Iseree Cotton Wool Pads recenze a zkušenosti

Odlíčení Iseree Cotton Wool Pads
Odlíčení Iseree Cotton Wool Pads - obrázek 1
Odlíčení Iseree Cotton Wool Pads - obrázek 2
5 3.2 15
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 29 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Iseree

Recenze produktu
Iseree Cotton Wool Pads

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.3.2012 18:31:02

Vždy, když jdu náhodou kolem Lidlu, tak si je koupím. Jsou to jedny z nejlepších odličovacích tampónů, co jsem kdy měla. Nepouští chloupky, neoddělují se od sebe a neškrábou. Jsou výborné jak na klasické odlíčení tak např. i na odlakovávání hehtů. Opravdu nevím, co bych jim vytkla. Navíc jsou za super cenu :)

  • cena
  • nepouští chloupky a neoddělují se
  • neškrábou
  • vhodné jak na odlíčení, tak na odlakovávání nehtů
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.5.2012 15:10:29

Odličovací tamponky z Lidlu mi nevyhovují. Jsem zvyklá na čistě bavlněné s jemným a hebkým povrchem, což tyhle rozhodně nejsou. Jejich povrch je takový drsnější a špatně sají, nebyly mi příjemné při používání odličovacího mléka, na oči už vůbec ne. Vypotřebovala jsem je na pleťovou vodu a na odlakování nehtů. Znovu už bych si je nepořídila, existují mnohem lepší tamponky.

  • pro mě osobně žádné
  • hrubší povrch
  • hůře savé


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.6.2012 16:21:14

Tyto vatové tamponky jsem vyzkoušela na základě kladných recenzí tady na Omlazení. Mě ale bohužel zklamaly. Materiál je příjemný na dotek, ale na obličeji mě škrábal. Navíc se různě oddělovaly vrstvy a všude mi nechávaly nitky. Cena je sice fajn, ale raději si připlatím za lepší...

  • na dotek příjemný materiál
  • cena
  • zanechávají nitky
  • škrábou
  • oddělují se vrstvy


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 17:48:29

Snad nejhorší odličovací tamponky, které jsem měla. Na odlíčení jich musím použít aspoň 10, vždy se rychle prodřou a podráždí mi tak oči nebo pleť. Jsou tvrdé a příliš nevydrží. Snad někomu vyhovují, ale za mě určitě říkám ne. Jediným plus by tu mohla být cena, která je víc než přijatelná ovšem kvalita tomu odpovídá

  • Cena
  • Rychle se prodřou
  • Jsou tvrdé
  • K odlíčení očí téměř nevhodné
  • Velká spotřeba na 1 odlíčení


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.6.2012 19:44:34

Tyhle tamponky jsou takový lepší průměr. Jsou levné, dobře dostupné v každém Lidlu, je jich v balení hodně, netrhají se, nenasávají příliš produktu. Jediné mínus mají u mě v tom, že jsou poměrně hrubé. Taky mě mockrát zarazilo, že kvalita tamponků se liší balení od balení.

  • levné a dostupné
  • netrhají se při odličování
  • hrubší
  • kvalita se liší balení od balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.8.2012 18:04:43

Tak tohle už nikdy, je to v podstatě slisovaná vata do tvaru koleček. Lezou z nich kousky, nemají slisované okraje a rozpadají se už při vytahování. Ani na nehty nejsou dostačující, a to mi opravdu stačí i vata. Jsou hrubé. Myslím, že obyčejná 100% vata udělá lepší a jemnější službu.

  • cena
  • rozpadají se celé už při vytahování
  • žmolkují
  • jsou hrubé


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.8.2012 10:29:36

Na to, že je výrobcem Lidl, tak tyhle odličovací tampony jsou vlastně ty nejlepší, které jsem kdy měla, protože ty ostatní často škrábaly až nesněsitelně, byly v nich hrubé částečky. Tyhle jsou jenmé, nepouští vlákna, občas se mi sice rozdvojí, ale nejde o nic hrozného. Cenově vycházejí také velmi dobře, obal je typický pro vatové tamponky.

