MAC Pudrová tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky MAC Pudrová tvářenka
Tvářenky MAC Pudrová tvářenka - obrázek 1
Tvářenky MAC Pudrová tvářenka - obrázek 2
Tvářenky MAC Pudrová tvářenka - obrázek 3
5 4.9 16
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 800 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce MAC

Recenze produktu
MAC Pudrová tvářenka

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.12.2016 23:45:09

Tuto tvářenku jsem si velmi oblíbila. Mám ji v odstínu Fleur Power, což je krásná, jemnější růžová. Tvářenka je hodně jemná, má tendenci poměrně prášit. Pigmentace výrobku je úžasná, stačí pouze lehce přejet líčko štětcem s trochou tvářenky a je hotovo. Nevýhodou je, ze to jde snadno přehnat, ale neplecha se dá vylepšit pudrem. Obal je kvalitní, výdrž je taky dobrá. Tuto tvářenku mohu jedině doporučit.

  • pigmentace
  • přirozené odstíny
  • výdrž
  • cena
  • hodně práší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tato tvářenka od značky Mac mě velmi mile překvapila. Myslela jsem si, že Mac je pouze značka, a že kvalita se dá srovnat s jiným zbožím, není to tak. Opravdu je lepší si připlatit za kvalitu, Tvářenka vydrží na tváři dlouhou dobou, výběr barev mají úžasný a vybere si určitě každý. Obal je pro mě nejúžasnější, jelikož svoje malování s sebou tahám všude a občas se stane, že jenom kosmetiku špatně položím a hned je rozbitá a musím si koupit novou, tento obal je opravdu pevný a už mi kolikrát spadnul na zem a nic se nestalo. Ráda si koupím i další zboží a určitě koupím znovu.

  • Pevný obal
  • Výběr barev
  • Výdrž
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.10.2015 14:52:10

Jedna z nejlepší tvářenek, jakou jsem kdy vyzkoušela. Je to jedna z mála tvářenek, které vydrží téměř celý den. Záleží na barvě, ale umí přirozený efekt, snadno se aplikuje a vůbec nepráší. Mám dva odstíny, jeden z nich používám jako slabý bronzer, vzhledem k tomu, že mám světlou pleť. Obě mám už přes rok a stále je nemám vypoužívané. Až mi dojdou, koupím si je znovu.

  • výdrž
  • pigmentace
  • aplikace
  • nepráší
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Asi nejlepší tvářenka, co mám.Je skvěle pigmentovaná a hrozně jemňounce namletá, úplně jemňoulinká, z čímž je ale spojené, že i práší, ovšem není to nic hrozného.Krásně drží a dobře se s ní pracuje.Já mám odstín Blushbaby, což je opravdu nádherná přirozená barva a na tvářích vypadá božsky.Obal je designově pěkný a kvalitní.Určitě plánuji další odstín.

  • odstíny a výběr
  • kvalita
  • pigmentace
  • jemná
  • obal
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.2.2015 20:09:51

Mám zatím jen jednu v odstínu Blushbaby a jsem s ní neskutečně spokojená.Moc nepráší, je hezky akorát pigmentovaná a vydrží na tváři dlouho.Hrozně se mi líbí její jemnounká konzistence. Balení se mi líbí,je bytelné, ale nevěřím, že vydrží všechno, jak hodně lidí tvrdí. Za mě to určitě nejsou vyhozené peníze a pokud si vyberete správný odstín, budete na pravděpodobně spokojený.

  • balení
  • konzistence
  • odstíny
  • výdrž
  • pigmentace
  • snad jen cena


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.9.2014 16:33:02

Zdravím, Tvářenka Mac je pro mě zatím nejlepší růží na tvář, jakou jsem kdy vyzkoušela. Vlastním odstín Desert Rose v odstínu mých rtů, který je maximálně pigmentovaný a vydrží na obličeji celý den. Tvářenka nepráší a vydrží neskutečně dlouho, protože stačí pouze ťupnout štětcem a máte nalíčené obě tváře. Myslím si, že i chvíli trvá, než se člověk naučí s tvářenkou zacházet, protože ta pigmentace je opravdu extrémní. :-)

  • Dlouhá výdrž produktu k vůli vysoké pigmentaci - pro 1 nalíčení obou tváří stačí 1x slabě ťupnout do tvářenky
  • 12 hodin výdrž na obličeji
  • Tvářenka je NESKUTEČNĚ pigmentovaná
  • Tvářenka nepráší
  • Tvářenka má má široký výběr odstínů
  • Tvářenka je akorát velká pro manipulaci se štětcem
  • Decentní a jednoduchý design
  • Plastové pouzdro by mohlo být pevnější - viklá se
  • Ne všechny odstíny se dají v ČR koupit
  • V ČR je předražená


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2014 10:12:30

Od MAC mám dvě tvářenky. Jedná krásně rozzáří make-up, druhá se dá použít na nude líčení nebo i jako bronzer. Jistotou je stálost a výdrž, která se opravdu za tu vyšší cenu vyplatí. Mám pocit, že jsou v nich jako by malé mikrotřpytky , které krásně odráží světlo. Určitě koupím znovu. A i při každodenním používání mi vydrží kolem půl roku.

  • sytost barvy, stálost, výdrž,
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2013 20:17:49

MAC tvářenky mě nikdy nezklamou, je to zkrátka sázka na jistotu. Mám celkem 6 odstínů a plánuji si brzo koupit další. Mají neskutečně velký výběr barev, takže si vybere každý. S kvalitou tvářenek z drogerie se absolutně nedají srovnávat. Mac má hezké a pevné obaly, několikrát se mi stalo, že mi tvářenka spadla a vůbec nic jí není a to mi jednou spadla i na dlažbu, když jsem mi vypadla z kosmetické taštičky. Tvářenky jsou perfektně pigmentované, vůbec mi nepráší a na pleti mi vydrží celý den a to mám mastnější pleť. Doporučuji kupovat v zahraničí nebo na eshopech protože jsou u nás v kamených prodejnách vážně hodně předražené.

  • pigmentace
  • výdrž na pleti
  • bytelné a hezké balení
  • obří výběr odstínů
  • pro někoho to může být cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.11.2013 09:28:24

Dokonalá tvářenka. Není potřeba studovat dalších x recenzí jestli náhodou neexistuje ještě lepší,). Za tu cenu se určitě vyplatí. Nepráší, chová se "přirozeně", stačí trošička, neubývá, pigment sytý... Krásně rozjasní líčka a dodá svěží vzhled,) Mám odstín Breath of Plum (studenější odstín) pro mou světlejší oliv. pleť.

  • odstín
  • pigmentace
  • přirozenost
  • nepráší
  • netřpytí se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.11.2013 16:21:42

Dlouho jsem si tuhle tvářenku přála a musím říct, že splnila všechna moje očekávání. Nakonec jsem si vybrala univerzální odstín Sincere. Tvářenka vydrží na pleti skoro celý den, vůbec nepráší, krásně se nanáší, je dobře pigmentovaná. Mám ji půl roku a myslím, že z ní snad ještě nic neubylo. Obal je pěkný, jednoduchý, ale chybí mi v něm zrcátko. Myslím, že cena odpovídá kvalitě. V zahraničí se dá sehnat levněji.

  • výdrž na pleti
  • nepráší
  • snadná aplikace
  • v obalu postrádám zrcátko


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2013 11:42:55

Mám tuto tvářenku v odstínu Mocha a musím říct, že NIKDY jsem neměla lepší a krásnější tvářenky. Nejsem milovník takových těch barbie tvářenek. Preferuju buď jemné meruňkové nebo studené růžové a toto byla moje trefa do černého. Tvářenka je úúúúžasná, nepráší, je fantasticky pigmentovaná a vydrží celý den ikdyž si sahám na obličej. vřele doporučuju těm kdo váhá.

  • pigmentace
  • nepráší
  • výdrž
  • nevím :D


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.9.2013 23:06:50

MAC tvářenky mám moc ráda. Jsou skvěle pigmentované a nepráší (nebo alespoň ne odstíny, které mám).Stačí nanést opravdu trochu a pigmentace je skvělá. Na výběr je mnoho odstínů, až mám kolikrát problém si vybrat, nevím kterou :). Můžete si vybrat z matných tvářenek, se shimmerem nebo se třpytkama. Libí se mi, že vám tvářenku prodavačky/vizážistky vyzkouší a vy tak vidíte, jak na vás tvářenka vypadá a zda vám sedne. Mínusem je pro někoho určitě cena, ale vzhledem k tomu, jak balení dlouho vydrží, tak se to určitě vyplatí.

  • Výdrž
  • Mnoho barev na výběr
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.6.2013 09:55:02

Dlouho jsem kvůli ceně váhala, ale nakonec nelituji... Mám odstín Breath of Plum a pak Pink Swoon, nebo tak nějak. Zkoušela jsem jich v obchodě víc a výběr barev i finishů uspokojí i náročné zákazníky. Tvářenky mají velmi dobrou výdrž. Pigmentace se různí, ale standartně je velmi dobrá. Někdy snad až moc, že je třeba být při nanášení opatrná :-) Jinak já chodím do nového obchodu na Andělu a jsou tam neuvěřitelně milé a ochotné prodavačky, což je pro mě taky plus. Jediné co mi možná trochu vadí je klasicky nudný Mac obal a absence zrcátka.

  • široká škála barev
  • výdrž
  • dobrá pigmentace
  • nic moc obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2013 11:13:03

Krásné tvářenky, na výběr je z mnoha odstínů, především vítám matné odstíny. Mám odstín Sincere, což je krásná přirozená barva, dá se využít i na konturování obličeje. Tvářenka je skvěle pigmentovaná, práší minimálně a výdrž je velmi dobrá. Cena je trochu vyšší, ale vyplatí se.

  • pigmentace
  • nepráší
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2013 09:40:22

Tvářenky od MAC jsou sázka na jistotu a i když jsou v porovnání s tvářenkami z drogerie drahé, jejich koupě se podle mě stále vyplatí. Tvářenky jsou dobře pigmentované, na tváři vydrží celý den, nepráší, velmi pomalu ubývají. K dispozici je široká škála barev i finišů, vybere si jak milovník matného, tak třpytivého efektu. Navíc je před koupí možné je vyzkoušet přímo na obličeji, tudíž je skoro nemožné si koupit neslušivý odstín tvářenky.

  • pigmentace
  • výdrž
  • široká škála odstínů
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Sleek Tvářenka

4.7 94% 11 recenzí

Benefit Dandelion

4.7 92% 3 recenze

Benefit Georgia

4.7 92% 3 recenze