L'Oréal Professionnel Absolut Repair Mask recenze a zkušenosti

Masky L'Oréal Professionnel Absolut Repair Mask
Masky L'Oréal Professionnel Absolut Repair Mask - obrázek 1
Masky L'Oréal Professionnel Absolut Repair Mask - obrázek 2
5 4.4 22
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 410 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Professionnel

Recenze produktu
L'Oréal Professionnel Absolut Repair Mask

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.5.2012 19:56:25

Naprosto úžasná maska. Obal je praktický a maska se z něho dobře nabírá. Maska je poněkud tuhá, a tak je třeba ji ve vlasech dobře rozetřít. Krásně voní po melounech a citrusech, vůně ve vlasech zůstává i dlouhé hodiny poté, co jsem masku smyla. Vlasy jsou lehké, nadýchané a konečky vypadají o 100% zdravěji. Navíc mi přijde, že se mi vlasy po této masce méně vlní a omezila i krepatění. Zkrátka malý zázrak. Všem doporučuji. Sama mám jemné vlasy se sklonem k plihnutí, ale tato maska je nezatěžuje.

  • nádherná vůně
  • vlasy nejsou zplihlé
  • cena
  • vlasy se méně vlní
  • vlasy vypadají zdravěji
  • konečky jsou zacelené
  • dostupnost pouze na internetu a v kadeřnictvích


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 20.5.2012 09:02:54

Skvělá maska, která plní, co slibuje. Má máslovou konzistenci a dobře se nanáší. Používám ji 1x do týdne jako hodinový zábal, když cítím, že vlasy potřebují pořádnou regeneraci. Vlasy jsou po ní hladké, nezatížené, ale nezjemňuje, což vítám. Má krásnou vůni, kterou z vlasů ještě cítím pár hodin.

  • vlasy jsou po ní hladké a nezatížené
  • vůně
  • cena vs. výdrž masky
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 20.5.2012 17:10:18

Velmi kvalitní maska na vlasy, hydratuje, vlasy jsou po ní hezké, vyživené a lesklé. Určitě koupím znovu. Mám ráda taktéž šampon a kondicionér z této řady. Možná vlasy malinko zatěžuje, ještě když se společně s ním použije kondicioner Absolut Repair a regeneruje skvěle.

  • cena
  • regenerace
  • vůně
  • zatěžuje vlasy
  • hutný


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 19.6.2012 16:20:12

Dokonalá maska na suché a zničené vlasy. Zakaždým, ke som mala pocit, že moje vlasy potrebujú akútny zásah, kúpila som si túto masku. Perfektne hydratuje, vlasy sú po nehj jemné, u mňa zachránila aj zničené odfarbené vlasy (myslím tým zosvetlením). Voňa je príjemná, nezanecháva pocit, že ste si ju zle vymyli. Kúpou tejto masky určite nepochybíte.

  • hydratácia
  • obstojná cena
  • prvá pomoc
  • nevidím


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.7.2012 13:57:57

Měla jsem vlasy dost spálené po melíru silným peroxidem a tato maska mi udělala z celých délek, které jsem měla jako myší ocásky, jakž takž ucházející vlasy. Takže pro velmi poškozené vlasy, jako jsem měla já, je super, pomůže z toho nejhoršího :-D Ovšem když už se mi vlasy vcelku vrátily do normálu, přestala jsem masku používat, hodně vlasy zatěžovala.

  • pro velmi poškozené a suché vlasy je tato maska skvělá
  • normální vlasy zatěžuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 24.10.2012 22:21:29

Maska je dost tuhé až máslové konzistence. Takže je dobré jí nechat chvilku rozpustit v dlaních a pak nanášet. Vlasy jsou po ní ovšem hebké a lesklé a také se vylučuje nežádoucí krepatění. Co mi poněkud nevyhovuje, je šroubovací víčko u masky. Ve sprchovém koutu se s ní poněkud hůř manipuluje.

  • regeneruje
  • lesklé a hydratované vlasy
  • balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 5.11.2012 21:27:17

Nejlepší maska na vlasy jaká jen může existovat. Dokáže opravdové zázraky s poškozenými vlasy. Má máslovou konzistenci. Používám ji především na prodloužené vlasy (micro ring) a vlasy vypadají pořád jak nové. Měla jsem vždy sklon k častěji se mastícím vlasům, po této masce se mi vlasy přestaly dokonce mastit. Vůbec vlasy nezatěžuje, tak jako ostatní masky. Používám ji 3x týdně při každém umytí vlasů. Maska nádherně voní, dokonce vlasy po celou dobu do dalšího umytí pořád voní. Vlasy jdou pak krásně rozčesávat, žehlit a jsou furt nádherně hebký. Doporučuji ji na 1 000 000%. To se nedá popsat, to musí každý zkusti. Kupuji ji v parfums za 233,- a vyzvednu si ji u nás na pobočce v Brně, takže je pro mě dostupná, jak v běžném obchodě.

  • Splní co slibuje
  • Po použití nádherně hebký vlasy
  • Nezatěžuje a nemastí vlasy
  • Nádherně voní
  • Prostě samé klady
  • Vytvoření si závislosti na ní


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 19.11.2012 10:38:16

Maska je vhodná pro velmi suché a lámavé vlasy. Já mám hustě blond melírované vlasy, takže jsou vysušené a tahle řada se mi osvědčila jako nejlepší regenerace. Jediné, co mi trochu vadí je kelémek, nerada do něčeho sahám prsty, ale tady to přežiju, protože skutečně maska pomáhá. Dává se do umytých a ručníkem lehce prosušených vlasů a nechá se působit cca 3 minuty (pro hodně zničené vlasy zabalit do igelitu a nechat i 15min klidně působit) a pak smýt. Obsahuje kyselinu mléčnou, kombinaci rozjasňujících složek, přírodních vosků, UV filtru a biomimetického ceramidu. Já mohu jedině doporučit.

  • vyživuje a regeneruje vlasy do hloubky
  • hezky voní
  • skutečně regeneruje i hodně vysušené vlasy a se sklonem k lámání
  • balení - kelímek


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 22.11.2012 10:40:52

Jedna z mých oblíbených masek na vlasy. Maska má tužší máslovou konzistenci, ale dobře se nanáší. Má krásnou vůni a i když je hluboce regenerační, vlasy nejsou vůbec zatížené ani zplihlé, takže se hodí i pro jemné nebo mastící se vlasy. Určitě doporučuji.

  • regenerace a hydratace
  • vůně
  • nezatěžuje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.1.2013 21:35:48

Neujžasnější maska, na kterou jsem natrefila. Její regenerační schopnosti jsou moc dobré. Vlasy se po ní krásně rozčesávají a ani mi je nezatěžuje. Konzistence je podobná máslu (i barva tak vypadá). Parfemace je nevtíravá a dobře se mi s ní pracuje. Rozhodně doporučuji

  • silná regenerace
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 6.5.2013 10:18:22

Tuto masku jsem koupila podle pozitivních recenzí a je fakt super. Vlasy dokáže zregenerovat během pár minut. Jsou krásně uhlazené, vyživené a lesklé. Mám vlasy dvakrát v jednom dni stáhnuté Efassorem a tahle maska ještě s Gestilem dává moje vlasy dohromady. Určiě masku doporučuji ostatním. Zakoupím znovu.

  • uhlazuje
  • vyživuje
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 23.7.2013 12:00:23

Nejlepší (i nejdražší) maska, co jsem kdy měla ale jsem fakt spokojená. Koupila jsem si menší balení, abych to zkusila 200ml a určitě vydrží, protože stačí opravdu troška, je vělmi hutná a vlasy obalí přírodními vosky a ty jsou extra hladké, vyživené, uhlazené. Mohu srovnat s Gestilem a ten jí nesahá ani na paty (vůní, kvalitou, pěkným balením.. atd) a přitom jsou podobně drahé. Když do masky sáhnu, je tam po prstech stopa do dalšího použití, je jako povolené máslo :) Je opravdu skvělá! Doporučuji všem na suché, hrubé i krepaté vlasy

  • cena/kvalita
  • hutná máslová konzistence
  • vůně
  • stačí malé možství
  • 200ml vydrží dlouho
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 8.8.2013 00:01:36

Vždy, když si myslím, že už jsem konečně objevila tu nejlepší masku, narazím na nějakou ještě lepší :-D. Tahle maska je pro moje vlasy přímo požehnání. Bála jsem se, aby mi je nějak nezatížila a nezmastila, ale udělala s nimi pravý opak. Po dlouhodobějším používání se moje suché a polozničené vlasy změnily na lesklé a hydratované krásky, které zažívají asi svou nejlepší a nejzdravější éru. Maska má trošku tužší konzistenci jako máslo, takže ji nejdříve promnu v dlaních a pak terpve nanáším na délky vlasů a nechám působit. Voní božsky, ale neumím to k ničemu přirovnat - cítím možná meloun a něco ovocného. Po použití jsou vlasy hebké, voňavé, potažené sametem a viditelně v lepší kondici. Rozhodně se vyplatí zainvestovat, protože maska celkem dlouho i vydrží.

  • "uzdravuje" vlasy
  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • konzistence
  • možná cena
  • dostupnost


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Když jsem se rozhodla koupit si produkt z řady Loreal Professional, nebyla jsem schopna si vybrat. Vybrala jsem tenhle, a jak jsme se později dozvěděla, nebylo to dobře. Tahle maska, potažmo celá řada absolut repair, je určena pro melírované vlasy, takže je zesvětluje, vlas po nich ztěžkne, v čehož důsledku jsou vlasy jemnější. Pro mě ale byl katastrofa - vlasy se mi krepatily ještě víc než předtím, byli sice o něco hebčí ale žádná sláva to nebyla. Máte-li hrubé, suché, husté, hnědé vlasy jako já, bude pro vás vhodnější řada pro keratin refill nebo liss ultime :)

  • hebčí vlasy
  • lesk
  • krepatění
  • hrubost
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 17.2.2014 12:21:46

Pro mě naprostý TOP, byla mi doporučena u kadeřnice, měla jsem dost zničené vlasy po experimentování ( z černé barvy na blond a naopak). Hned po prvním použití jde poznat rozdíl, vlasy jsou krásně jemné, nekrepatí se , konečky jsou zacelené, prostě je nejlepší ve všech směrech. Masku používám při každém mytí vlasů už asi 3 roky a zatím jsem nepoznala nic lepšího.

  • Vyživuje uhlazuje chrání vlasy
  • Žádné


Velmi kvalitní maska na vlasy. Vlasy jsou po použití krásně hladké a necuchají se mi tolik jako normálně(a to je co říct!). Masku používám i se šamponem. Co se týče nedostatků,masku a šampon nemůžu používat stále,kvůli problematické pokožce vlasů(častá tvorba lupů),ale to je spíš jen má vlastní problematika,těm co mají vlasy ok bych ji určitě doporučila.

  • kvalita
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 26.7.2014 15:12:18

Asi jsem vadná,ale maska mě nepříjde jako nějaký zázrak,ale nesedla i mé mamce a sestře.Vlasy jsou po použití krásně rozčesatelné,ale to je tak všechno.Vlasy mám dost zničené odbarvováním na blond a maska mě je nějak nevyživila,přešla jsem na ni z drogérkových Aussie a myslela,že bude znát rozdíl,ale fakt nic.Dala jsem si ji i jako hodinový zábal a taky nic.Jsem zklamaná.Teď jsem si koupila extra levnou masku Keratin od Kallos a nedá se to s Lóreálem srovnávat je to pro moje vlasy 100 a 1. Ale každému sedne něco jiného :)

  • Krááásná vůně
  • Vlasy se dají krásně rozčesat
  • Nevyživí
  • Cena
  • Vlasy jsou po ní nic moc


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Je to asi jedna z nejlepších masek co sem kdy měla. Má přijemnou parfemaci i konzistenci, tím že je hodně hustá tak jí moc nevypotřebuji. Vlasy potom hezky voní, dobře se rozčesávají.. Nemam pocit že by vlasy nějak zatěžovala. Asi po dvou měsících používání se mi vlasy opravdu o hodně zlepšily, tolik se netřepí, nelámou a jsou i méně krepaté. Myslím si že to není pouze spravení ''na oko'' ale že tato maska dokáže vlasy částečně zhydratovat a zregenerovat, a myslím že se s ní dá přecházet třepení vlasů. Za mě doporučuji:)

  • Vůně
  • Účinek
  • Konzistence
  • Poměr ceny a kvality
  • Balení
  • možná akorát to že by mohla být více dostupná-to ale není vada výrobku


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 28.8.2014 20:38:18

Maska zřejmě není určená pro můj typ vlasů. Mám je jemné, melírované a delší. Vlasy mám po použití zatížené a špatně hydratované. Zkusím Intense repair kvůli té hydrataci. Naopak olejíček z této řady musím pochválit, ten mi vlasy bez zatížení uhladí. Máslovitá konzistence masky mi vyhovovala, bohužel výsledek zklamal.

  • konzistence masky
  • velké zatížení vlasů
  • maska vlasy nehydratuje dostatečně


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Skvělá maska, která plní, co slibuje, nejvhodnější na suché a lámavé vlasy. Má tužší, zdá se výživnou máslovou konzistenci a dobře se nanáší. Vlasy jsou po ní hladké, konečky zacelené. Nádherná vůně osvěží vlasy. Pokud máte i kondicionér téže značky, nesmí se používat najednou, jinak jsou vlasy předávkované vitamíny a pak splihnou. Proto používat střídmě, vydrží opravdu dlouho. Určitě opět koupím. Jediná nevýhoda, je k sehnání pouze na internetu nebo v kadeřnictví.

  • pěkně hutná máslová konzistence nabitá vitamíny
  • vůně
  • hebkost
  • k sehnání pouze v kadeřnictví nebo přes internet


Další recenze od 12.9.2015 15:45:55

Masku používam so šampónom z tej istej rady a dala mi dokopy presušené, tenké a lámavé vlasy ... Vlasy sú vyživené, pevnejšie a lesklé. Je to maska u ktorej naozaj vidieť výsledky na prvý pohľad, takže môj verdikt - odporúčam ... Vonia po žltom melóne v kombinácii s typickým kaderníckym odérom a vôňa sa celkom drží vo vlasoch.

  • účinok


Další recenze od 30.11.2015 19:22:17

Šampon i kondicionér jsem koupila na základě recenzí tady. Pro mě obrovské zklamání. Vlasy mám po použití obou produktů mastné, těžké, upláclé. Při fénování si je prohrabávám prsty a i ruce mám upatlané (a to vše dobře vyplachuji). Vlasy se mi po těchto produktech šíleně mastí, jsem zvyklá si je mýt ob den, o víkendu i ob dva dny, nyní umyju ráno a večer bych mohla znovu. Druhý den už je hrůza a můžu ven leda v čepici. A vlasy jsou vyloženě cítit mastnotou. Předtím jsem více jak rok používala Wella SP hydrate a to je úplně jiná liga, vlasy načechrané, ale zároveň vyživené a nevysušené. Nekrepatili ve vlhku jako po Lorealu. A nemusela jsem je pořád omývat jako teď. Určitě už si tuto řadu znovu nekoupím. Zkoušela jsem i Intense repair a to je horší jak šampony a masky z drogerky. Stejně tak gestil wonder. Takže se vrátím k Welle, Loreal totálně zklama. Předražená drogérková kosmetika, nic víc, nic míň.

  • hebké vlasy, které jsou dobře rozčesat
  • neuvěřitelně rychle mastné vlasy
  • po vysušení krepaté
  • pocitově mastné už po umytí
  • cena profi kosmetiky, ale kvalitově drogérková
  • celkově zklamání
  • znovu určitě nekoupím