Labello Sun Protect SPF 30 recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Sun Protect SPF 30
Balzámy na rty Labello Sun Protect SPF 30 - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Sun Protect SPF 30 - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Sun Protect SPF 30 - obrázek 3
5 1.5 11
  • Průměrné hodnocení 1.5
  • 0% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Sun Protect SPF 30

Další recenze od 15.7.2017 14:08:22

Koupila jsem si tento balzám úplnou náhodou, rychle jsem vběhla do obchodu koupila a zase rychle vyběhla. Líbilo se mi balení a tak jsem se nechala nachytat. Rty mi po nanesení zůstávají bílé což je podle mého velká vada a tak jej nerada používám a už si jej ani znovu nekoupím. Jinak je bez chyby, konzistence super obal je taky dobrý.

  • balení
  • rty zůstávají bílé


věk
35-44

Další recenze od 23.12.2013 00:23:14

Ani já tomuto balzámu bohužel reputaci nezlepším. Není to sice úplná nepoužitelná katastrofa, ale příjemný mi není. Hlavně tedy kvůli bělavému povlaku, který na rtech zanechává. Když si balzámem nepřejedete rty vyloženě 10x, tak to sice není tak strašné, ale přece jen. Není příliš tuhý, na rty se nanáší celkem dobře, ale na mě je málo mastný, nijak skvěle nehydratuje. I když na rtech celkem drží, takže aspoň to SPF před sluníčkem ochrání. Vůně je jemná, docela i příjemná, ale po olíznutí už méně. Mnohem lepší je třeba balzám na rty Sundance z dm.

  • SPF 30
  • není ze rtů hned pryč
  • nijak výrazně nehydratuje
  • bělavý povlak na rtech
  • málo mastný


věk
25-34

Nikdy víc!!!!Na dovolenou jsem se hledala něco na rty s SPF 30. Po dlouhém vybírání jsem sáhla po klasice Labello s domněním, že nic nemůžu zkazit. Jak hluboce jsem se mýlila. Balzám má příšenou chemickou chuť!!!Cítím ho hned při nanášení a nedej bože, že si ze zvyku olíznu rty :( Navíc zanechává bílý povlak, který nevypadá vábně snad na nikom. Účinost nemůžu posoudit, protože jsem neměla ani nemám chuť si ho mazat.

  • možná účinek
  • SPF 30
  • PŘÍŠERNĚ chemická chuť
  • zanechá bílý povlak


věk
15-24

Opravdu žádný zázrak, koupila jsem si ho před několika lety k moři, díky jeho ochrannému faktoru, bohužel ochranný faktor je jedinné pozitivní na tomto velice nepovedeném balzámu na rty, zanechává totiž bílý povlak na rtech, což vypadá opravdu nechutně, hydratace není nic extra a navíc není voděodolný, Labello mám velice ráda, ale tenhle balzám se jim opravdu nepovedl.

  • nic
  • bílý povlak
  • nehydratuje
  • není voděodolný
  • poměr cena/kvalita


Další recenze od 15.5.2013 13:34:58

Hned mě upoutalo žluté víčko, jelikož jsem hledala něco na rty s ochranným faktorem na léto. Bohužel jediné to víčko je na tomto balzámu plusem... zanechává bílý povlak na rtech, nijak extra nehydratuje a když jsem byla půl hodiny na slunci, začal mě dokonce pálit horní ret. Nevím jestli to bylo z balzámu, každopádně mě mrzí, že už ho nikdy nepoužiji.

  • hezké balení
  • zanechává bílý povlak
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 17:59:42

Měla jsem kdysi a nikdy jsem nespotřebovala - dělal na rtech hrozný film a i když má SPF, tak dnes už to není žádné terno, SPF mají i leckteré rtěnky. Vůně byla chemická, co si pamatuju i chuť, pokud si člověk omylem olízl rty byla nechutná. Nikdy víc už si neplánuji tohle kupovat. dobrá SPF tyčka na rty je např. Sundance za stejnou cenu.

  • SPF
  • dostupnost
  • film na rtech
  • chemická chut a vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 14.6.2012 23:07:48

Tímhle balzámem jsem se namazala loni u moře, aniž bych věděla, že zanechává na rtech bílý povlak. Řekl mi to až přítel, který se mě lekl :-D I když jsem ho nechala vstřebat, tak rty jsem neměla nijak hydratované, spíš mi přišlo, že i docela vysušuje. V horku se, stejně jako jakýkoliv jiný balzám, rozteče a je nepoužitelný. Hezky voní.

  • vůně
  • zanechává bílý povlak
  • nehydratuje
  • vysušuje
  • v horku se rozteče


věk
25-34

Další recenze od 14.6.2012 17:20:51

Používala jsem ho pravidelně v létě asi 3 roky. Je to takové neurazí, nenadchne. Na rtech zanechává trochu bílý povlak. Mé rty sice nevysušuje, ale také nijak zvlášť nehydratuje. Ve větším horku má tendenci se roztékat, takže například u moře, pokud si ho vezmete na pláž, se s ním po hodině už nenamažete, maximálně polijete :) Ale mám moc ráda tu vůni.

  • nevysušuje
  • vůně
  • příliš nehydratuje
  • zanechává bílý povlak
  • v horku se roztéká


věk
25-34

Další recenze od 14.6.2012 16:07:40

Tento výrobek není moc kvalitní, zanechává už po jednom přetření povlak "jako u dalších Labello". Nějak extrémně nevysušuje ale ani nehydratuje. Cena odpovídá kvalitě. Vůně je pro mně neutrální a ničím nezajímavá. Dostupnost je super, dá se sehnat v každé DM drogerii.

  • Dostupnost
  • Nehydratuje
  • Zanechává povlak


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2012 14:27:09

Tohle labello jsem měla jak na horách, tak u moře. Na horách je nepoužitelné, protože hrozně ztuhne a nedá se dobře aplikovat. U moře se mi naopak docela "rozteklo" a aplikace byla v pořádku. Co se týče barvy je opravdu hodně hodně bílé, ale u moře mi to ani tak nevadilo. Pusu jsem si nespálila, takže funguje :D Hydrataci nemohu hodnotit, protože na pusu stále něco "patlám" a labello jsem používala pouze do vody/na sjezdovku. Příště si ho už nepořídím, jsou mnohem lepší produkty.

  • ochranný faktor
  • bílá barva
  • špatné nanášení


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2012 13:09:43

Jedním slovem - strašný. Nejenže rty šíleně vysušuje, ještě po něm vypadáte jako kdybyste právě vstali z hrobu, protože nechává na rtech šílený bílý povlak. Na suché rty vůbec není, nedá se použít ani na rty namazané už jiným balzámem nebo naopak - stejně ten šílený povlak zanechává. Nedoporučuji.

  • žádné bohužel
  • nechává bílý povlak na rtech
  • vysušuje rty


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené