Max Factor Lasting Performance Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Max Factor Lasting Performance Make-up
Tekutý makeup Max Factor Lasting Performance Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Max Factor Lasting Performance Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Max Factor Lasting Performance Make-up - obrázek 3
Max Factor (71)
3.6 z 5 5 3.6 28
Celkem 28 recenzí


5 hvězd
32%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
36%
2 hvězdy
7%
1 hvězda
7%

Koupilo by znovu
54 %

Recenze produktu
Max Factor Lasting Performance Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:08:14

Všeobecne mám veľmi rada make-upi od Max Factor, sú podľa mňa veľmi kvalitné a najkvalitnejšie z drogérie, akurát je všeobecne známe, že majú veľmi tmavé odtiene :( Aj v tomto prípade mám najsvetlejší a je stále tmavý, prijala by som aj o 2 odtiene svetlejší ale zasa nie je to až tak hrozné. Výdrž je dostatočná, neoxiduje, avšak je potrebné sa počas dňa prepudrovávať.

  • - dostupnosť
  • - balenie
  • - výdrž
  • - tmavšie odtiene


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.11.2017 19:25:00

Po tomhle makeupu jsem už několik let pokukovala, až jsem ho nakonec vyhrála v soutěži. Zkoušela jsem ho s bází a i bez báze, drží na obliřčeji perfektně i bez báze, do šály se mi neotíral. Velmi dobře kryje nedostatky plet, ale ne naštěstí tak, že by dělal na obličeji masku. Nanášela jse ho silikonovou houbičkou, dobře se mi s ním pracuje.

  • Dlouhá výdrž na obličeji
  • Neotírá se o oblečení
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Moja skúsenosť s ním nie je dobrá. Mala som odtieň 101 Ivory beige. Hneď po rozotretí má silný ružový podtón, rýchlo schne a časom zoxiduje do broskyňova. Krycia schopnosť by bola dobrá, ale suché miesta zvýraznil a vytvoril mapy (ako keby nerovnomerne oxidoval, niektoré miesta zanechá tmavšie a oranžovejšie). Navyše ho výrobcovia prezentujú ako long lasting = u mňa sa nepotvrdilo. Asi po 3 hodinách som s ním vyzerala ako lesklý fľakatý grep, a aj to najmenšie suché miesto zo mňa svietilo ako Polárka. Ale musím pochváliť obal, takéto "vytláčatká" mám radšej než pumpičky. Praktické :) Bohužiaľ iné pozitíva ma nenapadajú. Možno ak niekomu sadne odtieň a nemá príliš mastnú pleť tak bude fajn, ale pre môj typ pleti je v tejto cenovej kategórií xy lepších makeupov.

  • obal
  • cena je neprimeraná
  • strašne oxiduje
  • zvýrazňuje suché miesta
  • mapuje
  • výdrž


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

I na mě došlo a opětovně, asi po 8 letech jsem podlehla a koupila si znovu. Z 5ti odstínů nabízených v nových Teta jsem si vybrala č. 105, neboť jako jediný nebyl do ohavně růžového odstínu. Nutno podotknout, že make-upům MF neholduju právě proto, že většinu odstínů mají do "natural" čili béžově šedé, a nebo růžové, do žluta abyste horko těžko pohledali... Už proto se u jejich stojanu nezdržuju dlouho. Za další jsou tristní MO ceny, které jsou až ostudné.. Tento make-up má být dlouhodržící (na mě teda rozhodně není, jsem ráda, že vydrží bez oprav 3 hodiny), sametový povrch neudělá, docela dobře padnul odstínem ale to je momentálním tónem pleti. V zimě bych byla těžce nahraná.... Po nanesení štětcem zůstává pleť mírně lepkavá, nutno zapudrovat sypkým pudrem. Pak už je to docela v pohodě. Mírně zoxidoval do tmavšího odstínu, než jaký byl na hřbetu ruky před nanášením na obličej. O cca 1/2 odstínu... Tak pozor při výběru. No a ta cena.. Za dvě kila by byl za moc.. natož MOC 419,- či kolik... to bylo vyloženě tristní.... To větší a lepší službu ve všech ohledech udělá inovovaný True Match od L´oreal. A to vážně... No.. jak to tak vidím, tak budu dál míjet stojan MF bez povšimnutí........ Dááávno jsou tatam doby, kdy to byla špička v dekorativce..

  • jedině odstín 105 je mírně do žluta
  • kvalitní obal
  • na smíšené pleti vydrží sotva 3 hodiny
  • oxiduje do tmavšího odstínu
  • vysoká MO cena
  • po nanesení na pleti mírně lepí nutno zapudrovat


Tento make up používám momentálně asi nejvíce. Poměr cena/kvalita bych řekla, že je asi obstojný. Mám suchou pleť a tak mi tento make up vyhovuje a jako jediný z Max Factor make upů má i nejsvětlejší odstín (který je i tak na mě trošku tmavší). Na tváři totiž trochu oxiduje. Nemáte oranžový obličej, ale určitě to není jako když jste si ho nanášeli. Po zafixováné kvalitním pudrem docela vydrží.

  • i pro suchou pleť
  • oxiduje


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.12.2015 19:33:56

Perfektný make-up pre moju problematickú pleť. Nemám rada tekuté make-upy, pretože mám veľmi suchú pleť a zväčša takéto make-upy na mne nedržia, ale pri tomto som príjemne prekvapená, že hoci je tekutý, krásne drží celý deň, perfektne kryje všetky nedostatky, neotiera sa, nevysušuje, ani nezvýrazňuje šupinky, vrstvenie prebieha bez problému, samozrejme sa ľahko natiera, má príjemnú, jemnú, nevtieravú vôňu, ktorú je cítiť len pri nanášaní. Mám najsvetlejší odtieň a to som si myslela, že to nebude dobré, lebo ako odtieň sám osebe mi nesedí, používam stredné odtiene, kdežto pri tomto je to v poriadku, lebo až po nanesení sa prispôsobí a trošku stmavne, vôbec nejde do oranžova, ale trošku viac dotmava, čím sa vlastne skvele vyrovná tón pleti presne na ten môj požadovaný odtieň. A dávkovanie je úplne presné - aj po kvapkách.

  • dlhá výdrž bez otierania
  • krycia schopnosť vysoká
  • nevysušuje
  • nezvýrazňuje šupinky
  • nerobí mapy
  • žiadne


Po tom, čo mi prestali vyrábať môj obľúbený makeup, som si kúpila tento len tak náhodou na skúšku, pretože som mala zľavu na jeden dekoratívny produkt a urobila som veľmi dobre. Asi som si našla svoj obľúbený makeup. Mám odtieň 101, ktorý mi sedí dokonale, vôbec na mne neoxiduje a vydrží neskutočne dlho. Krytie by som neoznačila sa silné ako sa prezentuje, v tenšej vsrtve má slabé krytie- silnejšie začervenanie mi neprekryl, v druhej vrstve už je krytie stredné, začervenanie prekryl celkom fajn, avšak pre dokonalú porcelánovú pleť je potrebné navrstviť. Nie je asi celkom vhodný na suchú pleť. pretože dosť zvýrazňuje šupinky. Ja som s ním veľmi spokojná a určite si ho budem kupovať aj naďalej.

  • výdrž
  • drží aj bez pudrovania
  • krytie
  • odtieň
  • zvýrazňuje šupinky


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Miluji Max Factor, ale u koupě tohoto makeupu jsem se velmi zklamala. Velmi drahý makeup (koupila jsem za 450 Kč), na to, že nedokáže žádné zázraky. Ihned po nanesení leze do vrásek, které velmi zvýrazní, přesto na tváři vydrží dost dlouho, snad mi nevyhovol, protože mám smíšenou pleť, nevím. Po 2 nánosech maskoidní. U tohoto makeupu absolutně neodpovídá cena. Taktéž má velmi nepřirozené barevné odstíny do růžova. Více si jej nekoupím.

  • celkem vydrží
  • podivná konzistence mi nesedí
  • po 2 nánosech maskoidní
  • cena neodpovídá kvalitě
  • nepřirozené odstíny


Bomba! Na tento make-up jsem četla dost recenzí a přemýšlela jsem, zda opravdu koupit nebo ne. Nakonec jsem se rozhodla, že ho zkusím a musím říct, že jsem moc ráda! Vyzkoušela jsem už dost make-upů a pořád jsem nemohla najít ten nejlepší :-) Mám mastnější pleť, takže u všech ostatních jsem po čase vypadala jako kobliha :-D , i když jsem se přepudrovala.. Konzistence je hustší (připomíná mi krém Nivea). Po nanesení jsem si myslela, že se mi bude obličej lesknout, ale zafixovala jsem fixačním pudrem od Dermacolu a paráda :-) Sedl mi i odstín (nejsvětlejší). Navíc se mi líbí, že vypadá po nanesení fakt přirozeně a přitom tak dobře kryje :-) A cena mi přijde taky v pohodě. Je spousta jiných a mnohem dražších make-upů, které nejsou moc kvalitní a nesplní to, co slibují. Takže dámy, kdo máte potíž najít ideální make-up na mastnější obličej, zkuste tento (je třeba ale zapudrovat). A vám ostatním děkuji za dané kladné recenze, neboť na základě toho jsem konečně spokojená :))

  • odstín sedl
  • ideální pro mastnou pleť
  • přirozený
  • pro mě žádné :-)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2014 16:51:37

Když ho porovnám s ostatními make-upy, které jsem měla , tak tenhle patří mezi ty horší. Ihned po nanesení jsem z něj měla docela dobrý pocit, jelikož vždy bojuju s tím, že jsou na mě make-upy z drogerie příliš tmavé. Tento vypadal vcelku světle, jenže už asi po hodině celkem dost zoxidoval :( Na obličeji jsem měla oranžové mapy a celkově vypadal dost nepřirozeně. Nicméně musím pochválit jeho krycí schopnosti. Možná, že slečnám s né úplně světlou pletí bude vyhovovat :)

  • krycí schopnosti
  • tvoří mapy
  • nepřirozený vzhled
  • oxiduje


Další recenze od 28.8.2014 18:19:46

Makeup se velmi dobře roztírá, po nanesení je na pleti lehký a příjemný. Obličej se mi docela mastí, takže jsem hledala matující makeup, nebo aspoň takový, který se hned po nanesení nezačne lesknout a to LASTING PERFORMANCE splnil na jedničku! Docela dobře kryje, pleť je krásně sjednocená a má svěží nádech. V drogerce jsem si testry natřela na zápeští, čtvrt hodinky pochodila aby makeup zoxidoval a pak si vybrala nejpřirozenější, takže s odstínem nemám problém.

  • lehký
  • na pleti dlouho matný
  • rozzáří pleť
  • cena


Další recenze od 22.8.2014 10:45:31

Za mě nejlepší z drogérkových make-upů, používám ho už několik let. Mám mastnou problematickou pleť, mírně citlivou a občas i se suššími místy, ale přesto mi tento make-up vyhovuje. Velice dobře kryje, nedělá mi mapy, ani nijak nedráždí. S odstínem taky nemám problém, naopak mi překvapivě nejvíc sedí 102 pastelle, přestože u jiných make-upů jsem vždycky musela mít ten nejsvětlejší odstín. Vydrží celkem dlouho a žádnou oxidaci také nepozoruju, takže ho určitě budu kupovat i dál. Velice mi vyhovuje i obal, je skladný, plastový, takže se nerozbije - pro denní nošení v kabelce nebo kosmetické taštičce za mě ideální.

  • dobře kryje
  • nedráždí citlivou pleť
  • vydrží celkem dlouho
  • šikovný obal na denní nošení
  • za mě nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.11.2013 23:52:24

Dlouhotrvající Make-up. Doporučila mi ho kosmetička a nemůžu si stěžovat. Je pravda, že má trochu nažloutlý podtón, ale já stejně přes všechny make-upy používám pudr, takže pudřík světlejší barvy ten nádech do žluta stáhne a make-up společně zafixuje na nějakých 12 hodin. (Někdy méně, někdy více, dle aktivity, počasí apod.) Líbí se mi, že je hutnější konzistence, ty vodové ze mně ztékají, ale tohle drží jak magnet. :) Určitě koupím znovu. Mně vyhovuje.

  • Dlouhotrvající
  • Dobře krycí
  • Příjemná konzistence
  • Nemastí
  • Neztéká
  • Bývá v obchodech o mnoho dražší než na netu - cca o polovinu
  • Trochu zatěžuje pleť - musí se důkladně odlíčit


Další recenze od 6.10.2013 22:58:40

Tento makeup mě velice zklamal. Mám světlou pleť a barva se mi zdála fajn...a byla...ale jen do té doby, než zoxidoval. Za cca 3 hodiny jsem byla flekatá a oranžová. Už si ho vážně nikdy nekoupím, použila jsem ho asi 4x (bez, i s podkladovou bází, ale výsledek nebyl lepší) a letěl do koše. Za tu cenu fakt hrůza...mám makeupy od 100 do 700 a tenhle je opravdu nejhorší.

  • vůně
  • obal
  • cena
  • oxiduje
  • výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.9.2013 13:09:17

Tento make up jsem si koupila, když byl ve slevě s tím, že ho zkusím. Příjemně mě překvapil. Dobře kryje menší nedokonalosti pleti a dobře se roztírá. Bohužel mi poprvé nesedl odstín, proto jsem šla pro druhý světlejší. Nakonec, nevím čím to je, mi vyhovují oba odstíny. Škoda, že je mají hrozně oranžové, mám ty dva nejsvětlejší a i tyhle jsou tmavé. Příště koupím asi jiný typ od MF, ale zatím ho používám, není nejhorší.

  • příjemná konzistence
  • krytí
  • odstíny
  • oxidace


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2013 18:13:30

Tento make-up jsem vyzkoušela jenjednou. Musím říct, že jsem byla při a po nanešení překvapená, jak na mé citlivé pleti neudělal hned peklo. Krásně se roztíral, zakryl všechny drobné nedostatky a přišel mně na pleti přirozený. Myslím, že se hodí na "večerní nošení." Nepoznala jsem ve večerním světle jeho zoranžovění. Pokaždé ale když vyzkouším nový makeup, udělám si takový test, že si ho nechám přes noc. A tento make-up neprošel... Pleť jsem po něm měla ráno "nezdravější" a vyskákaly mně pupínky dermatitidy.. Musím říct, že se mně dlouho nestalo, abych měla po odlíčení pleť hezčí než s make-upem...

  • nedělá mapy
  • lehce se roztírá
  • kryje
  • nesvědčí pleti
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.6.2013 18:02:11

Lasting Performance má výbornou krycí schopnost, makeup je hustý, a skvěle zakrývá červená místečka na pleti. Bohužel mi také zvýrazňuje sušší místa, takže je důležité pod něj použít dobrý podkladový krém. Co se týká oxidace, jež je zmiňována výše, je to bohužel pravda. Už po 2 hodinách mi na obličeji tvoří oranžovou masku, a mapy. Vypadá to ošklivě jak pod umělým světlem, tak na denním světle. Navíc mi nechává stopy na oblečení.

  • dobré krytí
  • brzy na pleti oxiduje
  • zdůrazňuje sušší místa
  • nachává stopy na oblečení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.5.2013 14:14:26

Lasting Performance make-up mi vyhovuje zvláště jeho krycími schopnostmi, ovšem horší už je výběr odstínů. Připadá mi, že dělá tvář lehce nepřirozenou, nesplyne s pletí tak jak jsem zvyklá u jiných make-upů. Ovšem výdrž, krytí a matování pleti je ucházející. Vyhovuje mi taktéž balení, mnohem více, než skleněné lahvičky s pumpičkou.

  • krytí
  • nic


Další recenze od 16.2.2013 11:26:47

S týmto make-upom som nadmieru spokojná. Má úžasnú kryciu schopnosť, krémovú konzistenciu, príjemnú vôňu, neobtiera sa a má dobré odtiene. Jediné, čo by som mu mohla vytknúť je, že má tendenciu mierne oxidovať na tvári, čím sa vytvorí jemný odtieň do oranžova. Preto som si musela kúpiť bledší odtieň 102, keby neoxidoval, bol by mi dobrý aj odtieň 105. Inak je bez chyby a štetcom sa veľmi dobre nanáša. Určite si ho kúpim znova :)

  • výdrž
  • neobtiera sa
  • krycia schopnosť
  • mierne oxiduje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.1.2013 21:25:34

Tento make-up jsem si koupila na doporučení paní prodavačky ve Fann parfumerii. Mám světlou velmi suchou pleť. S make-upy mám obecně problém (všechny na mě vypadají nepřirozeně, zvýrazňují mi suchá místa...), ale tento mě opravdu nadchl, pro mou suchou pleť naprosto ideální, dlouho vydrží, neotírá se o oblečení. Odstín mám 101 (Ivory beige), je na mě trošku tmavší, ale vypadá celkem přirozeně, dodává mi zdravý odstín. Dobře kryje, zakryje i nedokonalosti pleti.

  • ideální pro suchou pleť, nešupinkuje
  • dobře kryje
  • dlouho vydrží, neotírá se
  • snadno se nanáší
  • lehce naoranžovělý podtón (nutno před koupením vyzkoušet)


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2012 14:55:31

Podle mě asi nejlepší make up z běžně dostupných make upů v drogerii, co jsem zkusila. Makeup dobře kryje, stačí ho málo, aby zakryl to, co je potřeba, nedělal mi masku, neoxidoval. Vadil mi ale jeho nulový matující efekt, leskla jsem se s ním, což mi vadilo. Nepomohlo ani zafixování pudrem. Na dlouhý pracovní den je to opravdu málo, odpoledne už to bylo všelijaké. Ale pořád asi nejlepší ze všech drogeriových.

  • dobře kryje
  • nedělá masku
  • nemění barvu
  • nematuje
  • nemá moc dlouho výdrž na obličeji


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2012 15:22:27

Tento make-up jsem používala asi dva roky. Dříve jsem ale měla dost suchou pleť, v poslední době jsem začala pozorovat, že po několika hodinách se pleť strašně leskne, a to i když jsem make-up zafixovala pudrem. Velmi dobře kryje a na obličeji vydrží, jen se furt musíte otírat kapesníkem. Pro suchou pleť asi vhodný, ale pro normální nebo mastnou pleť bych určitě nedoporučila.

  • velmi dobře kryje
  • příjemná konzistence
  • pleť se leskne


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.5.2012 16:25:19

Tak s make-upem jsem naprosto spokojená a využívám ho už snad 5let,cena je přijatelná,vyzkoušela jsem hodně make-upů a vždy jsem se vrátila k tomuto. Nědělá mi suchá místa na obličeji,je krásně krycí,odstíny mi také vyhovují,používám odstín pastel.

  • Hezky kryje
  • nevysušuje pleť
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2012 11:49:14

V čase ked som mala najhoršie akné, bol tento makeup pre mňa zázrak. Ale to len preto že dosť dobre kryl a to jediné som potrebovala. Teraz by som si ho už nekúpila a to hned z niekoľkých dôvodov. Prvým dôvodom sú hrozné odtiene makeupu, druhým je zoxidovanie tohoto makeupu do zvláštnych oranžových odtieňov, má efekt masky a vysušuje pleť.

  • krycia schopnosť
  • odtiene
  • zoxidovanie
  • vysušuje pleť


Tento makeup patrí síce k tým lepším ale pre bledú tvár ako som ja je naozaj nevhodný. Aj najbleší odtieň je veľmi tmavý a postupne sa sfarbuje do oranžova. No kto nájde ten správny odtieň ho už za nič nevymení. Krásne kryje nedostatky pleti, zjednocuje farbu, nerobí na tvári mapky, vydržal mi celý deň matný bez prepudrovania, nerobí šupinky. Keby sa tento makeup vyrábal v naozaj veľmi svetlých odtieňoch tak by bol u mňa nr. 1.

  • nerobí šupinky
  • nerobí mapky
  • nie je po ňom mastná pleť
  • vydrží celý deň
  • cena
  • odtiene


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 15:35:21

Lasting Performance je pro mne nejlepší z drogeriových make-upů. Je středně krycí, odstín vypadá přirozeně, nedělá šupinky. Hodí se i na mastnou pleť, protože neoxiduje a vydrží po celý den. Dobrá je i cena, v e-shopech se make-up dá sehnat o hodně levněji než v drogerii.

  • přirozené odstíny
  • matující
  • krycí schopnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.3.2012 19:49:36

Make-up je hustší, krémový, roztírá se dobře a nedělá mapy, moc dlouho na pleti nevydrží, vysušuje pleť a zvýrazňuje suchá místa. Docela dost kryje, ale vypadá pořád přirozeně - než zoxiduje. Mám nejsvětlejší odstín - nejprve je skoro bílý, za hodinu už mám obličej jako pomeranč - proto je make-up naprosto nepoužitelný.

  • dobře kryje
  • vysoká cena
  • oxiduje
  • na pleti dlouho nevydrží
  • vysušuje pleť
  • zvýrazňuje suchá místa



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2012 20:30:45

Lasting Performance mi vyhovuje kvůli své dobré krycí schopnosti, dlouhodobé výdrži (na obličeji nedělá mapy, ani se neotírá o oblečení) a hlavně nezvýrazňuje suchá místa (s tím mám u většiny make-upů problém). Bohužel se mi odstíny zdají lehce nepřirozené, tak trochu do oranžova. Až na to by byl perfektní.

  • dlouho vydrží
  • neotírá se
  • krytí
  • nezvýrazňuje suchá místa
  • lehce nepřirozené odstíny


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené