Lancôme La Vie Est Belle EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Lancôme La Vie Est Belle EdP
Parfémy pro ženy Lancôme La Vie Est Belle EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Lancôme La Vie Est Belle EdP - obrázek 2
5 4.8 23
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 999 - 2 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Lancôme

Recenze produktu
Lancôme La Vie Est Belle EdP

věk
25-34

Další recenze od 22.12.2012 20:16:32

Tohle byla láska na první čuch. Tak nádhernou vůni jsem snad ještě nikdy necítila, takové svěžejší a ženská, není vůbec přeslazená, i když bych jí přirovnala k těm sladším. Skvělá je výdrž - stačí jednou stříknout a voníte ještě večer, vůni cítíte i druhý den z oblečení. Flakónek je jednoduchý, elegantní. Na netu se dá vůně sehnat o něco levněji, ale tady jsem zastáncem názoru, že i za ty peníze rozhodně stojí.

  • nádherná vůně
  • výdrž
  • pro mě žádné


Další recenze od 28.12.2012 22:02:06

Holky, tohle je slaďoušek, oblíbila jsem si ho na první čichnutí. Přecházím z Paco Rabbane - Lady Milion na tohle. Je na jednu stranu sladká, na druhou příjemné svěží, vůbec není těžká. Jsem blondýna, mám 23 let a všichni mi vůni chválí a říkají, že se ke mě hodí. Jednou jsem stříkla zápěstí, které se otřelo o okraj bundy a STÁLE DRŽÍ.

  • drží
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 16:05:51

Rozhodně velké překvapení. Vůně od Lancome nejsou mými favority, ale tahle mě dostala. Měla jsem možnost ji otestovat při uvedení na trh v Londýně a hned druhý den jsem si pro ni běžela. Je to těžší sladší vůně. Mojí mamince připomíná Angela od TM s čímž musím trošku souhlasit. Flakonek je velmi ženský a roztomilý. Výdrž parfému je neskutečná!

  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 21:00:05

Pro mě to nejlepší, co jsem kdy měla. Naprosto nádherná vůně. Milovnice citrusů a "fresh" vůní si na své nepřijdou, za to, dospělé ženy a milovnice těžkých sladkých vůni v ní najdou svůj svatý grál. Dlouho jsem hledala tuto vůni, několik let, netušila jsem, že by mohla existovat :D Velká láska. Nemám naprosto nic co bych jí vytkla. Originální flakon, který byl speciálně navržen více než před sto lety a čekal na úžasnou vůni mluví za vše. Kam se na to hrabe starý známý Dior. S touto vůní se mi několikrát stalo, že mě na ulici zastavili cizí lidé a ptali se, čím to krásně voním. Vůně je elegantní, krásná, ačkoliv je hodně sladká, není těžká. A výdrž, parádní.

  • úžasná vůně
  • elegantní flakon
  • výdrž
  • naprosto žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 23:40:57

Tato vůně mi něčím připomíná vůni Miss Dior Chérie,kterou jsem milovala cca před deseti lety,tehdy to byla nějaká limitka a rychle zmizela z trhu,dlouho sem hledala adekvátní náhradu a tento parfém to absolutně skvěle splňuje.Nádherná vůně,ikdyž někomu se zdá hodně sladká,podle mě se dokonale hodí snad na každé roční období,připadá mi taková "roztomile holčičí".Velmi dlouho vydží.

  • Vzhled flakonu
  • Krásná vůně
  • Velmi dlouhá výdrž
  • žádné


Další recenze od 28.3.2013 13:02:36

Tak tenhle parfém je senzační. Nádherná vůně, stačí lehce na sebe střiknout a vydrží opravdu dlouho. Nejsem zastáncem těchto na mě až silných vůní, ale tahle vůně prostě musela bejt moje :-D jediný co mi příjde, tak na léto není moc vhodná, spíš se podle mě řadí mezi vůně na zimní období.. toť vše.. doporučuji

  • výdrž
  • pěkný flakon ;)
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.4.2013 13:09:43

Podlehla jsem rekalmě a koupila jsem si vzorek této vůně, moc jsem se na ni těšila. Bohužel je to pro mě bolehlav, je sladká, až z toho bolí zuby :-) Vůbec se mi nelíbí. Zkoušely si ji i kolegyně v práci, na nás všech voněla příliš sladce a těžce a žádné z nás se nelíbila. Působí na mě docela lacině. Kvalitní určitě je, výdrž je až překvapivá. Rozhodně nedopručuji kupovat naslepo.

  • výdrž
  • příliš sladká vůně


věk
35-44

Další recenze od 19.9.2013 10:48:30

Nádherná vůně. Je sice sladká a poměrně těžká ale i tak se mi hrozně moc líbí. Cítím z ní absolutní luxus. Trochu mi tou sladkostí a těžkostí připomíná Lolitu Lempickou ale tato je ještě lepší. Po čase se rozloží a více se zjemní. Výdrž má perfektní. Já osobně ji cítím hodně dlouho. Flakon se povedl. Je krásný a elegantní. Doporučuji vyzkoušet ale nekupovat naslepo.

  • krásná vůně
  • krásný flakon
  • žádné


věk
25-34

Miluji tuto vůni! V jednom časopise jsem našla vzoreček, přičichla a zjistila, že ji musím mít. A to jsem nikdy nevlastnila žádný EDP, přišlo mi to drahé. No a teď mám La Vie Est Belle a nelituji. Voní krásně, sladce, přesně tak, jak to mám ráda. Už vím, co koupím mamince k Vánocům, jelikož i ona se rozplývá. :) A na šátku ho cítím tedy pěkně dlouho. Hrozně se mi líbí, když po osmihodinové šichtě v práci mám padla, jdu se převléci a najednou zacítím svůj Lancôme. :) Prostě ŽIVOT JE KRÁSNÝ!

  • Krásná vůně
  • Dlouhá výdrž
  • Nádherný flakonek
  • Zatím cena, ale i tak za to stojí!


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2013 16:52:39

Zaujímavá kvetinovo-ovocná vôňa. Je z tých sladších a trošku ťažšia. Nemám rada také ťažšie vône, niektoré mi samozrejme sadnú, ale táto to nie je. Oceňujem výdrž, ktorá je pri tomto parféme naozaj dobrá. Avšak , cena je dosť vysoká. neodporúčam teda kupovať túto vôňu naslepo. Balenie sa mi veľmi páči . Okrem toho jej nemám čo vytknúť.

  • pekné balenie
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 12:58:51

Na úplně první přivonění mě La Vie Est Belle úplně nezaujala, ale po rozvonění jsem se do ní naprosto zamilovala a okouzlila mě. Je to nádherná sladká vůně, ale ne přeslazená, s výbornou výdrží. Z oblečení cítím i mnoho dní. A to ani nemluvím o překrásném, jednoduše elegantním flakonku, je jedním z nej, co jsem kdy viděla.

  • nádherná vůně
  • skvělá výdrž
  • elegantní flakonek
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 11.12.2013 17:18:44

Myslím, že toto je nejhezčí vůně kterou jsem měla. Dlouho vydrží a hodně lidí mi jí již chválilo. Vždy když jdu ven nastříkám se a vůni cítím celý den. Je velice intenzivní a je na ní opravu vidět, že je to kvalitní parfém.Jediné co by mohlo někomu vadit je cena tohoto parfému, ale opravdu se to vyplatí a je lepší vonět jako kvalitní parfém, než jako levná toaletka :)

  • krásně voní
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2013 10:11:34

Lancome La vie est belle jsem dostala sice dárkem, ale v budoucnu bych do něj investovala. Jedná se o parfém s vůní kosatce, jasmínu, pačuli, vanilkou a dalších skvělých ingrediencí, které propůjčují parfému sladší a intenzivní nádech. Mně osobně sedí právě na podzim/zimu, na jaro/léto bych si vybrala spíše lehčí a svěžejší vůni. Vůně má krásný jednoduchý flakonek, ale v jednoduchosti je její krása. Výdrž parfému je naprosto neuvěřitelná! vydržím vonět klidně i 3 dny! Proto se investice do něj rozhodně vyplatí, protože nejen že stačí jedno stříknutí na 3 dny, ale taky budete vonět originálně, protože vůně není zatím ještě tak profláknutá.

  • krásná sladká vůně
  • jednoduchý flakonek
  • extrémní výdrž
  • možná cena ale za kvalitu se holt platí
  • na jaro/léto se hodí svěžejší vůně


věk
15-24

Další recenze od 20.3.2014 19:54:00

Dlouho jsem hledala parfém, než jsem našla tento. Mám ráda přesně tento typ vůně, když už jsem nějaký parfém našla, voněl jen chvíli, i kdž to byl parfém, né toaletní voda. Krásně voní, krásně vypadá a vydrží opravdu dlouho. Např. navonila jsem si oblečení a šátek, šátek jsem si asi po týdnu vzala znovu a voněl stále, jako by byl právě navoněný :-). Cena byla poměrně vysoká, ale odpovídá kvalitě.

  • Krásný obal
  • Příjemná vůně
  • Dlouho vydrží
  • Žádný


Další recenze od 15.4.2014 15:35:34

Na parfémy jsem strašnej "pedant" a jen tak nějaká mě neokouzlí, ale tahle je naprosto úžasná! Toužila jsem po ní už delší dobu, rozhodovala jsem se mezi touto a vůní Manifesto od YSL. Nakonec vyhrála La vie est belle a jsem maximálně spokojená! Příjemná, svěží a zároveň sladká a navíc je to báječnej držák! Takže jednoznačně doporučuju :-)

  • výdrž
  • stačí jedno stříknutí
  • vhodná i pro mladší
  • vyšší cena


Další recenze od 4.1.2015 13:51:14

Tak konečně jsem mohla vyzkoušet tuto teď už masovou klasiku, kterou si oblíbila snad půlka ČR. Začátek mě nezaujal. Těšila jsem se na gurmánskou sladkou vůni,ale to se nekonalo. Ze začátku květinovo ovocná. Po rozležení mi to přišla jako řízná Prada candy. Odlehčená candy, ale bez toho koňaku říznutá s ovocem a květinami. Vůně těžší, zimní. Výdrž hodně precizní. Je doopravdy moc hezká, slaďoučká..ale není to ani syntetická růžová cukrová vata jak u Britney, ani karamelky jak u Prady. Je taková jiná. Příjemně sladká po květinách , ovoci, zaprášené vanilkou a pralinkama. Je super, líbí se mi a upřímě nevím , jestli bych ji zakoupila,myslím, že za tu cenu je možnost najít o mnohem lepší vůni... Cenově jsou na tom podobně – Lancome má lepší výdrž, Prada je více gurmánská. Na kůži dopadla lancome opět o dost lépe jak na oblečení. Na kůži je krásně vanilkovo pralinková z oblečení cítím něco přeslazeného, co nelze identifikovat.

  • vanilko pralinkova vune
  • masová oblíbenost


věk
15-24

Sice nemusím sladké vůně, ale tahle voní naprosto úžasně a dlouho vydrží, jen ta cena je stále vysoká. Jinak doporučuje, je skvělá. Není to vtíravý parfém se kterým když se navoníte, tak je vám spíše špatně, ale má přirozenou vůni, která vydrží po celý den. Zařadila bych ji do kategorie romantických vůni ale získá si určitě i ostatní, jako třeba mě.

  • Dlouhotrvající
  • Dražší


věk
15-24

Další recenze od 29.3.2015 17:13:29

Naprosto skvělý parfém, Lancome to prostě umí. Výdrž na oblečení je několik dní! Jinak na tělě opravdu celý den. Vůně je hodně intenzivní a silná, takže stačí pár stříknutí. Vůně je sladká, ale těžko definovatelná. Pro mne je i dost těžká, takže na léto bych ji asi nevolila. Ale na chladnější období jako stvořená, pěkně mě zahřeje a obalí do slaďoučké vůně. Určitě doporučuji, jedna z nejoblíbenějších vůní :)

  • výdrž vůně
  • intenzita
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 19.9.2015 19:39:15

Koupila jsem si tento parfém loni v zimě, kdy to sice nebyla horká novinka, ale nebyla tolik profláknutá. Teď ji cítím na každé páté ženě, zvlášte v Przae, kde o Sephoru zakopáváte všude. Nicméně vůně je naprosto nádherná a nezaměnitelná. Výdrž nepřekonatelná. Na oblečení drží několik dní a kabelka, do které jsem dala navoněný šátek, voní doteď. Vůně je sice poměrně těžká a na léto je to vyloženě bolehlav, jak jsem mohla od jiných zjistit, ale hodí se i pro mladší slečny. Takže za kvalitu a vůni samoutnou musím dát 1*, ale už si ji nekoupím.

  • Vůně
  • Výdrž!!
  • Nenapodobitelná a originální
  • Dnes už ji má spoustu žen


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2015 01:03:24

Parfum ma nadchol už keď som na neho videla commercial s Juliou Roberts a nesklamal ma ani keď som ho ovoňala... Vôňa je pre mňa taká pravá na zimu... Výraznejšia, ťažšia a naozaj krásna... Mne osobne parfum neuveriteľne vonia a myslím že lepší názov ako"la vie es belle"(život je krásny) mu dať nemohli! :) Nekupujem si parfum podľa názvu ale tento mi príde úžasný a má odo mňa plus... Výdrž parfumu je naozaj super vonia veľmi dlho a tie sa rýchlo nemíňa pretože ho nemusíte použiť veľa... Cena vyššia ako u"kvalitnejších"parfumov... Flakón je fajn... Pre mňa je to neurazí nenadchne... Tak či tak ho nebudem nosiť mám na neho malý plnitelný flakón do kabelky... Za mňa áno kúpila by som La vie est belle znova.. :)

  • vôňa
  • výdrž
  • rýchlo sa nemíňa
  • názov :)
  • neviem


věk
15-24

Další recenze od 28.1.2016 11:21:24

Tento parfém je mou stálicí snad od doby, kdy se objevil na trhu. Vůně je sladká a malinko těžší, když to však nepřeženete, dá se nosit i v létě. Výdrž je opravdu fantastická, jak na kůži, tak na oblečení či šátcích. Flakon je jednoduchý, ale elegantní a povedený. Cena trochu vyšší, ale parfém za ni rozhodně stojí. Jedinou nevýhodu spatřuji v tom, že se stává čím dál méně ojedinělý. Naštěstí však voní na každé ženě malinko jinak :)

  • Výdrž
  • Nádherná vůně
  • Elegantní flakon
  • Trochu vyšší cena
  • Rozšířenost


Nejlepší vůně na světě, jak si jí nastříkám, tak jsem šťastná. Asi jsou v ní nějaké endorfiny. Opravdu mi zvedá náladu. Miluji ji. Už ji používám třetí rok a určitě nebudu měnit. A kdykoliv si ji nastříkám a někam jdu, tak se mě několik žen ptalo , nemáš náhodou La vie est belle? nádherně voní, už dlouho ji chci. Jsem jak chodící reklama :-)

  • nádherná okouzlující vůně
  • ani jeden


Podobně hodnocené

Gucci Envy Me EdT

4.9 97% 7 recenzí

Hůře hodnocené

Gucci Rush 2 EdT

4.7 92% 3 recenze

Chloé Intense EdP

4.7 92% 6 recenzí