Avon Řasenka SuperExtend Extreme recenze a zkušenosti

Řasenky Avon Řasenka SuperExtend Extreme
Řasenky Avon Řasenka SuperExtend Extreme - obrázek 1
Řasenky Avon Řasenka SuperExtend Extreme - obrázek 2
Řasenky Avon Řasenka SuperExtend Extreme - obrázek 3
5 2.9 11
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 109 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Řasenka SuperExtend Extreme

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 9.5.2012 17:04:31

Tuto řasenku jsem si pořídila ze zvědavosti jako nedávnou novinku. Umím si představit, že si najde své oblíbence, ale mně nevyhovuje. Má takový zvláštní hranatý, dvouvrstvý kartáček, se kterým se mi řasy moc pohodlně nelíčí. Na konci je malý kulatý kartáček k nalíčení krátkých řas v koutku oka, což já osobně necítím potřebu používat. Řasenka obsahuje magnetická vlákna, která mají k řasám přilnout a tím je prodloužit. Na kartáčku jdou tato vlákna hodně vidět - hlavně z čerstvé řasenky čouhá spousta chloupků, což mně bylo spíš nepříjemné, občas se mi jich pár přilepilo na kůži... Řasy prodlouží slušně, hodně to je vidět na spodních řasách, které prodlouží až moc. Co mi ale vadí, je to, že moc nezahustí, a to ani po nanesení druhé vrstvy, která se mi s touto řasenkou nanáší dost špatně. Řasy vyloženě neslepuje, ale přece jen si na rozčesání beru na pomoc jinou řasenku. Na této se mi líbí jasně žlutý obal, ale znovu bych si ji nekoupila.

  • prodloužení řas
  • nerozmazává se
  • hezký jasně žlutý obal
  • řasy nezahustí
  • s hranatým kartáčkem se mi hůře pracuje
  • řasy se hůře rozčesávají
  • vláken je v řasence až příliš


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.5.2012 17:13:52

Tahle řasenka mě celkem mile překvapila.Je určená jen k prodloužení,ne zahuštění řas,takže v mém případě úkol splnila dokonale,Řasy prodloužila krásně,krásná černá sytá barva.Velkou nevýhodou je,že je možné dát jen jednu vrstvu,protože při nanášení druhé začnou opadávat prodlužující vlákna a dráždí oči....

  • cena
  • hezký obal
  • prodlužuje
  • sytá černá barva
  • není možné dát dvě vrstvy
  • pro někoho může být nový kartáček hodně nepraktický


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 25.5.2012 13:27:15

Chtěla jsem nějakou řasenku od Avonu a tahle novinka mě lákala nejvíc. Řasenka má speciální kartáček pro různé potřeby. Po třetím použítí jsem zjistila, že mi ten multifunkční kartáček moc nevyhovuje (stačil by mi obyčejný). Produkt navíc hodně hodně barví - už po pár hodinách mám řasy otištěné na víčku, a to nedávám žádnou velkou vrstvu. Vyzkoušela jsem, ale už nekoupím.

  • nízká cena
  • příliš barví
  • nevhodný kartáček


věk
25-34

oči
modré

Tak tuhle řasenku jsem koupila čistě ze zvědavosti, protože to tehdy byla novinka, jako avon lady mohu být ráda, že jsem ji měla levněji protože to byla snad nejhorší řasenka co jsem měla, a to zrovna z avonu si nemohu vynachválit superShock řasenku, tahle se děsně rozmazávala a pořád mi někdo říkal, že mám černé nad i pod očima. Nikdy více

  • cena
  • rozmazává se


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 12.6.2012 20:34:28

Musím říct, že mě tato řasenka hned po objednání zklamala. Je sice hlavně na prodloužení řas, ale nemá zase nějaký extra účinný efekt, takového "prodloužení" se dá dosáhnout jakoukoliv jinou řasenkou. Navíc řasy vůbec nezhušťuje, takže dle mě nepůsobí opticky moc dobře, a když se nanáší další vrstva, řasy se slepují a vlastně se tím zbavíme toho "prodloužení", kdy vlákna odpadají.

  • žlutý výrazný obal
  • cena
  • kvalita "prodlouženého"


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.8.2012 23:52:53

Tuto řasenku jsem si koupila, jako úplnou novinku, protože mě velmi zaujala a bohužel po prvním použití jsem byla hodně zklamaná. Řasy sice prodloužila, ale úplně mi je slepila, což ve finále vypadalo, jako bych měla místo řas jen pět dlouhých "chlupů". Navíc se otiskávala a měla jsem ji opatlanou úplně všude. Za mě rozhodně ne, už si jí nikdy nekoupím.

  • žádné
  • řasy sice prodlouží, ale slepí
  • otiskává se
  • rozmazává se


Další recenze od 11.7.2013 21:09:44

S touto řasenkou jsem byla krátkou dobu velmi spokojená, ale jen do té doby dokud jsem si nekoupila jinou sice dražší ale o hodně kvalitnější řasenku. Tato řasenka je celkem dobrá, ale jak jsem řekla není nej. Rychle se vypotřebuje, slepovala mi řasy a kartáček není také moc dobrý, takže řasy nejsou ani trochu natočené. Plusem je, že řasy celkem dobře zvýrazní, zvláště když nanesete více vrstev.

  • zvýraznění řas
  • slepování řas
  • špatný kartáček


Další recenze od 26.7.2013 22:18:47

Tuto řasenku jsem si koupila, protože mě zaujal speciální kartáček. Řasenka stála tuším 109 Kč. Po prvním použití jsem nebyla úplně nadšená, protože jsem nevěděla, jak se s ním zachází. Pak už jsem si na ni zvykla. Řasenka má řasy prodlužovat pomocí malých vláken, které jsou v ní obsaženy. To sedí. Řasenka řasy prodlouží, ale nezhustí, což mi zas tolik nevadí. Řasenka má velmi černou barvu. Mě osobně velice vyhovuje.

  • cena
  • kartáček
  • velmi černá barva
  • obal
  • prodlužuje
  • na řasách rychle "zaschne" (neobtiskne se)
  • mohla by být voděodolná


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.8.2013 22:09:34

Tuhle řasenku jsem si zakoupila na doporučení od mé kamarádky.Nejdříve jsem váhala protože plastové kartáčky moc nemusím už z různých zkušeností, ale přesto že si my líbila přijatelná cena jsem si jí zakoupila,A musím uznat že snad jako jediná se mi osvědčila v plastových kartáčcích,je opravdu super až na to že má v sobě náké malinké jakoby chloupky doteď jsem nepřišla na to co to je ale i tak musím říct že je super,kartáček řasy moc dobře natočí a dodá objemu.

  • dobře natočí
  • skvělá cena
  • trošku se špatně odličuje
  • jakési chloupky


Další recenze od 17.5.2014 16:02:17

Tuto řasenku jsem si koupila za akční cenu a kvůli plastovému kartáčku. Je krásně černá, ale to je všechno. Řasy sice zvýrazní, ale strašně slepuje. Dalším záporem je, že se obtiskává pod obočím a ani ne po dvou hodinách je opadaná pod očima. Taky se mi nelíbí, že hrdlo řasenky je úplně opatlané od barvy. Oči jsem podrážděné neměla. Jednou stačilo a podruhé už ji nekoupím.

  • obal
  • slepuje
  • opadává
  • obtiskává se


Další recenze od 16.3.2017 14:36:21

Řasenku jsem si objednala kvůli slibovanému prodlužujícímu efektu, kartáček se mi líbil, je mírně pružný a velký. Řasy mi ale slepila, neprodloužila a kartáček barvil víčko. Více vrstev nepřichází v úvahu, ještě víc slepí a vůbec neprodlouží. Mohu vyzdvihnout jedině výdrž - barva drží a neopadává. Pro mě zklamání.

  • hezký obal
  • neopadává
  • neprodlužuje
  • slepené řasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené