Maybelline Color Tattoo recenze a zkušenosti

Krémové oční stíny Maybelline Color Tattoo
Krémové oční stíny Maybelline Color Tattoo - obrázek 1
Krémové oční stíny Maybelline Color Tattoo - obrázek 2
Krémové oční stíny Maybelline Color Tattoo - obrázek 3
5 4.4 35
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 290 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 35 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Color Tattoo

věk
45-54

oči
šedé

Další recenze od 5.4.2018 10:11:11

Tyto stíny jsem zakoupila v DM. Jsem s nimi velice spokojená, stíny drží velice dobře. Vydrží mi celou pracovní dobu a o to mi jde. Co se týče odstínu, mám odstín 102 Fantasy. Barva je pěkná, pigmentace ok, ale některé kousky třpytivých částeček jsou moc veliké. Také povrch stínů, pokud je nepoužíváte každý den, trochu ztuhne.

  • Drží až 8 hodin.
  • Povrch stínů po čase trochu ztuhne.


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.8.2016 21:30:33

Naprostá spokojenost! Mám odstín 65 Pink Gold a ještě chci vyzkoušet zlaté a stříbrné. Tento můj růžový odstín je absolutní stálicí v mém denním líčení. Vypadá velice decentně a hezky jemně se třpytí. Navíc vydrží 12 hodin! Před tím jsem si kupovala krémové stíny Bobbi Brown a Max Factor, které jsou o dost dražší a stejně jsou tyhle od Maybelline nejlepší. Takže si pořídím ještě další odstíny a snad mně nezklamou.

  • Metalické krásné odstíny
  • Vydrží dlouho na očích
  • Super cena
  • Nevím žádný


věk
15-24

oči
zelené

Pořídila jsem si odstín 65 Pink Gold. Jsem nadšená! Stíny jsou perfektně pigmentované. Používám je jak samostatně, bázi pod stíny, tak i na linky a nemůžu si je vynachválit. Určitě přidám do sbírky i další odstíny:)

  • Krásné odstíny
  • Žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.7.2016 10:46:24

Nechápu ty některé špatné recenze. tyto stíny jsou nejlepší z drogerie a snad i z lepších značek! Mám několik odstínů a všechny jsou bomba. Nejlepší jsou ty světle růžové, kelímek mi vydržel cca 3 roky, nejsou zaschlé nic a už se mi nechce vydlabávat z okrajů, tak mám nové. Všechny odstíny jsou krásně syté, když chci výrazné tak dám dvě vrstvy, jinak stačí jedna přiměřená. Nanáším prstem, se štětci se s těmito stíny špatně pracuje. Zaschnou a nepustí,kdybych se neodličovala tak vydrží na oku i 3 dny bez změny. V žádném případě se neslévají, prostě drží.

  • drží
  • nezasychají
  • cena poměr kvalita
  • neslévají se
  • málo odstínů


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.7.2016 07:53:54

Stíny jsou podle mne perfektní. Mám odstín Rose Gold, který je úžasný. Barva je jemná, světle růžová se stříbrnými odlesky. Stíny mají krémovou konzistenci, stačí je z kalíšku nanést pouze prstem. Mají velmi dobrou výdrž, na očích vydrží opravdu celý den. Mám velmi mastná víčka, takže bohužel mi na očíčch nevydrží celý den bez hnutí žádné stíny. Nicméně v ohybu se mi tyto stíny začínají slévat až po cca 5 hodinách, což je pro mne nejlepší výkon, který jsem u stínů měla :-) Jediné, co mně trošku mrzí, je jejich cena - normálně stojí kolem 180 - 200 Kč, ale dají se vychytat na akci :-) Takže za mně určitě ano, tyto stíny bych vřele doporučila.

  • snadná manipulace
  • výdrž
  • sytá barva
  • snadno se odličují
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 27.4.2016 18:50:19

Tyto stiny me jednim slovem nadchly, mam zatim jen dva odstiny a to pink gold a matny pernament taupe a jsem nadsena. Nadherne barvy, drzi mi s bazi od catrice opravdu cely den a to mam mastnejsi vicka. Ja je nanasim plochym tvrdsim hustym stetcem a jde to krasne a hranou toho stetce s nimi vykreslim i spodni linku. Stiny jsem kupovala za 99kc v akci ale asi bych dala i tu plnou cenu. Jeste si chci poridit 2odstiny a to one and one bronze a Metallic pomegranate. Ty hodne barevny jsou take nadherny ale na ty si ja netroufam:) jinak stiny pouzivam jakkoli, samostatne, pod praskove stiny i na ne a vydrz stale perfektni. Taktez mi vyhovuje baleni, je krasne a bytelne.

  • Barvy vydrz baleni
  • Cena bez akce je trosku vyssi malo odstinu u nas


věk
15-24

oči
hnědé

I já jsem podlehla (konečně) této kosmetické legendě. Vždy jsem po nich toužila, a to hlavně díky pozitivním ohlasům na YouTube, ale jejich cena mě vždy odrazovala. Když jsem na ně narazila v akci, neváhala jsem. Mám odstín Pik Gold, který je velmi dobře pigmentovaný. Jediné, co mě u něj mrzí, je, že má teplý podtón. Stín vydrží i na mém mastném víčku celý den. Je sice pravda, že někdy se trošku udělá čárka v záhybu oka, ale to neznamená, že by na zbytku víčka nic nebylo, jako se s tím setkávám u jiných stínů. Je škoda, že se v Česku neprodávají i matné odstíny. Jinak určitě doporučuji.

  • Vydrží celý den
  • pigmentace
  • možno použít jako bázi
  • i pro mastá víčka
  • cena
  • málo odstínů


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2016 12:24:25

Nedávno jsem zjistila, že stíny jsou ve velké akci, tak jsem si koupila rovnou tři odstíny. Mně stíny drží i 15 hodin v celkem dobré kondici, malinko slité jsou, ale velice nepatrně. Když nemám na líčení chuť či čas, máznu po celém víčku bronzový odstín a trochu rozjasňovače do koutku a jsem nalíčená. Barvy mě baví.

  • dobře drží
  • dobře se s nimi pracuje
  • krásné odstíny
  • spíš nic


věk
25-34

oči
zelené

Můj naprosto oblíbený dekorativní produkt! Mám celkem pět kousků - klasiku bronzovou a růžovou, které používám buď jako krémovou bázi pod stíny, anebo samostatně pro nahé líčení, když nechci, aby stín rušil linku a řasenku. Musím říct, že bronzová drží o chlup líp než růžová, On and on bronze na mně dá klidně 20 hodin jako nic. Dále jsem si pořídila matnou a sytou Permanent Taupe, sice jako barvu na obočí, jelikož obočí nemám, tak jej musím kreslit a chtěla jsem něco, co bude levnější než Aqua Brow od Makeup forever a bude lépe držet než klasická tužka. Color Tattoo mi tuhle službu dělá perfektně - v kombinací s tužkou Catrice a rohatým štětcem od Essence. Dále mám granátově červenou pod výraznější stíny a potom tu sladkou modrofialovou Mauve crush, se kterou mám kuriózní problém, který nevím, jak si vysvětlit - s bází nebo bez, je to jedno, mi drží jen na pravém víčku a na levém skoro ne...na pravé to nanesu štětcem a na levé to musím jakoby tečkovat...divné:D Ale jinak jsou tyto stíny skvělé a koupím ještě minimálně dva odstíny, mám políčeno na zlatou a stříbrnou.

  • Drží celý den
  • Ideální i jako báze pod stíny
  • Neslévají se na víčku
  • Nádherná pigmentace
  • Krásné barvy
  • Dobrá dostupnost
  • Skvělá výkonnost v poměru k ceně
  • Mauve crush mi nedrží na levém oku :D


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.3.2015 18:59:29

Mám doma zlaté, bronzové a růžové. Bronzové a růžové je nejlepší. Obě mají stejnou konzistenci a perfektní výdrž, vydrží podle mě klidně až do druhého dne v původním stavu. Krásně se nanášejí na víčko a stačí jedna vrstva. To zlaté (a ze zkoumání v drogerii bohužel i ty ostatní odstíny) mají uplně jinou konzistenci než to bronzové a růžové a nejsou tak kvalitní.

  • Výdrž
  • konzistence
  • některé odstíny mají jiné vlastnosti


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.2.2015 21:00:59

Tyto stíny jsou boží, nejdřív jsem si koupila essence a to byl děs, ale tyto jsou moc fajn, drží celý den i bez báze, na očích mě nijak nedráždí, nanést se dají prsty i štětcem, balení je pevné, nevadí mi, že je těžší, mám hnědé On and On bronze, permanent taupe a pink gold a uvažuju ještě o stříbrných, odličují se bez problému, balení vydrží dlouho, mám poct, že mi vůbec neubývají, navíc výběr barev je velký

  • výdrž
  • nedráždí na očích
  • výběr barev
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.10.2014 11:45:10

Mám odstín č. 65 Pink Gold a za mě naprostá spokojenost po všech stranách. Akorát si musíte dávat pozor a pořádně je rozetřít, ale i bez podkladových bází drží krásně, stačí pouze prvně přetřít víčka pudrem a do večera mi stíny drží tak jako ráno. Cena mi přijde vyšší, nicméně vzhledem k tomu, že mi téměř neubývají a to je používám často, tak se to pořád vyplatí. Dostupnost v drogériích je dobrá, ale souhlasím viz výše, že je malý výběr v odstínech a hlavně tento Pink Gold je často vyprodaný.

  • drží bez použití podkladových bází
  • cena vs výdrž balení
  • malý výběr odstínů


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 7.10.2014 19:31:41

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tyto stíny jsem měla v odstínech 87 Mauve Crush a 20 Turquoise Forever a byla jsem s nimi spokojená. Mají pěnovou konzistenci, ale po chvilce zaschnou a vydrží celý den. Jen mi přišlo, že po zaschnutí někdy oko trochu pnulo, jakoby lehce vysušovaly. Barvy byly moc pěkné a výrazné. Jen to složení, po odlepení ze spoda na obou ploškách snad 50 "ingrediencí" a né zrovna těch nejlepších :-(

  • Barvy.
  • Výdrž.
  • Složení.


věk
25-34

oči
šedé

Musím říct, že obrovský hype kolem těchto stínů je zasloužený. Můj favorit je odstín On and On Bronze, který používám skoro každý den. Miluji jednoduchou aplikaci stínů, jejich konzistenci a pigmentaci. Nedávno jsem koupila ještě červený odstín Metallic Pomegranate. Uvítala bych možná více neutrálních odstínů, ne všechny nabízené odstíny mi totiž sluší.

  • konzistence
  • dobrá výdrž
  • jednoduchost aplikace
  • balení
  • cena
  • v ČR málo odstínů


věk
45-54

oči
zelené

Další recenze od 8.8.2014 13:58:12

Je to už delší dobu co používám odstín On and on Bronze a musím konstatovat, že se jedná o skvělý produkt!!! Stíny používám téměř každý den. Mám mastné víčka a tyto stíny se neslévají ale drží jak přibité po celý den. Používám je jako podklad, na který nanáším sypké stíny. Když chvátám, nanesu prstem do ztracena, dám řasenku a fičím :-)

  • Ušetřím za bázi pod stíny
  • Krásný odstín
  • Drží jak přibité
  • Ideál na mé masné víčka
  • Nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.8.2014 19:18:42

Mám odstínu 05 - eternal gold. Jsem z nich nadšená. Stíny jsou krémové se třpytkami. Používám je hlavně v létě krásně rozzáří oči a zvýrazní opálení. Dají se nosit jak na denní líčení tak i na večerní. Já je nanáším štětcem dávám dvě vrstvy. Kryjí dobře. Stíny se musí nechat zaschnout. Pak drží jak přibité. V práci máme přes léto i 36 °C a stíny drží. Nestékají ani nežmolkovatí. Na odličování používám dvousložkový odličovač a i tak mám problém je odlíčit, opravdu drží. Stíny mi vydržely i když jsem si promnula oči takže za mě jednoznačně palec nahoru. Jsou super!

  • balení skleněný flakonek je super
  • výdrž
  • pigmentace
  • zatím žádné


věk
15-24

oči
modré

Maybelline Color Tattoo jsem si zakoupila díky recenzi Lucky z Getthelouk. Jsem spokojená, považuji to za velmi dobrý kup. Já mám odstín 35- On and on Bronze podle mě se to hodí (skoro) ke všem. Pigmentace je skvělá. Poslední dobou Color Tattoo používám každý den, je to skvělé, pokud spěcháte, v klidu můžete nanést na celé víčko a bye bye.:) A nebo ještě doplnit linkami. Uvažuji o koupi více odstínů!

  • konzistence
  • cena
  • pigmentace
  • někomu se nemusí líbit obal
  • bez podkladové báze to 24h ve vedrech nedá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2014 11:39:09

Je to už delší doba, co jsem si pořídila 2 odstíny - On and on Bronze a Eternal Gold. Dávám 4 hvězdy, přestože by si bronzový odstín zasloužil 5, ale zato ten zlatý jenom 2-3. Bronzový se nádherně roztírá, nedělá žmolky, jde nanést rovnoměrně. Zlatý je na tom o poznání hůř - nejde rovnoměrně rozetřít, shlukuje se a dělá lysiny. Jinak výdrž je dobrá, s tou problém nemám. Docela si brousím zuby ještě na další odstíny :-)

  • výdrž
  • hrozně zdražují...
  • rozdíl konzistence a kvality v jednotlivých odstínech


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.6.2014 12:58:16

Koupila jsem si Color Tattoo na základě slušných recenzí. Vybrala jsem si odstín On and on bronze a jsem opravdu spokojená. Obecně bronzové, hnědé, zlaté a nude odstíny mám moc ráda. Líbí se mi balení a obsah je taky super. Funguje jako primer a vůbec se mi neslévá do vrásek a to mám poměrně mastná víčka. Myslím, že mi vydrží roky a roky a určitě si koupím další odstín :).

  • Pigmentace
  • Konzistence
  • Obal
  • Obsah
  • Multifunkčnost
  • Cena
  • Některé kusy jsou prý tekutější- nemohu posoudit


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.11.2013 11:49:42

Color Tattoo miluju. Mám doma 3 odstíny které jsou naprosto fantastické! V drogerkách mají odstínů dost, ale některé nemusí všem padnout. Moje zkušenost s něma je výborná, nikdy bych je nikomu nedala. Jsou skvělé jak samostatně tak jako báze. Množství produktu je dost a vydrží dlouho. Za mě super věc, toto se Maybellinu povedlo

  • je jich moc
  • málo odstínů v přírodních barvách


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.11.2013 18:56:24

Mám odstín on and on bronze a je úplně super... Opravdu vydrží hoodně dlouho, jsem spokojená... Koupila jsem v akci, takže za 99 Kč, což je super. Dávám je i jako podkladovou bázi a na to jiné stíny a krásně to ty stíny drží.. Doporučuji všem! Mají krásné odstíny a já si ještě určitě nějaký pořídím :) Stačí je obnovit pouze jednou za den :)

  • super balení
  • pěkné odstíny
  • opravdu krásně drží na očích
  • cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 21.10.2013 18:40:39

Mám 3 odstíny a je to hrůza a děs :/ A to jsem četla tolik krásných recenzí.. Bronzové mi vydrží sotva (SOTVA !!) 5 hodin. A poté se slijou do rýh. A s bází vydrží asi o půl hodiny déle. Super.. Dále mám růžové, které jsou na tom ještě hůř. Vydrží asi 3 hodiny. Božéé, žadných 24 hodin. Upřímě závidím holkám, kterým to vydrží fakt dlouho.. Je teda pravda, že mám dost mastná víčka, ale stejně. A pak mám zlaté a ty jsou na tom stejně jako růžové. Nevím jestli mám špátné kusy, nebo co, ale chudák já :(

  • Pigmentace
  • Dostupnost
  • Výdrž
  • Pro někoho cena
  • škála odstínů


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.8.2013 21:32:41

Na tyto stíny jsem přišla od mé sestry,moc se mi líbily na jejich očích hodně výrazné a hezké.Tak sem si je pujčila a ozkoušela jak mi padnou ,padli skvěle tak sem si je taky koupila je to odstín 35-On and on bronze takže skvěle se hodící na hnědé oči.Dobře se roztírají ale je potřeba roztírat houbičkou na stíny stětečkem na stíny by to šlo špatně .Ale za mě jsou skvělé ,vydrží,hned se neomrkají a krásně výrazné barvy .Mohli by být levnější ale za tu kvalitu to stojí.Za mě doporučuji! ;)

  • dlouho vydrží
  • dobře se roztírají
  • výrazné barvy
  • mokrejší složení
  • vhodné na každodenní líčení
  • cena


věk
25-34

oči
šedé

Tyhle gelovo krémové oční stíny naprosto miluji, mám doma zlaté, hnědé, modré a růžové a všechny hodně používám. Mají skvělou konzistenci, díky níž se s nimi skvěle pracuje-nejlépe prstem a navíc rychle. Na víčku pak drží jako přibité, neslévají se, neblednou během dne. Ráda je využívám i jako primer pod pudrové stíny. Jsou voděodolné, takže na léto super. Balení je bytelné. Mají hromadu krásných barev, jediný problém, že ne v Čr.

  • výdrž
  • barvy
  • aplikace
  • balení
  • voděodolné
  • výsledný efekt
  • dají se použít i jako primer
  • nedostatek odstínů v Čr


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.6.2013 20:57:09

Také jsem neodolala setu Rocket volume + Color tattoo a nelituji. Nad stíny jsem dlouho váhala, ale vzhledem k tomu, že většinou stíny nenosím, nechtěla se mi platit jejich plná cena, a když k řasence byly stíny v růžové barvě, po které bych sáhla tak jako tak, nebylo co řešit. Balení je krásné, skleněné, bytelné (už mi spadlo na zem a přežilo bez újmy). Samotný stín mě nejprve překvapil, vypadá jako seschlý, ale je to jen iluze, nanáší se hladce a krásně drží. Mně osobně se neslévá do vrásek a zůstane celý den tam, kde má. Barva je krásně jemná, stín se hezky leskne. S voděodolností zatím zkušenost nemám, ale věřím, že vydrží dost. Odmalovává se snadno. Uvažuji o dalších odstínech:)

  • Bytelné balení
  • Poměr cena-výkon
  • Krásná růžová barva
  • Drží tam, kde má
  • Limitovaný set s řasenkou:)
  • V ČR málo odstínů
  • Cena (i když podle mě se vyplatí)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.5.2013 08:50:24

Stíny mám v odstínu Pink Gold, byly v setu s řasenkou, takže cena byla velmi příjemná. Je to moc hezká, přirozená růžová, skvělá pro denní líčení. Stíny jsou krémové, dobře se nanáší a barva je krásně sytá. Drží mi na očích celý den (mně ale drží naprosto jakékoliv stíny, takže já tu výdrž moc neposoudím). Velmi se mi líbí i balení, je skleněné a moc hezké. Je opravdu škoda, že u nás není na výběr více odstínů.

  • konzistence stínů
  • pigmentace
  • výdrž
  • hezké balení
  • u nás málo odstínů


věk
15-24

oči
černé

Další recenze od 11.5.2013 14:10:35

Koupila jsem společně s řasenkou rocket za 169.Zkusila jsem použít jako stín a nic moc, ale potom jsem použila jako linky, které jsem nanesla štětečkem na linky od catrice a byla jsem nadčená! Sice se linky musely přeject 2x aby byly černočerné ale ta výdrž! WOW! Někdy zkuste a nebudete litovat :) Za mě palec nahou jako použití jako linek

  • jako linky užasné
  • užasná černočerná ( více vrstev)
  • jako stíny nic moc


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.4.2013 10:24:53

Velmi kvalitní oční stíny, na výběr jsou všelijaké barvy od stříbrné, přes modrou až po černou. Já jsem si koupila 35-On and on Bronze a jsem opravdu spokojená se vším, s barvou, která je lehce třpytivá, s výdrží-ta je opravdu velmi dobrá, vydrží mi na víčku od rána do večera. Nebyl problém ani s vyššími teplotami venku, stále držely jak přibité. Odličují se dobře. Určitě si pořídím ještě nějaký jiný odstín.

  • Výdrž na víčku
  • barvy
  • konzistence
  • pigmentace
  • mohlo by být lepší balení


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.4.2013 18:42:36

Mám růžové, tyrkysové a zlaté. Z těch zlatých jsem celkem zklamaná, čekala jsem krásnou zlatou, tohle jsou jen zlaté třpytky, takže toto používám jako rozjasňovač. Nicméně ty růžové jsou absolutně dokonalé. Modré jsem neměla možnost zkusit. Vydrží na mně celý den i bez báze. Určitě si pořídím ještě stříbrné a začínám uvažovat a bronzových. Je jen škoda, že je tu málo odstínů.

  • výdrž
  • krásné barvy
  • cena (teď už)
  • zbytečně velké balení
  • málo odstínů v ČR


věk
15-24

oči
zelené

Tohle jsou moje nejoblíbenější oční stíny. Mám raději krémové, než ty obyčejné, protože se mi s nimi lépe pracuje. Mají velký výběr barev, i když u nás nejsou bohužel všechny. Stíny dlouho vydrží. Stačí jen přejet prstem po stínu a malinko rozmazat na víčku. Je to opravdu jednoduché. Všem doporučuji zlatou barvu .

  • Nanášení
  • Výdrž produktu
  • Výdrž na víčku
  • krásné barvy
  • nemá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.1.2013 13:24:49

Nevím, proč všichni o těchto krémových stínech tolik básní. Mě stíny vydrží na oku pěkné max 5 hodin. Je pravda, že mám docela mastné víčka, ale ani s bází mi Color Tattoo nijak zázračně nedrží. Není to žádná tragédie, ale čekala jsem od nich prostě mnohem víc! Během dne se postupně vytrácí intenzita barvy. Pokud na ně dám sypké stíny, tak drží celkem dobře. Ale proto jsem si je nekupovala, chtěla jsem je nosit samostatně. Mám odstín On and on bronze, což je nádherná barva! Já jsem celkem zklamaná, za tu cenu jsem mohla mít třeba mnohem lepší stín od Inglotu.

  • pěkné pigmentované odstíny
  • snadná aplikace
  • slabá výdrž
  • cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.12.2012 13:40:58

Mám zlaté a tyrkysové. Buď používám každý zvlášť nebo oba dohromady. Barvy jsou krásně syté s jemnými třpytkami. Vydrží tak 5 hodin, pak se bohužel začnou slévat do linek. Smutným faktem je i to, že tomu kdo je nepoužívá každý den a otevře je po určité době, tak jejich povrch je jakoby seschlý. Koupila bych si je znovu, ale jen pro jejich krásné odstíny.

  • odstíny
  • pevný obal
  • minimální výdrž
  • uzavřené po čase nahoře "seschnou"


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 5.9.2012 19:16:38

Na základě dobrých ohlasů z netu(i odsud) jsem si tyto stíny koupila a běžela je domů hned vyzkoušet. Bohužel jsem trochu zklamaná. Nanášení je ok, dobře se roztírají, ale hned napoprvé nejsou tak intenzivní, musí se dát ještě jedna vrstva a mě osobně se po prvním použití udělala světlá čára v záhybu oka. Normálně se tam stín sleje do linky, ale tady spíš jakoby ustoupil:-)Nevím jak to popsat. Pak mě napadlo, že se musí nechat zaschnout, se zavřenýma očima nejlépa. Hledala jsem i tutorial na youtube a docela mě zklamalo, že tam tyto stíny používají jen jako základ pod suché stíny. Jako výsledek je super, ale myslela jsem že budou stejně použitelné i samostatně. Jinak mám ty fialové a chystám se na nějaké světlejší, třeba to bude o fous lepší.

  • Drží
  • balení
  • musí se dát dvě vrstvy pro extra syté barvy
  • musí se nechat zaschnout


Další recenze od 31.8.2012 11:26:17

Se zkušenostmi se stíny od Essence Stay all day, jsem se rozhodla vyzkoušet i tyto. Je pravda, že u nás je dostupný jen malý počet odstínů, takže mimo těch většinou dostupných barev jsou dost originální odstíny Painted purple, které jsem nahradila už zmiňovanými stíny od Essence, ale Tenacious teal jsem neodolala..Nádherný odstín. Jinak obecně stíny skvěle drží a ve vodě se opravdu nesmyjí. Skvěle drží a ani se nehnou. Jen ta cena je dost vysoká. Ale každopádně jsem se zamilovala do gelových stínů a vracet se ke klasicky práškovým bych zvažovala :-)

  • výdrž
  • zajímavé odstíny
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 24.7.2012 21:51:46

Ty první jsem měla oranžové, na linku, kterou jsem měla tak 3x. Nenadchly mě. Potom jsem zkusila On and on bronze, které jsou prý ty nej a mají nejlepší vlastnosti. I tak nejsem nijak nadšená. Ano, jsou fajn a když se vychytá akce, i za dobrou cenu a v drogerii asi lepší krémové stíny nejsou, ale další bych si nekoupila, odstínů je málo, chybí tam úplně ty nude a zdá se mi, že moc nedrží. Je to pro mě příklad přehypovaného produktu.

  • cena
  • dostupnost
  • nezdají se mi zas až tak dobré a nedrží
  • jen málo odstínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Paint Pot

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Mememe Dew Pots

4 75% 1 recenze