Mixa Regenerační promašťující tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Mixa Regenerační promašťující tělové mléko
Hydratační tělové krémy Mixa Regenerační promašťující tělové mléko - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Mixa Regenerační promašťující tělové mléko - obrázek 2
5 4.9 13
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 95 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Mixa

Recenze produktu
Mixa Regenerační promašťující tělové mléko

věk
25-34

Další recenze od 10.9.2013 12:02:14

Jedná se o vynikající tělové mléko určené pro suchou pokožku. Mléko poskytuje okamžitou úlevu suché a popraskané pokožce. Nádherně voní, dobře se roztírá a velmi rychle se vpíjí. Konzistence není hutná, ani tekutá, ale tak akorát. Balení je velké s pumpičkou, což poměrně usnadňuje aplikaci. Nejlepší na tom je, že je mléko hypoalergenní, takže je vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Po dlouhodobějším používání je pokožka vláčnější a opravdu vyživená. Balení je velké (400 ml) a vydrží opravdu dlouho.

  • opravdu vyživuje
  • vůně
  • nelepí
  • balení s pumpičkou
  • asi nic


věk
15-24

Další recenze od 26.9.2013 15:07:23

Naprosto bezkonkurenční tělové mléko. Mám veliký problém se suchou kůží na nohou, především na holeních. Všechna mléka která jsem doposud vyzkoušela mě svědila a i když byla pro velice suchou pokožku, tak mi mou suchou kůži nikdy pořádně nezregenerovala a nehydratovala. Mixa je výborná. krásně hydratuje, nedráždí, zklidní pokožku po holení. Doufám, že bude takto účinkovat i nadále.

  • hydratuje
  • žádná alergická reakce
  • jemně voní
  • o žádných nevím


věk
15-24

Další recenze od 20.4.2014 08:48:23

Konečně jsem našla krém, který mi vyhovuje. Mám hodně suchou pokožku. Navíc se mi někdy objeví na rukou atopický ekzém, je to velmi nepříjemné, jakýkoli krém jsem na to dala, tak to strašně neskutečně štípalo, pálilo a svědilo. Tento krém je úžasný. Podrážděnou pokožku uklidní a hydratuje. Navíc se velmi rychle vstěbává, což velmi oceňuji, když nemusím půl hodiny čekat, než se můžu vůbec obléknout. Za mě prostě super výrobek :)

  • hydratuje
  • zklidňuje pokožku
  • rychle se vstřebává
  • aplikace - pumpička
  • dobře se roztírá
  • žádné :)


věk
35-44

Další recenze od 12.7.2014 22:17:48

Regenerační promašťující tělové mléko používám já i má dcerka, která má hodně suchou a atopickou pokožku. Má lehkou konzistenci, takže se dobře roztírá a poměrně rychle se i vstřebává do pokožky. Vyhovuje mi praktické balení s pumpičkou a nevtíravá vůně. Mám už druhé balení a příště určitě koupím zase. Doporučuji.

  • rychle se vstřebá do pokožky
  • praktické balení s pumpičkou
  • dobře se roztírá a je hypoalergení
  • žádné


věk
25-34

Skvělé tělové mléko i pro hodně suchou pokožku. Jako jedno z mála opravdu splní, co slibuje. Po pravidelném týdenním mazání vidím opravdu velký rozdíl. Krásně hydratuje, dobře se roztírá. Na to, že je promašťující se dobře a rychle vstřebá. Nevtíravě voní. Balení mám sice nejradši v podobě kelímku, ale pumpička taky není k zahození :) Oceňuji velké 400 ml balení. Určitě koupím znovu.

  • Hydratace - opravdu funguje
  • Balení s pumpičkou
  • Vůně
  • Dobře se roztírá
  • Velké balení
  • Dobře se vstřebává
  • Nemá


věk
25-34

Ano, ano a ještě jednou ano tomuto krému! Mám hodně citlivou pleť, ale s Mixa jsem neměla žádný problém. Krásně promastí pokožku, ale zase ne tak moc, že byste se nemohli pár hodin obléci. Voní neutrálně, což oceňuji. Mám balení s pumpičkou, která je nesmírně praktická. Koupila jsem ho v akci za pár korun, takže moje veselí nemá konce. Rozhodně to není můj poslední výrobek od této značky.

  • balení s pumpičkou
  • bez vůně
  • promastí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2014 12:53:11

Naprostý souhlas s předchozími recenzemi. Vynikající tělové mléko, které se skvěle hodí pro hodně vysušenou pokožku, jako mám např. já. Poskytuje dlouhodobou hydrataci, která je vhodná i po holení - žádné zrudnutí či štípání pokožky nehrozí. Má hutnější konzistenci na tělové mléko, ale přesto se skvěle roztírá a vstřebává. Vůně je moc příjemná a díky pumpičce se mléko dobře aplikuje. Nemám co vytknout, koupím znovu.

  • maximální hydratace
  • hypoalergenní
  • jemná příjemná vůně
  • aplikace pumpičkou
  • dobře se vstřebává
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2015 13:21:12

Tělové mléko určené na suchou pokožku. Mám atopický ekzém a po těle se mi tvoří suché mapy, kde mi pokožka šupinkuje. Toto tělové mléko je asi jediné drogerkové, které opravdu funguje a na dlouhou dobu hydratuje. Mám už čtvrté balení, po jiných už ani nekoukám. Má velmi příjemnou vůni i konzistenci, lehce se nanáší, výborně se vstřebává a nezanechává mastný pocit. Moc mi vyhovuje balení s pumpičkou.

  • skvěle hydratuje
  • příjemná vůně
  • balení s pumpičkou
  • výborná hydratace
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 10.3.2015 23:33:13

Značku Mixa používám již nějakou dobu, a jsem nadmíru spokojená. Už dlouho jsem nebyla tak spokojená. Tělové mléko je úžasné. Nemám k němu sebemenší nedostatek. Dobře hydratuje i velice suchou pokožku.Již po pár použití je pokožka velice jemná a hydratovaná. Dalším plusem je příjemná, jemná vůně. Mléko se rychle vstřebává a nelepí.

  • vůně
  • cena
  • žádné


Další recenze od 12.5.2015 14:26:20

Ja mixu úplne zbožňujem !!! Toto je asi najlepšia kozmetika, ktorú som do teraz mala a bolo jej naozaj požehnane. Mala som aj prírodu, kozmetiku z lekárne a somozrejme drogérkovu. Konečne som natrafila na kozmetiku, ktorá je úplne šetrná pleť je spokojná a nemám potrebu hľadať nové výrobky... konečne.. Mlieko je úplne fantastické je stredne hutné a ľahko sa rozotiera, vôňa je úplne jemná, a do 5 minút sa vsiakne pričom pokožka zostane úplne hladučká a jemná. Pokožka zostala hydratovaná ešte na druhy deň !! Odporúčam

  • Super
  • Nič


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2015 08:49:13

Toto tělové mléko je opravdu skvělé. Je určené pro suchou pokožku, kterou já mám. Ihned po aplikaci uleví od pocitu pnutí a svědění, snadno se roztírá a rychle se vstřebává. Konzistence je tak akorát. Voní dost neutrálně - lékárensky. Balení je s pumpičkou je fajn a 400 ml mi vydrží na dlouho dobu. Ráda se k němu budu vracet, protože je to produkt, u nějž vidím výsledky a jehož používání je mi příjemné.

  • hypoalergenní složení
  • uleví suché pokožce
  • rychle se vstřebá a nemastí
  • žádně :-)


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2016 10:44:23

Tohle tělové mléko jsem dostala v DM jako vzorek, od Mixy jsem měla micelárku a jinak mě znacka nechávala spíš chladnou. Ale tohle mléko je fakt perfektní. Z nepřeberného množství tělových mlék, másel a emulzí co jsem kdy měla mi přijde že tohle má nejlepší poměr rychlosti vstřebávání a hydtarace a výživy. Pokozka je po něm dlouho promaštěná ale né mastná na povrchu! a krásně vláčná. Mám ho ráda hlavně na nohy po holení nebo epilaci.

  • hydratace na dlouho
  • rychle se vstřebá
  • balení
  • neutrální vůně
  • nic


Koupila jsem si toto mléko díky recenzím na omlazení a mohu jen souhlasit. Mléko se krásně roztírá vůně je příjemná a hezky hydratuje.Mohu s klidem říct,že hydratace je delší alespoň pro mě.Doporučuji a koupím si znovu řekla bych, že Mixa je skvělá značka jako taková a hlavně ceny jsou přijatelné zrovna i když nejsou v akci👍.

  • Hydratace
  • Žádné


Podobně hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Hůře hodnocené