Mil Mil Regenerační krém na vlasy karité recenze a zkušenosti

Masky Mil Mil Regenerační krém na vlasy karité
Masky Mil Mil Regenerační krém na vlasy karité - obrázek 1
Masky Mil Mil Regenerační krém na vlasy karité - obrázek 2
Masky Mil Mil Regenerační krém na vlasy karité - obrázek 3
5 3.6 15
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Mil Mil

Recenze produktu
Mil Mil Regenerační krém na vlasy karité

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.3.2012 16:57:02

Jedna z mých nejoblíbenějších masek na vlasy, vlasy zanechává krásně hebké, lesklé a úžasně provoněné. Ani s rozčesáváním nemám problém. Navíc vydrží neskutečně dlouho, mám litrové balení a protože jí stačí použít opravdu malinko, téměř neubývá.

  • Vlasy zanechává hebké a lesklé
  • Vůně
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 7.3.2012 13:39:30

Musím souhlasit .Používala jsem ji když jsem byla v pubertě a měla jsem po ní nádherné vlasy a příjemně voní.Bohužel jsem ho dlouho nikde neviděla:(

  • levné
  • škaredy obal:D


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.3.2012 19:21:36

Mám sušší barvené dlouhé vlasy a tato maska jim nesedí. Vlasy jsou po ní těžké, umaštěné, jako dlouho nemyté, i když smývám pořádně.

  • pro mě žádné
  • splihlé těžké vlasy


Další recenze od 10.3.2012 08:06:03

Mám suché krepaté vlasy a maska je dělá umaštěné, jakoby potažené voskem (dávala jsem jednu kávovou lžičku). Taky pořádně vymývám, ale prostě je to k ničemu.

  • vůně
  • po použití jsou vlasy hnusné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.3.2012 19:02:20

Mým suchým nebarveným vlasům tato maska celkem vyhovuje. Vlasy po ní jsou ale zatížené, jako kdyby byly navoskované, nejsou zkrátka vzdušné, hezké. Sice jsou lesklé a dobře se rozčesávají, ale i po důkladném vymytí je na vlasech cosi cítit. Voní po vanilce, což opravdu můžu :-) Používam jí buď klasicky jako masku na min. 30 minut, nebo klidně jako kondicionér na dvě, tři minutky. Sehnat se dá v kadeřnických potřebách nebo na internetu.

  • cena
  • vůně
  • lesklé vlasy
  • snadné rozčesávání
  • vyživené vlasy
  • horší dostupnost
  • zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 26.4.2012 22:12:19

Tento vlasový krém má rozhodně svoje kvality - dobře regeneruje, vyhlazuje povrch vlasů a zjemňuje je, to je cítit už při smývání. Je třeba ho dát jen trochu hlavně do konečků a důkladně (!) vymýt. Krém bych doporučila především tomu, kdo má hodně poškozené suché vlasy a potřebuje silnou regeneraci (pak určitě stojí za vyzkoušení!). Na moje jemné, rychle se mastící vlasy s mírně poškozenými konečky je až příliš těžký a proto mám raději lehčí zelenou verzi tohoto krému - Mil Mil crema rigenerante alle erbe, kterou jsem měla už několikrát. Krém je dostupný ve dvou velikostech, půl litru a litr, takže vydrží hodně dlouho a cena je v poměru k velkému balení určitě dobrá. Nevýhodou je jeho horší dostupnost - koupit se dá v kadeřnických potřebách (v Praze třeba Cmíral), viděla jsem ho v drogeriích Pemi a dá se pořídit i v některých internetových obchodech.

  • cena
  • vůně
  • vyhlazení a regenerace vlasů
  • velké balení - dlouho vydrží
  • hodí se spíše na suché a hodně poškozené vlasy
  • dostupnost v obchodech


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 6.6.2012 12:55:05

Hledala jsem jinou masku na vlasy na prostřídání, aby si vlasy nezvykly a zároveň levnější alternativu za Loreal absolut repair. Řekla jsem si, že vyzkouším tuhle. Litr masky za 100 Kč? Nečekala jsem moc, ale byla jsem opravdu mile překvapena. Všechny drogérkové masky typu Glis Kur se můžou jít bodnout. Tahle vyživuje vlasy úplně maximálně. Už po prvním použití byly vlasy lehčí, hebčí, na pohled zdravější. Ale pozor, lehce se to dá s touto maskou přehnat. Opravdu stačí použít tak jednou týdně. Jinak dlouhodobým používáním se stav mých poškozených vlasů zlepšil, ale nemůžu říct, že je to jen díky této masce,protože jsem vlasy jednak ostříhala, a jednak jsem začala používat šampony bez silikonů. Ještě takový dodatek, mám hrubší, vlnité, husté vlasy. Na jemné vlasy by tato maska mohla být těžká. A ach, ta vůně. Je to jako sladký vanilkovo-čokoládový dortík nebo něco takového.

  • vůně
  • lehčí, hebčí, na pohled zdravější vlasy
  • asi žadné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.7.2012 12:10:15

Zakoupila jsme na základě recenzí zde a bohužel se také řadím k nespokojeným. Vlasy mám normální a silné, žádné jemné zplihlé, od přírody hladké a lesklé, jen chtěly trochu uhladit a po létě vyživit a stal se opak, po masce mám vlasy hrubší, matné, sušší a vypadají jako po několika letech barvení. Sice se takto s nimi lépe pracuje, s mými "původními" mi i obyčejný culík klouže a žádné účesy nedrží, ale kdo by po masce chtěl zhoršit kvalitu vlasů. Vůně je neutrální, cítím trochu bambucké máslo, ale voní jen málo a z vlasů cítit nejde nic. Konzistencí se podobá hustšímu balzámu na vlasy, ačkoliv když jsme ho dala jen po šamponu, rozčesat mi má hustá hlava nešla. Nejhorší je balení, nejen, že hrozně vypadá, ale jde špatně otvírat. Škoda, doufala jsem, že mým jinak nenáročným vlasům bude tato levná maska sedět.

  • cena
  • vlasy mi zhrubly a zmatněly
  • ošklivé a nepraktické balení
  • dostupnost
  • nepomáhá s rozčesáváním


Další recenze od 14.8.2012 13:27:28

Opravdu vydařená maska. Pro moje melírované, žehlené a suché vlasy to je zázrak. Používala jsem ji při každém mytí místo kondicionéru a vlasy se mi ohromně zlepšily, a pak už stačilo jen 1 za týden na udržení hladkých a lesklých vlasů. Ještě k tomu příjemně voní a je ve velkých baleních 0,5 a 1l za super cenu.

  • cena
  • účinnost
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 4.11.2012 18:17:36

Nejdříve jsem si koupila žluté balení a pak i tohle červené, které je určené spíše na suché vlasy, ale já mám jemnější vlasy a maska mi velmi vyhovuje. Maska má žlutou barvu a krémové konzistence. Nádherně mi vlasy uhladí a krásně vlasy hydratuje. Používá mi ji i přítel což je co říct.

  • cena kvalitni vyrobek
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 4.11.2012 19:58:15

Nevím, jak ostatní, ale mám z tohoto regeneračního krému dost smíšené pocity. Na jedné straně jsou po něm vlasy opravdu vyživené, na druhou stranu je použitelný možná tak v době dovolené na chatě, kde si vás nikdo nebude prohlížet. Ani poctivým smíváním se ho nezbavíte úplně a vlasy budete mít "umaštěné" - na to my nepomáhá ani více opakovaných spláchnutí.

  • vyživuje
  • špatně se smývá
  • "umaštěný" vzhled vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.1.2013 21:42:03

Maksa, která nenadchne ani neurazí. K dostání spíše v zapadlejších drogerkách. Bohužel vůbec neusnadní rozčesávání, takže doporučuji udělat zábal na 15 minut, umýt šamponem a následně dát ještě kondicionér. Na jedno nanesení jsem této masky spotřebovala dost. Existují i lepší produkty. Vůně je taková neutrální.

  • cena
  • špatně se vlasy rozčesávají


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 23.8.2015 14:23:36

Regenerační krém této značky mě mile překvapil. Vlasy jsou po něm hebké, lesklé, krásně provoněné a hlavně vyživené! Je potřeba ho důkladně z vlasů vymýt. Co se dostupnosti týká, tak ho lze sehnat v drogeriích TETA, ale spíše v těch starších. Líbí se mi balení a i cena. Určitě ho koupím znovu. Za mě dostává 5 hvězdiček :)

  • vyživuje
  • vlasy zanechává provoněné
  • balení vydrží dlouho
  • pro mě žádné :)