Lavera Basis Sensitive Krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Lavera Basis Sensitive Krém na ruce
Krémy na ruce Lavera Basis Sensitive Krém na ruce - obrázek 1
Krémy na ruce Lavera Basis Sensitive Krém na ruce - obrázek 2
5 3.8 8
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 84 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Lavera

Recenze produktu
Lavera Basis Sensitive Krém na ruce

věk
35-44

Další recenze od 10.6.2012 11:59:07

Kosmetiku Lavera mám ráda, ale z řady Basis sensitiv jsem vyzkoušela dva výrobky a oba mě bohužel zklamaly a odradily od testování dalších z této produktové řady. Na mé suché ruce byl krém nedostatečný, nehydratoval a vadila mi příliš výrazná a rušivá vůně. Vstřebává se dobře, nemastí.

  • Je přírodní
  • Netestovaný na zvířatech
  • Neobsahuje parabeny
  • Nedostatečná hydratace
  • Parfemace


věk
35-44

Další recenze od 4.8.2012 11:20:05

Výrobky od Lavery mám moc ráda a i s tímto krémem jsem byla hodně spokojená. Má takovou zvláštní vůni, těžko ji k něčemu přirovnat, ale dá se na to zvyknout. Ruce jsem měla pěkně hydratované, není to ale nijak mastný krém, rychle se vsakuje. Určitě si ho někdy v budoucnu koupím znovu.

  • hydratuje
  • není mastný
  • trochu zvláštní vůně


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2012 21:53:01

Krém má docela hutnou konzistenci, ale snadno se roztírá a rychle vstřebává, není moc mastný. Hydratace je celkem slušná, ruce jsou na dotek příjemné a hezky vláčné. Co mi ale vadí je parfemace - silná a rušivá, na první čuch něco jako desinfekce, no fakt nic příjemného. Momentálně ho nosím s sebou v kabelce, až ho dopotřebuji, další balení si nekoupím, znám spoustu lepších krémů a navíc za poloviční cenu, tenhle mi příjde opravdu předražený.

  • snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • hydratace - ruce jsou na dotek hezky vláčné
  • cena
  • nepříjemná parfemace


věk
25-34

Další recenze od 23.1.2013 13:33:38

Přírodní krém na ruce. Řekla bych, že hydratuje tak průměrně. Čerstvě po nanesení krému jsou ruce hebké a hydratované, nemastí. Dobře se nanáší a rychle se vstřebává. Ale efekt hydratovaných rukou vydrží docela krátce. Musím krém nanášet mnohem častěji než normálně s jinými krémy. Vůně je taková typická pro přírodní kosmetiku, mě nijak nevadí. Krém je fajn, ale znám lepší.

  • nemasný
  • přírodní složení
  • cena
  • hydratace nevydrží moc dlouho


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2013 14:30:43

Krém na suché ruce Lavera jes kvělý produkt, který mi vyhovuje po všech stránkách. Krém má hustou konzistenci, rychle se vstřebává a navíc ta překrásná vůně. Mám ráda svěží vůně v krémech na ruce. Měla jsem ho možnost vyzkoušet díky Ladyboxu, skvělá volba. Určitě koupím až na něj narazím, celkově mi výrobky Lavera vyhovují.

  • hydratace
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 2.9.2014 16:14:42

Tento krém som si objednala za veľmi dobrú cenu z jednoho zahraničného obchodu, takže ma vyšiel v prepočte na 3 eurá. Na ruky pôsobil dobre, pekne ich hydratoval, nezanechával mastný ani lepkavý film, vsiakol takmer okamžite, a ruky boli na dotyk hebkejšie a jemnejšie. Jediné a pre mňa dosť veľké negatívum bola vôňa, ktorá zo začiatku voňala veľmi pekne sviežo, no takmer okamžite sa zmenila na takú (nedokážem to opísať dostatočne dobre) liekovú esenciu. Akoby som voňala rozdrtené vitamíny a lieky, čo by možno niekomu nevadilo, ale mne z toho bolo dosť zle od žalúdku, a po čase ma z toho bolela aj hlava. Preto si ho už viac nekúpim

  • hydratuje
  • nezanecháva mastný / lepkavý film
  • vôňa


věk
15-24

Další recenze od 23.11.2014 21:47:55

Krém na ruce mi vyhovoval, dobře se roztírá, rychle se vsakuje a ruce jsou pak krásně hydratované. Jediné co mi trochu vadí je jeho vůně, ale dá se na ní zvyknout. Podle mě je mnohem lepší, než chemické krémy a vzhledem k tomu, že se snažím postupně přecházet na přírodní kosmetiku si ho určitě v budoucnu znovu koupím.

  • Hydratace
  • Nemastí
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 9.9.2016 14:31:54

Chtěla jsem vyzkoušet nějaký další krém na ruce a od Lavery měly v Rossmannu pouze tento. Ale jsem za to ráda, protože za mě spokojenost :-) Krém je hutnější, takže trochu déle zasychá, ale alespoň docela dobře hydratuje. Vůně mi přijde trošku možná chemická, nevím k čemu přirovnat, ale je docela příjemná. Jen ta cena je vyšší, za balení + 33%, což se rovnalo 100ml, jsem dala 129kč :-)

  • Přírodní složení.
  • Hydratace.
  • Vůně.
  • Vyšší cena.