  • jemné a nepouští vlákna
  • cena
  • občas se rozdvojí


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.8.2012 21:31:57

Moje nejoblíbenější odličovací tampóny. Narozdíl od jiných nepouští chlupy, krásně drží, nedřou, jsou jemné, neparfemované. Jejich cena je navíc taky úžasná, vydrží mi dlouho. Zkoušela jsem i od jiných značek, ale žádné mi nevyhovovaly tak, jako tyto :)

  • nepouští chlupy
  • cena
  • balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.12.2012 19:02:26

Moje nejoblíbenější tamponky. Kupuji si je už roky a používáme je celá rodina, jsme moc spokojení. Jsou perfektní jak na odličování, tak na odlakování nehtů. Jsou jemné, opravdu nechápu, jak někoho můžou škrábat. Nepouští vlákna a jsou nově lépe slisované, já s nimi ale byla spokojená i dříve. Občas si v nouzi koupím i jiné, ale těmto zůstávám vždycky věrná.

  • cena
  • jemnost
  • nepouští vlákna
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.2.2013 12:25:04

Podle mě byly tyto tamponky perfektní, dlouho jsem si je ráda kupovala, ale bohužel změnili jejich složení. Nyní už neobsahují 100% bavlny, jsou hrubé, dřou obličej. Tekutina z nich sleje, vůbec nesají. Opravdu nejsou vhodné ani na odlakování nehtů, natož na obličej.

  • asi žádné
  • hrubé
  • dráždí obličej
  • nesají
  • nejsou z bavlny


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 20:16:02

Takový lepší průměr mezi odličovacími tampónky. Vždycky když jdu do Lidlu, jedny si hodím do košíku. Já jsem s nimi celkem spokojená. Dobře se mi s nimi pracuje. Neškrábou mě a jsou mi na obličeji příjemné. Odličovací přípravky vsakují dobře a množství tak akorát. Občas se ale jednotlivé vrstvy od sebe oddělují. Jinak jsem spokojená.

  • cena
  • neškrábou
  • dobře sají
  • vrstvy se občas oddělí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.7.2013 13:07:59

tyto vatičky jsou trošku hrubší, ale mě to nevadí. odličují dobře a nerozpadají se. Cena je hodně dobrá. Radeji mám ale asi ty z penny, které jsou přeci jen jemnější a jsou za uplně stejnou cenu. Navíc tyto jsou docela tenké. Zaškrtla jsem že si je koupím znovu.. ano když budu zrovna v lídlu a nepoběžím extra do drogérky pro moje "oblíbenější" protože mě staší, že splní funkci.

  • cena
  • hrubší
  • tenké


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.10.2013 09:24:26

Odličovacie som na strednej používala často.Mala som ich vzhľadom k cene najradšej. Potom ako keby zmenili výrobu a teraz sú z jednej strany také drsnejšie. Na ruke to nepocítite pretože ruku nemáte tak citlivú. Odvtedy som ich prestala kupovať. Ja do odličovacích tampónov nie som ochotná toľko investovať. Hľadám vždy lacnejšieho zástupcu, ale tieto už nikdy viac .

  • cena
  • na pleti sú drsné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2014 19:05:00

Nevím, jestli se nemýlím, ale kdysi jsem kupovala odličovací tampony z Lidlu a byly skvělé. Zřejmě změnili složení nebo co, protože tyto se na ně vůbec nepodobají. Koupila jsem po dlouhé době a jsou opravdu hrozné, hrubé, na pleti škrábou, rozpadají se už při vytahování z obalu, ne aby ještě vydržely odličování. Sice jsou levné, ale to je nezachrání.

  • nic
  • kvalita


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2015 21:29:52

Tyto tamponky moc ráda nemám, mám určitě lepší, jsou v pohodě, nedráždí mě ani neškrábou, ale nelíbí se mi, že málo sají, když na ně z pumpičky vymáčknu micelární vodu tak ta po nich steče na zem, což mě neskutečně rozčiluje, třeba tamponky ebeline mi to nedělají, ty sají hned, cena je fajn, ale koupím si je znovu jen když bude nouze, na odlakovávání jsou v pohodě, nerozdělují se, takže jediné plus

  • nerozdělují se
  • nesají dobře