Lush Henna na vlasy recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Lush Henna na vlasy
Barvy na vlasy Lush Henna na vlasy - obrázek 1
Barvy na vlasy Lush Henna na vlasy - obrázek 2
Barvy na vlasy Lush Henna na vlasy - obrázek 3
5 4.3 18
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 265 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Henna na vlasy

Další recenze od 27.3.2012 14:05:23

Tato henna je docela kvalitní řekla bych. Aplikace je jednoduchá, vydrží, dobře kryje a celkově je příjemná. Osobně mi vyhovovala, barva byla opravda tmavá. Ze všech barev henna, které jsem kdy použila byla nejlepší.

  • tmavá barva
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.6.2012 16:12:57

Skvělá henna na vlasy, měla jsem všechny odstíny, dají se míchat. Moje vlasy jsou hooodně husté a s délkou do půli zad mi vystačí na 3 použití. Takže stojí méně, než nejlevnější drogerková ze sáčků. Aplikace může být otrava, ale je to henna a k ní to patří. Já jí nastrouhám na jemném struhadle do misky a ve vodní lázní podle návodu smísím s vodou. Není třeba dalších přísad, sama o sobě obsahuje pečující máslo karíté, oleje a silice. Do hnědé je dobré navíc přidat kávu, i když je i ve složení. Barva je závislá na výchozím odstínu (obaluje vlas, ne jako chemická barva která proniká dovnitř), dá se znásobit opakovaným nabarvením po cca 2 dnech a pak týdnu. Její zápach je ale nepříjemný, horší než jiné henny (hodně bylinek navíc), přes noc se mi z ní dělá až špatně. Pozor při mytí se odmývá, je to normální jev, ale třeba za deště vás potom může obarvené oblečení překvapit. Za sebe ji ale doporučuji, lepší hennu neznám, vlasy jsou nádherně lesklé a zdravé.

  • malá spotřeba
  • lze míchat odstíny
  • ozdravuje vlasy
  • silně zapáchá
  • jinak aplikace atd jako každá jiná henna


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 2.8.2012 22:44:04

Začnu obalem, obal nemá takže tim lépe. Mám husté vlasy nad zadek, nejdřív jsem používala 3 kostičky, ale stačí dvě. Jinak odstín jsem měla Caca brun. I když je v henně spousta jiných věcí, dala jsem tam ještě olivový olej. Trošku jenom. Hennu nastrouhám, zaliju vodou a přidám právě ještě olej. No a teď k nanášení, to mě opravdu nebaví :D. Poprvé to bylo samozřejmě nejhorší, teď už se to dá. Ale vezměte si určitě rukavice nebo budete mít zelené ruce ještě dva dny. Hlavu po nanesení zabalím do folie, dám ručník, a jdu spát. Ráno smyju, je to taky na dlouho, já většinou šamponuji ještě 3x. No pak se můžete radovat z neskutečně lesklých vlasů. Mně teda henna moc nebarví, já ji totiž používám jen jednou za dva měsíce a to jen jednou, ne několikrát po sobě. Aby barvila, doporučuje se vícekrát za sebou, tak dvakrát, třikrát. Hennuju hlavně proto, že mi henna vlasy nádherně rozzáří, božsky se lesknou, a hází mi odlesky do zrz a červené, což mi sice moje přírodní barva dělá taky, ale chci to zvýraznit což henna dokonale zvládá. Pokud odlesky nechcete, doporučuje se nechat hennu bez folie. Já jsem teda 100% spokojená a budu kupovat dál. Co bych vlastně vytkla je vůně, moc mi to nevoní, takové seno je to, a drží ve vlasech tak týden :(. Ale jako není to vyloženě smrad a přežít se to v pohodě dá, za ty výsledky to zvládnu :).

  • lesk
  • celkově co s udělá s vlasy
  • vůně
  • nanášení


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.8.2012 21:01:14

Perfektní henna na vlasy. Na hennu mne navnadila kamarádka, která sice používá tu z drogerie, ale já šla zrovna do té od Lushe a jsem velmi ráda. Mám ostít Caca brun a jak píše, tak dělá - pro hnědé vlasy ani takové, ani makové. Vlasy jsem měla středně hnědé a chtěla je oživit. Po této henně jsou krásně lesklé, zdravé, zářivě hnědé s odlesky zlatočervenými na světle. Mně i mamce se moc líbí. Na vlasy středně husté s délkou po prsa stačila 1 kostička. Na hlavě jsem ji měla přes noc (cca 13 hodin)

  • výživa vlasů
  • lesk
  • oživení barvy
  • zlatočervené odlesky
  • voní po bylinkách
  • aplikace
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 18.1.2013 14:07:09

Určitě dobrá henna pro sušší vlasy, ty moje po ní začaly dost mastit a byly splihlé, navíc mi vadí ta aplikace - strouhání, rozpouštění kostiček. Zkoušela jsem odstín Caca brun, barva velmi příjemná a přirozená, bohužel se celkem rychle vymyla. Celkově se jedná o hodně kvalitní hennu s vysokým procentem regeneračních přísad, ale mým vlasům bohužel nesedí

  • regenerace suchých a poškozených vlasů
  • pěkný odstín
  • kvalita
  • vlasy mohou plihnout
  • netypická vůně - mně hodně smrdí
  • dostupnost a cena
  • zdlouhavá příprava


věk
35-44

vlasy
kudrnaté
suché
černé

Tato henna je to nejlepšíí, co jsem k barvení vlasů vyzkoušela- zkoušela jsem tonovací krém LP, drogérkové barvy i drogérkovou hennu-ta vysušovala i po přidání oleje. Mám suché kudrnaté vlasy u kterých je obtížné docílit lesk a po této Henně jsou jako zrcátka..používám caca brun,. mám přirozeně hnedočerné vlasy, barví stejně, spíš tonuje,ale první šediny kryje spolehlivě. Výhodné je, že při aplikaci nestéká, a při opakovaném užití již ani nepouští(ručník byl po prvním barvení i při důkladném vymití lehce znečištěn, ale po opakovaném barvení je bezpečné použít i světlý ručník). Spokojenost, už jsme koupila i mámě, která práškovou hennou barví asi 20 let, tak sjme zvědavá na ohlasy. Balení navíc výhodné, mám husté kudrnaté vlasy na ramena a stačí mi jedna kostička.

  • lesk vlasů
  • 1 balení/ více použití
  • možnost dobarvování odrostů v krátkých intervalech
  • aroma


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 15.3.2013 11:51:17

Hennu Lush (momentálně Caca Brun) používám už tři roky a hodlám ji používat dál. Ze všech značek, které jsem vyzkoušela, se mi zdá totiž nejlepší. Velice dobře chytá, a to hlavně při častějším používání a přidá-li se do ní citronová šťáva. I když mám dlouhé vlasy, tak mi na jedno obarvení stačí pouze jedna kostička - finálně mě tedy vyjde velmi levně (jdno barvení na cca 60 Kč), což se o jiných hennách říct nedá. Díky různým olejům a máslům o vlasy během barvení i pečuje, ale také se kvůli nim z vlasů hůře vymývá a bezprostředně po obarvení rychleji plihnou. Mezi další slabší stránky patří balení: je sice ekologické, ale to věčné stouhání moc zábavné není... A pak ta "vůně". Není zrovna příjemná, ale dá se na ni zvyknout. Po několika umytích už ji z vlasů necítím.

  • Dobře chytá
  • Tabulka vydrží dlouho
  • Vyživuje
  • Plihnutí vlasů
  • Nutnost strouhání
  • "Vůně"


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 4.7.2013 09:10:58

Nejdříve jsem váhala nad cenou, ale vystačí mi (mám vlasy do půl zad, husté) jedna tabulka se 6 kostkami na třikrát. Míchám Caca brun a Caca Rouge, vždy po jedné kostce, nastrouhám najemno,zaliji černým čajem, přidám vejce, kávu, kakao, červenou papriku a olivový olej. Nemusíte to ale dělat, sama o sobě oblahuje vyživující látky a silice, já to dělám spíše ze zvyku. Navíc přidávám skořici, protože tato henna příšerně smrdí, hůř než Hennecolor. Rozhodně se vyplatí objednat si třeba dvě barvy, ať neplatíte více poštovného - na krámě ji většinou nemají a kdo není v Praze každý týden, nemusel by se jí dočkat. Tato henna se vymývá i po čase, takže se nelekejte rudé vody - vlas totiž obaluje, tak je logické, že časem pouští. Já barvím cca 1x za 2měsíce kvůli odrostům, takže se mi ještě nikdy uplně nevymyla, ale myslím, že by se nevymyla ani tak.

  • cena
  • sytost barvy
  • složky co vyživují
  • aplikace - jako u každé henny
  • zápach


Hennu jsem použila zatím jenom jednou. Vůně mi vůbec nevadila jak to naopak některá odrazuje..měla jsem takovou pěknou hnědou se zrzavými odlesky. Byla jsem spokojená. Vlasy po henně voněly ještě tak týden. Bohužel se mi zdá, že se ta pěkná barva celkem vymyla a to na začátku měly krásný lesk a vypadaly zdravě. Mám Caca Marron..

  • lesk
  • příprava


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 6.3.2014 03:28:24

Byla jsem velice překvapená, jak mi chytla, měla jsem odstín Caca Rouge, nastrouhala na struhadle, smichala s horkou vodou, napatlala, zabalila do igelitu, nechala přes noc a vysledkem byla zářivá rezavá. Osobně jsem zvyklá sice na odstíny do červena a tato šla vyloženě do oranžova, ale za tu hydrataci a péči to stojí. Viz. foto v moji galerii. Nejhorší je to vymývání, ale to se dá jednou za čas překousnout. Odrosty mě jdou ale stále vidět, barva nechytla rovnoměrně, nesjednotila odrosty. Ale rozhodně kupuji znovu, je to lázeň pro vlasy.

  • Vyživuje vlasy
  • Krásná zářivá barva
  • Vymívání
  • Nesjednotí odrosty


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 31.3.2014 23:43:00

Páči sa mi ,že táto hénna je prakticky bez obalu. Na moje vlasy stačila jedna kocka ,takže mi vydržala na 6 farbení. Hénna pekne vyživuje vlasy, len sú po nej trošku suchšie. Vlasy sú pekne lesklé . Bohužiaľ moje vlasy moc nezafarbí (mám tmavohnedé hlasy) Červená na mojich vlasoch urobila len červený lesk aj keď som mala papriku. Z vlasoch sa vymyla za mesiac a pol. Lepšia je Henne Color,ale na iba na vyživenie vlasov a na dodanie lesku je táto hénna skvelá.

  • vyživuje
  • netreba ju nechať odstáť cez noc
  • vlasy sa pekne lesknú
  • je skoro bez obalu
  • výdrž
  • nezafarbí moja vlasy, len im dodá lesk


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.11.2014 14:39:42

S Hennou z drogerie se tato z Lushe nedá srovnat. Vlasy opravdu vyživí a zjemní. Barvila jsem zatím 3x a jsem spokojena. Šedivé vlasy sice potřebují k obarvení více aplikací, ale přesto nejsou odrosty nijak znatelné. Pro suché vlasy je tato Henna naprosto ideální. Nevím ale, jak by vyhovovala mastnějším vlasům se sklonem k plihnutí.

  • vyživené jemné vlasy
  • zaceluje poškozené vlasy
  • aplikace
  • neúplné krytí šedin


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.2.2015 11:56:55

Nejlepší Henna ze všech, které jsem vyzkoušela! Jiné henny mají tendenci vlasy vysušovat, tahle rozhodně ne. Už po prvním použití je rozdíl vidět. Vlasy jsou krásně lesklé, jemné a zregenerované. Čím častější barvení, tím sytější odstín. Pořizovací cena je vyšší, ale rozhodně vydrží dlouho. Mám vlasy po ramena a stačí mi ani ne celá jedna kostička, takže po rozpočítání je cena ok.

  • Krásně lesklé vlasy
  • Nevysušuje
  • Barva se musí "nastrouhat"


Tato značka henny mi nesedla. Slibovala jsem si od ní, že mi krásně obarví vlasy na "mořskou vílu Ariel", ale byla jsem zrzavá jak rezavá trubka. A to nemluvím o oplikaci. Mám jemné vlasy a musela jsem si po aplikaci vlasy ještě jednou umýt, což je pro ně dost namáhavé. Hezky, voněly, to ano, ale henna pořádně neobarvila ani nevyživila. Možná jsem již zhýčkaná hennou Khadí, která je podle mě nejlepší na našem českém trhu k mání.

  • přírodní složení
  • příprava
  • cena
  • nutnost umýt si vlasy po aplikaci
  • olej v henně osažený mastí oblečení a vše kolem


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.5.2016 23:55:42

Bohužel, henna z Lush pro mě byla obrovským zklamáním. Měla jsem jak Caca Brun, tak Caca Noir a ani jedna mi na vlasech vůbec nechytla. Postup jsem dodržela, nechala jsem si to tam dokonce působit 6 až 8 hodin a efekt žádný... Vlastně jeden ano. Když jsem pak šla na melír asi za 2 měsíce, vlasy mi zezelenaly. Takže na toto si dávejte pozor. Po henně žádná chemie!

  • Nenašla jsem - snad jen to, že se jedná o přírodní produkt
  • Cena
  • Výdrž
  • Nechytla mi
  • Dlouhá příprava
  • Dlouhá doba působení


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Garnier Color Naturals

4.1 77% 16 recenzí