Miss Sporty So Clear korektor recenze a zkušenosti

Korektory Miss Sporty So Clear korektor
Korektory Miss Sporty So Clear korektor - obrázek 1
5 4 29
  • Průměrné hodnocení 4
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty So Clear korektor

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 18:39:51

Tento korektor jsem používala, když jsem měla problémy s pletí - občas nějaký nepěkný zarudlý pupínek, vždy ho spolehlivě zakryl. Musela jsem s ním pracovat ale opatrně, při větší vrstvě dělal nepěkné hrudky. Velký výběr odstínů. V porovnání s korektorem Perfect Stay byl skvělý. Občas jsem měla ale strach, aby mi nerupl plastový obal.

  • kryje
  • výběr odstínů
  • cena
  • občas dělá hrudky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.6.2012 09:50:51

Tento korektor používám už docela dlouho a jsem s ním velmi spokojená. Nejsvětlejší odstín sedí i mé velmi světlé pleti. Používám ho na kruhy pod očima a začervenání nebo nedokonalosti. Pokud ho dobře aplikujete a rozetřete do ztracena vypadá velmi přirozeně. Nezalézá do vrásek, dobře kryje a stačí ho aplikovat jen trochu, takže vydrží dlouho.

  • dobře kryje
  • vypadá přirozeně
  • nezalézá do vrásek
  • stačí aplikovat malé množství
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 17:50:58

Tuto značku nepreferuji, ale tento korektor je SUPER, tedy.... Jakmile se mi začne klubat nějaká neplecha, krásně ji tímto korektorem zamaskuji. Ovšem kruhy bych s ním nemaskovala, protože dost vysušuje. Je tvrdší, a tak skvěle kryje.. Navíc ta cena je super. Můžu se na něj vždycky spolehnout :)

  • cena
  • skvěle kryje
  • stačí nanést trošku
  • nevím


Další recenze od 26.9.2012 06:50:31

Naprosto úžasný korektor. Byl můj první a od té doby jsem si jiný nekoupila. Jelikož jsem ve věku, kdy korektor jespása velice oceňuju kvalitu jeho krytí. :-) Používám ho jak na akné, tak na kruhy pod očima, tak na zarudlé oblasti obličeje. Jsem opravdu moc spokojená :)

  • krytí
  • cena a dostupnost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2012 16:19:17

Nejlepší korektor v pomeru cena-kvalita. Zkoušela jsem si různé 2x až 3x dražší z drogérie a žádný tak dobře nekryl. Mám odstín 01 a zakryje pupínky, kruhy pod ocima, proste vse co nemá být vidět. Mám mastnou plet ale vydží celý den, jiný si už nekoupím. V drogérii je určitě nejlepší! Nevím jak ty drahé chanel, este lauder apod, ale to proste nemám zapotrebí, když tenhle splní co slibuje a je za 50 korun, smešné. :)

  • cena
  • dokonale kryje
  • dlouho vydrží
  • snadná aplikace
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2012 17:26:08

Super korektor, koupila jsem si ho na zkoušku, protože byl celkem levný a tahle značka mě nikdy nějak extra nezklamala, naopak. I u tohohle jsem neprodělala. Zakryje pupínky, červená místa po nich, kruhy pod očima, když jsou. Nevysušuje, jen když se ho nanese moc, troku zhrudkovatí. Ale jinak prostě super!

  • nevysušuje
  • vydrží dlouho
  • cena
  • dobře kryje
  • ve větší vrstvě to není ono


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2012 14:49:18

Tento korektor je velice slušný, avšak musím řict, že je určen spíše pro nenáročné uživatele:) Připadá mi, že nevydrží moc dlouho a krytí je také průměrné. Navíc mi moc nevoní, spíše naopak. Ale za tu cenu je dobrý. Nicméně, jsou na trhu mnohem lepší korektory:)

  • cena
  • pro nenáročné
  • málo kryje
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento korektor mi moc nesedl a přišel mi dost hutný. Mám smíšenou pleť a od kosmetiky očekávám, že make-up vydrží hezký celý den. Tento korektor pleť zatížil a rychleji se leskla. Co se týče krytí, tak nebyl vůbec špatný. Balení je dobré. Cena je super.

  • krytí
  • cena
  • zatěžuje pleť


Další recenze od 4.1.2013 21:31:15

Tento korektor byl můj první a vlastně si ho kupuji do teď. Používám nejsvětlejší odstín , krytí má docela dobré, používám ho tedy i na kruhy pod očima , ale tam s ním opatrně, má docela hustou konzistenci takže opatrně vklepávejte. Příjde mi, že trochu i zelézá do vrásek. Výdrží mi tak maximálně 4 hodiny, což je málo. Po nanesení matní, to ale bohužel platí tak 2 hodiny.

  • cena
  • výdrž
  • zatěžuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 10:18:15

Tento korektor jsem používala v době,kdy jsem se začínala líčit. Je hutnější konzistence takže případné nedokonalosti zakryje,ale je třeba ho pečlivě vklepat na postižené místo. Menší pupínky trošku hojí a vysušuje - je tedy dobré dbát na hydrataci. Nevýhodu bych viděla v nepříjemné vůni a omezenému množství odstínů - pokud se něco nezměnilo tak jsou jen dva - světlejší a tmavší. Určitě není vhodné ho používat na zakrytí kruhů pod očima vzhledem k tomu,že vysušuje.

  • balení tak akorát do kabelky
  • nízká cena
  • praktické balení
  • vysušuje
  • pouze dva odstíny


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.1.2013 09:03:14

Jakože značce Miss sporty příliš neholduji, tento korektor mě velmi mile překvapil. Mám světlý odstín a vyhovuje mi. Stačil ho málo a hezky kryje. Samozřejmě nelze čekat, že zakryje velké pupínky apod. Je spíše vhodný opravdu jen na korekci menších nedokonalostí.

  • Dlouhá výdrž
  • Praktické balení
  • Dobré krytí
  • Malá škála odstínů


Další recenze od 25.1.2013 11:00:31

Tento korektor mám už poněkolikáté. Vždy se k němu ráda vracím, protože je levný, ale kvalitní. Musím se přiznat, že ho ale používám na kruhy pod očima, ne na akné a funguje výborně. Akné se mi moc nedělá, takže nedokáži posoudit, jak funguje v tomto směru. Kryje velmi dobře a mají světlý odstín i pro ty největší bledulky:)

  • cena
  • krytí
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Velmi dobrý korektor za nízkou cenu, který má velmi dobrou krycí schopnost a ucházející výdrž. Zakryje i jiné nedokonalostim pleti než jen pupínky - např. kruhy pod očima, jizvičky, žilky, barevné nerovnosti apod. Vyhovovala mi i antibakteriální složka korektoru, i když jsem nepocítila žádný úžasný výsledek, spíš jen pro dobrý pocit, že korektor i trochu léčí. Jediné, co bych mu vytkla, je balení - mě plastový uzávěr praskl v kabelce, protože jsem ho nosila stále sebou a pak už nešel zavřít...

  • velmi dobře kryje
  • antibakteriální složka
  • cena
  • balení - plastový uzávěr může prasknout a pak nejde zavřít


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.9.2013 13:09:37

Tento korektor jsem používala kdysi, když jsem měla problémy s pletí a chtěla jsem zamaskovat občasný nehezký pupínek. No musím říci, že je to takový průměr a moc nadšená jsem z něho nebyla. Barva na mě byla moc světlá, takže se pupínek spíše ještě více zvýraznil a výdrž také nebyla nic moc. Ale dobře fungoval na kruhy pod očima, které tedy zamaskoval bezvadně. Znovu bych si ho ale už nepořídila.

  • zamaskuje kruhy pod očima
  • cena
  • krátká výdrž
  • moc světlý


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 14.9.2013 22:28:19

Ako korektor je celkom fajn, za nízku cenu vydrží jedno balenie pomerne dlho. Odtiene sú ok, aj pre svetlú pleť sa dal vybrať normálny, nie oranžový odtieň takže super. Nejaké zázraky s pleťou nerobí, ani sa mi nezdá, žeby nejako extra vysušoval vyrážky. Kryje ako iné korektory dobre, ale znovu by som si ho už nekúpila, sú aj lepšie, hodnotím ho skôr ako taký priemer.

  • cena
  • odtiene
  • slabé účinky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.10.2013 20:27:12

Na korektor za tuto cenu naprostá pecka! Jsem majitelkou odstínu 01. Jsem s ním velmi spokojená - kryje jak má, nevytváři vrstvičky, pod make-upem ani jen pod pudrem není vidět. Někde jsem se dočetla, že by měl i akné léčit. No, to jsem tedy nepozorovala, ale asi to od korektoru ani nečekám, natož od korektoru za 60 korun.

  • výborně kryje
  • cena
  • zatím neobjeveny


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.12.2013 08:15:06

Korektor je dobrý ale asi jen na zakrytí akné. Já ho používala na kruhy pod očima a nebyla jsem spokojená. Je hodně hutný, málo krémový, takže se špatně roztíral. Kryl jen středně, takže kruhy byly vidět i po rozetření korektoru. Když jsem ho použila ve větším množství, tak se zase vpíjel do jemných očních vrásek a nevypadalo to vůbec hezky. Takže na kruhy pod očima nepoužívat ale jako korektor na zakrytí drobných pupínků bude asi stačit.

  • nízká cena
  • na zakrytí akné je dobrý
  • není vhodný na kruhy pod očima


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.12.2013 23:21:52

Jde o dobrý korektor, pěkně kryje, stojí příjemně málo, má skvělou konzistenci a je na výběr z několika odstínů. Nejvíce mě mrzí obal, protože rtěnkové balení není zrovna šťastné při žádném kosmetickém výrobku. Hodně produktu v obalu zůstává, dobrá jedna třetina, což je velký problém. Ale zase si říkám - za ty peníze? A za tu kvalitu? Ano, koupím si jej znovu. :)

  • Výběr z několika odstínů
  • Dostupnost
  • Cena
  • Kryje
  • Konzistence je tak akorát
  • Nešťastný rtěnkový obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.2.2014 10:55:19

Korektor je celkem dobrý za tu cenu (v akci jsem koupila i za 30kč), ale nedoporučuji po něm používat make-up od stejné řady, protože trochu ničí jeho účinky. Vždycky pak musím aplikovat korektor znovu. Možná by u korektoru byla lepší krémovější konzistence. Jsem ráda, že pleť vysušuje, protože ji mám dost problematickou.

  • cena
  • není tónován do oranžova
  • vysušuje postižená místa
  • moc dlouho nevydrží
  • dost tuhý


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.2.2014 18:18:48

tento korektor je za cenu 50 kč velice rozumný. Krycí schopnosti nejsou nijak výrazné, ale pro někoho kdo má jen sem tan nějaký cervený flíček je dobrý. Já ho používala jen kolem nosu a na kruhy pod očima. Kruhy teda nezakryl vůbec, ale mě je nezakryje asi nikdy nic. Občas byl korektor moc tuhý a bez použití krému nešel rozetříř.Kolem nosi)u byl celkem dobrý. Mám ho takový červený v záhybech a občas se mi tam dělá drobné akné. Když bych nepotkala korektor co používám teď, asi bych si ho koupila někdy znovu, ale teď už ne.

  • cena
  • malý krycí efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Korektor som používala na strednej škole keď bolo hlboko do peňaženky. Je celkom dosť maskoidný a odtieň mi nesadol. Stále ho bolo vidieť aj keď som vybrala najbližšie svojej pleti. Vydržal mi dosť dlho, krycí bol dobre. Mne sa po ňom robili nové vyrážky, možno nejaká zlá znášanlivosť s niektorou zložkou. Balenie je celkom praktické veľkosťou, do tašky a pod. Cena je tiež nízka ale to aj kvalita výrobku.

  • krycia schopnosť
  • je ho vidieť
  • odtiene
  • slabá výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2014 19:58:11

Chcela som si kupit nejaky dobry korektor za priatelsku cenu. Ako som chodila po obchode uvidela som tento len za 0,99€. Kupila som a nelutujem. Je super .. Krasne kryje. Vyuzivam ho aj na kruhy pod ocami :) a na zacervenania pleti. Super sa rozotiera a vyzera prirodzene. Za tu cenu je to super kvalita :) odporucam . Najsvetlejsi odtien je the best :)

  • odtiene
  • konzistencia
  • krycia schopnost
  • prirodzenost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.3.2014 18:36:17

Moc korektorů ozkoušeno nemám, takže nemůžu tolik srovnávat, ale vcelku mi vyhovuje. Mám ten světlý odstín, červené skvrny na obličeji zakryje, s pupínky už mám teda dost velký problém... Kruhy pod očima jen jemně zakryje. Balení je praktické, je toho docela dost, takže déle vydrží. Za zkoušku určitě stojí. ooo

  • odstíny
  • skvrny zakryje
  • pupínky hůře zakryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento korektor v odstínu 01 už používám nejméně deset let a nevyšla bych bez něj z domu. Vždy musí být v kapse nebo kabelce. Používám ho k zamaskování pupínků a nedokonalostí, na kruhy pod očima ne, jen když jsem na cestě a není zbytí. Jinak si ho nemůžu vynachválit, cena nízká,mají ho všude (takže jsem mnohokrát kupovala nový, když jsem si ho zapomněla doma), dělá,co má...snad můj nejpoužívanější produkt v kosmetice vůbec.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Perfektně kryje nedokonalosti
  • Přirozený odstín
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2015 02:59:22

Nikdy jsem nevyzkoušela jiný korektor, takže jej nemůžu posoudit s jiným výrobkem, ale nikdy jsem neměla ani potřebu koupit si jiný. Dobře kryje, vydrží dlouho, příjemně voní a dobře se nanáší. Také se dobře odličuje, akorát jsem si všimla, že se občas dostane do vrásek a tvoří v nich takové čáry, ovšem jde velmi dobře rozetřít, takže když si toho všimnu je hned po problému.

  • Kvalita
  • Cena
  • Nic


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 3.1.2016 22:36:16

Na akne je perfektní, hlavně na rozškrábané jizvičky. Rychleji po něm zasychají a hojí se. Také se mi už několikrát osvědčil na doléčení oparů, jak mile se opar vyklube a nalije je tenhle korektor na vysušení a zakrytí lepší než kdejaký krémík, nebo gelík k tomu speciálně určený. Rty po něm nepraskají a nová kůžička se dělá rychleji než po Virumetz.

  • léčí
  • dobře zakryje
  • z běžných korektorů na akne z drogerie je nejlepší
  • možná trochu nepřirozené barvy, jinak nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2016 19:48:50

Měla ho kamarádka a říkala, že je super. Tak jsem si ho jednou v obchodě koupila, ten nejsvětlejší odstín a po vyzkoušení mě docela zklamal. I ten nejsvětlejší odstín byl na mě tmavý - oranžový. Taky byl docela dost tuhý a smrděl. Krytí ale bylo asi nejlepší asi ze všech korektorů, co jsem kdy měla a i výdrž byla super.

  • bytelnější obal
  • krytí
  • výdrž
  • cena
  • tuhý
  • docela smrdí
  • i ten nejsvětlejší odstín je na bledule tmavý


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

V mé taštičce má stálé místo už několik let. Ne však na kruhy pod očima - na ty je naprosto nevhodný. Ale na zakrytí pupínků, červených míst apod. je perfektní. Trochu vysušuje, pravda, ale kryje slušně. Na to, jak je levný vydrží na pleti poměrně dlouho. Oceňuji i světlý odstín, jelikož jsem Sněhurka. Za tu cenu si není na co stěžovat. Budu kupovat dál.

  • Světlý odstín
  • Výdrž
  • Cena
  • Kryje
  • Nevhodný na kruhy pod očima
  • Trochu vysušuje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Concealer In a Jar

4 75% 3 recenze

Hůře hodnocené