Max Factor 2000 Calorie Waterproof Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor  2000 Calorie Waterproof Mascara
Řasenky Max Factor  2000 Calorie Waterproof Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor  2000 Calorie Waterproof Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor  2000 Calorie Waterproof Mascara - obrázek 3
5 3.3 11
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor 2000 Calorie Waterproof Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 2.10.2012 12:13:20

za mě jedna z nejhorších řasenek co jsem měla. Otřes. Na to, že slibuje zahuštění a objem se nic takového nekonalo ani v nejmenším. Musela bych dát asi tak 20 vrstev řasenky abych docílila nějakého objemu. Řasenku jsem koupila v akci za 150,- v Rossman a druhý den ji šla vrátit. Řasy absolutně nezvětšije, dlouho schne a při nanášení je řasenka všude. Za mě nejhorší řasenka roku!

  • žádné
  • je jich více než dost


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 19.12.2012 13:28:38

Nejhorší řasenka co jsem kdy měla !!!! Vyzkoušela jsem levné i drahé značky ale toto jsem skutečně nečekala. Divím se , že ji vůbec prodávají, vždyť před a po aplikaci vypadáte téměř totožně.. Má minimální efekt. Opravdu velké zklamání. Barví jen minimálně, řasy slepuje.

  • dostupnost
  • nebarví


věk
25-34

oči
modré

Tuto řasenku jsem dostala, ale byla jsem z ní první den hodně zklamaná, řasy mi úplně slepila a spodní řasy mi ani nechtěla nabarvit. Druhý den jsem to s ní zkusila znovu a je pravda, že jsem si s ní vyhrála. Musela jsem několikrát otřít štěteček, aby na ní nebylo tolik barvy, je pravda, že mi namalovaní řas trvalo asi 3 minuty, ale efekt byl nádhernej, dokonce mi můj bratr řekl, že si myslel, že mám umělý řasy. Ale je pravda, že už jsem měla lepší.

  • nedrolí se
  • prodlužuje
  • neslepuje
  • černá barva
  • výdrž
  • nejde mi ničím odlíčit
  • delší aplikace


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.1.2014 17:56:14

Koupila jsem ji v akci za 199,- Kč, tak jsem se rozhodla, že ji za tu cenu zkusím. Stejně jako děvčata (viz recenze výše) jsem z ní zprvu byla zklamaná. Nedodá objem ani nijak zázračne neprodlouží. Má ale hodně bohatou černou barvu. Nějak jsem to s ní nechtěla vzdát, protože mi i přišlo, že neslepuje a její výdrž byla také velmi dobrá, tak jsem ji příště aplikovala po natočení řas kleštičkami a voilá - výsledek moc dobrý. Řasy zvýrazněné a neslepené! Takže jestli ji máte doma a nejste s ní moc spokojené, zkuste ji zkombinovat s kleštičkami na řasy a třeba se vám výsledek bude víc líbit. Co oceňuji, že se mi řasenka nedrolí a nedělá šmouhy.

  • černo-černá barva
  • neslepuje řasy
  • velmi dobrá výdrž - nedrolí se
  • na nenatočených řasách nevytvoří žádný zvláštní efekt


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 4.7.2014 17:14:55

Potřebovala jsem narychlo nějakou voděodolnou řasenku a tak jsem v drogerii sáhla po této. Ač obvykle nedávám 200 Kč za řasenku, protože si vystačím i s levnějšími, tady nelituju. Řasenka krásně natočí řasy (za použití kleštiček, bez nich nepoužívám žádnou řasenku), vydrží i nějaké to koupání, neslepuje řasy a v obvyklých dvou až třech vrstvách udělá krásný efekt. Odlíčení je samozřejmě trochu horší, ale poradil si s ní i obyčejný odličovač.

  • voděodolná
  • natočí řasy
  • dá se poměrně dobře odlíčit
  • vyšší cena


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 15.11.2014 13:26:20

Nejhorší voděodolná řasenka, za kterou jsem vyhodila dvě stovky oknem ven. Použila jsem ji 1x a letěla. Přišlo mi , že byla buď vyschlá a nebo je to standart takhle suchý kartáček který na sobě má naprosté minimum barvy??? Na řasy se nepřeneslo vůbec nic , takže efekt nula. Tak rychle u mě do koše snad neletělo nikdy nic, jako tahle řasenka.

  • žádné
  • naprosto všechno


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 25.2.2015 18:27:11

Řasenku jsem dostala od kamarádky a to paradoxně proto, že pro ni voděodolná nebyla (používala ji na sport - zátěž tedy neustála). Já ji ovšem použila na denní nošení a mě se nemazala ani trochu. Naopak je to perfektní řasenka - obzvlášť pro ty, kdo si řasy natáčí. Samotná by asi nebyla tak kouzelná, spíš obyč, žádný zázrak. Ale když si řasy natočíte, tak tahle řasenka je zafixuje jako žádná jiná. Vypadá to báječně a řasy se neslepují či nežmolí, vydrží opravdu celý den. Příště si ji nekoupím a to z toho duvodu, že se opravdu velmi těžce odličuje.

  • Nežmolkuje
  • Nemaže se
  • Vydrží celý den
  • Má krásnou černou barvu
  • Neslepuje řasy
  • Špatně se odličuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.4.2015 13:33:34

Potřebovala jsem voděodolnou řasenku a tuto jsem si vybrala především podle kartáčku, který je užší (a hustší) , než u jiných řasenek, což mi naprosto vyhovuje, protože se dostanu na všechny řasy, aniž bych se umazala kolem oka. Černá barva mi přijde v pohodě, vždy dávám dvě vrstvy. Po všech běžných řasenkách mi i řasy natočené kleštičkami okamžitě ztěžknou a splihnou, u této voděodolné však zůstanou natočené, dokud je neodlíčím, ani trochu nesplihnou. Za to má plný počet bodů.

  • řasy nesplihnou
  • neslepuje
  • úzký hustý kartáček
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.8.2015 12:24:59

Má oblíbená voděodolná řasenka. Drží skvěle, celý den - je třeba odlíčit jí mastným odličovačem, doporučuji ty dvoufázové (například "Nivea Visage oční odličovač extra voděodolného make-upu" jí sundá okamžitě . Když řasy předem natočíte kleštičkami, vypadají s ní skvěle. Neslepuje a řasy hezky prodlužuje. Objem nic moc, ale mě to u řasenek osobně vyhovuje.

  • výdrž
  • krásně prodlužuje řasy
  • neslepuje
  • nic mě nenapadá


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.1.2016 12:18:51

Řasenka slibuje vysoká objem a voděodolnost. Málokterá řasenka mi opravdu vyhovuje a tahle je perfektní. Řasy krásně zvýrazní a díky své voděodolnosti i dlouho vydrží. Řasy nelepí a neslepí se ani za deštivého počasí, což je pro mne velké plus. Obalem se tváří jako obyčejná řasenka ale podle mne má neobyčejné účinky.

  • voděodolná
  • zvýrazní řasy
  • neslepuje řasy
  • nenašla jsem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.8.2016 16:41:20

Za mne jedna z nejlepších řasenek :) a to už jsem jich vyzkoušela dost... :o) Řasy krásně zvýrazní a prodlouží. Dále hlavně neslepuje a nežmolí. Je voděodolná - vydrží koupání v bazénu i v moři. S odlíčením jsem neměla nikdy problém, používám dvoufázový odličovač od Nivey. Obal se mi osobně líbí, je takový jednoduchý :)) Za sebe mohu doporučit :)

  • voděodolná
  • neslepuje
  • zvýrazní
  • nežmolí
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené