L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza recenze a zkušenosti

Oční linky L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza
Oční linky L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza - obrázek 1
Oční linky L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza - obrázek 2
Oční linky L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza - obrázek 3
5 4.8 12
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 179 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza

Další recenze od 14.11.2013 17:34:22

Gelové oční linky jsem si oblíbila, ale těm od Maybelline dost k dokonalosti chybělo. Tyto jsou o stupeň lepší. Mám odstín Pure Black a řerná je intenzivnější a hlavní mají vynikající výdrž a ani po náročném večeru se nedrolí. Obal sice udával voděodolné, ale to nejsou, ale jinak vynikající výdrž. Mile mne překvapil přiložený štěteček. Díky dobré konzistenci se velice dobře nanáší.

  • výborná výdrž
  • přiložený šteteček
  • snadno se nanáší
  • nežmolkují a nedrolí se
  • voděodolnost (i když pro mě to nedostatek není)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.11.2013 21:21:52

po tom, co jsem vyzkoušela gelové linky od essence jsem neměla ke gelovkám nějak valnou důvěru (hooodně špatná zkušenost)... ale tyhle jsou úplně bomba. krásně se pracuje i s přiloženým štětečkem. udělají krásnou tenkou i silnější linku a co se týká odličování taky v pohodě. a navíc celý den drží jako přibité, neobtiskávají se - essence letěly okamžitě do koše.

  • drží, neobtiskávají se
  • štěteček
  • dobře se s nimi pracuje
  • dobře se odličují
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.12.2013 11:04:55

S jinými gelovými linkami zkušenost nemám, tak nemohu porovnávat, ale s těmito jsem naprosto spokojená. Linky jsou opravdu černé, snadno se s nimi pracuje i díky povedenému přiloženému štětečku, jde jím udělat jak tenká, tak silnější linka. Drží opravdu jako přibité, vůbec se neobtiskávají. Balení působí luxusně a s odlíčením také nemám problém.

  • výdrž
  • neobtiskávají se
  • přiložený šteteček
  • dobře se s nimi pracuje
  • jsou opravdu černé
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.12.2013 13:09:45

Na tyto linky jsem měla zálusk docela dlouho, nakonec jsem je sehnala v akci v Rossmannu. Musím tedy říci, že jsem od nich čekala více. Mají krásný obal, přiložený štěteček je praktický, ale... I když pod ně dám bázi, tak se mi trochu rozmazávají a dělají šmouhy na víčku. Mám ještě ty od Essence a tohle mi nedělají. Jinak jejich intenzita vlivem těch šmuh ztrácí. Podle mě jsou i lepší a levnější.

  • krásný obal
  • přiložený štěteček je praktický
  • i s bází se dělají šmouhy na víčku
  • během dne ztrácí na intenzitě


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 25.1.2014 21:02:29

snad nejlepší gelové linky z drogérkové kosmetiky. Mají super výdrž a ani po celém dnu se neobtisknou na víčko. Naprosto mi vyhovuje balení se štětečkem který je na tyto linky naprosto vhodný. Jen jedna výtka- pro někoho možná přednost, tyto linky jsou voděodolné a pokud si je třeba před aplikací zkoušíte na ruku nemáte šanci si je smýt :D

  • celkově super
  • voděodolnost


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.1.2014 13:27:53

perfektní očni linky ! za cenu 250,- je to pecka koupě, linky drží a nerozmažou se i když venku sněží, vrchní linka vydrží bez hnutí i 12hod. což ocení hlavně ty, které pracují dlouhé směny jako například já :) , konzistence je taky príjemná, i když používám denně, obsah téměř nemizí :D , přiložený štěteček jsem pouze vymenila za tenký přímo na gelové linky (doporučuji od essence cca za 40,-)

  • konzistence
  • výdrž nalíčení po dlouhou dobu
  • kvalita překonavá cenu
  • NIC


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 7.3.2014 12:19:42

Zatím nejlepší gelové linky, které jsem vyzkoušela. Přiložený štěteček je kvalitní, štětinky drží a nevypadávájí a krásně se s nimi linky nanášejí - jde především o cvik, ale po pár vyzkoušení jedním tahem. Balení se mi taky moc líbí - zlatá působí luxusní a dobře se nosí v kosm. taštičce (rozbití nehrozí, masivní sklo). Linky po nanesení (malují se dobře i přes oční stíny) vydrží celý den a pigmentace je 100%. Jedno balení už mám téměř rok a skoro neubylo - cena působí výše, ale vyplatí se, vydrží opravdu dlouho. Doporučuji a koupím znovu !

  • vše
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Z těchto gelových linek jsem maximálně nadšená. Prodávají se v sadě linky + štěteček. Štěteček mi na první pohled přišel hrozný, tlustý a blbě tvarovaný, ale už na první vyzkoušení jsem zjistila, že není špatný a teď už se mi s ním pracuje výborně. Dokáže udělat hodně tenoučkou čárku, ale zároveň i silnou čáru. Navíc není úplně malý, takže se dobře drží. Linky samotné mají pořádné skleněné balení, ale je jich tam opravdu malinko, ale vzhledem k tomu, že i spotřeba je malá, vydrží dlouho. Konzistenci mají krémovou nikoliv gelovou. Jsou černé a hodně pigmentované, takže bez problémů stačí jedna vrstva. I s voděodolností jsem spokojená, ani sprcha mi je nesmyje. Ale přijde mi, že schnou trochu déle.

  • dobrý štěteček
  • pigmentace
  • krémová konzistence
  • výdrž
  • déle schnou


věk
25-34

oči
hnědé

Jsem naprosto nadšená! Skvělá pigmentace, perfektní konzistence, přiložený kartáček je vynikající, skvěle se s ním pracuje, linka je naprosto perfektní, nedrolí se. Pro mě velké překvapení a stávají se pro mě Top produktem. Obal je taky skvělý, ke štětečku je přiložený kryt, takže i do kosmetické taštičky. Skvělé!

  • krásný obal
  • precizní štěteček
  • skvělá pigmentace
  • cena
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.12.2014 13:43:14

Zatím nejlepší linky, jaké jsem kdy měla. Úžasně se s nimi pracuje, mají krásný, sytě černý odstín. Neobtiskávají se. I přiložený štěteček je dobře použitelný a jste s ním schopny namalovat jak širší linku, tak slabší linku s ocáskem. Mám je už dlouho a v obale nevysychají (což se třeba o essence či astor říci nedá). Určitě koupím znovu!

  • Výdrž
  • Malé balené
  • Dobrý štěteček
  • Nevím


Další recenze od 15.3.2015 16:57:00

Kolem těchto očních stínů jsem dlouhou dobu pouze chodila, nakonec jsem si udělala radost a pořídila si je. Nelituji peněz! Linky mají tuhou konzistenci, ale výborně se nanáší přiloženým štětečkem. Oceňuji, že se s nimi dají udělat i dolení linky, které úžasně drží i po několika hodinách (tužkové linky se mi po hodině samy"smyjí"). Tyto linky jsou i večer krásně pigmentové a nerozmazávají se.

  • velká pigmentace
  • balení
  • výdrž
  • přiložený štěteček
  • cena
  • vyrobeny v Číně


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.7.2016 21:46:24

Tyhle linky jsou mé nejoblíbenější. Barva je opravdu sytě černá, takže linky stačí udělat jedním tahem. A vydrží celý den a ještě se mi nestalo, že by se mi obtiskly. Přiložený štěteček je taky moc fajn, jdou s nim udělat linky tenké i silné. Jediné, co mi na těchto linkách vadí je, že během dne se mi stírají z vnitřních koutků.ale jen z koutků, zbytek linky se ani nehne. Taky by mely být voděodolné, což ani moc nejsou, ale to mě osobně vůbec nevadí. Taky je super balení. Mam už druhé, a první mi vydržely něco přes rok, a to se maluji každý den.

  • Syta barva
  • Vydrží klidně cely den
  • S přiloženým štětečkem se linky dělají precizně a pohodlně
  • Balení sice vypadá malé, ale vydrží dost dlouho
  • Během dne se stírají ve vnitřním koutku, ale to je možná moje chyba


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené