Lirene Micelární voda na obličej a oči 3v1 recenze a zkušenosti

Čištění pleti Lirene Micelární voda na obličej a oči 3v1
Čištění pleti Lirene Micelární voda na obličej a oči 3v1 - obrázek 1
5 3.5 24
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Lirene

Recenze produktu
Lirene Micelární voda na obličej a oči 3v1

věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.8.2012 21:59:08

Po boomu micelárních vod jsem se těšila na tuto od Lirene, protože je jedna z cenově nejdostupnějších. Celkově jsem zklamaná, rozhodně si ji už nekoupím. Ovšem, co jsem čekala za tu cenu, že :) Tato micelárka má klasický, funkční obal, který ale ničím nezaujme. Má jemnou, neutrální vůni. Pokud ji srovnám s micelárkami od Biodermy, prohrála na celé čáře. Řasenku spíše rozmaže než odlíčí. S make upem si poradí, ale chce to více si s ní vyhrát. Když jsem pleť dočistila ještě Biodermou, pořád na pleti byly nějaké nečistoty.

  • cena
  • jemná vůně
  • neplní svou funkci
  • těžko odličuje řasenku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Vodu jsem kupovala v akci ještě s denním krémem Lirene. Řasenku odličuje perfektně, dokonce na odlíčení očí je mi příjemnější než micelárka Bioderma! Ale na obličeji se po použití této micelárky cítím ulepeně a to mi vadí. Jinak za tu cenu určitě stojí za vyzkoušení. Na cesty si ji klidně koupím zase, ale na domácí využití (kdy si odličuju oči odličovačem na oční partie a obličej micelárkou) dám přednost Biodermě.

  • cena
  • jemná vůně
  • jednoduchý obal
  • dobře odlíčí
  • ulepený pocit


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.9.2012 13:56:09

Mám vyzkoušeno a musím přiznat, že jednu dobu jsem byla celkem spokojená, odličovala jsem pouze pleť, oči ne. Myslím, že nejlepší bude pro takovou normální pleť, jinak příjemná vůně a nepálí, takže já jsem byla spokojená i s problémovější pletí, ale přešla jsem spíše na mléka, ale z těch drogérkovejch nebyla špatná

  • cena
  • kvalita
  • není vhodný pro problémovou pleť


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Pro mě velmi příjemný produkt, který zvládne všechno co před spaním potřebuji....odlíčí make-up, vyčistí pleť a tonizuje ji. Je to opravdu nemastná vodička, takže pefektní pro mastnější pleť. Moje normální pleť ji taky dobře snáší. Díky tomu, že pleť nijak nepromastí mi pak nepřijde líto a zbytečné použít ještě noční krém a tím se donutím použít i další noční péči o pleť. Velmi hezky voní na rozdíl od různých krémovitých a alkoholových vůní. Pleť ji rychle vstřebává.

  • 3 v1
  • přijatelná cena
  • žádný


Chtěla jsem zkusit něco jiného na odličování. doposud jsem použivala Garnier Sensitive 2 in 1. Který mě tedy vyhovoval o dost víc a vrátím se k němu. V celku za to odlíčí make-up stíny ale neodlíčí řasenku a linky. Vzhledem k tomu, že je to micelárka tak jsem nečekala zázraky.

  • tvář je příjemná na dotyk
  • osvěží
  • neodličuje dokonale


Další recenze od 15.2.2013 21:40:08

U mě jsou stálice vždy mléko a tonikum. Potom jsem měla v letáčku od DM akci na tuhle micerální vodu. Zrovna mléko mi docházelo, tak jsem si řekla že ji vyzkouším, za 60kc pohoda. Její velkou předností je to, že neobsahuje alkohol ani parabeny, což je za mě obrovské plus. Vpohode jsem byla odlíčená i řasenku odlíčila micerálka krásně, ale ten ulepený pocit:(ale během chvíle je krásně jemný. Jako pokud bude krize a bude potřeba rychle něco koupit, tak klidně koupím znovu.

  • nemá parabeny
  • neobsahuje alkohol
  • krásně odlíčí
  • lepí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.2.2013 13:27:20

Tahle micelárka mě zklamala na celé čáře. Má odlíčit jak klasický make-up, tak oční make-up a hydratovat. Takže nejdříve k odlíčení pleti - make-up odlíčí tak napůl, je třeba použít několik tampónků, aby byla pleť opravdu čistá a tím pádem spotřebujete i poměrně velké množství produktu. Oční make-up - řasenku neodlíčí ani omylem, akorát jí rozpatlá všude kolem - i při použití více tampónků prostě nejde dolů, nakonec jsem se musela odlíčit jiným odličovačem (a to podotýkám, že používám klasickou NEvoděodolnou řasenku). A za třetí - hydratace pleti se také nekoná. Pleť mě po jejím použití trochu pne a navíc samotná micelárka zanechává takový nepříjemný ulepený pocit. Takže za mě fakt ne. Výhodu spatřuji akorát v ceně a příjemné vůni.

  • cena
  • příjemná vůně
  • make-up odlíčí tak z poloviny
  • řasenku neodlíčí vůbec
  • zanechává lepivý pocit
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.3.2013 16:41:11

Micelární voda 3 v 1 od Lirene mi přijde super. Má příjemnou vůni. Není to sice věc na typ moji pleti, ale chtěla jsem ji vyzkoušet a musím říct, že za sebe doporučuju alespoň jako odličovadlo jak na pleť, tak na oči. Sice se líčím pouze pudrem a tvářenkou - make-up nepoužívám, ale odličuje teda velice dobře. Když vatový tamponek nasáknete vodou trochu víc, dobře taky odlíčí oči od řasenky. Pro mě, jako odličovadlo těch největších nečistot je super. Stačí mi tak 2 - 3 tamponky. Akorát ještě dočišťuju micelárkou od La roche, protože Lirene nechává docela ulepený pocit.

  • dostupnost
  • skvělě odličuje pleť i oči
  • příjemná lehká vůně
  • lepivý pocit na pleti


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.3.2013 13:34:21

Já jsem s touto micelárkou celkem spokojená. Mám srovnání jen s červenou Biodermou a na tu opravdu nemá, ale jako levnější náhrada poslouží dobře. Nejvíce mi na ní vadí asi parfemace. Ta je sice jemná, ale občas mi malino vadí, takže bych radši uvítala, kdyby byla bez. Oproti Biodermě mám trochu větší spotřebu, ale odlíčí dobře (věci jako gelové linky nepoužívám, takže nemůžu posoudit, jak by si s nimi poradila). Na pleti je příjemná, nelepí, já jsem spokojená.

  • cena
  • dobře odlíčí
  • nelepí
  • parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nič moc. Používala som ju asi mesiac, teraz už len príležitostne na odlíčenie očí. Vadilo mi že zanecháva pleť lepkavú, po dlhšom používaní sa mi naviac na líci vyhodili malé napuchnuté vyrážky ktoré sa nedali ani vytlačiť ani nič... Určite to bolo touto vodou, pretože keď som ju prestala používať na tvár postupne to zmizlo... Navyše keď si s ňou raz za čas odličujem oči miniem veľa tampónikov kým ich mám dobre odlíčené a to používam len jemnú linku a obyčajnú riasenku.. Takže za mňa už nikdy viac, ostávam verná inej micelárke.

  • obal
  • zanecháva pleť lepkavú
  • zlé odličovanie
  • po dlhšom používaní sa mi z nej vyhodili boláky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2013 01:18:19

Micelárka od Lirene mě příjemně překvapila. Moc mi vyhovovalo už odličování s Biodermou a tahle micelárka se jí opravdu hodně přibližuje a mě postačuje. Obal je průměr,vůně lehká a příjemná. Oči mi odlíčí snadno bez rozmazávání, i gelové linky, které opravdu drží jak přibité. Na voděodolné jsem nezkoušela, tak nemůžu posoudit. V očích nepálí, je opravdu šetrná. S make-upem mám trochu více práce, spotřebuji více tamponků než např. u té Biodermy. Zanechává trošku lepivý pocit, po kterém ale za chvíli není ani památky. Kdybych měla porovnat účinky s Biodermou, tak je na tom Bioderma o něco lépe-oči i pleť odlíčí snadněji a účiněji. Rozdíly mi ale nepřipadají tak rapidní a s Lirene jsem spokojená, za tu cenu si ji určitě koupím znovu.

  • cena
  • šetrná k pleti i očím
  • dobré odlíčení
  • trošku ulepený pocit


Já jsem s tímhle produktem spokojená. Je pravda, že na řasenku je trošku krátký, ale jinak je perfektní a za tu cenu? No nekup to. Ale abych mu zas nekřivdila, tak řasenku jsem s ním už pěkně dostala pryč ;) Lepivý trochu je, ale mně to nevadí, jelikož si stejně obličej opláchnu vodou ;) Nedá se říct, že by to byl nějaký zázrak, ale splňuje to, co má.

  • odlíčí
  • čistí póry
  • stahuje póry
  • cena
  • trošičku lepí


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2013 14:55:44

Tuto micelární vodu mám možnost vyzkoušet díky ladoboxu/senzaboxu - už nevím, který to byl. Za mě skvělá micelární voda za přijatelnou cenu, jsem spokojená. Oči s ní odličuji, to mám raději krémové odličovací mléko, ovšem s odlíčením pleti si hravě poradí, pleť krásně zbaví nečistot a tonizuje. Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet.

  • odlíčí nečistoty
  • vůbec nic


Není každý den posvícení a tak jsem byla nucena jednoho dne sáhnout po levné micelární vodě z drogerie. Rozhodovala jsem se mezi Dermacol a Lirene a nakonec vyhrála Lirene. Bohužel ale já to s touhle vodou rozhodně nevyhrála!!! Na tamponku funguje skoro jako obyčejná voda, neodličuje a nezanechává takový ten čistý pocit, jako micelární vody nechávají. Naopak - připadám si pak taková ulepená a zamaštěná jako po nějakém hodně výživném krému - což pro mou mastnou pleť tedy rozhodně není žádný bonus.

  • cena
  • neodličuje
  • lepí
  • divně voní
  • mastí pokožku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.7.2013 11:50:59

Micelárku od Lirene jsem si koupila jako náhradu za drahou Biodermu, protože jsem chtěla ušetřit, leze to strašně do peněz. Tento produkt mě mile překvapil, moc jsem od něj nečekala, protože s přípravky z drogerie nemám moc dobré zkušenosti. Mám citlivou pleť semtam akné rozšížené póry a naprosto mi sedí, pleť po ní nečervená, je hydratovaná, možná trošku ulepená, ale ne žádný extrém, nevadí mi to. Jen s voděodolnou řasenkou měla problém, ale tak to mi ani bioderma pořádně neodlíčila. Za tu cenu opravdu stojí za vyzkoušení.

  • Cena
  • Vhodná pro citlivou pleť
  • Příjemně se s ní odličuje
  • Hydratace
  • Možná trošku ulepený pocit ale žádný extrém
  • Neodlíčí voděodolnou řasenku ale to se dalo čekat


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 19:07:52

Tuto micelární vodu, jsem používala pro dočištění pleti a jsem s ní naprosto spokojená. Přijde mi, že je na stejné úrovni jako micelárka od Bieodermy. Nepoužívala jsem jí na oči, protože musím používat olejové odličovače a tak nemohu posoudit, jak odlíčí řasenku, ale make-up, tvářenku apod. mi odlíčila naprosto bez potíží. Jako plus beru cenu a jemnou, nevtíravou vůni. Rozhodně si koupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • jemná pleť po dočištění
  • obal
  • rychle ubývá


věk
45-54

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2013 10:55:21

Tuto micelární vodu už si nikdy nekoupím. Od jiné značky za podobnou cenu jsem spokojena maximálně. Lirene neodlíčí s jedním tamponem, spotřeba tamponů i produktu je tedy vyšší. Na odlíčení očí jsem ji raději ani nepoužila. Nejhorší je snad ten ulepený pocit po použití, okamžitě musím nanést nějaký krém, abych se toho zbavila. Za mě nejhorší, co jsem kdy koupila.

  • obal
  • ulepený pocit na tváři
  • velká spotřeba produktu i tamponů
  • nevyčistí dokonale


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.1.2014 10:25:55

Píšu, že si znovu nekoupím, ale zavedla bych variantu Možná. Protože tato voda je velice jemná,docela dobře se snáší na pleti. Já jsem ji ale používala spíš na čistění pleti ráno nebo po odlíčení na dočistění. Na celkové odlíčení mi nepřijde moc vhodná, řasenku tedy nezvládá, natož voděodolná líčidla. Ale nejvíce mi vadil lepivý pocit na pleti. Nejlepší varinata byla pleť vyčistit touto vodou a pak lehle opláchnout. Což není primární slibovaná funkce micelárních vod. Je levná, to ani, ale jsou i lepší z levnějších.

  • jemná
  • levná
  • má problém s odlíčením
  • ulepený pocit


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2014 20:57:44

Tuto micelární vodu jsem koupila po mé oblíbené Biodermě. Bohužel mě velmi zklamala.Nevadí mi ani tak parfemace, která je docela příjemná, ale fakt, že je obrovský problém s ní odlíčit oči. I když mám tamponek doslova nasáklý micelárkou, tak zanechává rozmazanou řasenku a stíny, prostě s ní nejde dobře odlíčit.Jinak pleť dobře hydratuje, nelepí. Znovu už ale nekoupím.

  • - hydratuje pleť
  • - špatně odličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2015 20:39:59

Podle mě super produkt, se kterým jsem spokojená a zase si ho koupim. Splňuje vše, co píšou na obalu. Má opravdu lehké složení, pleť nezatěžuje, čistí, odličuje, tónuje. Není problém použít na oči. Obsahuje taky D-pantenol. Balení je hezké, jednoduché a dost velké a oceňuji uzávěr, který jde opravdu snadno otevřít.

  • použití na obličej i oči
  • lehké složení
  • čistí a uklidňuje pleť
  • žádné


Další recenze od 11.5.2015 21:05:20

Tuto micelárku jsem zakoupila ve výhodném balení 2 za cenu 1. Micelárka od Lirene má normálně vypadající, ale mile působící obal, a v mých rukách se projevila jako příjemná, jemně vonící, nedráždící, "všeodlíčící" voda. Neměla jsem s ní problém, že by třeba hned napoprvé nevzala všechen makeup či řasenku. Naopak bych řekla, že má lepší účinky než micelárka od Nivea. Fajn je i cena za kvalitu.

  • jemná vůně
  • nedráždí citlivou pleť
  • odlíčí vše v pohodě
  • fajn cena
  • žádné jsem nenašla


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tato micelárka mě zaujala v drogerii. Bohužel už po prvním použití, kdy jí výrazně ubylo musím konstatovat, že za mě ne. Nejenže rychle ubývá, ale docela i lepí a nevím, celkově mi přijde taková suchá. Ovšem jako její velké plus vidím, že mi opravdu dobře odlíčila řasenku a hlavně mě z ní neštípou oči. Bohužel to pro mě nejsou dostatečné důvody k tomu, abych si ji koupila znovu.

  • Příjemná parfemace
  • Dobře odlíčí řasenku
  • Nedráždí oční okolí
  • Lepí
  • Rychle se spotřebuje
  • Je suchá


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Po kréme od tejto značky, ktorý je skvelý, som sa rozhodla kúpiť aj micelárnu vodu a som s ňou spokojná. Nemám pocit ulepenej pleti ako napr. od fialovej Baley, ale práve osvieženie a čistú peknú pleť a ani žiadne vyrážky, skutočne ako keby som použila vodu s príjemnou peknou vôňou. Ale musím povedať, že som trošku sklamaná čo sa týka odlíčenia očí, s tieňom či linkou nie je problém, ale so špirálou je to horšie, treba o niečo väčšie množstvo a nechať chvíľu pôsobiť, aby sa trochu rozpustila, čo nie je ´veľmi praktické, ale keďže mi ako jedna z mála nespôsobí podráždenie pleti a je veľmi lacná, nemám k nej výhrady :).

  • nelepí
  • nedráždi
  • osvieži
  • vôňa
  • cena
  • horšie odličuje špirálu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.7.2017 11:12:30

Koupila jsem ji jako nouzovku, když jsem při cestě do ciziny zjistila, že nemám odličovák. Micelárku jsem na to používala běžně, tak jsem sáhla po této - asi nejlevnější, co v regálu měli. Po přečtení recenzí zde jsem se zhrozila, jestli ze sebe ten make-up dostanu timhle, nebo skončím u drhnutí mokrým ručníkem. A kupodivu to šlo! Sice s úsilím, ale dokázala odstranit i odolnou rtěnku 🙂 Takže zas tak špatná není. Znovu si ji už ale nekoupím - jak jsem psala, byla to jen nouzovka 🙂

  • Krásně voní
  • Originální balení (otevírání naboku)
  • Mám smíšenou pleť a mám pocit, že mastí T-zónu...