Matuschka Top Hair stříbrný šampon proti žlutému nádechu recenze a zkušenosti

Šampony Matuschka Top Hair  stříbrný šampon proti žlutému nádechu
Šampony Matuschka Top Hair  stříbrný šampon proti žlutému nádechu  - obrázek 1
Šampony Matuschka Top Hair  stříbrný šampon proti žlutému nádechu  - obrázek 2
5 4.7 16
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Matuschka

Recenze produktu
Matuschka Top Hair stříbrný šampon proti žlutému nádechu

věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 3.8.2017 21:58:14

Je naprosto nejlepší, mám srovnání se Swis- o -pair z DM a ten je tedy oproti tomuto drahý a naprosto k ničemu. je sice v každé DM, ale tím jeho pozitiva končí. Tento kupuji na netu vždy 2 litrovky( když už platím poštovné a balné) a mám asi na 2 roky vystaráno :-).Krásné stahuje nažloutlý nádech, účinkuje rychle a vlasy tolik nevysušuje.Všechny kadeřnice u kterých jsem kdy byla, tak ho používaly, je to jistota, kdyby se melír někde nepovedl, tak ho dokáže ze žluté stáhnout krásně do bíla.

  • účinkuje jak má
  • Vlasy neničí jako většina ostatních ve stejmé kategorii
  • Příjemná vůně
  • Vytváří hustou krémovou pěnu
  • žádný


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 28.9.2016 18:17:15

Tak toto je ten pravý nefalšovaný silver šampón, ktorý aj splní to čo od neho očakávam. Pekne stiahne žltú, podľa doby pôsobenia sa to dá aj korigovať a čo je pre mňa obzvlášť dôležité, až tak mi nevysušuje vlasy. Pri iných som mala vlasy ako seno na pohľad aj na dotyk. Je mi ľúto akurát toho, že ho neviem zohnať inde ako cez internet. :(

  • stiahne žltú farbu
  • len veľmi jemné vysušovanie
  • dobre pení
  • dostupnosť


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 14.2.2016 19:34:35

Šampon odstraňuje žlutý nádech ve vlasech. Kdo touží po trvale ledové blond, tak tento šampon z vlastní zkušenosi je nejlepší. Doporučuji mýt vlasy obden, po každodenním mytí jde barva až do tmavě ledové. Po následném umytí je také potřeba potřít vlasy olejíčkem a rozčesat. šampon má tendenci vlasy trošku vysušovat. Rekapitulace zní, pro blondýnky, které nechtějí mít žluté vlasy, používat tento šampon.

  • Odstraňuje žlutý nádech na vlasech.
  • Trošičku vysušuje vlasy.


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.2.2015 16:20:47

Opravdu výborný stříbrný šampon. Tento je spíše více fialový (některé jsou zase více modré např. L'oréal). Velmi dobře odstraňuje žlutý nádech, dobře pění, rozhodně nemám pocit, že by mě vysušoval. Pokud se vám dostane do očí zatraceně štípe. Výhodná je jeho cena za 1L balení (bohužel bez pumičky). Nechávám ho působit i více než 5 minut, jak je v návodu. Vhodné používat ob mytí.

  • Cena
  • Účinnost
  • Dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 3.2.2013 12:25:33

Rozhodně je to nejlepší silver, který jsem zatím vyzkoušela. Má hodně hutnou konzistenci oproti levným drogérkovým "náhražkám", barva je hodně tmavě fialová. Dokáže dokonale stáhnout nehezké žlutý nádech barvy, nesmí se používat zbytečně často a delší dobu působení také pozor, jinak můžete mít vlasy s nádechem do modrofialova. Nevýhodu vidím asi jen v dostupnosti, jinak nic.

  • pigmentace
  • skutečně zesvětluje
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 3.2.2013 10:47:35

Já tento silver prostě miluju! Vyzkoušela jsem jich už více, ale tento mi udělal zdaleka nejlepší službu a ještě k tomu za směšný peníz oproti jiným značkám. Nikdy mi nezanechal nafialovělý nádech a z vlasů mi vždy udělal krásnou blond. Ani s vysušením vlasu jsem neměla problémy. Za mě je to fakt bomba.Doporučuji.

  • krásně vybělí vlásek
  • nevysušuje
  • levný
  • o žádném nevím


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 11:11:44

Mám litrové balení.a s tim se teda dost blbě manipuluje, vždy si odleju 200-300ml do obalu po tekutém mýdle, abych to měla s pumpičkou :) Jinak je hooodne pigmentovaný a fakt funguje jak má! Stačí ho nechat pár minut a stáhne žlutou i zlatou. Moje mamka má melír a když to nechá dýl, hned má fialovo modré melíry :D nesmí se to přehnat. Světlé blondýny, fakt jen napěnit a umýt... žádně dlouhé čekání. Je super a za tu cenu ?!

  • funguje jak má
  • je hodne pigmentovaný
  • velmi svetlé blond barví do modra při delším působení


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 6.6.2012 12:59:09

Tohle je asi nejsilnější silver šampon, jaký jsem kdy vyzkoušela. Stáhne oranžový nádech z vlasů opravdu spolehlivě. Je třeba ho ale nechat působit déle, klidně 10 i 20 minut. Musíte vyzkoušet, jak působí na vaše vlasy. Jinak ano, dost vysušuje vlasy, to se ale od silver šamponu dá očekávat. Je třeba po něm vlasy ještě jednou umýt vyživujícím šamponem a použít masku nebo kondicionér a pak vlasy určitě vysušené nebudou. V poměru cena a výkon je bezkonkurenční. Určitě znovu koupím.

  • spolehlivě stáhne oranžový nádech
  • cena
  • vysušuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tento šampon kupuji zas a znovu, mé blond vlasy rychle ztrácejí barvu a žloutnou, takže tenhle šampon mi pomáhá. Má velmi příznivou cenu a jde sehnat z mnoha internetových stránek. Obal a hlavně vršek je špatně dořešený, je věčně upatlaný a špatně se z něho lije.

  • odstraňuje žlutý nádech
  • dobrá cena
  • vysušuje vlasy
  • vršek


Další recenze od 21.4.2012 21:31:15

Krásně stahuje žlutý nádech a vlasy po něm nejsou do modra jako se mi stávalo u jiných silver šamponů. Trochu vysušuje vlasy, ale to tyhle silver šampony asi všechny. I cenově je docela přijatelný, takže u něho zůstanu a příště koupím rovnou větší balení :-)

  • stahuje žlutý nádech
  • přijatelná cena
  • žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 07:43:23

Šampon jsem používala dříve. Byla jsem s ním spokojená, jen jsem ho nesměla nechávat na vlasech moc dlouho, protože jsem měla vlasy naprosto šedo-fialové. Taky se mi na něm moc nelíbilo, že vlasy byly po umytí jakoby "drsné" a musela jsem na ně dát dost kondicionéru, abych je byla schopná rozčesat. Co bylo jeho velké plus je, že opravdu žlutou barvu z vlasů stahoval.

  • dobrá cena
  • stahuje pěkně žlutou barvu
  • vysušuje vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 17.3.2012 14:08:31

Jeden z nejlepších šampónů proti žlutému nádechu. Dokonale stáhne žlutý nádech a zůstane pěkná blond barva. Narozdíl od ostatních šampónů se nestane to, že by vlasy měly šedivý, nebo dokonce nafialovělý nádech. Zdá se, že je k vlasům i docela šetrný. Cena je velmi příznivá.

  • cena
  • stáhne dokonale žlutý nádech
  • šetrnost k vlasům
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 19:02:13

Šampon dokáže krásně stáhnout žlutou barvu z vlasů, když se ale nechá déle nebo se aplikuje na clip in, občas zanechá fialový nádech, ale ten se při dalším mytí vymyje.

  • krásně stáhne žlutou barvu ihned po nabarvení
  • víčko je hodně ušpiněné
  • občas vlasy zabarví do fialova


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
černé

Další recenze od 14.3.2012 14:38:01

Naprosto nejlepší silver šampon který sem kdy měla.I při častém použití nebarví do fialova,ale dělá krásný stříbrný nádech,nevysouší vlasy a nechává je krásně lesklé.Každému můžu jen doporučit.

  • cena
  • kvalita
  • účinek
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.3.2012 13:30:40

Jediný stříbrný šampon, který jsem si koupila vícekrát. Sice trochu vysušuje, ale jako snad jediný nejde na vlasech do modra či fialova, ale opravdu do bíla. Kupuji ve výhodném litrovém balení. Používám ho buď jako klasický šampon nebo jako intenzivní zábal, kdy ho na vlasech nechám působit min. 10 minut.

  • Je levný a krásně vyběluje
  • co si budem povídat - vysušuje vlasy


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 14.3.2012 13:19:11

Nejlepší šampón na stažení žlutého nádechu z vlasů, který jsem vyzkoušela. Teď se k němu pravidelně vracím. Hlavně přes zimu kdy mám vlasy díky smogu opravdu zažloutlé, používám skoro každé druhé mytí vlasů. Nechávám působit dle návodu 3 minuty a když potřebuji silnější efekt i 10 minut. Nedávám ho ovšem tolik ke konečkům, protože trochu vysušuje. Používám po něm silný kondicionér. Opravdu dokáže změnit barvu vlasů z teplé žluté barvy na studenou. Kupuji na internetu, výhodnější je 1L balení.

  • bezvadně stahuje žlutý nádech z vlasů
  • stačí půsbení 3 minuty
  • trochu vysušuje vlasy
  • vršek láhve mám věčně zapatlaný fialovou barvou


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Dove Šampon proti lupům

4.5 88% 6 recenzí