Naturvita Biosil Plus recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Naturvita Biosil Plus
Doplňky stravy Naturvita Biosil Plus - obrázek 1
Doplňky stravy Naturvita Biosil Plus - obrázek 2
Doplňky stravy Naturvita Biosil Plus - obrázek 3
5 3.3 69
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 69 recenzí
  • Výrobce Naturvita

Recenze produktu
Naturvita Biosil Plus

věk
15-24

Tak koupila jsem si vychvalovaný biosil a používala několik měsíců za sebou a nic. Na nehty ujde na to si nemůžu stěžovat, ale nehty mám dobré i tak. Na vlasy má nulový účinek a na pleti taky. Jsem zklamaná, ale za tu cenu asi nečekat zázraky. Jestli potřebujete něco na nehty tak doporučuji.. Obal produktu by mohl vypadat "atraktivněji".

  • dostupnost
  • cena
  • vydrží dlouho
  • nehty se netřepí
  • malé tabletky
  • nepomáhá na růst vlasů
  • nezlepšil pleť
  • tabletky trochu zapachájí


věk
25-34

Další recenze od 16.11.2017 12:49:36

Přítel koupil tyhle vitaminové tablety na doporučení jeho sestry. Prý by měly pomoci s kvalitou vlasů a pleti. Abych to uvedla, tak mám dlouhé vlasy, poměrně kvalitní, ale konce se mi občas ulamují a přítel má jenmé vlasy, které musí každý den umýt, jinak mu splihnou. Tablety bereme oba každý den měsíc a půl a bohužel je to bez výsledku. Ani nové podrosty vlasů jsem nezaznamenala. Účinek na pleti taky žádný. Podle mě je to zbytečný produkt, když nic nedělá.

  • Dostrupnost
  • Cena
  • Nulový účinek


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2017 16:03:44

Biosil som užívala týždeň a pól, ale bohužiaľ mi nesadol. Mala som po jeho užití bolesti brucha a spomínané nafúknutie. Za tú dobu som nepostrehla žiadne zmeny s vlasmi ani pleťou, jedine sa mi vidí, že moje nechty sú v lepšom stave, takže aspoň niečo =) oceňujem príjemnú mentolovú chuť, ale znova si Biosil kvôli spomínaným problém nekúpim

  • účinok na nechty
  • mentolová chuť
  • cena
  • nezlepšil mi vlasy
  • nezlepšil mi pleť
  • nevoľnosť


věk
15-24

Tak tento výrobek vytáhl mé vlasy z nejhoršího. Když jsem se přestěhovala z vesnice do města, chlorovaná voda se s mými vlasy vůbec nekamarádila. Vlasy mi začaly strašně moc padat, na pohled byly vysušené, konečky roztřepené... Biosil mi je pomohl dát zase do pořádku a pomohl jim přizpůsobit se na chlorovanou vodu.

  • pomáhá regenerovat vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2015 16:45:51

Brala som ho,kým som neprešla na Haar komplex z DM.Brala som ho cca dva mesiace,obmedzil troška padanie aj vlasy sa zdali troška pevnejšie.Bohužiaľ,mňa strašne nafukoval,čo mi napr výživový doplnok z DM nerobí,preto som ho vlastne aj vymenila.Nafuknúta som bola po týždni brania až kým som ho nevysadila.Za tú cenu fajn,za skúšku stojí,ľahko dostupný,ale ja sa k nemu už nevrátim

  • cena-dostupnosť
  • trocha obmedzil padanie vlasov
  • troška pevnejšie nechty
  • strašne ma nafukoval


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2015 15:21:44

Tak Biosil jsem začala používat protože se i třepily nehty a padaly mi vlasy. Po více jak měsíci používání jsem zaznamenala zlepšení nehtů - zlepšení jejich pevnosti,netřepily se, u pleti jsem nic moc nezaznamenala ale u vlasů jsem zaznamenala to, že se i vlasy více zahustily a byly pevnější. Vyrašily mi sem tam malinkaté vlásky, které mi teď při sepnutí vlasů všude trčí, ale myslím si, že za tu cenu to je fajn doplněk stravy a má skoro stejné účinky jako ty drahé produkty z lékáren a tak, které slibuji zázraky. Samozřejmě, že se vlasy musí vyživovat i zevnitř, někdy jen nějaká vlasová voda a drahý šampon s kondicionérem vlasy nezlepší.

  • cena
  • chuť
  • nedráždí žaludek
  • viditelné zlepšení vlasů a nehtů
  • žádné viditelné zlepšení pleti


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2015 14:27:21

Biosil mi doporučili v lékárně na padání vlasů. Dle příbalového letáku by měl pomoci ke zlepšení nehtů, zrychlit růst vlasů a zlepšit jejich kvalitu. Bohužel nic z toho jsem po jeho užívání nezaznamenala. Vlasy mi padaly pořád stejně a nehty se mi také furt lámaly. To jsem ho brala nepřetržitě 3/4 roku, takže krátkodobým užíváním to určitě nebude. Za mě tedy zklamání, ale cena velmi přijatelná.

  • nic
  • žádné zlepšení


věk
15-24

Další recenze od 19.12.2014 19:01:58

Chtěla jsem na řasy - ráda bych delší... a pleť by mohla být malinko lepší, ale není to podle mně žádná hrůza. S kvalitou svých vlasů i nehtů jsem nadmíru spokojená. Zkoušela jsem, ale při jeho užívání jsem zjistila, že mi bývá nevolno... nesnesu kyselinu pantothenovou (=panthenol, B5), kt. Biosil obsahuje, nemůžu ji ani v malém množství - údajně není skoro možné se jí předávkovat, ale pěkně zle vám udělat může. Dr. mi řekla, že je to zřejmě tím, že přirozeně mám tohoto prvku v těle hodně a tak mi nedělá dobře jej ještě doplňovat. Takže já už nekoupím. Ale hodně lidem pomohl, cena je skvělá, chuť je uplně v pohodě. Zkoušela jsem normálně zapíjet tobolku vodou ale i cucat tabletku a obojí bez problému.

  • cena
  • mně udělal zle


Další recenze od 21.8.2014 15:51:45

Mně Biosil plus moc pomohl na nehtíky. Měla jsem je zničené od gelových nehtů, pořád se mi lámaly. Po pár týdnech užívání Biosilu se stav nehtů zlepšil a teď je mám pevné a zdravé! Na vlasy mně teda nezabral, žádný výsledek jsem bohužel nezaznamenala. :( Ale na nehtíky opravdu doporučuji, za tu cenu je to fakt bomba..!:-P

  • nízká cena
  • pevné nehty
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 13.7.2014 22:16:28

Kupuji si ho sem - tam v lékárně jako doplněk k jiným produktům (DonnaHair Forte), nicméně Biosil samotný nicmoc. Ale za ty peníze co taky čekat... nehty teda moc nezlepší, o pleti či vlasech nemluvě. Pokud ho ale beru s dalšími produkty, rozhodně zlepšuje účinnost. Takže doporučuji jen pokud od něho nečekáte zázraky a neužíváte jen Biosil.

  • zlepšuje účinky jiných produktů
  • cena
  • účinky


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2014 19:32:15

Biosil plus jsem si koupila především na vlasy. Pořád mi ve velkém padaly a chtěla jsem to nějak zastavit a celkově je vyživit ze vnitř. No, na vlasy teda žádný účinek, ale za to na nehty velký. Při užívání se mi nikdy neudělal ani jeden záděr a nehty neskutečně rychle rostly, až mě to nebavilo pořád střihat. O ty nehty jsem se vůbec neprosila :-D.. Jinak pravidelně užívám už asi rok a půl, po dobrání dělám 1 - 2 týdny pauzu a pak užívám znova. :-)

  • cena
  • zlepšuje stav nehtů
  • bez účinku na vlasy


věk
25-34

Další recenze od 30.5.2014 08:02:36

Mám už několikáté balení a jsem z něj naprosto nadšená. Poprvé jsem si ho koupila vloni, když jsem se nechala ostříhat a kadeřnice to vzala mnohem víc než mi bylo milé. Vlasy mi po něm opravdu rychle rostly, až jsem z toho byla překvapená. Poporostli mi za první měsíc cca o 3cm, pak se růst trochu zpomalil a další měsíce (přes zimu) cca o 2cm o měsíc. Kvalitu vlasů mi ale nijak nezlepšily. Pleť i nehty mam dobré, takže tam nemůžu soudit... Ale na růst vlasů je fakt geniální a kvůli tomu budu kupovat dál.

  • rychlý růst vlasů
  • cena
  • nezlepší kvalitu vlasů


věk
15-24

Další recenze od 15.5.2014 22:48:04

S biosilom som spokojná ,pretože som si ho kúpila hlavne kvôli nechtom ,ktoré som mala mäkké a štiepili sa mi. Používam biosil viac ako mesiac a nechty mám trošku pevnejšie. Je to výživový doplnok ,takže ho budem brať aspoň 3 mesiace ,aby ten výsledok bol skvelý, ale keďže zabral už po mesiaci ,tak naozaj funguje .Na vlasoch nevidím žiadne zlepšenie. Len ma mrzí ,že obsahuje sorbitol,ale za tú cenu myslím si ,že sa oplatí aspoň vyskúšať.

  • posilňuje nechty
  • je lacný
  • sorbitol


Další recenze od 11.2.2014 13:17:09

Kupuji si a dlabu poměrně často. Začala jsem s biosilem po porodu, když jsem byla zoufalá z padání vlasů, hledala jse měco, co by mi pomohlo a biosil mě zachránil, začla jsem ho brát a do měsíce mi daly vlasy pokoj a přestaly vypadávat, měla jsme po něm i krásně pevné nehty, dorůstaly mi do větší délky :) Nevím, jestli po něm rostou třeba vlasy rychleji, ale rozhodně mi pomohl s vypadáváním vlasů i s pevností nehtů.

  • Přestaly mi padat vlasy po porodu
  • Pevnější nehty
  • Cena
  • Asi že po něm vlasy nerostou rychleji (mě)


věk
15-24

Další recenze od 15.1.2014 16:50:50

Četla jsem na diskuzích samou chválu, a já opravdu netuším, jestli jen já jsem ten smutný element, na kterém takové "zaručené" výrobky nezabírají, anebo prostě jen nepodléhám jakémusi placebu (čímž nechci říct, že to nefunguje vůbec). Na vlasy mi to nezabralo vůbec, ale zase musím pochválit, že na nehtech jsem zpozorovala trošku lepší kvalitu. Příště ale už nejspíše nekoupím.

  • Lepší kvalita nehtů
  • Dostupnost
  • Nepomáhá vlasům
  • Neatraktivní obal


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2013 10:28:57

Dlouho jsem se rozhodovala zda koupit či ne. Recenze jsou dost rozporuplné, ale na mě působil dobře. Nehty které mi nevyrostly ani přes lůžko a už se lámaly jsou teď pevnější a tolik se nelámou. Na vlasy si myslím že to taky účinek mělo, možná rostly trošku rychleji a zhoustly-patlala jsem ale i biohaar, tak asi pomohl i ten. Chtělo by to delší dobu používat, já brala jen 2 a půl měsíce, ale určitě zas někdy koupím. Jediné mínus je ta mentolová chuť, z té mi bylo na zvracení. Žádné přibírání na váze jsem také nezaznamenala, spíš naopak :D.

  • pevnější nehty
  • hezčí pleť v období menstruace
  • lepší vlasy
  • cena
  • mentolová chuť


věk
15-24

Další recenze od 10.9.2013 19:35:43

Neublížil, ale ani nepomohl:/ celkem zklamání..připadá mi že žádné výsledky.. mám hodně lámavé nehty a nepocítila jsem žádnou změnu.. ani u vlasů, že by byly nějak vyživenější nebo že by rychleji rostly..jedině mi trochu pomohl, že už se mi tolik nemastil obličej ale taky to nebyla žádná sláva čekala jsem víc bohužel :(

  • cena
  • téměř žádné účinky


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2013 19:16:28

Biosil jsem si koupila kvůli zrychlenému růstu vlasů. Dobrala jsem jedno balení a jsem spokojená, nevím, jak u koho působí, ale mně tedy opravdu vlasy vyrostly dost rychle a netřepí se konečky. Doporučuju u braní přípravku sezobnout pár dýňových semen- přírodní zinek. Cena je příznivá, pokud se u někoho neprojeví nějaké nežádoucí účinky ( mně bylo asi do 4. tabletky ivně, ale pak to odeznělo- brala jsem je na lačno), za sebe mohu jen doporučit

  • rychlý růst vlasů
  • pocit nevolnosti při začátku užívání


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2013 17:59:40

Mým velkým problémem jsou padající vlasy. Řeším to už delší dobu. Užívala jsem jiné vitamínové doplňky a vlasy mi padaly dál. Tyto doplňky sice podpořily růst nových vlasů ale nevyřešily můj problém s padajícími vlasy. Až jsem si na doporučení koupila Biosil plus. Užívám ho zhruba jeden měsíc a vlasy mi začaly padat méně. Občas mi ještě nějaké v kartáči zůstanou ale momentálně v mnohem menším množství než dříve. Doufám, že se v dalších měsících užíváná padání vlasů ještě vylepší.

  • konečně jsem objevila něco co zmírnilo mé padání vlasů
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 20:46:41

Biosil jsem si koupila především kvůli toho, že jsem chtěla nějaký přípravek na zlepšení kvality mých jemných vlasů, o nehty mi ani tak nešlo. Po třech měsících užívání jsem však na vlasech nepozorovala žádné výraznější zlepšení, nehty se mi však zpevnily. Za tu cenu si myslím, že stojí za vyzkoušení, k dostání v lékárnách.

  • cena
  • zpevňuje nehty
  • dostupnost
  • nezlepšuje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 18.8.2013 21:42:13

Biosil jsem brala více než půl roku, bohužel bez jakéhokoli efektu na moje křehké a lámavé nehty. Upřímně, pokaždé když jsem měla tabletku polknout, tak jsem trpěla, protože z toho peprmintového odéru se mi dělalo špatně. Jinak s pletí příliš problém nemám, tudíž ani tam jsem nic nepozorovala, měla jsem ale dojem, že mi rostou rychleji vlasy, jelikož si je ale nebarvím, nemohu to posoudit na 100%.

  • cena
  • bez účinku
  • chuť


věk
15-24

Já jsem z tohoto potravinového doplňku absolutně nadšená. Stojí 61 korun, obsahuje 60 tablet na 2 měsíce (každý den se bere jedna tableta). Obsahuje biotin, kyselinu pantothenovou a zinek. Za tu cenu jsem nečekala žádné zázraky, ale opak byl pravdou. Zatímco na pleti a na nehtech jsem rozdíl nezpozorovala, na vlasech byl opravdu výrazný. Vlasy se posílily a hlavně, běhěm těch dvou měsíců, mi vyrostly jako za dva roky! Po doužívané druhé lahvičce (mezi první a druhou lahvičkou jsem měla dvou měsíční pauzu) mám vlasy dlouhé, jako ještě nikdy (a to přesvědčit moje jemné vlasy aby rostly, je opravdu problém). Řekla bych, že účinek na každého bude hodně individuální. Někomu se zlepší pleť, někomu vlasy, někdo nepocítí žádný účinek. Určitě ale za zkoušku stojí, nejsou to žádné velké peníze a výsledek vás může opravdu hodně mile překvapit! :) Dá se sehnat v každé lékárně. A mimochdem, prášky mají úžasnou mentolovou chuť :)

  • zrychlení růstu vlasů
  • zlepšení kvality vlasů
  • nízká cena
  • dobrá dostupnost
  • mentolová chuť
  • žádný


Další recenze od 28.3.2013 09:15:58

Používám už dlouho a za tu cenu si myslím, že to odvádí dobrou práci. Co se týče účinnosti. Minimální doporučená doba je 3 měsíce, takže jestli to někdo používáte měsíc a přestanete, protože nevidíte změnu, tak to není tak úplně chyba výrobku :) Já už to používám opravdu dlouho a změny vidím :) oproti jiným (dražším) výrobkům je určitě účinnější :)

  • Cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2013 13:47:16

Skvělý produkt za super cenu. Po spotřebování jednoho balení pozoruju silnější a pevnější, zdravější, lesklejší, rychle rostoucí nehty. Na kvalitu vlasů nemá zatím žádné účinky. Musím ale říct, že mi vlasy rostou rychleji. Bohužel nevím jistě, jestli díky Biosilu, protože používám i vlasové vody. Na pleti taky nepozoruji žádné změny.

  • cena
  • pevnější nehty
  • zdravější nehty
  • nepozoruju účinky na kvalitu vlasů


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2013 19:02:19

Biosil jsem si pořídila na doporučení kamarádek hlavně na zlepšení nehtů a asi jako každý multivitamín tohoto typu působí na každého jinak, mně moc nevyhovoval. Nehty se po jednom balení nijak extra nezlepšily, naopak se mi na čele vyrojily drobné pupínky, jakoby krupička a k tomu mi zhoustnul porost na rukách :D, no, naštěstí světlý. Pro mě tedy biosil není, ale nezatracuju ho, neb jsem na několika kamarádkách viděla, jak jim "zkrásněly" vlasy a říkaly, že jim přestaly padat, určitě bych ho doporučila na vyzkoušení, za tu cenu to nikoho nezabije.

  • cena
  • vyrojily se mi po něm drobné pupínky


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2013 13:24:30

Já jsem s Biosilem spokojená, vždycky když ho beru (obvykle tak 3 měsíce ano, pak třeba jeden dva měsíce vynechám), tak mi abnormálně rychle rostou vlasy a nehty, na pleť tedy ale žádný účinek nepozoruji. I když je tedy pravda, že já Biosil ještě kombinuji s klasickým zinkem.

  • urychluje růst vlasů a nehtů
  • nízká cena
  • nepozoruji zlepšení pleti


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2013 13:17:08

Biosil se dá pořídit v každé lékárně za pár korun a jedná se i přes nízkou cenu o velmi kvalitní výrobek. Po dlouhodobém používání jsem výrazné zlepšení zaznamenala na vlasech i nehtech. Byly mnohem kvalitnější a pevnější. Jestli tak blahodárně působí i na pleť nemohu posoudit, jelikož s tou problémy nemám. Biosil doporučuji každému, kdo touží po kvalitnějších vlasech i nehtech.

  • Cena
  • Účinky
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2013 15:32:27

Tak já patřím do skupinky, která byla s výsledky velmi spokojená. Zlepšení jsem u nehtů pozorovala pořádně po 3 týdnech (až mi narostly zas edlouhé nehty a už se nelámaly hned u lůžka) a co se týče vlasů, tak u těch tak po měsíci a kousek jsem viděla pořádný rozdíl. Nepoznala jsem žádné negativní účinky na mé tělo, takže za tuto ceneu nemám co vytknout až na obal, který je prostě nic moc, ale hlavní je, že účel produkt plní.

  • pevnější a lesklejší vlasy
  • nehty pevnější a přestaly se mi lámat a třepit
  • cena a dostupnost
  • ne moc přitažlivý obal


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2013 13:24:00

Tento výrobek je pro mé nehty zázrak! Užívám ho dva týdny a kvalita nehtů se změnila neskutečným způsobem. Jsou tvrdé, přestávají se třepit. Na vlasech jsem zatím změnu nepozorovala. Ani mne nenadýmá, jak většinu ostatních uživatelek. Nevím zda je to tím, že prášek nechám rozpustit v ústech? Určitě budu kupovat další.

  • slibované účinky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2013 12:48:22

Biosil (a Biosil H) jsem brala déle než půl roku a naprosto bez efektu na lámavé a křehké nehty, plet i vlasy (ale tam moc neposoudím, s těmi problém nemám). Nespornou výhodou je nízká cena, ale bohužel po podobných levnějších potr. doplňcích mám problémy s trávením. Také mě častěji a více bolela hlava. Znovu už bych kúru s biosilem nenasazovala, pomohl mi spíše Methionin v tabletkách.

  • cena
  • dostupnost
  • nepomohl mi s ničím
  • zhoršil trávení
  • bolesti hlavy po požití tablet


věk
25-34

Biosil plus je pro mě naprosto nepostradatelný doplněk stravy. Vždy jsem měla ošklivé chemlonovité roztřepené vlasy (hlavně po častém barvení) a po Biosilu se mi krásně srovnaly (samozřejmě i s jinou péčí), mám teď hezké lesklé vlasy. Nehty mi po biosilu taky rostou neuvěřitelně. Musela jsem sundat gelové nehty, protože jsem chodila každých 14 dní na doplnění:) Asi to na mě působí nějak extrémě no:)

  • Účinek
  • Cena
  • Žádný


věk
25-34

Perfektní přípravek na vlasy i nehty. Tprím hypotyreózou, proto mi zvýšeně padají vlasy, ale s tímto přípravkem se padání viditelně sníží. Nejvýznamější a nejviditelnější je u mě zlepšení stavu nehtů. Nikdy jsme neměla tak pevné a tvrdé nehty, navíc mi rostou neuvěřitelně rychle.

  • zlepšení stavu nehtů
  • zmírnění padání vlasů
  • cena
  • žádné


Další recenze od 26.10.2012 10:03:49

Zlepšila se mi po něm kvalita nehtů i vlasů. Beru ho už 3 měsíce a mám i hladší a lepší pleť. Vlasy a nehty mi po něm rostou jak z vody. :) U mě funguje snad na všechno a určitě se k němu vrátím. Navíc stojí pár korun a pomohl mi víc než podobné dražší vitamíny :)

  • nízká cena
  • funguje
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 31.8.2012 20:00:19

Koupila jsem si ze zvědavosti jedno balení, protože mi hodně padaly vlasy a nehty také nic moc. Četla jsem tu na něj hodně pozitivních ohlasů a cena byla také lákavá. Bohužel jsem si žádných změn nevšimla, takže si ho již nekoupím a raději více dbám na stravu, než abych to pak doháněla různými prášky.

  • cena
  • nepozoruji žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2012 13:36:31

Používám opakovaně spolu s šamponem proti vypadávání a funguje. Po delší pauze beru cca 2 týdny 2 tablety denně, pak už jen 1 tabl. denně. Výsledek se u mě vždy dostaví po těch 14-ti dnech, kdy jsou mé nehty pevné. Pak vím, že za měsíc mi vyraší nové vlasy. Nestalo se mi, že bych po něm přibrala...Jedla jsem normálně, jako předtím. Navíc se mi po dovolených u moře nikdy nezadrhávaly vlasy.

  • účinnost
  • kvalita
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Biosil mi nejvíc pomáhá hlavně s kvalitou vlasů a urychluje jejich růst. Vlasy méně vypadávají, objevují se i nové vlasy (podrosty) a celkově jsou kvalitnější. Nasadím ho vždy po zimě a po dovolené u moře tak na ty 3 měsíce. Vedlejší účinky jsem nezaznamenala, ani žádné nafouknutí a tloustnutí

  • vlasy rychleji rostou
  • rostou nové vlasy
  • vlasy méně padají
  • je levný
  • dostupný ve všech lékárnách
  • nemá


věk
15-24

Další recenze od 18.7.2012 00:14:40

Biosil plus jsem začala brát kvůli nehtům a vlasům, chtěla jsem urychlit jejich růst a taky zlepšit kvalitu. Nic z toho se ale nestalo, navíc jsem po něm měla větší chuť k jídlu - je to přeci jenom Béčko - takže jsem i něco pro nic za nic přibrala. Kdyby to aspoň stálo za to... :-D Takže na mě účinky žádné, jen ty vedlejší.

  • možná tak příznivá cena pro ty, kterým tabletky zabírají :-D
  • účinky se nedostavily
  • zvýšená chuť k jídlu


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 12:13:25

Biosil jsem se rozhodla vyzkoušet na základě kladných recenzí tady na omlázku. Potřebovala jsem trochu posílit vlasy i nehty a tyto vitamíny jsou právě za příznivou cenu. Bohužel jejich účinek nemůžu pořádně posoudit, protože jsem nedobrala ani celé balení - Biosil mi vůbec nesednul. Nafouklé břicho, tloustnutí, i když jsem omezila jen na 1 pilulku denně. Po vysazení tyhle potíže hned odezněly. Za mě tedy ne.

  • cena
  • nežádoucí vedlejší účinky


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2012 23:42:10

V zimě jsem začala mít problémy s nehty, tak jsem dala na rady kamarádek a začala brát Biosil plus - vydržela jsem to asi tři měsíce. Účinek na pevnost a lámavost nehtů žádný, navíc se mi neuvěřitelně zhoršila pleť - ze začátku jsem myslela, že se jen čistí, ale nic se nelepšilo a přitom jsem problémy s akné neměla ani v pubertě. Takže za mě ne.

  • Cena
  • Neúčinkuje na pevnost nehtů
  • Zhoršuje stav pleti


věk
35-44

Další recenze od 14.7.2012 16:30:12

Používala jsem Biosil pár měsíců v kuse a nevšimla jsem si vůbec žádné změny k lepšímu. Brala jsem ho hlavně kvůli pleti a vlasům, vlasy nic a pleť se mi naopak zhoršila, tolik akné jsem asi nikdy neměla jako v té době. Co je ještě horší, tak strašně nafukuje, začala jsem po něm i přibírat, ačkoliv jsem už pak jedla strašně málo. Biosil už nikdy.

  • žádné
  • neúčinkuje
  • nafukuje a tloustne se po něm


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2012 13:40:56

Používala jsem ho v kuse 2 měsíce. Není to žádný zázrak, za takovou nízkou cenu bych ani žádný neočekávala. Ale na druhou stranu mě se například po užívání zlepšila kvalita nehtů - rostou více, pevnější a netřepí se-nelámou se. Na vlasech ani pleti jsem žádné výrazné zlepšení nezaznamenala ale nic se nehoršilo. Asi bych si ho znovu už nekoupila, ale na škodu určitě není, na někoho může zabírat více na někoho méně(nebo vůbec)

  • cena
  • zlepšení kvality nehtů
  • velmi malé/žádné zlepšení kvality vlasů a pleti


věk
25-34

Další recenze od 17.6.2012 21:23:25

Biosil plus už užívám dlouho (s přestávkami). Vlasy mi rostou pořád stejně pomalu, ale konečky se mi třepí méně, s pletí jsem problém nikdy neměla, takže žádná změna, ale pochválit musím účinek na nehty. Hodně se mi posílily, nelámou se mi tolik a narostou mi delší a pevnější. Za ty peníze rozhodně stojí.

  • cena
  • výrazné posílení nehtů


věk
15-24

Další recenze od 17.6.2012 13:20:06

Po přečtení všech recenzí jsem si rozhodla výrobek koupit. Stejně jako mnoho dalších žen jsem nepocítila žádnou změnu na vlasech, ovšem příjemně mě překvapil viditelný účinek na nehtech. Už po dvou týdnech byly výsledky znatelné, nehty se přestaly třepit.

  • zlepšila se kvalita nehtů
  • žádný účinek na vlasech


věk
25-34

Biosil jsem poctivě užívala půl roku. Jediné, co se mi trochu zlepšilo, byly nehty, ale jen o trochu méně se lámaly, žádný zázrak. Brala jsem ho hlavně kvůli vlasům, na které neměl absolutně žádný vliv. Investici do něj považuji za vyhozené peníze, raději si připlaťte za něco, co bude fungovat.

  • cena
  • nehty se o trochu zlepšily
  • nemá vliv na vlasy
  • nemá vliv na pleť
  • nesplnil má očekávání


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 22:11:52

Používala jsem ho dostatečně dlouho na to,aby se jeho účinky nějak projevily, ale bohužel. Co se týče zlepšení kvality vlasů a nehtů nebo pleti, tak vůbec nic, žádný rozdíl jsem nezaregistrovala. Měla jsem z něho nafouklé břicho a celkově mi vůbec nesedl.

  • cena
  • žádné zlepšení
  • nafukuje


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 20:01:21

Biosil jsem si pořídila především kvůli mé strašné kvalitě nehtů, která se mi užíváním Biosilu opravdu zlepšila. Zlepšení vidím i na rychlosti růstu vlasů a jejich pevnosti v konečcích. Líbí se mi dávkování - stačí jedna tableta denně, narozdíl třeba od Revalidu, kdy se braly 3 tobolky denně během nebo po jídle. Velkým plusem je velmi nízká cena a nevelký rozměr tabletky. Rozhodně budu užívat i nadále.

  • opravdu funguje
  • dávkování - 1 tableta denně
  • cena
  • žádné


Další recenze od 23.4.2012 18:40:30

Tento doplněk užívám už delší dobu a jsem s ním velice spokojená, nejen, že je za nízkou cenu, ale opravdu pozoruji jeho účinky. Skvěle mi rostou pevné nehty a kvalita vlasů mi příjde také lepší. řekla bych, že je to jeden z mála produktů, které za malou cenu opravdu dokáže velké zázraky :-)

  • opravdu pomáhá
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 13:19:24

Biosil beru s přestávkama asi tak 1,5 roku. Využívala jsem několik balení a jsem velmi spokojena s účinky na vlasech. Bohužel, na nehty mi nepomohl vůbec. Stále nerostou, třepí se a lámou. Vzhledem k tomu, že jsem Biosil začala jíst především kvůli nehtům, tak jsem zklamaná. Ovšem vlasy rostou a jsou silnější a proto si nové balení zase koupím a na nehty zkouším jiný přípravek.

  • cena
  • pomáhá na vlasy
  • jde snadno spolknout
  • nepomohl na nehty


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 12:31:40

Tyto vitamíny jsme začala brat an doporučení své kadeřnice, když sjem si stěžovala na nadměrné padání vlasů. Brala jsem 3 balení po 2 tabletách denně. Vlasy mi přestaly tolik padat, avšak žádné jiné zlepšení se nekonalo. Bohužel jsem se při braní Biosilu cítila nafouklá, takže jsem s nim přestala a zobu raději jiné.

  • Cena.
  • vedlejší účinky-nafouklé břicho


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 11:49:44

Biosil plus jsem si koupila hlavně kvůli tomu, aby mi rychleji rostly vlasy a nepadaly. Vlasy možná padaly méně, ale jejich růst se nezrychlil. Na pleti jsem také nezpozorovala žádný vliv na akné. Na nehty působil výborně. Přestaly být roztřepené, daleko rychleji rostly a byly silnější.

  • působí na nehty
  • nepůsobí na (mé) vlasy
  • nepůsobí na (mou) pleť


Další recenze od 2.4.2012 11:30:17

Biosil jsou jediné vitamíny, které si pravidelně kupuji. Jsem s nimi nadmíru spokojená. Nejvíce mi pomáhá na nehty, mám je po dlouhodobém užívání opravdu pevné a netřepí se mi. Mylsím, že za tu cenu stojí za to. Samozřejmě nemůžete čekat zázraky hned po měsíci, účinky se dostaví zhruba tak po 2-3 měsících užívání.

  • cena - kvalita
  • pevné nehty
  • žadné


věk
25-34

Biosil beru pravidelně a celkem mi vyhovuje. Mám po něm lepší nehty a vlasy mi už skoro vůbec nepadají. Dříve jsem po mytí vlasů, vyčesávala chuchvalce :( Teď už toto nemusím řešit, takže za mě rozhodně velké plus. Ne že bych měla nějak extra hustou hřívu:D ale hlavně mi nepadají!!

  • stop padání vlasů
  • lepší nehty
  • cena
  • žádné


Biosil Plus jsem brala cca 3 měsíce kvůly kvalitě vlasů. Jestli se za ty 3 měsíce projevily na vlasech jsem nezpozorovala, ale za to moje nehty byly perfektní. Netřepily se, nelámaly a byli krásné a zdravé na pohled. Biosil si znovu koupím a určitě ho doporučuji.

  • super na nehty
  • skvělá cena
  • vitamíny
  • o žádných nevím


Další recenze od 1.4.2012 21:01:26

brala jsem 3 balení, žádné účinky jsem ale nepozorovala, nehty byly pořád křehké, třepily se.. vlasy nerostly rychleji ani se jejich vzhled nezměnil.. pokožka taktéž beze změny. Na mě prostě přípravek nezabíral vůbec. Jediné co jsem pozorovala byla častá bolest břicha, nafouklé břicho a celkově jsem v sobě zadržovala vodu. Poté co jsem biosil přestala brát všechny tyto problémy zmizely takže to nebylo kvůli ničemu jinému.

  • cena
  • na mě neúčinkoval
  • zadržování vody v tělě
  • nafouklé břicho a bolest břicha


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 09:46:24

Biosil kupuji s přestávkami pravidelně. Na mé vlasy a nehty působí celkem slušně. Vlasy rostou rychleji a nehty se přestaly třepit. Jediné mínus, které jsem na sobě při braní Biosilu pocítila, bylo to, že jsem se cítila nafouklá.

  • Funguje
  • Cena
  • Cítila jsem se nafouklá


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 09:43:21

Biosil jsem brala několik měsíců, především kvůli urychlení růstu vlasů. Ale ani po této době jsem nepozorovala naprosto žádné účinky, vlasy, pleť i nehty pořád stejné. Jako jedinou výhodu vidím nízkou cenu, já už si ho ale znovu nekoupím a budu zkoušet jiné produkty, i když dražší.

  • Cena
  • Neměl na mě žádné účinky


Další recenze od 27.3.2012 09:19:13

Měla jsem přibližně 3 - 4 balení biosilu (nevím na jak dlouho to časově vychází) a bohužel jsem si žádných změn u vlasů, ani nehtů a ani pleti nevšimla. Dost jsem i četla, že holky po něm měly nafouklé břicho, to se u mě naštěstí taky nekonalo.

  • cena
  • žádné výsledky se nedostavily


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 08:48:12

Produkt je to určitě dobrý, ale příliš mi nepomohl, i když nehty se zdály být pevnější. Je postaven na nedostatku křemíku, Zinku a některých Béček v těle při potížích s vlasy, nehty, což určitě pomůže nějaké skupině lidí s jejich nedostatkem . Tabletky jsem i kousala a mají příjemnou chuť.

  • Jednoduché složení
  • Cena
  • Není


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:25:16

Jelikož mě poslední roky trápí vypadávání vlasů, vyzkoušela jsem na to kdejaké doplňky stravy - i Biosil plus. Po delším užívání jsem skutečně zaznamenala, že vlasy padají méně. S rychlostí růstu vlasů nebo s kvalitou nehtů ovšem Biosil plus nehnul. Na mojí problematickou pleť taky žádný vliv nemá. Účel, za kterým jsem si ho koupila, splnil a já ho mám doma stále v zásobě...

  • zmírňuje nadměrné vypadávání vlasů
  • velmi nízká cena
  • dostupnost v lékárnách
  • nemá vliv na kvalitu (mých) nehtů
  • nemá vliv na (moji) pleť
  • (mé) vlasy po něm rychleji nerostou


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 18:53:05

Biosil jsem užívala z důvodů třepení nehtů, bohužel mě velmi zklamal, když jsem upravila jídelníček atd., tak mám pocit, že mi Biosil vůbec nepomohl, žádný zázrak dle mě. Škoda, doufala jsem, že budu mít konečně krásné dlouhé nehty.

  • nic
  • mě nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:11:57

Řekla jsem si - za tu cenu, proč to nezkusit? Ovšem v mém případě to byly vyhozené peníze, neměla jsem sice špatné nehty, ale vlasy se mi třepily hodně a vůbec to nepomohlo, ani po 3 měsících.

  • cena
  • na mě nepůsobil


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 09:03:48

Nehty se mi po Biosilu daly vcelku dokupy. Stejně tak vlasy rostly o trochu rychleji, ale aby výsledky byly vidět, bylo potřeba Biosil užívat alespoň dva měsíce. Myslím, že za ty peníze nemá špatné výsledky a určitě ho po čase koupím znovu.

  • cena
  • zpevní nehty
  • vlasy po dvou měsících užívání rostou o trochu rychleji
  • zázrak to není :)


věk
35-44

Další recenze od 20.3.2012 21:57:45

Já jsem spokojená, měla jsme už dvě nebo tři balení. Je znát, že mi vlasy rostou rychleji, vidím to na odrostech. Na nehtech nebo pleti žádné výrazné změny nevidím. ALe já to beru hlavně kvůli vlasům. Oproti jiným produktům stejného zaměření o hodně nižší cena.

  • nízká cena
  • urychluje růst vlasů
  • žádný vliv na kvalitu nehtů


Další recenze od 20.3.2012 20:15:01

Nějak nevím, co si o něm myslet. Na vlasy mi teda moc nepomohl, na nehty bych řekla, že i jo. Nicméně vyzkouším něco jiného, nepociťuju nějakou super změnu. Ale za tu cenu...

  • Cena
  • Nevím


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 20:04:53

Asi jsem nějaká divná, ale nezlepšily se mi po něm nehty a to jsem pravidelně užívala a dala mu několik pokusů. Nezlepšila se mi ani pleť a ani vlasy. Ale každému sedne něco jiného. Pro mě bohužel Biosil neznamená nic.

  • pro mě žádná
  • nepomohl


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:45:51

Bohužel, Biosil mi nesedl. Mívala jsem po něm nafouklé břicho a takový divný pocit v žaludku. Vzhledem k tomu, že jsem ho nedobrala, nemůžu posoudit nějakou účinost na vlasy ani nehty.

  • nafouklé břicho


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 19:06:55

Biosil si kupuju už po několikáté. Neívm jistě, zda doopravdy účinkuje. Vlasy mi asi rychleji nerostou a nehty jsem měla odjakživa docela dobré :D Ale pro pocit je to dobrý:D Pravdou je, že nedávno jsem udělala větší pauzu a nehty jsem měla dost roztřepené, zatímco, když jsem začala brát biosil, zlepšilo se to..ale může jít o náhodu:) Rozhodně neuškodí!:D

  • Pevnější nehty?
  • Růst vlasů?
  • žádné


věk
25-34

Používám ho dlouhodobě, rok už určitě, avšak s přestávkami a výrazně se mi zlepšil stav nehtů, na vlasech to nějak nepociťuju, jelikož ty mi rostou pomalu, ať beru, co beru. Co se týče pleti, tak tu mám stále stejnou, pupínky atd. jsem nikdy neměla. Co jsem slyšela, tak mnoho lidem začaly růst vlasy po Biosilu rychleji, avšak toto já posoudit nemůžu.

  • cena
  • působí na nehty a někomu zase na vlasy :-)
  • nevím o žádných


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Walmark MemoPlus

3.5 63% 2 recenze

Hůře hodnocené

Curapil tablety

3 50% 2 recenze