Lush Coalface recenze a zkušenosti

Čištění pleti Lush Coalface
Čištění pleti Lush Coalface - obrázek 1
Čištění pleti Lush Coalface - obrázek 2
Čištění pleti Lush Coalface - obrázek 3
5 4.5 16
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 170 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Coalface

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 23:39:29

Nejprve jsem používala od Lush mýdlo Fresh Farmacy, které mě příliš vysušovalo. Coalface používám rok a nemohu si ho vynachválit. Používám ráno i večer a pleť mám hezky jemnou a vyčištěnou. Vůbec nevysušuje a je vhodný i pro mou citlivou pokožku. Navíc velmi dlouho vydrží. Malinkou nevýhodou je "vůně" uhlí, ale na tu už jsem si zvykla :)

  • dobře vyčistí
  • nevysušuje
  • zjemní pleť
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 09:10:54

používám současně fresh famacy a všeobecně mi tyto čistítka přijdou úžasné, mám smíšenou a citlivou pleť se sklonem k akné v oblasti úst a tohle čistítko je velmi jemné, je cítit, že pleť je po použití krásně čistá a hebká, obsahuje nějaké příjemné zvláčňující přísady, pro mne lush v tomto vede

  • hydratovaná jemná čistá pleť
  • žádné


Nejdříve jsem používala Dark Angels, až po nějaké době jsem přešla na Coalface a teď si ho nemohu vynachválit. Obě čistitka kombinuji, ale Coalface užívám každý den, pleť vyčistí, nevysuší, a zanechá krásně čistou. 100g balení sice nevypadá vůbec velké, ale vydrží opravdu dlouho. Jak už psaly slečny přede mnou, menší nevýhodou je ''vůně'' - je to něco mezi uhlím, hašlerkami a čímsi, vážně zvláštní. Ale za ten výsledek stojí to přetrpět :)

  • skvěle čistí a nevysušuje
  • pro někoho může být vůně nepříjemná


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 20:33:10

Coalface je jedno z mých nejoblíbenějších čistidel. krásně odstraňuje make up a přebyteční kožní maz a poměrně pěkně pomáhá předcházet/odstrňovat černým tečkám. osvědčil se mi spíše na občasné použití jako jemný peeling. přestože mám mastnou pleť, při denním používání mě mírně vysušuje.

  • skvělý k jemné exfoliaci
  • jednen z nejlepších pomocníků pro boj s černými tečkami
  • dokonale vyčistí
  • vydrží VĚKY
  • mírně vysušuje


Další recenze od 16.4.2012 23:17:58

Z Coalface jsem opravdu nadšená. Na mou mastnou problematickou pleť navíc s akné je to opravdový zázrak. POužívám ho navíc jako odličovadlo, protože je to opravdu skvělá varianta. Pleť krásně vyčistí dokonci i napne (i celkem černé tečky), ale přitom jako mýdla nevysušuje. Je tam aktivní uhlí, takže doporučuji všem s mastnou pletí. Používám jej ráno a také večer.

  • vhodné na akné
  • zbaví masnoty
  • příjemná vůně
  • pokožka je čistá a vypnutá
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 17:14:42

Dlouho jsem se rozhodovala, zda si Coalface koupit, četla jsem na diskuzích, že vysušuje a dráždí pleť, já ji mám hodně citlivou, ale převládla zvědavost, jestli opravdu tak dobře čistí a odstraňuje ucpané póry. Teď ho používám ráno a večer a opravdu úžasně vyčístí všechny nečistoty a póry byly hned napoprvé skoro neviditelné. Opravdu trochu vysušuje, ale večer vždy nanesu trochu hutnější krém a do rána je pleť supr. Ráno si obličej namydlím jen trochu, protože nepoužívám žádný denní krém a jde to. Mýdlo uchovávám v lednici, vždy si ukrojím kousek a dám do krabičky od Lushe od nějaké masky a pak vždy namočím obličej a namydlím Coalface na ruce a jemně čitím. Obsahuje trochu hrubší zrníčka, takže když přitlačím, je to i dobrý peeling.

  • Účinnost
  • Výdrž
  • Trcohu vysušuje


Další recenze od 10.10.2012 09:20:17

Hned po prvním použití černé tečky nejsou skoro vidět, takže to považuji za zázrak :-) Vůně není tak hrozná, dá se na ní zvyknout. Pleť mi nevysušuje, pleť jsem měla dříve mastnou, čelo se mi vždy hodně lesklo, ale Coalface mi pomohl. Určitě si ho příště koupím zase.

  • černé tečky mizí
  • nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Od doby, co coalface znám, jiný odličovač nepotřebuji. Používám ho jak na obličej, tak na dekolt, je - li třeba. Hezky vyčistí, příliš nevysušuje a po pár užitích se plet´ opravdu zlepšila. Mám snad jedinou výtku - před prvním použitím je třeba ho trochu "ošmirglovat". Na horní straně je totiž opravdu drsný, s drobnými uhlíky či co to je. Na poprvé jsem se to poškrábala, což bylo dost nepříjemné a bolestivé. Nejspíš ty těžší části hmoty během tuhnutí popadají dolů a tím vytvoří tuhle drsnou vrstvu. Když si na to ale dáte pozor, není problém ji obrousit. Jinak nemám absolutně žádné výhrady :-)

  • dobře čistí
  • nevysušuje
  • zajímavá vůně
  • drsná horní vrstva před prvním použitím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.2.2013 15:04:27

Koupila jsem si ho ze zvedavosti, od Lush jsem měla jen tělový kondicionér a bylo to docela drahá sranda.. Ale díky samým dobrým recenzím, jsem si koupila kus "uhlového dortu" nakrájela cca na 5 malých mýdélek a myju se tím až po odlíčení mlékem. Narozdíl od FreshFarnaci (dostala jsem pidi vzorek) nevysušuje, ale docela škrábe. Jen ale na povrchu, uvnitř je naopak jemné mýdélko, které voní jako hašlerky :) Rozmydlím ho v rukách a pak umyji obličej. Mám ho týden a pleť mi přijde lepší.

  • účinkuje jak slibuje
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2013 09:03:52

V první řadě mi Coalface voní, když jsem ho nesla domů, každou chvíli jsem ho vytahovala z taštičky a očuchávala - voní jako hašlerky. Co se týče čištění, aplikace je jednoduchá, mnohem jednodušší než například u Lush roládek. Není pravda, že barví obličej (alespoň já si pod tím, co tu bylo psáno, představila, že po umytí budu mít obličej jako kominík) - po opláchnutí je obličej krásně čistý. Bohužel mi obličej hodně stahuje a vysušuje, ale s krémem je to v pořádku - v tomto ale preferuji Angels on Bare Skin, které nevysušují vůbec a připadají mi jemnější. Efekt je ale skvělý, pleť je čistá a netvoří se pupínky. Můj přítel ho začal používat zároveň se mnou a už po dvou dnech bylo na jeho pleti znát obrovské zlepšení. Coalface nám oběma vydrží asi hodně dlouho, skladuji ho v ledničce nakrájený na malé kousky a vždy je jen jeden kousek na umývadle, ale až dojde, určitě ho znova koupím.

  • Vůně
  • Funguje i jako peeling
  • Krásně vyčistí pleť
  • Dlouho vydrží
  • Dobrá cena
  • Vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2013 19:59:40

Začínala jsem s Fresh Farmacy, ale čistítko mě hodně vysušovalo, tudíž jsem přešla na Coalface. Coalface je v tomto směru lepší, vysušuje méně a pleť po umytí tolik nepne. Co se týče účinků, bohužel jsem na své pleti žádné nepozorovala. Pro mě je to obyčejné čistítko, které sice pleť dobře vyčistí, ale žádnou další přidanou hodnotu pro mě nemá, proto již příště nekoupím. Vůně je zvláštní, ne nepříjemná, méně výrazná než u Farmacy.

  • dobře vyčistí
  • nezlepšil stav pleti
  • mírně vysušuje
  • cena
  • vůně


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Zázrak pro mou problematickou pleť. Čistítko, které zbaví pleť nečistot, nevysušuje a léčí. Má jemnou hašlerkovou vůni a dlouho vydrží. Používám ho ráno a večer, pokud je pleť v kritickém stavu, i několikrát denně. Vypadá to, že v kombinaci s jinými přípravky Lush, konečně vyléčím svůj obličej a léto budu moct strávit bez make-upu.

  • čistí
  • nevysušuje
  • voní
  • dlouho vydrží
  • ušpiní celé umyvadlo :-)
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.8.2014 20:12:26

Slečny si tu stěžují na vůni, ale mně ta vůně připadá skvělá, pořád si k němu čuchám a miluji, když se mi ta vůně drží nějakou dobu na tváři. Voní mi to jako Jägermeister s nějakými bylinkami. :D Ale hlavní je, že perfektně vyčistí a odmastí pleť a zároveň ji nevysušuje, ale naopak ještě vyživí. Prostě zázrak. Tohle bude jedna z mých stálic.

  • Používá se jako mýdlo
  • Pro mně hezky voní
  • Perfektně vyčistí
  • Pomáhá na pupínky a černé tečky
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 22:55:27

Výborné, ale spíš drsnější čistidlo. Při nanášení je pleť divně šedivá, ale to naštěstí jde smýt:D. Poté je pleť hebká, nepne, póry taky čistí pěkně, ale ne nějak zázračně. Akorát já s ním pracuji opravdu zlehka, protože částičky se hůř rozpouštějí a trochu dřou. Za mě ale lepší než fresh farmacy, který je spíš jak lepší mýdlo.

  • hebká pleť
  • bezvadně vyčistí
  • exfoliace
  • škrábe
  • moje příšerné póry stahuje méně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.10.2014 11:46:15

Mýdlo jsem koupila na svou mastnější problematickou pleť. Na začátku používání jsem byla nadšená. Pleť krásně vyčistí až vrže . Dokonale zbaví mastnoty a částečky uhlí udělají dobrý peeling. Po každodením používání cca měsíc se mi pleť vůbec nemastí během celého dne ale mám ji citlivější a suchou. Akne se nezhoršuje ale také nezmizelo. Určitě budu používat dále i když né asi každý den.

  • dobře čistí
  • pomáhá mastné pleti
  • mírně vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2016 15:27:48

U tohoto výrobku Lush oceňuji, že je při jeho balení brán zřetel na životní prostředí - byl zabalen jen do papíru. Nevím, jestli je složení opravdu stroprocetně přírodní. Musím říct, že zezačátku mi opravdu vyhovoval, ale teď na zimu moc vhodný není, protože docela dost vysušuje pokožku, až se mi z něj začaly dělat šupinky po obličeji. Navíc obsahuje nějaké drsné částečky, které mi občas poškrábají obličej. Spotřebuji ho, ale už asi znovu nekoupím.

  • Dlouho vydrží
  • Ekologicky zabalen
  • Dostupnost
  • Cena
  • Stahuje pleť