Lush American Cream recenze a zkušenosti

Kondicionéry Lush American Cream
Kondicionéry Lush American Cream - obrázek 1
Kondicionéry Lush American Cream - obrázek 2
Kondicionéry Lush American Cream - obrázek 3
5 3.8 13
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 165 - 665 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush American Cream

věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Kondicionér používám v kombinaci se šamponem Big stejné značky. Po jeho použití jsou mé vlasy jemné, hebké a snadno se rozčesávají. Nejen, že krásně voní, ale navíc je to zatím jediný kondicionér, který mi vlasy nezatěžuje. Nanáším i ke kořínkům a vlasy jsou i přesto krásně nadýchané. Jediným mínusem může být cena a špatná dostupnost značky Lush.

  • jemné a hebké vlasy
  • nezatěžuje
  • vůně
  • snadné rozčesávání
  • cena
  • špatná dostupnost


Další recenze od 26.1.2016 17:15:20

Na tomto kondicionéru je nejlepší ta vůně, co zůstává ve vlasech po jeho použití. Jinak bych řekla, že je to fajn kondicionér. Trochu za nevýhodu považuju to, že je hodně tekutý a přijde mi, že je lepší si před jeho nanesením, co nejvíc "vyždímat" vodu z vlasů. Ale jinak mám vážně ráda, jak se vsákne do vlasů a ty pak zůstanou pěkně hladké.

  • dlouhotrvající vůně
  • nemastí vlasy
  • pěkně se vsakuje
  • řidší konzistence


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 17.9.2015 15:36:06

Ze začátku jsem byla nadšená, krásný obal, krásná vůně, lehké vlasy, ale po delším používání dohromady se šampony z Lushe, se mi dost radikálně zničily vlasy. Mám je od přírody dost hrubé a husté, takže po téhle vodičce vůbec nešly rozčesat, vysušovaly se a konečky vypadaly jak hodně starý koště. Musela jsem tu hrůzu ostříhat a začít používat Elseve a Gestil Wonder abych vlasy spravila. Teď už mám dobrý systém, kombinuji přírodní i chemickou kosmetiku podle potřeby a jsem spokojená. Ale samotný Lush určitě ne, je moc zásaditý a tohle mlíčko na vlasy to nespraví. :)

  • Vůně
  • Obal
  • Přírodní složení
  • Cena
  • Slabá hydratace
  • Zacuchává a vysušuje vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 23.8.2015 21:13:30

American Cream mám doma asi po desáté a jsem s ním vždy spokojená. Vím, že vlasy tolik nevyživí jako Jungle, ale to doplním olejíčkem Shine so bright. Kondicionér má úžasnou vůni, kéž by existoval takový parfém. Je to můj nejvoňavější produkt z Lushe. Dříve, když jsem si kondicionér kupovala, jsem zcela používala silikonovou vlasovou kosmetiku. Momentálně jsem dva měsíce bez téhle kosmetiky a American Cream funguje daleko lépe, než když jsem silikonovou kosmetiku používala. Opravdu světe div se, už si nekupuji American Cream jen kvůli vůni. Ale i kvůli tomu že mi vlasy jsou krásně rozčesat, hezky je provoní- voní až do dalšího umytí. Vlasy vypadají napohled krásněji, zdravěji! Takže ten, kdo používá silikonový šampón a poté aplikuje American Cream nemá to žádnou cenu a vyhazuje peníze, to je moje zkušenost.

  • nejlepší vůně na světě
  • balení
  • pečuje o vlasy
  • dostupnost
  • cena


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.7.2014 18:22:37

Tento kondicionér pěkně voní a vůně zůstává ve vlasech dokonce i po umytí. Funguje, jak má, vlasy jsou viditelně vyživené, hebké a jdou dobře rozčesat. Jediné mínus je cena, protože za tuto cenu si můžu koupit spoustu lepší kondicionérů a vlastně i levnějších. Ale pokud by byly nějaké megaslevy, pak si ho určitě koupím ráda znovu. :-)

  • vůně zůstává ve vlasech i po umytí
  • vlasy jsou hebké a vyživené
  • pěkně voní
  • vlasy jsou dobře rozčesat
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 21.6.2014 17:13:33

Další produkt od Lush, co mě maximálně zklamal. Vůně bohužel nepřipomíná vanilkový koktejl z 50. let, ale ani tak mě příliš nenadchla. Sice dlouho ve vlasech voní, ale tak úžasná vůně to není. Smysl kondicionéru jsem vůbec nepochopila - vlasy mají být jemnější a lépe rozčesávatelné a to nesplňuje ani minimálně. Navíc vlasy po jeho používání dost vysušuje. Cena také přemrštěná. Nedoporučuji.

  • žádné
  • cena
  • vůně
  • vlasy se špatně rozčesávají
  • nezjemňuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 1.3.2014 02:54:34

Mám zdravé vlasy, takže nepotřebuju a ani nečekám od tohoto balzámu žádné zázračné účinky. Kupuju si tenhle výrobek jenom kvůli rozčesávání a protože krásně voní :-) Každopádně mám po něm vlasy hebčí a skvěle se rozčesávají, takže z hlediska účelu balzám splňuje vše, co slibuje. Vydrží mi několik měsíců. Oceňuju, že má tak úzký dávkovač, aspoň ho nevyplýtvám tak rychle jako drogerkové balzámy, u kterých mám tendenci vylívat z lahve víc tekutiny.

  • vůně
  • množství
  • snadné rozčesávání
  • žádný


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 9.8.2013 18:37:48

Tento kondicionér na vlasy hezky voní a vůně i chvilku zůstává ve vlasech. Ty jdou potom dobře rozčesat a jsou příjemně hebké. Ale upřímně za tu cenu si raději koupím Gliss Kur, respektive několik Gliss Kurů. Nevidím žádný rozdíl od kvalitních drogoškových kondicionérů - snad jenom tu cenu. Takže za mě ne, nemám důvod si ho znovu kupovat.

  • hezky voní
  • funguje, jak má
  • příliš drahý


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Dostala jsem jako dárek tento voňavý zázrak. Mé vlasy nejsou nijak extra zničené a tudíž mi vyhovuje...Voní nádherně a vydrží vonět ve vlasech. Vlasy nijak nezatěžuje, ale je fakt, že ve stejné cenové relaci seženete i efektivnější péči (mám na mysli třeba Loreal Professional intense repair).Lush miluji z jiného důvodu a to, že je přírodní a nádherné voní. Je opravdu těžké té vůni odolat. A na závěr, aplikovala jsem malé množství i na dětské vlásky - jen kvůli té vůni a dceři vydržel vonět ve vlasech snad 3 dny! :-)

  • přirodní ingredience a úúúžasná vůně
  • asi nevhodný pro příliš krepaté vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 19.6.2012 13:54:04

Ničím zvláštní, snad kromě jemné vůně, která ale na vlasech cítit bohužel není. Málo hydratuje, vlasy se jen lépe rozčesávají, tím pádem slibuje víc, než je schopný ukázat. Za stejnou cenu se dá pořídit kvalitní produkt ze salonu, který vlasy viditelně zlepší.

  • vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Můj nejoblíbenější kondicionér. Používám jej v kombinaci s šamponem I love juicy a jsem nadšená! Krásně voní, vlasy nezamastí, a přitom skvěle vyživuje. Dobře se rozčesávají a jsou na dlouhou dobu neskutečně provoněné. Dokonce vůni cítím ještě den poté, co si vlasy umyju jiným šamponem.

  • dlouhotrvající vůně
  • nezamastí vlasy
  • skvělý účinek
  • dobré rozčesávání
  • vysoká cena
  • nedostupnost kosmetiky Lush
  • nekvalitní obal - špatné dávkování


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 6.4.2012 15:48:38

Tento kondicionér je bezkonkurenční svou vůní. Je sladká, lehce vanilková až do medova. Prodává se v několika velikostech a cena je docela vysoká (např. 185Kč za 100ml). Moje vlasy jsou suché, lámavé a melírované a je pravda, že jsem za dobu používání zlepšení velice nepozorovala. Nyní American Cream střídám s jinými kondicionéry a mám ho ráda jako doplněk a někdy si ho dám jen na konečky pro ovonění vlasů.

  • nádhená a silná vůně
  • vyšší cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 23:20:37

moje vlasy - jemné, lámavé, délka pod ramena. American Cream jsem si pořídila především kvůli vůni. jsem ráda, že jsem neměla očekávání co se týče jeho pečujících účinků, protože bych byla hořce zklamaná. podle mě je to průměrný, spíš lehký kondiš, který neurazí ani nenadchne. vlasy šly lehce ročesat, nebyly zatížené, ale přeci jen byly sušší, než mám ráda. vůně jse skvělá - tak trochu staromódní, mýdlová vanilka. a voní DLOUHO. budou vonět nejen vaše vlasy, ale i váš ručník, polštář, přítel, přítelova milenka (pokud nějakou má). za mě - pokud máte suché nebo poškozené vlasy, podívejte se po něčem jiném.

  • složení bez silikonů
  • krásná vůně
  • máte na výběr ze tří velikostí balení (100,250 a 500ml)
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené