Lush Ocean Salt recenze a zkušenosti

Peelingy Lush Ocean Salt
Peelingy Lush Ocean Salt - obrázek 1
Peelingy Lush Ocean Salt - obrázek 2
Peelingy Lush Ocean Salt - obrázek 3
5 4.5 9
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 180 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Lush

Recenze produktu
Lush Ocean Salt

Ocean Salt patří mezi mé nejoblíbenější peelingy. Dokonale vyhladí obličej, vyčistí, hydratuje a i vyživí. Sůl pupínky vyžírá, takže někdy pěkně pálí, což mi nevadí. Mám pak pocit, že pleť léčí. Používám ho jednou za dva nebo tři dny. Líbí se mi ten pocit hladké a čisté kůže. Je vhodný na všechny typy pleti. Trochu mi vadí vůně.

  • Jemně vyhlazuje
  • Čistí
  • Hydratuje
  • Vyživuje
  • Antibakteriální účinky
  • Vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.6.2013 12:51:56

Nejlepší peeling, co jsem kdy vyzkoušela. Je dost drsný, takže na denní použití to rozhodně není, ale používám ho dvakrát do týdne na odstranění odumřelých buněk a pleť po něm jen září. Je to velmi silný peeling, alkohol a sůl vás na pleti bude štípat, ale odměnou je opravdu skvěle vyčištěná pleť. Já osobně vůni miluji, neznám nic svěžejšího, takže i když ho denně nepoužívám, denně si klidně několikrát čuchnu:) Balení vydrží dlouho; v ČR za něj dáte přes tři stovky, já ho objednávám spolu s dalšémi výrobky a dalšími kamarádkami z Anglie a vyjde mě potom na cca 250 kč, a to se opravdu vyplatí.

  • Vůně
  • Výborně čistí
  • Exfoliace
  • Nedráždí pleť
  • V ČR relativně vysoká cena (ale pořád se to dle mého názoru vyplatí)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2014 10:22:10

Ocean salt naprosto miluji :-) teď mám druhé balení a jsem nadšená stejně jako na začátku. Pleť krásně prokrví, vyčistí. Při nanesení mě občas jemně štípe na obličeji a tím dezinfikuje. Tento pocit si užívám, protože je to stejný pocit, jako když mě u moře voda štípe v obličeji. Po použití je pleť krásně jemná a stará kůže je pryč. Vůně je taky super. Prostě nemám co vytknout.

  • čistí pleť a odumřelou kůži
  • vůně
  • po použití mám jemný obličej
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 23:21:11

Tento peeling jsem si objednala na doporučení kamarádky a opravdu je skvělý. Oproti jiným peelingům, které jsem dosud měla, mi přijde, že opravdu pleť pořádně vyčistí a zbaví odumřelé kůže. Jen po umytí mám trošku začervenalou pleť a trošku mě pálí ale to je tím, že je ten peeling opravdu účinný a krém vše napraví. Určitě doporučuji

  • skvěle čistí pleť
  • vyhovuje mi balení
  • cena ale za tu kvalitu stojí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2014 22:24:48

Po klasických drogérkových peelinzích, které mě zklamaly, jsem vyzkoušela tento. Nádherně voní po citronech, a po použití je pleť rozjasněná. Jen se musí opatrně, protože hrubozrnná sůl je v peelingu opravdu na velké kousky, a už se mi i stalo, že jsem se trochu řízla. Takže netlačit. Smývá se lehce, a balení vydrží dlouho, protože stačí na celý obličej velmi malé množství.

  • krásně čistí
  • krásně voní
  • hrubozrnná sůl
  • když ho špatně smyjete, nechutná nejlépe :)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2014 18:49:36

Měla jsem pouze vzoreček na několik použití a musím říci naštěstí, protože maska mi příliš nesedla. Sice je pravda, že pleť vyčistí a zbaví odumřelých buněk, ale na mě byla strašně silná. Zrníčka v masce jsou dosti veliká, maska na pleti štípe a po smytí je pleť trochu podrážděná, ale především vydrhnutá až moc. Možná je to tím, že maska pracuje i při smývání - je to takový velmi hrubý peeling. Nikdy jsem neměla citlivou pleť, ale s touto maskou ano. Asi tak.

  • pleť hoodně vyčistí
  • cena
  • rozhodně ne na citlivou pleť
  • velmi hrubý peeling


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.4.2015 18:50:33

Dlouho jsem váhala nad koupí, protože jsem se bála toho ,,drsného peelingu", který tu přispěvatelky nade mnou zmiňují. Ale upřímně řečeno, drsnost peelingu závisí na síle, jakou ho aplikujete. Já ho nanáším jemnými pomalými pohyby, krásně pomaloučku promasíruji celý obličej a nikdy se mi nestalo, že by mně krystalky soli bolely, drhly nebo snad dokonce škrábaly! Musíte jemně dámy, né jak se šmirglem! :) Jinak peeling sám o sobě je úžasně voňavý, miluji tu jeho vůni, také si chodím čuchat, je naprosto návyková. Peeling je úžasný, vydrhne pleť, ale přitom není extra hrubý. Na mastnější pleť je úplně akorát. Pak si akorát pokožku přestříkám pleťovou vodou Eau Roma Water, která krásně zklidní a přetřu sušší místa lehkým krémíkem. Absolutně ideální kombinace! Netvoří se akné a zároveň není pleť suchá a vypnutá. Určitě budu kupovat tento výrobek znovu a znovu. :)

  • Perfektně vyčistí
  • Úžasná vůně
  • Sůl vysuší pupínky
  • Hezky i vypadá
  • Přírodní složení
  • Vyšší cena


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2015 11:56:26

Příjemný peeling, při jehož používání musíte být velmi jemné při masáži na pokožce. Tím, že obsahuje velké částečky soli, které jsou navíc ostré se může stát, že pokud budete opravdu chtít pleť pořádně a důkladně očistit, tak si spíš ublížíte. Avokádový krém (nebo nevím jak to nazvat) je skvělý a vyživí, takže i když je peeling ostrý, tak pleť nebude úplně vysušená. Co já považuji za velké mínus tohoto produktu je obal. Tím, že je to kelímek a já ho především používám ve sprše se mi stalo, že postupně, jak si člověk nabírá produkt mokrýma rukama, vnáší do kelímku vodu, která rozpouští sůl, která má být onen hlavní peeling, takže by se dalo říct, že produkt se mění a tím ztrací svou původní konzistenci a učinost. Nekoupím si znovu a to hlavně kvůli tomu, že mi příjde složité vždy myslet na to, že ho musím nabírat suchýma rukama a aplikovat na mokrou pleť, tzn. namočit si obličej, usušit ruce, nabrat produkt, naplácat na obličej, zvlihčit ruce - to už je pro mě vyšší dívčí.

  • nevysuší
  • obal
  • postupné rozpouštení hlavní složky peelingu - soli


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2017 20:02:51

Toužila jsem po nějakým přírodnějším peelingu, než co běžně používám. Tenhle je sice dražší, ale zaujal mě. Na opeelingování celého těla ho stačí trošinku. Jen bacha, pokud máte někde čerstvou ránu, peeling osahuje sůl a dost to pálí.Všichni v recenzích píšou, že jim vadí vůně, ale mě vůně ničím neobtěžuje. Je to moc příjemný peeling. Zase někdy koupím.

  • Přírodní složení
  • Příjemný peeling
  • Dostupnost
  • Cena
  • Rychle ubývá


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Dark Angels

4.3 84% 3 recenze