Miss Sporty So Clear Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Miss Sporty So Clear Make-up
Tekutý makeup Miss Sporty So Clear Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Miss Sporty So Clear Make-up - obrázek 2
Miss Sporty (88)
2.5 z 5 5 2.5 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
8%
2 hvězdy
42%
1 hvězda
17%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Miss Sporty So Clear Make-up

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2016 20:33:20

K Vánocům jsem dostala tento make-up v odstínu 002. Nejsem úplná bledule, ale moje pleť je světlejší, takže jsem hned věděla, že odstínem mi sedět nebude. Ze skříňky jsem ho vytáhla v létě a docela dobře mi seděl. Na podzim jsem se tedy rozhodla, že zkusím i nejsvětlejší odstín a ten mi sedí perfektně. Teď, když už jsem trochu barvu chytila, míchám oba make-upy dohromady a nemůžu si stěžovat. Balení je docela fajn. A poměr cena-výkon je přijatelný. Koupila jsem ho v DMku za 99,90,-

  • Světlý odstín (001)
  • Cena
  • Vůně
  • Docela dobré krytí
  • Naoranžovělé odstíny
  • Hůř se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up je celkem fajn.Nerozetíra se moc dobre, smíšela sem s trochou kremu ,na suchou plet nie je velmi dobry, tvorili sa mi šupinky a proto sem musela použít krém.Krití je nízske až strední. Vzdycki jsem este použila korektor. Vydrží mi skoro celý den, trochu prepudrovat. Cena je velmi dobrá, je lacný. Ale existuju aj lepší make up

  • cena
  • nízske krití


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup jsem si hodně oblíbila. Navíc ho vždycky koupím v DM v akci za 65 KČ. K tomu ještě ze stejné řady (So clear) korektor a pudr a docílím pěkného looku:) Makeup je spíš konzistencí jako BB krém, krytí má slušný, matuje také už nemusíte moc pudrovat. Určitě si ho koupím znovu:) navíc oceňuji světlý odstín (001 Light)

  • matující
  • nepřidává starosti s akné
  • odstín
  • dostupnost
  • mohlo by být lepší krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.2.2014 11:01:27

Tenhle make-up výrazně nedoporučuju, i když používám korektor od stejné řady, s kterým jsem spokojená. Make-up je sice levný (v akci za 50kč), ale moc dobrou službu neudělá, nijak extra pleť nesjednocuje a hlavně se mi po něm výrazně více mastí pokožka, což se mi třeba u Dermacolu, který jsem doteď používala, nikdy nestalo. Už si ho nekoupím.

  • nízká cena
  • odstín
  • konzistence
  • nekryje
  • nevydrží
  • mastí se mi po něm více pokožka


Další recenze od 29.12.2013 21:57:12

Bohužel, nevidím snad na něm žádná pozitiva :( Jak už bylo zmíněno, pro nenáročné dívky s bezproblémovou pletí je snad dobrý ale jelikož mám celkem akné tak pro mě byl strašný. Měla jsme dokonce dojem, že mi po něm akné vystoupilo ještě víc. Navíc bez pudru bych ho nosit absolutně nemohla, leskla jsme se po něm šíleně. Koupila jsem si nejsvětlejší odstín 01 a i tak to na mě bylo hrozně tmavé. Výdrž je bohužel taky nic moc. Vydržel mi asi 1hodinu. Navíc když jsem si jen lehce přejela prsty po tváři, rozdrolil se a opadl.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Odstíny
  • Výdrž
  • Krytí
  • Po nanesení se pleť leskne
  • Drolí se


Další recenze od 12.10.2013 19:13:00

Zakoupila jsem si tento make-up čistě jen ze zvědavosti, jelikož jsem zvyklá již na svou značku. Cena byla příznivá a i obal vypadal uspokojivě. Barva byla trochu více do oranžova, ale vůně byla příjemná, jako krém. Ovšem již po prvním nanešení jsem make-up schovala dozadu do poličky. Absolutně vůbec nekryl a konzistence se mi zdála příliš vodová. Za hodinu jsem se už leskla a nebylo poznat, že bych byla nějak nalíčená. Pro mě jeden z nejhorších make-upů, které jsem zatím použila.

  • Cena
  • Vůně
  • Příliš vodový
  • Nekryje
  • Za chvíli sleze z pleti
  • Oranžový odstín


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 14.9.2013 22:23:22

Tak tento make-up je pre mňa úplne katastrofa. Jediné, čo na ňom oceňujem je praktické balenie v tube a nízka cena. Inak ale čo sa týka účinkov fakt nič moc, krytie je veľmi slabé, dalo by sa povedať, že takmer žiadne. Odtiene sú fakt strašné, aj ten najsvetlejší je hrozne oranžový, teda nič pre mňa, odporúčam skôr pre tmavé typy. Mám mastnú pleť a po nanesení make-upu bola ešte mastnejšia, čo som bola prekvapená, keďže mi ho odporúčali ako make-up na mastnú pleť. Takže v skratke, naozaj nič extra. Korektor z tejto rady je oveľa lepší a odtiene nie sú také hrozné, ale make-up nikdy viac.

  • cena
  • balenie v tube
  • oranžové odtiene
  • nekryje
  • slabá výdrž


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 00:40:55

Můj snad uplně nejprvnější "make-up", když jsem začínala s nějakým líčením. Je vhodný spíše opravdu pro slečny, které mají dokonalou pleť, nejsou náročné a něco si dávají na obličej spíše pro svůj vlastní pocit. Já jsem měla trochu problémy s pletí, make-up vůbec nekryl, sice trochu sjednotil pleť, ale hrozně jsem se po něm leskla a v závěru se začal na obličeji drolit. Sice je dostupný ve všech drogériích, ale teď už vím moc dobře, že je lepší si připlatit za kvalitu a nechápu, jak jsem ho mohla používat :))

  • dobré přirozené odstíny
  • dostupnost
  • drolí se
  • nekryje
  • vhodný pro dokonalou pleť
  • celkem zbytečný
  • spíše zabarvený krém


Tento produkt som si kupila asi zo 2krát. S odstupom času keď naňho medzi starými make upmi natrafím neverím že čo som si to patlala na tvár. Krytie nieje bohvie aké ale cena=kvalite. Oslovil ma svojou "čistotou" a tým že nemá upchávať póry . No pri ňom som mala vkuse vyrážky . Ak hľadáte lacnú alternatívu neupchavacieho makeupu skúste tonovací krém od essence z rady pure skin . Celý tento "make up" je len krém zafarbený na oranžovo .

  • .cena
  • kritie
  • efekt masky
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.5.2012 14:09:13

Značka Miss Sporty patří snad k nejhorším dostupným make-upům v drogeriích. Pokud máte bezproblémovou pleť a nejste náročné, tak vám možná bude vyhovovat, ale pro majitelky i sebemenších pupínků je naprosto nedostačující. Žádné krytí, špatně se nanáší, drolí se. Rozhodně nedoporučuju.

  • Odstíny
  • Špatně se nanáší, drolí se
  • Nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 12:34:30

Tenhle make up neoodmyslitelně patří k mému dospívání :D Na mě až moc hutný (mám mastnou pleť, občas pupínky) ucpával pory, hůř se nanášel/drolil a odstíny mi nesedli vůbec, na mojí pleť jsou moc do oranžova (anebo to bude tím že rychle zoxyduje, to nevím. Plus krytí a výdrž taky nic moc.

  • žádné
  • nekryje
  • nevyrží
  • zanáší pory
  • oranžové odstíny



Další recenze od 19.3.2012 14:47:31

makeup má dobrý odstín a docela dobré krytí.vydrží celý den.Jsem s ním docela spokojená....po použití je vhodné ho ale přepudrovat protože se občas leskne.není tolik parfemovaný,dobře snášenlivý

  • cena a kvalita


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené