Alverde regenerační maska na vlasy s avokádem recenze a zkušenosti

Masky Alverde regenerační maska na vlasy s avokádem
Masky Alverde regenerační maska na vlasy s avokádem - obrázek 1
Masky Alverde regenerační maska na vlasy s avokádem - obrázek 2
Masky Alverde regenerační maska na vlasy s avokádem - obrázek 3
5 4.2 29
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde regenerační maska na vlasy s avokádem

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Maska na vlasy od Alverde mě mile překvapila, za tu cenu super. Maska krásně voní, používám jako kondicionér jen do délek. Vlasy jsou po ní lehce rozčesatelné, ale pořád suché. (mám extra suché vlnité vlasy) takže po použití masky potřebuji ještě použití nějakého oleje. Je super, že má přírodní složení. Maska je v sehnání v DM.

  • přírodní složení
  • hydratace vlasů po umytí


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.7.2019 22:36:33

Tuto masku na vlasy od Alverde jsem si koupila jen tak a taky z důvodu, že Alverde vždy většinou krásně voní. Tato maska vůní nezklamala, ale vůně z vlasů taky bohužel rychle mizí. Stačí mít hodinu suché vlasy a už vůni necítím. Konzistence masky je slušná, nestéká. PO mytí mám vlasy hebké a jemné, ale opět... není to nic extra, ale za tu cenu ani zázrak neočekávám.

  • vůně
  • cena
  • nehydratuje
  • nic moc zlepšení vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Maska sladce ovocně voní. Dala jsem ji do vlasu opravdu hodně, poslední dobou potřebují moje vlasy nějakou vzpruhu, sluníčko jim nesvědčí.Nechala jsem ji působit ty tři minuty podle návodu. Po uschnutí šly sice vlasy poměrne dobře rozčeasat, aby byly takové divné, bez života a suché. To jsem tedy nečekala. Hodnotím jako slabý průměr.

  • Vůně
  • Složení
  • Žádný regenerační efekt na vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Příjemná maska na vlasy od Alverde za skvělou cenu. Co je na ní podle mě nejlepší, je vůně. Připomíná mi broskvový jogurt :-). Maska určitě vlasům neškodí, ale na druhou stranu těm mým ani nějak výrazně nepomáhá - nevšimla jsem si zásadní změny (možná jen trochu lesklejší vlasy po použití). Konzistence je taková hutnější, musí se déle vymývat. Spíše bych masku doporučila.

  • nezávadné složení
  • příjemná vůně
  • dodává vlasům lesk
  • na mě možná až moc hutná (krémová) konzistence


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 19.11.2017 20:41:42

Kedže mám vlasy chemicky odfarbované z dlhoročnej čiernej farby a skutočne je ich kvalita zlá, nechcela som si na hlavu dávať už nič so silikónmi. Táto maska ma oslovila hlavne cenou, za tú cenu som si povedala, že stojí za vyskúšanie a neľutujem. Masku používam 3krát do týždňa po Silver šampóne a nakoniec použijem kondicionér tiež alverde z avokádovej rady. A musím povedať hneď po prvom použití bolo vidieť neskutočný rozdiel hlavne v tom, že sa mi vlasy vôbec nekrepatili. Predtým som ich mala naozaj 90% horšie. Takže za mńa skvelý a lacný výrobok. Možno by som ocenila väčšie balenie :)

  • príjemná vôňa
  • vlasy nekrepatia
  • cena
  • vlasy sa dobre rozčesávajú
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 6.11.2015 02:08:38

Chcela som vyskúšať niečo prírodné na svoje suché vlasy a moja prvá voľba bola táto maska od Alverde... Cena bola viac ako priaznivá tak prečo ju neskúsiť? Maska je balená v tube čo mi prišlo ako veľké že sa nemusím v ničom nípať... Veľmi ma prekvapila jej konzistencia... Maska je naozaj ale naozaj veľmi hutný krém... Trochu horšie vytláča z tuby(na konci som si musela tubu odstrihnúť aby som vôbec dostala štvrť produktu von), horšie nanáša a aj vymýva...Ale na druhej strane nezaťažovala vlasy čo bolo veliké plus... Zvykla som si na konzistenciu a nakoniec mi začala aj vyhovovať.. Vôňa sa mi zo začiatku absolútne nepáčila ale nakoniec mi aj tá začala veľmi voňať... :) Presne preto som si kúpila aj daľšie produkty z tejto rady... Hodnotím ako veľké plus že Alverde vyrobila celú radu produktov s avokádom(zatiaľ ich mám krátko nemôžem posúdiť účinok)...Bohužiaľ maska na moje vlasy nemala veľký vplyv... Naopak sa mi zdá že mám vlasy ešte suchšie ako predtým... Za mňa teda nie masku si už nekúpim...

  • prírodný produkt
  • priaznivá cena
  • balenie v tube(aj keď sa z nej produkt horšie vymačkáva)
  • veľmi hutná konzistenia
  • ale aj tak nezaťažuje vlasy
  • nakoniec sa mi začala páčiť aj vôňa
  • celá rada avokádových produktov
  • na moje vlasy nemá dobrý vplyv


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2015 21:57:26

Moja prvá maska od Alverde, zaujala ma hlavne svojím obalom. Maska sa nanáša ťažšie ako bežné silikónové masky, ale zato máte po umytí pocit neskutočne ľahkých vlasov, čo po silikónových maskách určite nie, aspoň teda ja. Ozdravenie vlasov som si nevšimla, ani končeky neboli po maske v lepšom stave, takže okrem ľahkých vlasov nerobí maska asi nič. Avšak pekne vonia, akurát ten jej obal je strašne nepratický, maska je hutná a z tuby sa ťažko vytláča, tu by sa hodil predsa len kelímok.

  • vlasy sú po maske ľahké
  • vôňa
  • pekný obal
  • nepratický obal
  • ťažšie nanášanie masky


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 8.1.2015 11:51:46

Moje první maska od Alverde, bohužel jsem z ní docela zklamaná. Používám z této fialové řady s Avokádem šampon i balzám a jsem s nimi velmi spokojená, bohužel maska mi přijde neúčinná, to už ten balzám udělá větší službu. Také mi vadí dost hutné složení, které se špatně vymačkává z tuby a musí se tedy použít více výrobku a k tomu ještě malé balení 100ml. Takže masku dodělám a již nekoupím. Jediné pozitivum je, že opravdu, ale opravdu krásně a výrazně voní.

  • Přírodní složení.
  • Krásná vůně.
  • Vegan.
  • Nepostřehla jsem žádnou regeneraci :-(
  • Hutné složení.
  • Malé balení.


Další recenze od 16.11.2014 19:34:55

Za mě velmi dobrá maska od přírodní kosmetiky. Mám melírované vlasy a po téhle masce mám zase ten krásný pocit hebkých vlasů :D Vždy na hlavě nechám produkt působit raději o něco déle než je doporučené. Vůně není nijak výrazná. Jedinou nevýhodou je, že se maska špatně dostává ven z obalu, ale to je jen detail. Všem doporučuji!

  • hydratuje
  • nemá


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
zrzavé

Další recenze od 16.11.2014 10:53:59

Skvělá regenerační maska na vlasy bez silikonů, parabenů a SLS. Používám zároveň se šamponem a fluidem stejné značky. Maska slibuje lesk, hydrataci a hebkost. Podle mého to splňuje tak na 70%. Pro mě je důležité, že vlasy se po použití nezacuchávají, od pohledu jsou zdravější a konečky jsou zacelené. Konzistence je docela hutná, má příjemnou a nevtíravou vůni (prostě příroda). Podle mě nejlepší maska z drogérie za skvělou cenu pro lámavé vlasy.

  • skvělá pro lámavé vlasy
  • stačí pouze 3 min
  • přírodní složení
  • výdrž (stačí jí docela maličko)
  • cena
  • obal-upřednostňuji pumpičkové balení


Další recenze od 27.7.2014 18:53:51

Úžasná, přírodní maska s oleji, vlasy se krásně rozčesávají, jsou zářivé a lesklé. Bez silikonů a jiné chemie, což je skvělé. Použití je příjemné, hezky voní. Pění slušně, ani na dlouhé vlasy se nemusí dávat moc masky.Určitě u ní zůstanu. Za tu cenu je to skvělý výrobek, který předčí jiné známé značky na vlasy s chemií.

  • lesklé zdravé vlasy
  • bez chemie
  • žádný


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Všem moc doporučuji! Tuto masku jsem si koupila po přečtení recenzí, protože se mi děsně krepatí vlasy a mám vysušené konce, nebo vlastně měla jsem :) Nejenže mám vlasy po použití této masky hezky uhlazený, ale jsou celkově zdravější, nejsou vysušený. Nejsou zplihlý a to mám ten tip vlasů, suché konce a rychlejší maštění vlasů u hlavy. Maska krásně voní, stačí jí trošku, krásná cena a hlavně viditelný výsledek!

  • Vlasy nejsou krapatý
  • Jsou hydratovaný
  • Maska krásně voní
  • Učinnost
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 28.1.2014 22:13:01

Perfektní pomoc pro suché a poškozené vlasy. Doporučuji pro všechny kudrnaté vlasy a vlasy podléhající krepatění. Navíc naprosto nádherně voní! Bohužel vlasy zanechá trochu splihlé a lehce mastí, takže nemůžu doporučit pro vlasy jemné, bez objemu a rychle se mastící. Pro suché vlasy je tohle jeden z nejlepších produktů této značky.

  • vlasy vyživí
  • uhladí
  • nádherná vůně
  • přírodní složení
  • není vhodný pro jemné splihlé vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 3.11.2013 20:49:34

Celkom slušná maska na vlasy. Po použití si vlasy jemné, hebké. Síce je len na 3 minúty ,ale ja si ju nechávam aspoň 15 minút. Balenie je tiež celkom dobré. Jediné ,čo mi vadí je dlhšie vymývanie, lebo pri zmývaní začne dosť veľa peniť. Vôňa masky je tiež pekná. Ale žeby mi nejako veľmi zregenerovala maska vlasy tak to nie, iba sú hebšie.

  • hebké vlasy
  • vôňa
  • cena
  • malá alebo skoro žiadna regenerácia vlasov


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 16.3.2013 19:48:55

Keď som mala obdobie suchých vlasov a nechala som ho pôsobiť vo väčšom množstve aspoň 15 minút, fungoval skvele, výsledkom boli hebké, lesklé a jemné vlasy. Dá sa použiť aj do niekoľkohodinového intenzívnejšieho zábalu, konzitstencia je dosť hustá, takže nesteká.

  • cena
  • prírodnejší produkt
  • funguje
  • obsah alkoholu


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 23.2.2013 11:43:03

Moja prva vec od Alverde je akurat tato maska ,prijemne prekvapila vonov a samozrejme aj cenov.Mam velmi poskodene vlasy od farbenia a žehlenia takže som nevahala a kupila som si ju :) Po použiti vlasy prijemne hebke a vonave ..budem odporucat dalej a kupim si znova .Vyrovna sa aj drahsim znackam

  • cena
  • Bez silikonov
  • Prirodní produkt
  • Davkovanie
  • Nič


Tato maska mi vyhovovala. Jen mám zkušenost ji na vlasech nechat trochu dýl, 5 až 10min. potom se vlasy opravdu krásně rozčesávaly a po vyfénování byly hladké a lesklé. Jako mínus bych uvedla ne moc pěknou vůni daného produktu, ale nic hrozného to není, hlavně,když to "funguje".

  • žádné
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.10.2012 11:55:05

Dokonalá maska na vlasy! Vlasy mám po ní úžasné hladké, takže mi nelítají všude možné, ale na druhou stranu nejsou "ulíznuté" a splihlé. Navíc má velmi příjemnou vůni. Již po prvním nanesení vypadaly mé konečky zdravě, jako po zastřižení. A stačí ji opravdu málo!

  • hladké a oživené vlasy
  • vůně
  • bez silikonů
  • cena
  • nezatěžuje
  • malé balení


Další recenze od 19.8.2012 17:40:56

Šampony ani kondicionéry z drogérie nepoužívám, ale po přečtení recenzí jsem se rozhodla, že Alverde zkusím. Předčila moje očekávání. Maska je vážně super, v kombinaci s šamponem ji řadím na roveň s profesionální vlasovou kosmetikou. Jsem velmi spokojená, navíc úžasně voní. Určitě koupím znovu.

  • Vlasům velmi prospívá
  • Cena
  • Dostupnost
  • Vůně
  • Nenašla jsem


Další recenze od 19.8.2012 09:36:19

Najlepšia maska na moje vysušené vlasy, ktoré som si spálila odfarbovaním teste pred dovolenkou pri mori. Nepomohlo mi nič, okrem tejto masky. Určite odporúčam na veľmi suché a zničené vlasy. Prednosťou je, že je to prírodný prípravok bez silikónov a parabenov.

  • výborný prípravok na suché vlasy
  • nízka cena
  • prírodný prípravok
  • bez silikónov a parabenov
  • žiadny


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Tato maska je jednou z mých nejoblíbenějších. Už mám několikáté balení. Vlasy krásně hydratuje a vyživuje, navíc přenádherně voní. Cena je také více než příjemná a sehnat se dá v každé drogerii DM. Jako velké plus také vidím, že neobsahuje žádné silikony. I přesně je opravdu účinná.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • vyživí vlasy
  • dobrá dostupnost
  • bez silikonů
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 7.8.2012 00:09:16

Moc fajn maska, dle mého názoru srovnatelná s těmi dražšími, navíc má lehčí složení a tolik vlasy nezatěžuje, navíc jsou takové lesklejší a celkově příjemnější. Vůně je hodně zvláštní, mě se moc líbí, navíc voní z vlasů ještě dlouho po umytí. Ráda zkouším masky a k téhle se určitě ještě vrátím.

  • cena
  • vůně
  • vyživuje a hydratuje
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 6.8.2012 14:41:46

Já tedy musím říct,že mě nevyhovovala. Konzistence dobrá,vůně nic moc ale tím,jak je hustá jsem čekala,že vlasy vyživí ale zázrak se nekonal.Vlasy byly lesklé,měla jsem je ale tvrdé a hrubé na což jsem nebyla zvyklá,po všech těch super uhazujících GlissKurech atd. Podle mne musí mít maska na vlasy prostě silikony,jinak je neuzdraví a ani nezlepší vzhled/lámavost. Za mne určitě ne.

  • cena
  • lesk
  • balení
  • neozdraví
  • "vůně"
  • dělá hrubé vlasy


věk
35-44

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 20.6.2012 13:21:50

Masku jsem vyzkoušela díky recenzím na omlázku. Velmi mile mě překvapila. Dříve jsem používala Loreal, Elseve,..., ale tato maska je 1. Mám melírované vlasy a u kořínků jsou dosti poničené a jakoby ulámané a trčí. Tato maska mi je dost dobře ukočíruje-uhladí. Vlasy jsou hebké a dobře se rozčesávají.

  • hebké vlasy
  • uhlazené vlasy
  • malé balení


Další recenze od 16.4.2012 17:58:58

Moje nejoblíbenější maska na vlasy. Úžasně voní, má hutnou krémovou konzistenci, což od masky očekávám a efekt je opravdu znatelný. Používám po každém mytí na tři minuty, jak je uvedeno na obalu a vlasy jdou perfektně rozčesat. Vůbec nezatěžuje, neobsahuje silikony a je prostě skvělá. Mám suché vlasy s tendencí ke třepení konečků. S touto maskou jsou konce více zacelené, méně se lámou.

  • krásná vůně
  • krémová konzistence
  • nezatěžuje vlasy
  • opravdu pomáhá
  • uvítala bych větší balení


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 11:55:30

Tato bezsilikonová maska mi velmi vyhovuje na mé sušší konečky. Používám jako leave-in v malém množství, stačí velikost hrášku. Vydrží mi tedy velmi dlouho. Konečky pak nejsou tak suché a vlasy jdou snáze rozčesat.

  • vyživující
  • bez silikonů
  • vydrží dlouho
  • vůně


Další recenze od 14.3.2012 15:35:24

Avokádo je prý nejlepší na suché vlasy, proto byla pro mě tato maska jasnou volbou. Musim říct, že jsem z ní nadšená, dávám na vlasy cca 2x - 3x týdně (jak je i doporučeno na obalu), maska vlasy nezatěžuje, jsou po ní hezké, leské, žádná sláma. Vůně masky je příjemná, jen jí z vlasů musím dýl vymývat. Bohužel zatím nemůžu srovnat s jinou maskou, proto kvalitu hodnotím známkou 4.

  • cena
  • bez silikonů
  • je přírodní
  • hůře se vymývá


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.3.2012 10:05:34

Maska je fakt super. V návodu je napsáno nechat působit 3 minuty, což je krátká doba, ale i po těch krátkých třech minutách jsou vlasy hladké a ošetřené. Když mám více času při mytí, nechávám působit i déle. Nijak to vlasy nezatíží. Na moje vlasy (odbarvené, mírně vlnité se sklonem ke krepatosti) skvělá maska.

  • Nízká cena, snadno dostupná a bez silikonů.
  • nic mě nenapadá



věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 11:53:31

Jedna z mých nejoblíbenějších masek na vlasy z drogerie. Má hutnější krémovou konzistenci a vlasy zanechává krásně hebké, lesklé a provoněné. Vlasy mi vůbec nezatěžuje. Navíc neobsahuje silikony.

  • Cena
  • Neobsahuje silikony
  • Vlasy nezatěžuje
  • Vůně
  • Žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené