Miss Sporty So Energetic Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Miss Sporty So Energetic Make-up
Tekutý makeup Miss Sporty So Energetic Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Miss Sporty So Energetic Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Miss Sporty So Energetic Make-up - obrázek 3
5 1.2 10
  • Průměrné hodnocení 1.2
  • 0% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 2.9
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty So Energetic Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.5.2012 14:22:24

Fakt, že make-upy od Miss Sporty nepatří mezi nejkvalitnější jsem už postřehla, ale jelikož byl ve slevě tak jsem ho musela vyzkoušet. Popis slibuje prozářenou, svěží a jemnou pleť. Také má zklidňovat pokožku a má budit dojem přirozenosti jako by jste make-up ani neměli. Což je pravda, protože absolutně vůbec nekryje. Má sice krémovou řidší konzistenci, ale a i přesto jde špatně roztírat, dělá fleky už při nanášení a drolí se. Ihned jsem ho smyla a ani si nechci představovat jak by na obličeji vypadal po hodině. Jediný plus má snad vůně, která je příjemná, jinak rozhodně nedoporučuju.

  • Vůně
  • Dělá fleky při nanášení
  • Drolí se
  • Nekryje


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.5.2012 19:31:14

Tento make up byl špatný omyl. Koupila jsem si ho před delší dobou ani nevím proč. Nevyhovovala mi jeho konzistence, dělal fleky a spíš na mě působil jako špatný tónovací krém než make up. Prozářenou pleť jsem měla jen tím způsobem, že jsem se bez pudru leskla jak prasátko i přesto, že pleť mám suchou a pudr používám max. na T-zónu. I díky tomuto make upu si Miss sporty vysloužila nálepku ne příliš kvalitní kosmetiky.

  • cena
  • nekryje
  • tvoří mapy
  • pleť se po něm leskne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.8.2012 16:28:51

Ještě že jsem ho vyhrála, protože kdybych ho koupila hodně by mě to naštvalo, sice pěkně voní, ale vůbec nesplňuje to co uvádí výrobce...je hutný, špatně se roztírá, dělá hrudky a fleky, sice pleť sjednotí, ale vůbec nekryje, takže ho smíchám s nějakým krémem a budu ho používat jako tónovák

  • hezký obal
  • vůně
  • dělá hrudky
  • nekryje
  • špatně se rozmazává


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.8.2012 19:19:10

Podprůměrný make-up na denní použití.Krásné voní ale moc nekryje.Málo odstínů.Je ideální na smíchání s hydratačním kremem a vytvoření vlastního tonovaciho kremu.Vysušuje pokožku,drolí se.Poměr cena x ,,výkon' je hrozný. No kupte jsi radši dražší a budete spokojenější.

  • Vůňě
  • Super na vytvoření domacího tonovacího kremu
  • Poměr cena x výkon
  • Vysušuje
  • Drolí se
  • Nekryje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.9.2012 15:48:11

Tenhle makeup jsem si koupila úplně náhodou, byla jsem v drogérce a měli ho tam ve slevě za 59,- Kč, tak jsem si řekla, že za vyzkoušení nic nedám. Makeup má pleť rozjasnit, což se ale ovšem moc neděje. Je naprosto nijaký, vůbec nekryje. Fleky mi tedy neudělal, do oranžova nešel a ani se nedrolil, mám prostě spíš pocit, že na obličeji nic nemám. Obrovské a bohužel jediné plus je vůně, která je naprosto úžasná!!! Za mě ale tedy velký propadák.

  • Cena
  • Vůně
  • Nekryje
  • Nerozjasňuje


Další recenze od 25.10.2012 10:52:43

Tenhle make up mne vůbec nenadchl. Krytí skoro žádné , je příliš řídký a na tváři se po něm občas dělají šupinky. Vydrží velice málo a je nutné aby se po jeho aplikaci člověk přepudroval, protože se dost leskne. Měla jsem od miss sporty jeden make up, který byl docela fajn. Jediné plus je asi, že hezky voní.

  • vůně
  • krytí
  • výdrž
  • řídká konzistence


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 00:45:10

Tento make-up jsem si pořídila v pubertě v nějaké velké slevě, poté už jsem zjistila, že make-upy od Miss sporty nejsou zrovna to pravé ořechové. Přirovnala bych ho spíše ke světle obarvenému krému. Konzistence je řídká, ale opravdu hrozně moc, takže vždy vyteče větší množství, než člověk chce. Trochu sjednotí pleť a hezky voní, ale to je tak všechno. Za mě propadák s žádnými účinky.

  • trochu rozzáří pleť
  • vůně
  • cena vs. kvalita
  • nemá žádné účinky
  • řídká konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2013 22:01:18

Otřes! Nečekala jsem, že to bude zázrak, ale taky jsem nečekala, že to bude naprosto k ničemu. Tento make-up si nedovedu představit snad ani jako nouzovku... Moje pleť, ačkoliv není dokonalá, je snad i po flámu hezčí na pohled, než s použitím tohoto make-upu. Jediné co mě uklidňuje je, že jsem ho koupila za 49,90Kč. :D Nevím, možná jsem příliš zhýčkaná, ale jelikož u tohoto make-upu předčí kvalita obalu kvalitu samotného obsahu, už si ho nekoupím.

  • nízká cena
  • dělá skvrny na obličeji
  • špatně se nanáší - je příliš řídký
  • pleť vypadá po nanesení při nejmenším zvláštně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené