Lush Mask of Magnaminty recenze a zkušenosti

Masky Lush Mask of Magnaminty
Masky Lush Mask of Magnaminty - obrázek 1
Masky Lush Mask of Magnaminty - obrázek 2
Masky Lush Mask of Magnaminty - obrázek 3
5 3.8 39
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 175 - 320 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Mask of Magnaminty

věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2012 11:14:54

Výborný produkt, který lze užít nejen jako masku, ale i k čištění pleti či jako peeling. Na pleti působí chladivý efekt. Osobně mi pleť nevysušuje. Moje značně komedonická pleť je po použití jasnější, póry jsou méně viditelné. Příjemně svěže mentolově, voní.

  • skvělý peeling
  • chladivý osvěžující efekt
  • 2v1 - maska i peeling
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2012 13:13:02

Příjemně vonící maska, kvůli hustší konzistenci se hůře nanáší, dost se drolí. Nemám citlivou pleť, ale maska mě hodně pálila a po umytí jsem měla pleť červenou. Použila jsem ji 2x a poté už jsem to raději nezkoušela. Existuje spousta dobrých čisticích masek, které pleť tolik nedráždí.

  • Maska plní i funkci peelingu
  • Příjemná žvýkačková vůně
  • Hustá konzistence
  • Dráždí i necitlivou pleť


Další recenze od 2.3.2012 13:23:56

Svěží mentolová maska pleť krásně vyčistí. Pleť je hebká a rozjasněná. Výborně zatáhne póry. Funguje i jako peeling, používám i na dekolt. Po delším užívání ale lehce vysušuje, mám citlivou pleť.

  • pocit svěží pokožky
  • výborně čistí
  • pleť je hebká a hladká
  • hůře omyvatelná
  • lehce vysušuje
  • horší nanášení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 11:38:48

Od této masky jsem čekala po přečtení všech recenzí na internetu tak trochu zázraky, ty se ovšem nekonaly. Maska na mě nemá absolutně žádný viditelný účinek. Póry zůstávají stále stejně zanešené po jejím použití, navíc mě maska docela dráždí a mám pleť ještě dlouho po smytí zarudlou, což se mi běžně u jiných produktů nestává. Nemám zas tak citlivou pleť na tyto produkty. Navíc jeho vůně je mi velmi nepříjemná. Pro mě opravdu propadák, bohužel :-(

  • pro mě žádné
  • špatně se smývá
  • výrazná vůně
  • nečistí póry
  • po použití zůstává pleť zarudlá
  • horší dostupnost
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 22:46:47

Tuto masku jsem samozřejmě po přečtení doporučení musela vyzkoušet a nadšení se nekonalo. Zpočátku byl efekt docela osvěžující a dostavilo se zjemnění pleti. Po delším používáním mě maska vysušovala a póry se mi ještě více zvýraznily. Navíc se musí rychle spotřebovat, což mi nevyhovovalo a musela jsem ji používat často. Za tu cenu bych už znovu nekupila.

  • obal
  • přírodní suroviny
  • vysušuje
  • vysoká cena
  • rychle se kazí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 17:00:15

Osvědčená jednička (primárně) v čištění pleti. Úžasně voní, namleté fazolky mají skvělý peelingový efekt a ve finále je pokožka jemná, pročistěná od černých teček, svěží. Věřím, že sušší pokožku může vysušovat, ale na smíšenou a mastnou pleť takový efekt nemá. Nádherně mentolově voní, na obličeji chladí (nová možná trochu příliš) Hůře se aplikuje a smývá (!), ale je to jeden z nejlepších čističů (a masek v jednom), na které jsem narazila. Navíc fajn složení, které příliš pleť nezatěžuje.

  • funkčnost
  • vůně
  • fazolky (peeling)
  • vypne
  • vyčistí
  • pocit svěžesti
  • horší dostupnost
  • vyšší cena
  • horší aplikace
  • horší smývání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Mask of Magnaminty jsem si koupila už několikrát a nedám na ni dopustit. Nádherně čistí pleť, po umytí mi obličej září jako dětská... zadeček :) Dobře stahuje póry a vyrovnává tón pleti. Po umytí je pleť mírně napjatá, ale to přičítám spíše vodě než MoM samotné. Jedinou nevýhodu spatřuji v nanášení - maska je hutná a spousta jí zůstane na rukou a zbytečně se musí spláchnout do odpadu - a také onomu chladivému efektu, který může být pro některé příliš silný.

  • účinně čistí
  • vyrovnává tón pleti
  • stahuje póry
  • způsob nanášení
  • chladivý efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 15:12:54

Používám jí spíše jako peeling. Jako maska je skvělá, čistící, ale jako většina masek zaschne moc tvrdě a já ten pocit na obličeji nesnes, navíc se jí ztvrdlé zbavit taky není bůh ví co. Po použití mi přijde pleť svěžejší, vůně mentolu ten pocit podporuje. Jako masku jí používám tak maximálně jedou za měsíc, podle mě je moc hrubá na týdenní používání.

  • vůně
  • vyčistí
  • stáhne póry
  • dobrý peeling
  • špatně se smývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2012 19:41:47

Ze všech vyzkoušených produktů od Lush MoM hodnotím jako nejhorší. Na pleti se jeho účinky téměř vůbec neprojevily, velice špatně se smývá, ještě před expirací byl velmi tuhý. Rovněž mi nevyhovuje vůně. Nedoporučila bych ho pochopitleně na suchou pleť, ale ani na smíšenou.

  • vhodný pro mastnou pleť
  • relativně přírodní produkt
  • bez výraznějších účinků
  • nepříjemná vůně
  • velice zdlouhavé smývání


Další recenze od 3.4.2012 13:57:51

Z této masky mám rozporuplné pocity. Když jsem si ji nanesla poprvé, tak jsem po umytí byla celá flekatá a červená. Ale po dalším použití to již bylo v pořádku. Čistí dlé mého opravdu dobře ale možná až moc. Vadí mi, že celkem brzy vyschne, drolí se a cucky poté padají na zem. Mám ráda její chladivou konzistenci a celkově je příjemná. Zřejmě pořídím znovu. Také mi vadí, že je dost často nedostupná.

  • čistí
  • chladí a voní
  • vyschne
  • nedostupnost
  • drolí se


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tahle maska je něco jako směs mentolu a bahna, dokáže prokrvit, osvěžit a odmastit pleť. Doporučila bych ji ale spíše pleti maldé, smíšené nebo mastné. Mé sice smíšené, ale zralejší pleťi již nevyhovovala. Póry dle mne moc nečistí a ani bych ji nepoužila jako peeling - je na mě moc hrubá. Mou citlivou pleť sice nepodráždila, ale někomu může vadit ten mentol nebo že se dlouho a špatně smývá. Také mi vadí, že se musí brzy spotřebovat, myslím tak do 2 měsíců, pak vysychá a kazí se, takže se musí používat často, což mě nevyhovuje - mám masek více a ráda střídám. No a ta cena taky není zrovna lidová. Mnohem více mi vyhovují bahení masky, kde pozoruji větší účinek bez vysušení.

  • vhodný pro mladou pleť
  • odmastí pleť
  • prokrví
  • osvěží
  • rychle se kazí
  • může podráždit citlivou pleť
  • vysoká cena
  • trochu vysušuje
  • nečistí pleť do hloubky


Další recenze od 5.6.2012 20:20:19

Jediná maska, kterou si pravidelně kupuji a která jako jediná zabírá na černé tečky. Na mé doporučení si jí začalo kupovat spousty kamarádek. Jedinou nevýhodou je, že opravdu rychle vysychá a přestane tak učinkovat, je nutné ji používat 1x týdně. Navíc bývá dost často vyprodána :-(

  • černé tečky zmizí
  • vysychá rychle


Další recenze od 5.6.2012 21:32:11

Spis me ovezi a trochu zjemni plet, jinak nevydim zadny velky rozdil. Jiz jsem mela lepsi masky a s mymi cernymi teckami prilis nepomohl. Mam ale suchou plet, mozna by byl lepsi pro mastnou. Navic nejlevnejsi taky neni. Pro lidi co maji citlivou plet, nedoporucuji.

  • osvezujici
  • vysusuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 13:33:24

Koupila jsem si jen malé balení na zkoušku a jsem ráda. Není vhodná na jakkoliv citlivou pleť, je po ní hodně podrážděná. Doporučila bych jí spíše na záda případně dekolt na akné nebo pro hroší kůži. Větrová vůně je sice příjemná, slzí z ní ale oči a mojí smíšenou pleť maska hrozně vysušila a byla jsem stažená jako mumie. Černé tečky na nose jen obohatil o šupinky okolo nich. Rychle se také zkazila i v lednici.

  • nemá
  • dráždí plet a oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 17:04:56

Pro mě nejlepší maska. Používám ji už roky a ostatní masky ani nemám chuť zkoušet :) Krásně mi vždy vyčistí a osvěží pleť. Používám jí tak dvakrát týdně. Vůně je mi příjemná a na pleti krásně chladí, navíc ji ještě uchovávám v ledničce. Používám i dlouho po datu spotřeby a nikdy jsem nezaznamenala menší účinnost či zkažení. Kupuji už jen velké balení.

  • Účinnost
  • Vůně
  • Trvanlivost
  • Žádné


Další recenze od 20.6.2012 20:29:01

Maska mi pěkně voní, pěkně stáhne póry, je taková svěží, ale nepřijde mi, že by dělala nějaký obrovský zázrak. Určitě je výhodnější koupit v zahraničí, u nás jsou ceny zbytečně přemrštěné. Já ji nakupuji přes internet z Anglie, dokonce i s počtovným to vyjde mnohem levněji, než u nás. Vyplatí se koupit velkou. Celkově jsem s ní ale byla spokojená, pleť byla vyhlazená, jemná. Jen pro porovnání - v UK stojí 165 kč, u nás 295 (obojí bez pošty)

  • svěží
  • voní
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.6.2012 10:18:13

Tato maska je všude vynášena do nebes, ale u mě to byl propadák. Vůně i konzistence je příjemná, ale pro mou pleť je asi příliš silná, protože mi ji velmi vysušila a podráždila. Žádný účinek jsem nezpozorovala, stažení nebo vyčištění pórů se v mém případě nekonalo. Myslím, že tato maska bude vyhovovat mastnějším typům pleti.

  • Netestovaná na zvířatech
  • Přírodní
  • Bez účinku
  • Vysušuje a stahuje pleť
  • Nutné rychle spotřebovat


Další recenze od 28.6.2012 19:31:17

Mám hodně citlivou a také problematickou pleť. Tahle maska je pro mě hotový zázrak. Uchovávám v lednici větší balení a pokažde naberu hodně a mažu celý obličej. Opravdu dlouho vydrží a efekt po aplikaci je viditelný. Odstraní černé tečky i razudnutí. Při smívání působí zároveň jako peeling. V kombinaci s čistítkem Herbalism mám plet opravdu jako panenka.

  • konzistence,
  • peelingový efekt
  • vůně
  • dělka po kterou vydrží balení
  • viditelné učinky
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.11.2012 10:18:27

S maskou jsem velice spokojená, pleť je po použití krásně vyčištěná, hebká a póry jsou méně vyditelné. Má ale i dost záporů - především to je krátká trvanlivost. Za tu dobu masku prostě nemohu spotřebovat, vzhledem k tomu, že je peelingová, nechci ji používat častěji něž jedenkrát týdně. Kupujeme si tedy se sestrou dohromady malé balení. Dále mi vadí horší nanášení a chladivý efekt, který je na můj vkus až moc silný. Za ten účinek to ale stojí.

  • Čistící efekt
  • Méně vyditelné póry
  • Použití i jako peeling
  • Krátká trvanlivost
  • Hůře se nanáší
  • Až moc silný chladivý efekt


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.12.2012 18:32:29

Na tuhle masku jsem četla jen samou chválu, tak jsem si požádala o vozreček a nakonec koupila plné balení a budu objednávat znova. Používám ji jen když mám kritický obličej (mám mastnou T zonu a když to přijde, tak podkožní pupínky co se hodně špatně hojí) tak si ji dávám dokud není zase v pořádku a můžu fakt potvrdit, že ta maska hodně pomáhá ve vyléčení. Stačí mi málo, nemusím mít mega vrstvu na obličeji. Po použití je pleť i obroušená, vyčistí póry, a do druhého dne jsou pupínky opravdu menší. Já ji beru znova :)

  • chladí
  • urychluje hojení pupínků
  • vyčistí póry
  • peelinguje
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2013 15:42:49

Tuto masku jsem si velice oblíbila. Nejdříve jsem si myslela, že mi bude dráždit pleť a nepříjemně mi voněla po zubní pastě. Nyní je to ale má stálice. Pleť hezky pročistí a projasní. Když mám čas nechávám klidně hodinku působit. O to se mi zdá efektivnější. Rozhodně mě nikdy nevysušila a mám po ní pocit opravdu pročištěného obličeje.

  • nedráždí
  • nevysušuje
  • důkladně pročišťuje
  • pleť je po použití projasněná a jemná
  • vůně


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2013 13:11:00

Dost přeceňovaná maska. Za tu cenu by se jistě daly sehnat mnohem lepší. Vůně je příjemná, pokožku příjemně chladí, ale šílené je její nanášení. Je příliš tuhá, a proto si ji musím trochu naředit vodou, abych ji vůbec mohla na obličej namazat. Během nanášení i po něm se hrozně drolí. Její čistící účinky nejsou zas tak zázračné. Póry jsou zanešené dál. Pleť je po použití mírně vysušená, je třeba ji hned namazat hydratačním krémem. Díky peelingovém efektu při smívání je pleť celkem jemná.

  • Mentolová vůně
  • Jemný peeling
  • Cena
  • Příliš tuhá konzistence
  • Mírně vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2013 20:59:45

Maska je pro mě velkým zklamáním. Četla jsem na ni spoustu pozitivních recenzí a užuž jsem doufala v zázrak. Maska nemá na mé pleti žádné viditelné účinky. Jejím hlavním úkolem je vyčistit póry, ale ty zůstávají po smytí v nezměněném stavu. Navíc dost vysušuje a to mám pleť smíšenou. Vůně je hodně výrazná, ne všem bude vyhovovat.

  • žádné
  • cena
  • vůně
  • vysušuje
  • nečistí póry


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Výborná maska za celkem rozumnou cenu. Čistí, nevysušuje, reguluje nedokonalosti, vygumuje černé tečky. Lze použít též jako peeling. Stačí použít malé množství 1-2x týdně. Teplou vodou se dobře smývá. Pro problematickou pleť je to malý zázrak. Je mentolová, pozor na oblast očí! Na oblast dekoltu trošku hrubá. Patří mezi nejlepší výrobky od Lushe!

  • je prostě nejlepší
  • čistí - postupně zbavuje nedokonalostí
  • funguje i jako peeling
  • dostupnost - ale to je celkový problém kosmetiky Lush


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2013 23:21:46

Lush je přírodní veganská ručně dělaná kosmetika, která je sice dražší, nicméně její výrobky jsou výborné, takže jsem se rozhodla vyzkoušet tuto masku. Je zaměřena na boj proti pupínku a zejména černým tečkám a to nejen na pleti ale i na pokožce zad. Já osobně mám problematickou aknozní pleť. Maska voní mátově, peprmintově, což někomu může vadit, nicméně po smytí masky je vůně kompletně pryč. Je hustší jílovité konzistence, takže se sice dobře nanáší, ale poněkud hůře už smývá. Na obličeji poměrně rychle zatuhne a "zavalí" pokožku svěžestí a chladem. Jak už jsem zmínila, samotné smývání je poněkud komplikovanější, nicméně jistou výhodou této masky je, že obsahuje i mleté fazolky Adzuki, které při samotném smývání slouží jako peeling. Po smytí je pokožka hladká, jemná, póry jsou stažené, ale poněkud sušší. Bohužel účinky se na mé pleti projevili minimálně, za cenu jsem čekala trochu více, ale v poměru s množstvím myslím není zase tak příliš vysoká. Není špatným produktem, ale věřím, že jsou k sehnání i masky lepší a to za nižší cenu.

  • ručně dělaná ze 100% přírodních surovin
  • vhodná pro vegany
  • konzistence
  • pokožka je hladká a jemná
  • stahuje póry
  • zároveň je i peelingem
  • množství
  • balení lze recyklovat
  • hůře se smývá
  • cena
  • slabší účinky


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.8.2013 04:58:08

Z této masky mám velmi rozporuplné pocity - ale pozor, měla jsem jenom vzoreček na 3 použití, tak nemohu až tak soudit. Nanáší se ne úplně dobře, ale už jsem si zvykla a vyloženě problém s tím nemám. Na pleti je příjemná, mentolově chladí. Smývá se ale špatně, chce to hodně vody a otírat a otírat. Kdybych na ni nečetla takovou spoustu nadšených recenzí, asi bych řekla "průměr" a dál se jí nezabývala, ale takto si myslím, že vzoreček na ozkoušení opravdu nestačí a budu přemýšlet nad koupí celého balení. Zatím mohu říct pouze to, že maska pleť stáhne (možná až do nepříjemna) a mírně vysuší, zjemní.

  • příjemně mentolově chladí
  • pleť zjemňuje
  • cena
  • pleť mírně vysušuje a stahuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2014 12:46:56

Peprmintová čistící maska s peelingovými částečkami, která krásně čistí. Obličej mi po použití přijde opravdu skvěle vyčištěný. Poměrně účinně stahuje póry ale nedráždí pleť, což mě vcelku překvapilo vzhledem k tomu jak intenzivně maska voní. Záporem je pro mě to, že se dost těžce smývá a také to že má vcelku krátkou dobu trvanlivosti.

  • krásně čistí
  • nedráždí pleť
  • doba trvanlivosti
  • špatně se smývá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.1.2014 16:47:59

Dost mě naštvalo, že tato maska využívá marketingového tahu ,,máta = svěží a čistá pleť,, protože máta a eukalzptus a další podobné složky vaši pleť leda tak podráždí, ale jinak ůčinek mají tyto vonné silice byť jsou přírodní zcela nulové a pro pleť nejsou přínosem. Z kelímku se vyvalí tento odér ,,čistoty,, který hodně beauty bloggerek chválí a popisuji jak přímo cítí, že maska funguje. Maska není špatná, je dobrá na lehké vysušení a desinfekci a peeling, ale jinak nic zvláštního neumí. Balení oceňuji recyklovatelný materiál, ale špatně se mi manipulovalo s víčkem při zavírání. Znám šetrnější masky, které si poradí se stažením pórů a černými tečkami, ale bez té svěží parfemace, která mi pleť podráždí a já osobně ji nepotřebuji k pocitu, že maska vyčistila.

  • bio obal
  • exfoliace
  • vyčistí
  • silná zbytečná parfemace jako placebo efekt
  • vysušuje
  • špatná manipulace s víčkem obalu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 23:29:23

Tuhle masku miluji. Pomohla mi na černé tečky a ještě k tomu je hrozně příjemná na obličeji, protože chladí. Funguje zároveň jako menší peeling. Objednávám menší balení, má trvanlivost 2 měsíce což mi vyhovuje a stihnu vše spotřebovat. Balení v kelímku je taky fajn. Myslím, že jedna z nejlepších masek na akné a černé tečky.

  • pleť dobře čistí
  • balení
  • chladí
  • asi žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 14:24:06

Maska mě zaujala hutnou bahnitou konzistencí a absolutně vyhlazenou pletí bezprostředně po smytí, je tedy dobrá i jako peeling. To je ale zhruba vše. Pleť sice maska vyčistí, ale jenom na chvíli. Když použiju masku večer, ráno jsou černé tečky zase vidět a pleť je mastnější než předtím. Na těch pár pupínků, které se mi občas udělají, mi taky vůbec nepomohla, spíš se mi po ní ještě začala loupat kůže. Pleť je po použití této masky úplně přesušená, takže má pak tendenci se víc mastit. Maska se dost špatně smývá z obličeje.

  • hutná konzistence
  • vyhlazuje pleť a funguje dobře jako peeling
  • příliš vysušuje
  • na akné nepomáhá
  • na černé tečky pomáhá jen na chvíli


Další recenze od 4.5.2014 20:32:38

Nejlepší maska, kterou jsem kdy vyzkoušela. Lush je skvělý obchod, velice se mi líbí to, že masky jsou čerstvé. Báječně voní. Složení je velmi hrubé jako peeling, produkt lze tedy použít jako masku i jen jako peeling. Mám mastnou pleť, takže to, že tato maska vysušuje, mi dokonale vyhovuje. Skladuji ji v ledničce, takže po nanesení si vždy užívám ten úžasný chladivý efekt, který maska má i pokud není studená z ledničky :-). Úžasně čistí pleť a stahuje póry. Používám dvakrát týdně a jsem velice spokojená.

  • cena
  • účinky
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.6.2014 18:19:46

Perfektní maska, která se sice prezentuje jako vhodná pro mastnou a smíšenou pleť, ale není to tak docela pravda. I s mojí sušší pletí nenadělala žádné škody, protože nevysušuje - stačí jen po aplikaci namazat pleťovým krémem. Má nádhernou osvěžující vůni. A není vůbec pravda, že se hůře smývá - stačí minuta a je dole. Perfektně čistí nečistoty a nedokonalosti na pleti, takže splňuje, vše co má. Doporučuji.

  • krásná mintová vůně
  • čištění
  • nevysušuje pleť
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2014 18:18:03

Tuto masku jsem si objednala pouze a jenom na základně nadšených ohlasů ze všech stran. Byla jsem ale zklamaná, maska mi připadala průměrná a nebýt té chvály od všech, dost možná i podprůměrná. Nenanáší se příliš dobře a především se dost obtížně smývá - chce to omývat stále dokola, spotřeba vody je obrovská a hlavně mě to nebaví. Na pleti je ale vcelku příjemná, mentolově chladí. Pleťje po použití zjemněná, bohužel ale i mírně vysušená a stažená. Možná bych tedy doporučila čistě na mastnou či mastnější pleť - na sušší či normální ne.

  • příjemně mentolově chladí
  • zjemňuje
  • cena
  • pleť mírně vysušuje a stahuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.8.2014 20:28:22

Musela jsem vyzkoušet tuto kultovní věc od Lushe, ale znovu si jí už asi nepořídím. Je opravdu hodně zásaditá a do toho ještě ledově chladí, takže jsem měla trochu podrážděnou a začervenalou pleť. Trocha krému to ale hned napravila, takže v pořádku. Ještě, že mám občas pupínky i na jiných částech těla, budu jí používat na tělo. Na pleť má Lush určitě lepší výrobky. Ale koupě nelituji, pořád je to podle mně ,,nadprůměr" a alespoň pořádně funguje. :)

  • Pořádně vyčistí
  • Možná až moc silná
  • Moc mi nevoní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.10.2014 11:59:04

Moje první maska od Lush velmi jsem se na ní těšila a bohužel jsem asi čekala zázrak.. Maska krásně voní je příjemná celkově se mi čerstvé masky líbí. Na pleti příjemně chladí a voní. Při smývání udělá díky hrubým částečkám dobrý peeling. Po prvních použití jsem byla nadšená krásně čistá plet černé tečky trosku vybledly.Plet jsem nikdy neměla tak jemnou a hladkou jako po této masce. Po dodělání celého balení se ale moje plet moc nezměnila akné mě trápí dál a černé tečky taky... koupila jsem samo konzervační verzi a používám dále i 2 týdny po doporučeném datu spotřebování maska se stále nezkazila uchovávam lednici

  • vůně
  • hrubé částečky
  • vyhlazená plet
  • nevím


Další recenze od 4.2.2015 18:55:07

Maska je hodně oblíbená a vychvalovaná, ale mě nijak neuchvátila. Líbí se mi chladivý efekt. Ale vůbec bych neřekla, že mi vysává nečistotu z pórů. Spíš bych řekla, že maska nedělá vůbec nic, ale aspoň neškodí. I když občas mě na obličeji štípe. Obsahuje jemné peelingové částečky, které v této masce vůbec nepotřebuju.

  • složení
  • chladí
  • peelingové částečky
  • nic nedělá
  • občas štípe


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2016 14:31:48

Miluju chladivé srandy na obličej! V tom případě jsem MoM nemohla vynechat. Mj se doporučuje i na pupínky, černé tečky atd. O to radši jsem byla, tak jsem šla s radostí do koupi. Každopádně maska na mém obličeji žádných výrazných změn nepohostila a zlepšení jsem také neviděla. Přesto kupuji nadále kvůli vůni a chladivému efektu. Příjemný lehký peeling.

  • Chladivý efekt
  • Skvělá vůně
  • Konzistence
  • Lehký peeling
  • Žádné znatelné zlepšení pleti


Další recenze od 7.4.2016 12:50:38

Já nevím, mě přijde, že holky shora co označili masku jako úplný propadák čekali asi na nějaký zázrak po kterém budou o 100% krásnější. Tato maska je jedna z nejlepších co jsem vyzkoušela. Silná příjemná vůně, peelingová zrníčka a po smytí masky se citím opravdu skvěle, jako znovuzrozená. Maska je perfektní na černé tečky a pupínky všude možně. Po pár týdnech mám pocit lepší pleti.. pokud však čekáte, že se ráno po prvním použití probudíte a chcete proměnu, tak ta se konat nebude :D je to přeci jen maska,která je podle mého názoru opravdu dobrá.....ale každému sedí něco jiného :) Já si ji určitě pořídím znovu, takže kdo chce pěknou pleť s méně nedokonalostmi tak do ní běžte ! na 100% zabere podle mě až po delším používání.

  • vůně
  • konzistence
  • pálení mentol
  • účinek !
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Ideální pletová maska hlavně na léto. Je s přídavkem mentolu, takže krásně chladí na obličeji.Hezky voní. Při pravidelném používání jsem zaznamenala, že mám plet o dost lepší, čistější a méně se mi tvořily nové pupínky. Pomáhá mi i stahovat rozšířené a nevzhledné pory, hlavně ty na nose a na čele. Až na cenu a poměrně špatnou dostupnost, je to jedna z nejlepších masek, co jsem měla možnost zkusit. Zase ji někdy koupím.

  • Chladí
  • Vůně
  • Pomáhá s akné
  • Dostupnost
  • Cena