Miss Sporty Perfect Colour Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Miss Sporty Perfect Colour Lipstick
Rtěnky Miss Sporty Perfect Colour Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Miss Sporty Perfect Colour Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Miss Sporty Perfect Colour Lipstick - obrázek 3
5 3.6 19
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 38 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Perfect Colour Lipstick

věk
25-34

Za tu cenu udělá dobrou službu. Momentálně používám odstín 021 Spiced Rum a jsem spokojená. Rtěnka má krémovější konzistenci, je velmi příjemná na rtech, ale mám pocit, že přece jen trošku vysušuje, takže pod ní ještě používám balzám. Výdrž je průměrná. Hezky voní. Obal je obyčejný modrý, ale ok.

  • cena
  • příjemná na rtech
  • hezky voní
  • trošku vysušuje
  • průměrná výdrž


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 23:44:49

Mám světlý odstín a tam mi vadí docela malá pigmenatce, ale to je možná jen u světlých odstínů, mám pocit že zalézá do vrásek. Taky trochu vysušuje takže je potřeba použít balzám. Jinak příznivá je cena která není vysoká.Opravdu hezky voní. Velká škála odstínů. Balení vypadá velmi pěkně.

  • vůně
  • cena
  • škála barev
  • zalézá do vrásek


Další recenze od 10.4.2012 19:26:44

Skvělá rtěnka. Nádherně voní a chutná. Velice mi vyhovují odstíny a konzistence rtěnky. Velmi dobře se nanáší, není ani mastná ani moc měkká. Výdrž je průměrna ale mažu si ji pořád. Moc se mi líbí a vypadá na rtech fakt moc dobře. Za mě na 100% doporučuji. Akorát se mi dvakrát stalo, že se mi rozpadl ten kryt. Jinak je super.

  • cena
  • příjemná konzistence barvy
  • krásné barvy
  • rozpadá se kryt rtěnky


věk
15-24

Další recenze od 22.4.2012 12:19:02

S rtěnkou jsem spokojena. Mám celkem výrazný růžovo rudý odstín, kde jsem s pigmentací spokojena. To že vysušuje je pravda, takže taky musím před aplikací použít balzám. Na to, že je to Miss sporty celkem dobrá výdrž. Myslím že by mi vydržela i celý večer, ale stejně pro jistotu nosím s sebou a opravuji během něj.

  • výdrž
  • cena
  • vysušuje


věk
25-34

U těchto rtěnek oceňuji širokou škálu odstínů, vůni a konzistenci. Rtěnka se dobře nanáší, i výdrž má relativně dobrou v poměru cena/vvýdrž. Co mi na ní ale vadí je to, že vysušuje rty a za chvilku je mi na rtech nepříjemná, dá se to vyřešit použitím balzámu ale to už je na mě zdlouhavé:)

  • výběr barev
  • konzistence
  • vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2012 10:18:54

S rtěnkou jsem moc spokojená, koupila jsem ji naslepo a trefila jsem se. Mám výraznější růžovou barvu, která se hodí především na večerní líčení (odstín 012 Hard Candy). Má krásnou chuť i vůni a na rtech vydrží opravdu dlouho. Konzistence není ani tuhá ani měkká, prostě tak akorát. Nehrozí, že by se zlomila. Jedinou nevýhodou je kryt, který je celkem křehký. Stačí ale větší opatrnost. Určitě si koupím i další odstíny.

  • cena
  • barva
  • konzistence
  • chuť
  • vůně
  • křehký kryt


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2012 22:20:43

Jsem docela vysazená na kvalitní rtěnky, takže když mi mamka předala nehodící se odstín Lovely (který je skoro identický s mými rty, jen více hnědý), čekala jsem hrůzu. A stal se opak, rtěnka je nádherně krémová, dobře pigmentovaná, leskne se a nevysušuje rty. Možná mám jen dobrý kus, zkusím další a doufám, že budou stejné. Za padesátikorunu je to zázrak, nejvíce mi připomíná všemi vlastnostmi rtěnky Clinique desetinásobně dražší.

  • cena
  • krémová textura
  • nevysušuje rty
  • málo odstínů


věk
25-34

Za tu cenu je to docela dobrá rtěnka. Má krásné a syté odstíny, dobrou pigmentaci, je hezky krémová, přesto ale docela zalézá do vrásek - to ale vyřeší balzám popř. lesk na rty. Výdrž je také dobrá. Moc se mi líbí vůně rtěnky - taková sladká. Mám odstíny 020 Strip-tease a 054 Read my lips. Jsem s nimi spokojená a určitě vyzkouším i další.

  • cena
  • dostupnost
  • barvy
  • vůně
  • zalézá do vrásek


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2012 12:12:39

Tak tuhle rtěnku už nikdy víc!!! Jsem asi přecitlivělá na nějakou složku, takže se mi na rtech udělaly pupínky, rty mě šíleným způsobem pálily, bolely a byly nateklé. Takovýto stav jsem měla asi týden. Nedávala jsem to za vinu rtěnce, ale když jsem ji po cca měsíci zkusila znovu, bohužel celá situace se opakovala, takže putovala do koše.

  • žádné
  • alergická reakce


Vlastní odstín 050-červeno-růžová barva.Rtěnka nádherně voní,na rtech je příjemná a je docela výrazná.Na rtech vydrží okolo jedné hodiny.Maličko se slévá do vrásek a trošičku vysušuje-proto jsem rtěnku také hodnotila známkou 2(čtyřmi kytičkami :-)).Obal je obyčejný,není na něm nic zajímavého,je trošku křehčí,takže se může snadno rozpadnout.Rtěnku doporučuji ke koupi.Je to levný a docela kvalitní produkt! :-)

  • pěkné barvy
  • snadno k dostání
  • vůně
  • cena
  • trošku vysušuje
  • obal
  • trošku se slévá do vrásek
  • hodinová výdrž


Takže já používám 052 Hot Date a 058 Malaga a zatím si tedy nemůžu stěžovat. Rtěnka je skvěle pigmenotvaná a úžasně voní. Možná trochu vysušuje rty ale to řeším tak že si pod ni dám trochu balzámu na rty. Jinak jsem s rtěnkami velmi spokojená. Plánuji si koupit ještě 020 Strip tease a 059 High red. No nekup to za tu cenu!! :D :)

  • úžasná vůně
  • hodně barev
  • skvěle pigmenovaná
  • nízká cena
  • trochu nekvalitní obal
  • vysušuje rty


věk
15-24

Další recenze od 11.1.2014 17:23:15

Rtěnky mají obyčejné, ale pěkné balení. Tyčinka je akorát dlouhá. Celkově bych je hodnotila průměrně. Rty mírně vysušují a výdrž také za moc nestojí. Pigmentace není nejlepší. Ale za tu cenu, si nemohu stěžovat. Nesmím zapomenou zmínit, že nádherně voní. :) Existuje mnoho odstínů. Mám odstín 174, 020, 031. Používám je zřídka.

  • -velký výběr
  • -CENA
  • -vůně
  • -výdrž
  • -vysušuje
  • -pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2014 17:47:09

Už je to doba, co jsem rtěnku kupovala, takže si na odstín nevzpomenu. Každopádně to byl jeden z těch světlých nude odstínů. Rtěnka vysušuje, zalézá do rýh, moc nebarví. Víčko mi moc nedrželo, na obalu by teda mohli zapracovat. Oceňuju velký výběr odstínů, každá si přijde na svoje. Příště dám ale přednost jiné značce.

  • cena
  • spousta odstínů
  • vysušuje
  • nebarví
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2014 10:39:52

Od Miss Sporty mám dvě rtěnky. První je odstín 021 Spiced Rum a druhá je v odstínu 037 I like. Abych pravdu řekla za 50,- jsem neočekávala zázraky. A udělala jsem dobře. Odstín 021 je moc hezký, pěkně se nanáší, hydratuje, nezalézá do vrásek, ale výdrž je katastrofická. Odstín 037 se hezky nanáší, ale zalézá do vrásek, mám pocit, že mi rty vysušuje a výdrž je opět děsivá. Jediné, co se mi líbí, tak je balení. Tyto rtěnky nedoporučuji.

  • Cena
  • Aplikace
  • Balení
  • VÝDRŽ
  • Vysušují
  • Zalézají do vrásek


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2014 10:32:35

S touhle rtěnkou jsem spokojená, a to natolik, že jsem si pořídila 5 odstínů, když byla v akci - béžový, růžový, fialkový, vínový a jasně růžový. Barvy jsou hezky výrazné. Hlavní věc co oceňuji je, že se nezachytává na zubech, což by vypadalo nehezky. Výdrž není extra dlouhá, ale to není slibováno. Používám pod ni balzám na rty, zajedno aby nevysušovala a taky proto aby tmavé barvy nebyly tolik výrazné.

  • výběr odstínů
  • cena
  • neobtiskává se na zuby
  • trochu vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2015 16:00:10

Mám odtiene Peachy kiss, High red a BB nude. Rúž je krémový, farby sú pekné, dobre kryjú, krásne voňajú ako melón. Odtieň Peachy kiss je perleťový, BB nude je prirodzený nude odtieň bez perlete a High red je naozaj pekný výrazný odtieň červenej. Rúže by mali mať výrazný hydratačný účinok. Nemajú. Práve skôr vysušujú. Výdrž je nič moc. Rúže mám v novej verzii. Chválim na nej hlavne obal. Čierny s priesvitným prúžkom v strede balenia vďaka ktorému vidíte reálnu farbu rúžu.

  • obal
  • niektoré odtiene sú perleťové
  • dobré krytie
  • pekné farby
  • rúž je krémový
  • melónová vôňa
  • cena
  • výdrž
  • hydratačný účinok sa nedostavil(skôr vysušuje)


věk
35-44

Supr rtěnka za supr cenu. Nádherné všechny odstíny a celkem slušná výdrž. Ano sice trošku vysušuje, ale to mi nevadí, přijde mi, že tak o trochu déle vydrží než běžné levné rtěnky. Skvěle se nanáší není ani tuhá ani měkká, má dobrou konzistenci. jen obal je poněkud ošizen, ale to není na závadu. Určitě koupím znovu, za tu cenu je perfektní.

  • hezké odstíny
  • dobrá konzistence
  • výdrž
  • vysušuje
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 21.8.2016 10:53:36

Koupila jsem ji ve slevě, takže jen za 45 Kč, bohužel cena odpovídá kvalitě. Velmi se mi líbí odstíny, jsou zde jemné růžové, nude i malinové, červené atd., skoro všechny jsou hezké a nevypadají jak zvýrazňovače. Mám odstín 021, což je krásná nude barvička do růžova. Obal mě příjemně překvapil, bála jsem se, že bude padat víčko, ale je ok. Radši bych s ním ale neházela na zem, asi je křehký. Vůně je opravdu nádherná, podobná melounu a okurkám, bohužel tím asi pozitiva končí. Na rtech není moc příjemná, je dost suchá a zalézá do vrásek. To by mi nevadilo, kdyby aspoň měla slušnou výdrž. Jenže ona se po určité době začne samovolně vytrácet neznámo kam a to ani nemusím jíst a pít. Pigmentaci moc posoudit nemůžu, mám světlý odstín, ale je tuším taková střední.

  • výběr odstínů
  • vůně
  • cena
  • nehydratuje
  • výdrž
  • zalézá do vrásek


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYX Round Lipstick

3.3 59% 3 recenze