Listerine Stay White ústní voda recenze a zkušenosti

Chrup Listerine Stay White ústní voda
Chrup Listerine Stay White ústní voda - obrázek 1
5 3.5 23
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Listerine

Recenze produktu
Listerine Stay White ústní voda

Další recenze od 24.3.2012 23:31:27

Tuto ústní vodu jsem zakoupila na základě výborných recenzí. Já jsem z ní až tak nadšená nebyla. Pokud nejste zvyklí jako já používat ústní vody pravidelně, nedoporučovala bych tímto produktem začínat. Je hodně silný a má vysoký obsah alkoholu. Vydržela jsem nějakou dobu používat, ale viditelně mi to zuby nevybělilo.

  • Vyrábějí se různě velká balení
  • Osvěžuje dech
  • Vysoký podíl alkoholu
  • Velmi "silná" chuť
  • Bělící účinek se u mne neprokázal


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 01:35:02

obecně nemám ráda ústní vody, ale tahle mě znechutila nejvíc ze všech, které jsem kdy zkusila. má totiž bělit (a já jsem bělostí svých zubů posedlá), místo toho jsem měla hned po vypláchnutí zuby zabarvené do modra. super. namodralý nádech vydržel až do prvního jídla. nikdy víc. chuť téhle ústní vody vážně "protáhne", což je bezva, ale po použití jsem měla pocit nepříjemného sucha v puse (ach ten alkohol).

  • osvěží dech
  • zbytečně výrazná příchuť
  • mírně zbarvuje zuby do modra


Další recenze od 25.3.2012 21:01:15

Zuby určitě nebělí.Chuť je opravdu hoodně výrazně alkoholová,pusa dost pálí.Na druhou stranu osvěží dech na dlouho a snad působí dokonale antibakteriálně.myslím,že Listerine má lepší druhy ústní vody než je tato.

  • svěží dech na dlouho
  • nebělí zuby


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 21:46:56

Tato ústní voda je výborná ,ale o bělení se může nechat jen zdát.Je svěží-mentolová,osvěží den,ale zuby nikomu určitě nevybělí.Ale přesto ji velice doporučuji a koupím si ji znova,má opravdu velmi příjemnou chut,jen ten účinek na bělení není.

  • příjemná chut
  • nebělí zuby


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 10:24:31

Ústí voda má vysoký podíl alkoholu, při delším vyplachování mě neskutečně bolí pusa. Nezaznamenala jsem bělejší zuby. Balení bývá upatlané po delším používání a pod víčkem tvrdne-po čase se hůře otevírá.

  • svěží dech
  • balení
  • při delším výplachu pálí pusa


věk
15-24

Další recenze od 26.3.2012 15:40:51

Tenhle listerin je příliš silný, pokud máte v ústěch nějaké i drobné oděrky nebo příliš citlivé zoubky, určitě nedoporučuji. Příliš mě z něj pálela pusa. Je pravda že svěží dech Vám vydrří opravdu dlouho, ale někomu by nemusela vyhovovat příliš výrazná chuť.

  • dlouhotrvající svěží dech
  • příliš výrazná chuť


věk
15-24

Další recenze od 26.3.2012 16:24:57

Já používám tuhle ústní vodu tak maximálně 3-4 do týdne večer, protože je opravdu hodně silná a vyplachovat si pusu alkoholem 2x denně pro mě zrovna není :) Jinak nepříjde mi, že by nějak bělila (což je ovšem dost možno způsobeno tím, že jí nepoužívám pravidelně) a hlavně nemám ráda tu pachuť, co v puse zanechvá (to mi dělají všechny Listeriny, ne jenom tahle)

  • vyčistí od bakterií a plaku
  • zanechává nepříjemnou pachuť


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2012 10:29:36

Nevím proč, ale obecně ve mně modrá barva evokuje něco čistícího. No myslím si,že mi pusu fakt vyčistila a to od všeho, i od vlastních slin. Je hodně agresivní, hodně pálí, nevydržím si s ní vyplachovat pusu doporučenou dobu. A vůběc nebělí, to je tam napsáno snad omylem. Je to dryák, na mě až moc silný.

  • svěží dech
  • desinfikuje
  • pálí
  • vysušuje pusu
  • nebělí podle popisu vůbec


věk
15-24

Další recenze od 1.4.2012 11:17:55

Měla jsem období, kdy jsem si Listerinku kupovala, po použití mi dodávala lepší pocit, že mám zuby krásně čisté. Ovšem po nějaké době se mi na spodní straně zubů začly dělat hnědé flíčky.. Nedávala jsem to nijak do spojitosti s Listerinkou, ale když jsem zubařovi řekla, že jí používám, tak mi jí zakázal, že prý ty fleky mám po ní. Proto jsem musela přestat.

  • Velikosti balení
  • Udělal skvrny na zubech
  • Pálí víc než je třeba


věk
25-34

Po prvním použití mi málem upadla pusa. Tato ústní voda je opravdu velmi silná, štípe a pálí, na citlivé zuby asi nebude zrovna nej. Je z ní dost cítit alkohol. Ale dech osvěží. Co se bělícího účinku týče, tak samozřejmě nevybělí vůbec nic, akorát lehce zbarví zuby do modra. Prostě žádná sláva. Jinak je fajn, že si můžete zakoupit jak malé, tak větší balení.

  • možnost koupit malé i velké balení
  • osvěží dech
  • obsahuje alkohol, díky němuž je voda velmi agresivní, štípe a pálí
  • nevhodný pro citlivé zuby
  • nebělí, akorát lehce zabarví zuby do modra


věk
25-34

Nikde na této ústní vodě není napsáno, že BĚLÍ ZUBY! Takže nechápu výše uvedené zaporné reakce. Má pouze zabraňovat v usazování zubního kamene a tím udržovat zuby čisté a bílé (při použití 2x denně) ... Udržovat - ne bělit! Takže je to jen pomocník jak si své zuby udržet krásné, zdravé, bez kazů a zubního kamene, což znamená bílé a to splňuje na 100%. Pokud má někdo žluté zuby a stěžuje si, že je má i po používání této vody pořád žluté, měl by si nejspíš zajít na zubní hygienu a ne spoléhat na ústní vodu :) Jeho silná chuť mi vůbec nevadí. Po vypláchnutí mám pocit čistých svěžích úst. Modrých zubů jsem si také nikdy nevšimla! Samozřejmě bez kartáčku a pasty je vám samotná voda k ničemu ;)

  • Opravdu svěží dech
  • Pocit čistoty v ústech
  • Ochrana před zubním povlakem
  • Čistí mezizubní prostor
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 16:57:14

Vodu jsem si koupila zejména kvůli slibovanému bělícímu efektu, který je však nulový. Výhodou je, že voda krásně osvěží dech, ale spíše má více nevýhod - neskutečně pálí a poslední dobou se mi na zubech začaly dělat tmavé skrvny - zubařkou mi bylo řečeno, že by to mohlo být i ústní vodou. Spotřebitelské testy ohledně ústních vod Listerine mluví za své.

  • osvěží dech
  • pálí
  • nulový bělící efekt


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 19:08:32

Ústní vodu používám cca 2-3 krát týdně pro pocit ještě více vyčištěných zubů a svěžího dechu :) Nejsem si úplně jistá, jestli splnuje vše, co slibuje, ale já jsem s ní spokojená. Prostě normální ústní voda. Někoho může příliš pálit, ale mě to vyhovuje.

  • Svěží dech
  • Někoho může pálit


Další recenze od 13.4.2012 20:00:59

Moje oblíbená ústní voda! Sice mě z ní pálí pusa vždycky jak čert, ale stojí to za to.. Myslím, že vše co slibuje také plní jen nevím kde se lidé dočetli, že bělí zuby, když to nikde napsáno není:) tak nevím na co si tu stěžujete.. Za mě určitě kvalitní ú. voda koupím si jí znovu a znovu.

  • to co slibuje splní
  • přijde mi hodně agresivní


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 18:13:50

Ústní vody Listerine nejsou špatné, i když je pravda, že každému nesednou. Osobně jsem spokojená - opravdu dlouho udrží svěží dech a žádného modrého zabarvení zubů jsem si nikdy nevšimla. Nevýhodou je opravdu silné pálení, a pak uzávěr, se kterým pokaždé x minut musím bojovat.

  • svěží dech
  • "pálení" sliznice a jazyka
  • uzávěr


věk
15-24

Další recenze od 30.5.2012 18:18:43

Produkt Listerine ústní voda Stay White jsem si zakoupila kvůli recenzím a chválením různých známých.. Osobně mi ustní voda vůbec nesedla, podle mého je moc silná a zbarvuje zuby do modra, bělící učinek minimální, pro mně tedy nulový, Cena je podle mého také přehnaná, dostupnost super, dá se sehnat podle mě už všude.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Zbarvuje zuby


věk
25-34

Tato ústní voda má udržovat zuby čisté a bílé, ne je bělit;-) dobrý test je vypít kávu, podívat se na zuby, vypláchnout Listerine a znovu se na ně podívat. Podle mě splňuje to, co slibuje, na pálení se dá zvyknout a osvěží opravdu celou pusu, při použití večer po vyčištění zubů mám ráno pocit, že bych si je ani nemusela čistit. Důležité je opravdu pořádně poválet v ústech po dobu psanou na obale. Oproti jiným značkám mi za tuto cenu přijde velmi efektní. Aktuálně upřednostňuji variantu Total Care, protože Stay White mi přijde moc sladká

  • cena
  • dokonale dočistí ústa
  • osvěží dech na dlouho
  • ocenila bych kdyby byla méně sladká


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 10:47:36

Tato ústní voda je pro mě přijatelnější než varianta Total Care. Sice je tato voda také ohromně pálivá, ale připadá mi to snesitelnější, než u fialovorůžové varianty. Této modré klasice Stay White to odpouštím také proto, protože mi připadá, že po ní mám nejdéle svěží dech. Za mě spolehlivě dočistí dutinu ústní. Co se týče bělícího účinku, žádný jsem nezaznamenala.

  • dokonale dočistí ústní dutinu
  • zamezuje tvorbě zubního plaku
  • nemá bělící účinky


věk
15-24

Další recenze od 31.12.2012 13:24:08

Tahle ústní voda měla skvělé recenze. Musím se přiznat, že jsem si ji koupila, protože jsem chtěla vyzkoušet něco jiného než svojí stálici. Ale myslím, že zůstanu u základní ústní vody Listerine. Tahle je sice taky dobrá, ale má vyšší cenu a bělicí účinek jsem nepocítila.

  • osvěží
  • vyšší cena
  • nemá bělicí účinky


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 22:57:08

Takže k vodě Listerine. Jsem s touto ústní vodou velice spokojená. Krásně osvěží dech. Kupuji ji již dlouhou dobu a nemůžu si ji vynachválit. Četla jsem zde příspěvky, že má výraznou chuť a pálí ale tyto ústní vody se musí ředit a to pokud někdo nedělá ničí si zubní sklovinu. Já ji ředím a je skvělá:).

  • svěžest
  • čistota
  • neexistují


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2013 11:17:57

Tak rozhodně nemá bělící účinky. Na mě není až tolik peprmintová, ale příšerně štípe na jazyku, až to kolikrát doslova bolelo a ani ředění vodou nepomohlo, takže jsem zkusila párkrát, jestli si nezvyknu a nezvykla jsem si a od té doby jsem ji již nekoupila. Zbytek jsem dala rodičům, protože ty to vůbec nepálí, ale taky neviděli žádné bělící účinky.

  • pro mě žádné
  • štípe a pálí na jazyku
  • nemá bělící účinky
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2014 18:46:54

Naše nejoblíbenější Listerinka, není tak silná jako základní Listerine Coolmint a Freshburst. Zuby jsem měla bělejší. Rychlý výplach úst, nemusí se dlouhou dobu nechávat v ústech. Ze všech ústních vod mi sedí nejvíc. Čistí perfektně celá ústa a má skvělou, i když možná pálivější, chuť - v porovnání třeba s cool citrus, který je hodně slabý. Rozhodně doporučuji alespoň vyzkoušet.

  • kvalita
  • cena
  • účinky
  • občas pálí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Odol Classic zubní pasta

3.5 63% 6 recenzí

Odol Fluora zubní pasta

3.5 63% 4 recenze

Hůře hodnocené