L'Oréal Paris Jemný odličovač očí recenze a zkušenosti

Odlíčení L'Oréal Paris Jemný odličovač očí
Odlíčení L'Oréal Paris Jemný odličovač očí - obrázek 1
Odlíčení L'Oréal Paris Jemný odličovač očí - obrázek 2
Odlíčení L'Oréal Paris Jemný odličovač očí - obrázek 3
5 3.6 15
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Jemný odličovač očí

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.3.2012 11:31:14

Perfektní odličovač pro odstranění voděodolného make-upu,dokoce skvěle odstraní i voděodolné oční linky,což některé odličovače neumí.Nepálí v očích a nedráždí pokožku.Bez parfemace,takže použití je velmi příjemné.Nezanechává mastný film.

  • beze zbytku odličuje
  • nepálí v očích
  • bez parfemace
  • nezanechává mastný film
  • žádné.


Další recenze od 6.4.2012 17:07:01

Zase jeden z výborných odličovačů, konzistence je úžasná, lehce mastná, odlíčí i velice špatně odličitelné řasenky. Velikou výhodou je, že se dá se zakoupit téměř všude. Nalévá se na tampony výborně. Za mně jedinou nevýhodou je cena, ale v případě potřeby bych si ho koupila znovu.

  • složení
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jeden z nejlepších odličovačů očních partií. Snadno a lehce odstraní řasenku i linky, nedráždí a neštípe. Vhodný i pro citlivější oči. Zanechává lehký film, který není nutné odstraňovat. Na jedno použití stačí celkem malé množství produktu, velice snadno rozpouští oční make-up.

  • Vhodný pro citlivou pleť
  • Cena
  • Balení
  • Lehký film


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Perfektní odličovač, odlíčí i voděodolný make-up, je bez parfemace, takže nijak nedráždí ani se nevtírá. Nepálí v očích ani neštípe pokožku. Balení je praktické a dobře uzaviratelné, takže odličovač nijak nevytýká a může se vzít na cesty. Jen by mohl být levnější

  • odlíčí voděodolný make up
  • balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 01:33:36

Mě tento odličovač zklamal, proto, že jsem si na základě recenzí myslela, že si poradí i s voděodolnou řasenkou. Bohužel, s voděodolnou řasenkou doslova ani nehnul. Nevoděodolnou řasenku, stíny i linky ale odličuje docela dobře. Když se dostane do očí, trochu štípe, jinak ale oči nedráždí. Myslím, že se za tu cenu dají pořídit lepší přípravky na odlíčení, proto už si ho znovu nekoupím.

  • nevoděodolný makeup odličuje dobře
  • neporadí si s voděodolnou řasenkou


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento odličovač je skvělý jak pro odlíčení klasického líčení, i toho voděodolného. Poradí si dobře s voděodolnými stíny, linkami i řasenkou. Je jemný, vhodný i na citlivé oči, především není třeba oči "drhnout". Má lehké, trošku mastnější složení, ale nezanechává mastný film.

  • rychle odličuje
  • jemný k citlivým očím
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2012 14:28:20

Dobrý odličovač na oči, výborně odličuje řasenku, linky, stíny i s bází pod stíny. Nevysušuje, nedráždí a neštípe v očích. Je trošičku mastnější, ale na oční okolí to nevadí. Má příjemnou vůni, i balení je pěkné. Znova si ho ale nekoupím, protože preferuji univerzální odličovače na oči i pleť.

  • výborná odličovací schopnost
  • nevysušuje pokožku
  • nedráždí oči
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Velmi dobrý odličovač očí, který zvládne řasenku, linky i stíny. Voděodolné výrobky nepoužívám, tudíž v tomhle směru nemohu posoudit, ale jinak jsem spokojená. Odličovač je bez parfemace, oči a oční okolí nedráždí, v očích neštípe. Oči mám citlivé a jsem také nositelka kontaktních čoček a odličovač mi zcela vyhovuje.

  • dobře odlíčí
  • nedráždí oči
  • neštípe v očích
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2013 12:00:51

Dostala jsem jako dárek ke koupi L'Oréal Paris pleťových krémů, vyzkoušela a pak koupila znovu. Je to velmi jemný odličovat očníhc partií, dokonce i pro voděodolný make-up. Cenově přijatelný, příjemně a slabě voní, oči rozhodně nedráždí a ani v nich nepálí, když se tam náhodou dostane. Malé balení je velkým plusem na cestách.

  • cena
  • odlíčí vše
  • jemný a nedráždí
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.2.2014 22:45:07

Osobně tedy vůbec nechápu hodnocení, kterého tento odličovač dosáhl. Pro mě je to naprosto nepoužitelná věc, špatně se mi s ním odličuje a navíc mě šíleně pálí v očích. Většinou odličovače od L´Orealu vychvaluji a u této značky se pokouším kotvit co se kosmetiky kýče, ovšem tento produkt je pro mě opravdu ránou vedle.

  • Obal
  • Pálí v očích
  • Neodličuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.3.2014 16:49:11

Jelikož jsem vyzkoušela i dvoufázový odličovač na oči od stejné značky, mohu porovnávat a rozdíl mi přijde docela velký. Na rozdíl od dvoufázového stahuje makeup na očích mnohem hůř, až několika tahy a přesto ne 100%. Oči líčím poměrně silně každý den a zanechává zbytky linek i voděodolné řasenky. Na druhou stranu - cena je příznivá, balení je akorát do ruky a dobře se aplikuje na tamponek. Nedráždí oči a nezanechává mastný film jako ostatní odličovače. Tento produkt hodnotím tak na 50%, nekoupím, dávám přednost dvoufázovému, který je podstatně lepší.

  • ok cena
  • nedráždí oči
  • nezanechává mastný film
  • balení
  • odličuje tak na 80% až několika tahy


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2014 23:53:44

Kúpila som si tento odličovač kvôli tomu ,že je vhodný na citlivé oči. Moje oči neznesú hocičo. Síce ma neštípe ,ale vôbec nedličuje. Dávam si 3-4 vrstvy maskary a gélovú ceruzku na oči a kým som sa odlíčila týmto odličovačom ,tak som minula asi 1/5 balenia a odličovala som sa 10 minút. Od odličovača za 5€ som čakala omnoho viac.

  • nedráždi oči
  • zle odličuje
  • cena


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.5.2014 21:18:11

S tímto očním odličovačem od Lorealu jsem poměrně spokojená. Jako jeden z mála opravdu při odlíčení nedráždí mé přecitlivělé oči. Většinou se mi stává, že mi po odlíčení zčervená pokožka ale s tímto odličovačem se mi to nestalo ani jednou. Hravě si poradí i s mými tekutými stíny a řasenkou. Stačí navlhčit tampon, a řasenka je dole skoro jedním tahem. Opravdu jsem spokojená a pořídím si ho i příště. Doporučuji.

  • perfektně odlíčí
  • nedráždí pokožku
  • žádné


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 22:12:25

Tento odličovač očí je opravdu jemný - v očích nepálí, nijak nedráždí ani oční okolí. Problém je, že také příliš neodličuje. Voděodolnou řasenku neodlíčí vůbec, klasickou řasenku s problémy. Musím opravdu drhnout, abych líčení z očí dostala, a to není moc příjemné. Odličovač jsem koupila, protože byl v akci, ale už si ho nekoupím.

  • nedráždí oči
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.6.2017 14:13:51

Také nechápu kladná hodnocení, pro mě je to absolutně nepoužitelná věc. Používám normální řasenku-ne voděodolnou, ale tento odličovat si s ní bohužel neporadí. Odlíčit se s ní je téměř nemožné. Cena je v pořádku, balení také pěkné, bez parfemace a v očích nepálí. Bohužel za mě kvalita nulová. Tento odličovat si už znovu nekoupím.

  • cena
  • bez parfemace
  • neodličuje