Listerine Total Care ústní voda recenze a zkušenosti

Chrup Listerine Total Care ústní voda
Chrup Listerine Total Care ústní voda - obrázek 1
5 3.8 18
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 44 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Listerine

Recenze produktu
Listerine Total Care ústní voda

Další recenze od 24.3.2012 23:39:37

Tento produkt jsem kupovala na základě slibovaných účinků - ochrana před zubním povlakem a zubním kamenem + bělící účinky. Prokázala se mi snad jen ochrana před povlakem. Zubním kazům předcházím dle mého hlavně díky své zubní pastě (léty prověřeno) a nějaký efekt bělení jsem nezpozorovala. Dle mého o chlup lepší, než Stay White od Listerine, ale taky to pro mne nebyla žádná velká sláva...

  • Vyrábějí se různě velká balení
  • Osvěžuje dech
  • Bělící účinek se u mne neprokázal


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 10:42:34

Od Listerine střídám různé vody. Tato mi přijde, že nepálí tolik jako ostatní, ale o bělícím účinku by se dalo polemizovat. Co mi vadí u všech vod je balení. Uzávěr se zanáší a voda pod ním krystalizuje.

  • svěží dech
  • balení


věk
25-34

Ústní vody od Listerine jsou pro mě ty nejlepší. Mají dobrou chuť, co můžu posoudit, tak chrání před povlakem, ale co se týče kazů atd...,tak nevím, jelikož jsem kazy nikdy neměla... Takže já doporučuji.

  • chrání před povlakem
  • dobrá chuť
  • svěžest v ústech
  • žádné


věk
35-44

Fialový Listerin je můj oblíbený. Je to totiž i vynikající prostředek k vyplachování úst např. při chřipce nebo nachlazení, případně i bolesti krku nebo aftech. Dřív jsem měla k Listerinům averzi, pak jsem ale zjistila, že ho podávají i pacientům v nemocnici, takže nyní má své čestné místo i v naší lékárničce. Pro každodenní použití ale nejsem.

  • krásně vyčistí a osvěží ústní dutinu
  • není na dlouhodobé užívání


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 14:53:41

Chuťově je to moje nejoblíbenější Listerine ústní voda, nijak mi v účincích nepřijde rozdílná od ostatních. Prostě pocit čisté ústní dutiny a voňavý dech. Bělení jsem si nevšimla, ale budu si jí i tak kupovat na střídání s ostatními 4 druhy. Občas bývá hodně levně v Albert Hypermarketu.

  • chut
  • cena
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 24.6.2012 10:34:29

Listerine Total Care patří k mým nejoblíbenějším ústním vodám, neustále se k ní vracím. Střídám ji i s jinými - přírodními. Nepoužívám jí denně. Vyhovuje mi, že není tak silná a pálivá jako ostatní Listerine ústní vody. Je příjemná, dlouhodobě osvěžuje dech.

  • Jemnější chuť
  • Osvěžuje dech
  • Žádné


věk
25-34

Koupila jsem si malé cestovní balení 95 ml a jsem ráda, že jsem tak udělala a nekoupila si velké balení, protože tahle voda je jedním slovem odporná. Opravdu nepříjemná chuť, která mi vadila a měla jsem co dělat, abych jí v puse těch 30 vteřin udržela. Je z ní hodně cítit alkohol, který obsahuje. Co se nějakých pozitivních účinků týče - bělení jsem si nevšimla, ochrany před zubním plakem také ne a ochranu před zubními kazy neposoudím, jelikož mám zdravé zuby. Balení je asi stejné jako u ostatních Listerinů - občas bojuju s víčkem, ale to mi nevadí. Jako plus shledávám to, že tato voda nepálí tolik jako ostatní Listeriny.

  • nepálí tolik jako ostatní Listerine vody
  • velmi nepříjemná chuť
  • je z ní hodně cítit alkohol
  • žádné bělící účinky
  • uzávěr


Další recenze od 6.8.2012 20:50:28

Tuto vodu jsem používala několik let, ale po návštěvě dentální hygienistky, jsem tuto ústní vodu totálně vyřadila. Sice jsem měla pocit čistých a svěžích úst, ale bylo mi řečeno, že tato ústní voda je natolik agresivní, že leptá zubní sklovinu. Dokonce mi to bylo ukázano i na mém chrupu, kde už je sklovina několikaletým používáním naleptána. Prý způsobuje i jiné problémy a může způsobit až závislost. Nyní používám Meridol, Elmex, Corsodyl nebo Parodontax a jsem spokojená.

  • pocit čisté ústní dutiny
  • svěží dech
  • cena
  • Leptá sklovinu
  • je velmi agresivní


věk
25-34

Mám ráda všechny ústní vody této značky.velice dobře dezinfikuje a osvěžuje ústní dutinu a zamezuje nepříjemnému dechu.Je vhodná i pro pacienty s paradentozou i jako prevence.Je trochu ostřejší, ale pokud se trochu naředí vodou je to OK.Rádi střídáme různé typy a příchutě.

  • odstranuje plak
  • antibakterialni
  • svezi dech
  • cena
  • trochu agresivni


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 10:43:19

Tuto ústní vodu bych si už vícekrát nekoupila. Sice ano, je fajn, zamezuje tvorbě zubního plaku, zajišťuje svěží dech, ale na mě je tato varianta tak pálivá, že při použití mi tečou slzy a počítám doslova vteřiny, kdy se té šílenosti v ústech zbavím. Nějaké bělící účinky jsem rovněž nikdy nepozorovala. Takže za mě vícekrát ne.

  • svěží dech
  • zamezuje tvorbě zubního plaku
  • přílíš pálivá
  • nemá bělící účinky


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2013 23:22:38

Listerine jsou pro mě obecně nejlepší ústní vody. Tato to jenom potvrzuje. Překvapila mě svou intenzivní chutí a silným účinkem. Zanechává v ústech opravdu svěží pocit. Výrobce říká, že napomáhá bělení zubů, ale tomu jsem ani nevěřila. Je to jen voda. Každopádně věřím, že zničí bakterie a to je pro mě to nejpodstatnější. Jinak ji doporučuji kupovat v akcích, při kterých je i o 60% levnější.

  • velice výrazná chuť
  • čistící efekt
  • cena
  • velikost balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2013 13:08:41

Tyhle Listerine vody nějak moc nemusím. Tahle fialka byla už druhá příchuť, co jsem zkusila a pořád mě to nepřesvědčilo. Příchuť v podstatě nerozeznatelná, krom pomerančové varianty, což byl ve spojení s typickou ústněvodovou chutí humáč. Že by to mělo zuby nějak pomáhat bělit, to mi taky nepřišlo. Mám zdravé zuby i dásně ale i tak mně ta voda pálí, představa třiceti vtěřin v puse je hrozná, je to žvýkat chili :D Myslím si, že za tu cenu jsou daleko lepší ústní vody, často i levnější, pulitr mátové ústní vody z Lidlu za třicet korun mi udělal naprosto stejnou službu jako Listerine a navíc byl příjemný na chuť.

  • osvěží dech
  • delší pocit vyčištěných zubů
  • dostupná i rodinná balení
  • cena
  • nesnesitelně pálí v ústech
  • příchutě


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 11:05:10

Víceméně je jedno, jaký druh ústní vody si od Listerinu koupíte. Vybírat snad můžete jen podle barvy, aby vám to ladilo s koupelnou :D Všechny Listeriny jsou super a plní účel - vydesinfikovat ústa ať už po čištění zubů, nebo během dne po jídle (to dělám já, mám mini lahvičku v kabelce). Zničí bakterie a zaručí svěží dech, ačkoli někdy s nádechem alkoholu. Tato voda u mne rozhodně neprokázala jakýkoli bělicí účinek, to ani náhodou, ale rozhodně je to voda kvalitní a vydrží dlouho, tudíž cena je adekvátní.

  • chuť
  • cena
  • vydesinfikuje ústa
  • nebělí ani trochu


věk
35-44

Další recenze od 11.9.2013 08:39:42

Výborná ústní voda. Častěji si ale kupuji modrou Listerine. Příjde mi méně pálivá než tato fialová. Tuto fialovou nejsem schopná v puse udržet ani 30 vteřin, jak mě od ní všechno hrozně pálí a štípe. Zkusím ji příště naředit vodou, jak tady některé recenze píší. Třeba pak nebude tak agresivní. Jinak ale doporučuji.

  • příjemně osvěží dech
  • hodně pálí


věk
15-24

Používám dětskou ústní vodu, ale chtěla jsem vyzkoušet nějakou pro dospělé. Koupila jsem si tuto, protože neměla být moc pálivá. Není sice nejhorší, znám i více pálivé ústní vody, ale bohužel mě hodně pálí. Mám asi citlivou pusu. Nedokážu moc posoudit, jestli ničí bakterie, ale mamka i brácha jsou s touto vodou spokojení. Kdyby mě nepálila, byla by fajn.

  • nevím
  • pálí


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2014 10:24:54

Tahle ústní voda patří mezi ty nejlepší a v sortimentu Listerine patří k mým nejoblíbenějším. Nepálí (v porovnání s jinými Listerine), má skvělou příchuť. Chrání celou ústní dutinu, osvěžuje dech, dezinfikuje, netvoří se žádné afty a ničí povlak na jazyku. Bělících účinků jsem si nevšimla. Používám ji 1-2x týdně. Rozhodně doporučuji.

  • cena - kvalita


Další recenze od 19.3.2015 01:45:37

Tak tuto verzi jsme si koupili na základě doporučení od zubaře, a také jsme chtěli vyzkoušet verzi bez alkoholu. Je pravda, že tato verze se dá v ústech déle kloktat, ale tak do hodiny po použití jsme vždy měli divné kousky kdoví čeho v puse. Velice nepříjemné. Proto jsme se vrátili jsme k "modré" klasice s alkoholem.

  • svěží dech
  • vytváří v ústech divné kousky čehosi


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2016 14:14:39

Total Care som kupovala ako prvú vodu,potom som ho vymenila za Enamel Guard.Celkom mi vyhovovala.Neštípala,nebola prehnane mentolová.Nechala svieži pocit.U Listerine mám jediný problém,rovnako to bolo u Total Care ale aj u Enamel Guard,že keď dopoužívam balenie,pripadá mi,že mám zuby citlivejšie.Ako si dám pauzu od nich,dá sa to do poriadku.Momentálne vyplachujem so Sensodyne,Curasept alebo Corsodyl a som spokojná,takže neviem,či sa k Listerinu niekedy vrátim

  • neštípal
  • svieži
  • pre mňa nevhodné na dlhodobé používanie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené