité vlasy. Dávam si ho stále na modré vlasy a ked je potrebné tak aj na suché. Je vhodný aj na mastné vlasy a preto ich nemastí, čiže sa nemusíte báť, že to preženiete a vlasy budú mastné. No až tak dobre vlasy nehydratuhe ( ako napr. spreje od gliss kur). Ja som s ním spokojná.

  • nemastí vlasy
  • vlasy sa lepšie rozčesávajú a lesknú sa
  • praktický
  • dá dokopy krepovité vlasy
  • nie je vhodný na veľmi suché vlasy


věk
25-34

Po použití spreje by měly jít vlasy snadněji rozčesat, což mě rozčesat snadno opravdu jdou. Sprej používám společně i s kondicionérem této řady. Po spreji se mi vlasy výrazně lesknout a jsou hebké a jemné. Sprej navíc taky velmi příjemně voní. Používám ho i na suché vlasy.

  • snadnější rozčesávání
  • hezky voní
  • hebké vlasy
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.12.2012 20:48:45

Značku Elséve mám ráda a střídám profesionální vlasovou péči od kadeřníků s touto z drogérie, která mi přijde z ní nejkvalitnější. Co se týče rozčesávače, tak oceňuju hlavně to, že je bez silikonů, nemastí vlasy a hezky voní. Taky mi přijde, že se vlasy více lesknou. Ovšem v porovnání s např. tekutými krystaly tento výrobek nemá šanci.

  • bez silikonů
  • příjemná vůně
  • nesrovnatelný s profi výrobky


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 17:05:10

Další z výrobků, který putoval do odpadkového koše, naprosto vyhozené peníze. Výrobce slibuje lesk, ten se však nekonal. Naíc vlasy nebyly ani vyživené ale naopak suché.

  • žádné
  • Absolutně nevyhovující.


Tento sprej mi připadal snad jako obyčejná voda. S vlasy mi neudělal vůbec nic, ani nevyživil, ani nebyly zplihlé, ani se nedodal lesk. Jediné pozitivum je pěkná vůně, kterou dodá vlasům a vydrží pár hodin. Takže je použitelný maximálně jako vůně na vlasy, ale jako balzám ve spreji ne.

  • vůně
  • nedodá lesk
  • nevyživí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené