Miss Sporty Oční stíny Mono Studio Colour recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Miss Sporty Oční stíny Mono  Studio Colour
Kompaktní oční stíny Miss Sporty Oční stíny Mono  Studio Colour - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Miss Sporty Oční stíny Mono  Studio Colour - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Miss Sporty Oční stíny Mono  Studio Colour - obrázek 3
5 3.7 10
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Oční stíny Mono Studio Colour

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.11.2012 15:26:52

Koupila jsem si tyto stíny spíše ze zvědavosti, protože jiné značky neměly požadované odstíny. Takhle řada má 16 odstínů. Mají obsahovat nové složení s minerály, ale těžko říct. Na první pohled se to nezdá, ale po použití je na víčkách vidět celkem dost mini třpitek a už se mi dnes dokonce stalo, že jsem se po 4 hodinách podívala do zrcadla a z horního víčka se mi stíny rozmatlaly až ke kořeni nosu (nechápu jak) a celkově obkreslily oko. Možná to byla jen náhoda, protože jinak jsem s pigmentací hodně spokojená a vydrží celkem dlouho. Mají jemný motiv kytičky.

  • odstíny
  • dobrý pigmentace
  • složka s minerály
  • divně se mi roznesly v okolí očí


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.11.2012 23:35:58

Stíny hodnotím vcelku kladně, na to, že stojí pár korun, nejsou vůbec špatné. Na výběr je docela dost odstínů, vybere si každý. Jsou hezky pigmentované a nepráší. Při bližším pohledu obsahují mini třpytky, takže pro milovnice matných stínů to nebude to pravé ořechové. Výdrž je celkem slušná, avšak já pod ně musím použít bázi, jinak se mi po pár hodinách slejí v očním záhybu. Znovu si je už nekoupím, mám jiné favority a navíc preferuji spíše duo či trio stíny než mono.

  • cena
  • výběr odstínů
  • pigmentace
  • nepráší
  • nejsou úplně matné
  • pro lepší výdrž nutné použít bázi


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.12.2012 01:19:39

Asi jako skoro každého, tak i mě na tento výrobek nalákala především cena. Celkem jsem se bála, co mi to na oku vytvoří, ale byla jsem mile překvapena, stíny vcelku drží a jsou stále hezky syté i třeba po půl dni. Líbí se mi obrovská škála barev, které jsou k dostání. Navíc vám jedno balení vydrží opravdu na hodně dlouhou dobu. Jediným mínusem je to, že se trošku sypou. Samozřejmě jsou i mnohem lepší stíny, ale k přihlédnutí k ceně je to opravdu dobrá koupě. Mám jich doma hned několik.

  • cena
  • vydrží na oku poměrně dlouho
  • sypou se


Další recenze od 30.12.2012 00:58:22

Pořídila jsem si tmavě hnědé stíny a dle toho, že jsou během relativně krátké doby již skoro ze čtvrtiny vyplácané, soudím, že jsou fakt super ([darovaných] očních stínů vlastním přehršle, nicméně ani na jedněch není znát, že bych je vůbec použila). Jsou to "klasické" práškové stíny, ale drží jako přibité i po pár hodinách (chvíli po aplikaci, po pár mrkutí, se musí oprášit z nadočnicového oblouku, ale pak už jsou stabilní). Odstín je přirozeně hnědý, opravdu tvoří iluzi "stínu" a dívce (mně :D) sluší. Jako jedinou nevýhodu uvádím absenci aplikátoru, já to řeším tím, že sebou nosím ještě jedny stíny s aplikátorem, případně použiju pouze prst.

  • konrétně tmavě hnědý ostín je opravdu slušivý
  • velikost balení
  • cena
  • neobsahuje aplikátor


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.2.2013 23:00:13

Oční stíny Miss Sporty mám v modré barvě a nějak mě nenadchly. Cena je příznivá, ale co se kvality týká, výdrž tak slabší průměr, pigmentace ucházející. Možná jiné barvy budou lepší, bohužel nemám srovnání. Ale vzhledem k široké nabídce v drogérkách bych raději volila jinou značku stínů ve srovnatelné cenové kategorii a byla by to lepší koupě... Balení neobsahuje aplikátor. Znovu si je určitě nekoupím.

  • cena
  • výdrž
  • pigmentace
  • balení


věk
15-24

oči
hnědé

Hodnotím fialové oční stíny: Barva vypadá na první pohled pěkně, je taková světle fialková, trochu levandulová. Když si ji ale natřu/aplikuju na víčko, tak není skoro vidět. navíc se docela drolí a práší. Výdrž mají tak průměrnou, záleží na situaci. Někdy vydrží a někdy ne.Mají pěkný obal, ale po používání se hodně ničí. Bohužel neobsahují aplikátor.

  • asi nic
  • barva
  • práší
  • aplikátor


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 8.1.2014 12:21:09

Vlastním odstíny 111 Tender a 106 Wild. První odstín je tělový, skoro broskvový se třpytkami, je skvělý do vnitřních koutků, dá se použít i pod obočí a jako tvářenka/rozjasňovač v malém množství je rovněž použitelný. Pigmentace je dobrá, kdyby šlo o dražší stíny, mohla by být ještě větší, ale zde není co řešit, odstín je multifunkční, vhodný i pro mladé slečny do školy, udělá lehký nádech do broskvova a oko hezky rozjasní. Druhý odstín je tmavě fialový, pigmentace není vzhledem k ceně vůbec špatná, dá se rozmazat či nanést ve slabé vrstvě tak, aby nepůsobil příliš tvrdě bez problémů, sinější vrstva je vcelku vírazná, hodí se na večerní líčení (pokud nechodíte ve dne příliš nalíčené jako já). Tyto dva odstíny se k sobě dobře hodí, společně vypadají velmi dobře, ten světlý se hodí snad ke každé barvě. Rozhodně doporučuji, za tu cenu rozhodně slušné stíny v krásných odstínech, kterých si dokoupím více. Cena je více než uspokojivá. K balení bych chtěla dodat, že drží dobře zavřené, což se mi moc u tohoto typu celoplastového obalu moc nestává. Výdrž je také dobrá, celý den zvládají stíny i bez báze dobře.

  • cena více než odpovídá kvalitě
  • výběr odstínů
  • dostupnost
  • když přihlédnu k ceně, žádné nevidím


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.5.2014 21:34:31

Stíny hodnotím vcelku kladně, za tu cenu jsem nečekala žádné zázraky, koupila jsem si je spíše na lehké zvýraznění obočí. Při nanášení na víčka se mi po pár hodinách rozmazali ale za tu cenu nemůžete čekat kdovíco. Na běžné nošení ale uplně stačí, cena skvělá, výběr odstínů dostačující. Ač se zdá balení malé vydrží snad donekonečna. Určitě vyzkouším ještě další odstíny.

  • hezké barvy
  • balení dlouho vydrží
  • super cena
  • skvělé na běžné nošení
  • pro dokonalé nalíčení nedostačující
  • občas se rozmazávají


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 27.10.2014 11:19:05

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tyto stíny jsem měla ve světle šedé barvě - 102 Party. Byla jsem s nimi spokojená, nanášení bylo dobré, výdrž také. Barva byla decentní, vhodná na denní líčení. Cena velmi příznivá. Složení samozřejmě nebude rozhodně moc přírodní, ale bohužel není nikde uvedeno...

  • Decentní barvy.
  • Cena.
  • Asi složení - neuvedeno.


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Oční stíny Duo

3.8 69% 4 recenze

Hůře hodnocené