Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner recenze a zkušenosti

Oční linky Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner
Oční linky Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner - obrázek 1
Oční linky Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner - obrázek 2
Oční linky Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner - obrázek 3
Miss Sporty (77)
4.7 z 5 5 4.7 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
73%
4 hvězdy
27%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner

věk
25-34

oči
hnědé

Moje první oční linky a už nikdy si nekoupím jiné! Cena je neuvěřitelně nízká , dostupnost je skoro v každé drogerii, já koupila v DM, které je skoro všude, kvalita se rovná drahým značkám. Linky se nerozmazávají, vydrží celý den stejně a šikovně se s nimi pracuje. Linky jsou vhodné i pro úplné začátečníky. Já určitě doporučuji a koupím zase

  • Nerozmazávají se
  • Neoptiskují se
  • Vydrží celý den
  • Dostupnost
  • Cena
  • Kvalita
  • Obal
  • Nevím o ničem


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 10.2.2016 20:43:29

Moje prvni tekute linky, vybrala jsem si je na zaklade kladnych recenzi zde, protoze jsou levne a chtela sem se naucit delat linky i tekute. Byl to tochu boj(moje nesikovnost) ale linky drzi opravdu cely den ani se nehnou, neobtisknou, jsou cely den cerne nevyblednou. Takze za me maximalni spokojenost za tu cenu urcite doporucuji. Odlicuji se hydrofilnim olejem takze uplne v pohode jdou odlicit.

  • Vydrz cena vodeodolne
  • Zadne


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.8.2015 09:29:06

Krásné překvapení! Naprosto precizní tekuté linky - černá je černá, aplikace snadná, nikdy se mi nerozmazaly (a to ani v létě při extrémních teplotách, ani při sportu - nevídáno). Byly to mé první tekuté linky. Ke klasickým tužkám se už asi nevrátím. A vůbec to není tak, jako to mám u ostatních Miss Sporty výrobků, kde si říkám: "No, za tu cenu jako dost dobrý." Tyhle bych si totiž znovu koupila, i kdyby stály tři stovky! :D

  • vypadají pořád stejně (skvěle)
  • nerozmazávají se
  • snadná aplikace
  • černá je černá
  • výborná cena
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.7.2015 17:44:56

Tyto linky mi doporučila kamarádka a jsou naprosto perfektní. Krásně drží, barva je opravdu černá, žádná šedá, jsou příjemně malé, dají se snadno hodit do kabelky. I když, to ani není nutnost, i při podrbání na očích zůstanou. Jedná nevýhoda může být moc dlouhý štěteček, na který je potřebo si zvyknout, a když se vám ráno klepe od nevyspalosti ruka, může to být horší. A obal se také rychle opotřebovává, ale drží i po pádu z velké výšky. Určitě doporučuji, za tu cenu obzvlášť! :)

  • Výdrž
  • Nerozmazává se po dotyku
  • Snadno se odličuje (i vodou)
  • Cena
  • Dlouhý štěteček


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 30.1.2015 12:02:14

Linky jsou super :) Jedinou nevýhodou je konzistence.. Přijdou mi dost tekuté. Když se s nimi maluji, tak jsou nakapané na umyvadle a také je mám na rukách. Ale zase nevyschnou :) Mám už třetí balení a nestalo se mi, že by vyschly, jako jiné tekuté linky. Jinak ale vydrží opravdu celý den, i při koupání. Jen je pak docela nesnadné je odstranit, musí se použít odličovač na voděodolný make-up, protože když je chcete smýt mýdlem, tak opravdu nepustí.

  • výdrž
  • konzistence


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 24.3.2014 22:20:16

mám vyzkoušeno nezpočet značek a druhů všemožných linek, tyto mě uchvátily a nejspíše je už nebudu měnit :), jsou černočerné, opravdu voděodolné na 100%, celý den vydrží na víčku a nehnou se ani o milimetr, přesto se dobře odličují a nijak si nevytahuju kůžičku očního okolí,když je dávám dolů (pro mě zázrak!), štěteček skvělý - výborná manipulace, krásně kreslí (dle mého názoru dobrý i pro začátečníky), dostane se i mezi řasy, obal je pohodový, nijak mi nevadí, klidně mohl být hezčí ale to jsou mouchy- pro mě je hlavní produkt uvnitř :) - zkrátka perfektní linky od pohodové značky, za skvělou cenu!! :) podle mě předčí i linky jiných značek a to bez problémů :) doporučuji!!! :)

  • černočerná barva
  • opravdová voděodolnost
  • skvělá manipulace
  • přiměřená cena
  • odličování - v pořádku
  • opravdu žádné :)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 3.2.2014 10:25:08

Velice povedené tekuté linky. Jde s nimi vytvořit jak tenká, tak širší linka, hrot je na to dostatečně úzký. Jsou krásně černé a když zaschnou, vůbec se neobtiskávají ani nemažou a vydrží až do večerního odlíčení. Jediná věc, kterou bych vytkla je, že hrot u mých linek je lehce zahnutý a není úplně rovný, což ale při aplikaci vůbec nevadí a možná se to týká jen mého kusu. Jinak jsem ale velmi spokojená.

  • cena
  • sytá černá barva
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Tyto linky jsem se koupila jen tak ze zvědavosti a jsou to moje první tekuté linky vůbec. Velice kladně mě překvapily, aplikace je jednoduchá a dá se bez problémů udělat i tenká linka, člověk se s nimi ani moc dlouho nemusí učit manipulovat, barvy je hodně sytá a vydrží na víčku jak člověk potřebuje. Miluju ty linky!:)

  • cena
  • výdrž
  • sytost barvy
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Tyto voděodolné oční linky od miss sporty mě mile překvapili. Koupila jsem si je na dovolenou a můžu je jedině doporučit. Krásně malují a vydrží vážně celý den, ikdyž se koupete. Vůbec se nerozmazávají a ani neobtiskávají. Linky mají hezkou výraznou černou barvu. Určitě je můžu doporučit.. Za málo peněz, hodně muziky.

  • voděodolné
  • nerozmazávají se
  • výrazná černá barva
  • cena
  • žádné


Další recenze od 31.7.2013 21:43:28

Vodeodolná tekutá očná linka od Miss Sporty je vážne kvalitná. Nesľubovala som si od nej veľa, myslela som, že dlho na očiach nevydrží, najmä nie celý deň, ale príjemne ma prekvapila. Aplikátor je klasický, ako aj pri iných Miss Sporty očných linkách, takže som už zvyknutá s ním narábať. Linka sa počas dňa nerozmazáva, je krásne čierna a veľmi dobre sa s ňou pracuje :)

  • čierna farba
  • cena
  • nerozmazáva sa
  • nič



věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 31.7.2013 20:48:25

Moje první tekuté linky, které jsem si kdy koupila a myslím si, že už u nich nejspíše zůstanu. Barva je krásně černá + jsou vodě odolné, takže se barva neobtiskne a ani nerozmaže a mě vydrží od rána až večera, kdy večer vypadají pořád stejně pěkně jako když si je ráno nalíčím. Jediné co bych vytkla je štěteček, který je moc dlouhý, ale zase na druhou stranu s trochou cviku to pak jde dobře. A navíc je úplně úžasná cena.

  • barva je krásně sytá
  • vodě odolné
  • cena
  • moc dlouhý štěteček


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

MAC Fluidline EyeLiner Gel

4.6 90% 7 recenzí

Hůře hodnocené