Nivea Hydratační tělové mléko do sprchy recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Nivea Hydratační tělové mléko do sprchy
Hydratační tělové krémy Nivea Hydratační tělové mléko do sprchy - obrázek 1
5 3 17
  • Průměrné hodnocení 3
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Hydratační tělové mléko do sprchy

věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 12:47:30

Na tuto novinku jsem se poměrně těšila, ale bohužel mě nenadchla. Jsou dvě varianty - pro suchou a normální pleť. Mám ten pro normální. Používá se až po umytí klasickým sprchovým gelem, poté se aplikuje toto tělové mléko a znovu se pokožka opláchne. Musím říct, že namazaná jsem raz dva, určitě to jde rychleji než mazání na sucho. Nicméně hydratace není nic moc, skoro jak kdybych nepoužila nic. Klasické namazání tedy ani zdaleka nenahradí. Asi jakžtakž poslouží v nouzi, kdy se člověk nemá čas po sprše namazat (lehká hydratace tam je), ale prostě klasické tělové máslo nebo krém nenahradí. Voní jako klasická Nivea, na můj vkus možná až trochu moc. Víckrát už si nekoupím.

  • ušetří čas
  • jde lehce roztírat
  • celkem příjemně voní
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 14:29:17

Já si zase naopak toto sprchové mléko nemohu vynachválit. Bohužel mám opravdu extrémně suchou pokožku a musím se neustále mazat, což jsem samozřejmě několikrát "odflákla" a nevěnovala tomu dostatečnou pozornost. Toto mléko je pro mě úžasným pomocníkem. Po umytí jednoduše nanesu a opět opláchnu. Pleť je krásně hebká, jemná a hydratovaná. Plusem je pro mě klasická Niveovská vůně.

  • Vůně
  • Praktické balení
  • Hydratace
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 15:28:38

Také jsem se na tuto novinku těšila, ale bohužel jsem zklamaná. Měla jsem už obě varianty, jak pro normální pleť, tak momentálně mám i pro pleť suchou ale velký rozdíl ve variantách nepozoruji. Přijde mi, že je mléko poměrně rychle vypoužívané, oproti klasickému mléku od Nivea. Raději budu po koupání používat "klasická" mléka, ale zase na druhou stranu musím říci, že při "tropech" mi vyhovovalo, že jsem se přes noc nepotila a nelepila jsem, jako při horkém počasí a při namazání klasickým mlékem. Takže Takže při vedrech ještě použiji.

  • nelepí
  • malá hydratace


věk
15-24

Další recenze od 1.7.2013 15:13:08

Po všech těch kladných recenzích na blozích jsem ho zkusila a za mě teda velké zklamání. Třeba někomu, kdo má normální pleť, bude vyhovovat, pro mě je to jako nepoužít nic. Připomíná mi hydratační sprchový gel. Přijde mi, že na jedno použití je ho potřeba hodně, proto ani moc dlouho nevydrží. Po pár dnech používání (bez mazání něčím dalším) byla moje kůže šíleně vysušená, hydratační účinky jsou nulové. Za mě zbytečný produkt.

  • žádné mě nenapadají
  • nevhodný pro suchou kůži
  • nehydratuje
  • silná Niveácká vůně
  • velká spotřeba


věk
25-34

Já jsem z hydratačního mléka nadšená (z toho výživného už méně - voní mi trochu méně a mám z něj celkově horší pocit). Jsem líná se po sprchování pravidelně mazat,takže to odflákávám. Ale tohle je pro mě mnohem jednodušší - stačí se běžně osprchovat svým běžným sprchovým gelem a poté na vlhké tělo nanést tělové mléko a následně opláchnout - jednoduché jako facka. Vůně je klasická niveovská, pleť je po vysušení ručníkem hydratovaná, jemná a voňavá. Určitě budu používat i nadále :-)

  • jednoduchá aplikace - na vlhkou pokožku při sprchování
  • 2 druhy - hydratační (bílé) a váživné (modré)
  • jemná vůně Nivea
  • pokožka je jemná a hydratovaná
  • žádný


Další recenze od 18.8.2013 08:59:21

Výborné a nevysušuje. Pokožka je po něm hebká a jemná. Má příjemnou vůni, ale ta cena! Ta se mi moc nelíbí. Líbilo by se mi tak 70-100 KČ, ale dá se to přežít. Koupila jsem si malé balení. Má i další nevýhodu. VELKOU SPOTŘEBU!! Zakoupila jsem ho v rossmanu a doporučuji ho jako dárek kamarádce nebo komukoliv. Veronika, Slaný

  • pravdivá reklama v televizi
  • jemná a hebká pokožka
  • příjemná vůně
  • nelepivý pocit
  • cena
  • design tuby
  • velká spotřeba
  • otvírání v dolní části tuby


Další recenze od 20.8.2013 17:23:20

Tento výrobek jsem si koupila na základě reklamy z televize. Myslela jsem si, že se žádná hydratace nedostaví, ale i přesto jsem si tento katastrofální výrobek zakoupila po přečtení kladných recenzí. Když jsem ho poprvé vyzkoušela, po celé koupelně se začal rozléhat neuvěřitelný zápach a to ani nemám větry. Můj bratr si myslel, že nám někde uniká plyn. Tak rychle a pohotově vběhl do koupelny a uviděl mě se zacpaným nosem. Uklidnila jsem ho, že se nic neděje, že jenom zkouším nový výrobek, který nehorázně zapáchá. Po mé první špatné zkušenosti s tímto výrobkem jsem se rozhodla dát mu ještě jednu šanci. Dala jsem si kolík na nos a začala jsem si na svou pokožku nanášet svůj sprchový gel značky Balea young, která na rozdíl od Nivei krásně voní. Po použití sprchového gelu jsem si na vlhkou pokožku nanesla zapáchající tělové mléko do sprchy. Což byla největší chyba mého života. Na pokožce jsem nepozorovala žádné kladné změny, právě naopak - pokožka byla vysušená a ztvrdlá. Po téhle zkušenosti už vím, že tento produkt si nikdy znovu nezakoupím a už letěl do koše. Takže má rada pro Vás zní - nemyslíš, zaplatíš!

  • žádné
  • všechno


věk
25-34

Další recenze od 16.10.2013 17:32:58

Vyskúšala som to pre suchú pokožku a teraz aj toto.Nevedela som totiž odolať . Nie je o nič lepšie ako to v modrom, vlastne, akurát krajšie vonia. Po nanesení je pleť príjemne jemná , ale akonáhle to zmyjete , pokožka je síce prevoňaná ale nie hydratovaná. Je to len ďalší marketingový ťah. Ja by som si to už opakovane nekúpila. Radšej investujem do telového mlieka alebo krému a nájdem si čas poriadne sa ponatierať.

  • vôňa
  • nehydratuje


věk
25-34

Mléko je v klasickém plastovém obalu průměrné kvality. Je řídké a intenzivně voní jako klasické Nivea výrobky. Velice jsem se na tuto novinku těšila (nanáší se na mokré tělo po sprchování a poté se opláchne). Hydrataci neposkytuje téměř žádnou, po sprše se cítím, jako kdybych nic nepoužila (kromě vůně), a to jsem mléko zkoušela nechat působit i několik minut - také žádný výsledek. Nicméně nápad na výrobek je to skvělý, kdyby to fungovalo. Případným zájemcům o koupi tohoto výrobku bych doporučila zkusit nejdřív malé balení.

  • žádná
  • nehydratuje
  • použití nejde ani trochu poznat


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2014 22:51:39

Ano, taky jsem byla nalákaná, hlavně proto, že jsem trochu líná se mazat, a tak jsem si řekla, že ušetřím čas a vyzkouším tuto novinku. Balení je klasické, je fajn, že se dá postavit víčkem dolů, desing je konzervativní, jak to u této značky bývá, stejně tak je tomu u vůně, která je hodně výrazná. Mléko má klasicky bílou barvu, při nanášení se neubráníte plýtvání, pokud vám produkt ukápne ve sprše, můžete se obávat uklouznutí :D Vysušenou pokožku nemívám, proto mi hydratace, kterou tento produkt přináší stačí, chápu, že pro někoho to může být mínus. A můj pocit, výrazné účinky nepozoruji, sem tam si na použití vzpomenu, ale asi bude v mé koupelně ještě dlouho stát ladem, produkt hodnotím jako průměrný. PS: A té vody co spotřebujete navíc!

  • praktický obal
  • obsahuje mořské minerály
  • šetří čas
  • nelepí
  • rychlá spotřeba
  • nízké účinky
  • větší spotřeba vody


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2014 21:19:27

Mam oskusane obe varianty, ale obe ma sklamali na plnej ciare. Konzistencia je strasne tekuta, mlieko lieta kade tade a je vsade, len nie na mojej pokozke... Zmytie je zdlhave a otravne a aj napriek tomu mi na pokozke ostal mastny film, za mna nikdy viac! V porovnani s telovym mliekom do sprchy od DMka, je toto cisty fail

  • vona
  • prilis tekuty
  • tazke zmyvanie
  • mastny film pokozky


Další recenze od 3.2.2014 18:52:32

Mléko jsem vyhrála v Nivea soutěži, sama bych si jej nekoupila, nicméně jsem ráda že jsem měla možnost vyzkoušet a vím, že ani v budoucnu jej nekoupím. Osobně mi tenhle výrobek přijde ve stylu "už nevíme co dalšího vyrobit" a mnohem lepší službu udělá klasické tělové mléko. Osobně bych nepoznala rozdíl bez a s použitím mléka. V to jsem ale ani nevěřila.

  • pro mě žádné
  • nevidím žádnou změnu


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2014 08:53:54

Po vyzkoušení této novinky jsem byla mile překvapená, takže jsem zakoupila další - tentokrát větší balení. Spotřeba je totiž opravdu poměrně velká. Strašně nerada se po sprchování mažu nějakým tělovým mlékem, takže tohle je pro mě to pravé. Pokožka je po aplikaci hebká, nevysušená, je to praktické a rychlé, nic nelepí. Navíc nádherná vůně, která mě na rozdíl od tmavě modré verze opravdu oslovila.

  • - snadné použití
  • - cena


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2015 13:14:05

Podle mě je to katastrofální tělové mlíko a vyhodím se nevypotřebované. Za prvé: nefunguje. Sice pokožku obalí mastným filtrem, ale není vůbec hydratovaná, měla jsem z toho nepříjemný pocit. Z druhé: Složení. Když je druhé a třetí Cera Microcristallina (výrobek z ropy) a parafín, je logické, že opravdu jen tělo obalí mastnotou, ale prospěšné pokožce rozhodně nejsou. Dál cena je vysoká a i kdyby byl tento přípravek ok, tak hrozně rychle ubývá. No a navíc musíte dávat sakra pozor, abyste se nezabily při výlezu z kluzké vany:) Palec dolů.

  • nic
  • nehydratuje
  • vysoká cena
  • vytváří klouzavý povrch na vaně
  • složení s výrobky z ropy


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2015 22:58:08

Tělové mléko jsem dostala jako dárek, jinak mě jeho koupě moc nelákala. Cena se mi zdá docela vysoká, kdyby alespoň stačilo použít jen toto mléko, ale ještě se musítě nejdřív vzít sprcháčem, takže na spotřebu nic moc. Určitě zanechává kůži jakoby namazanou, ale furt to není ono jako když použiju normální tělové mléko. Kůži mi přijde jen tak z vrchu namazaná, někomu přijde mastná, a prostě není tak dobře hydratovaná. Určitě se tohle hodí, když se osprchujete a musíte hned někam běžet a nechcete lepit tělovým mlékem, nebo při velkých vedrech, ale jinak bych tím tělové mléko nenahradila. Já osobně jsem tomu nijak nepropadla, tak podruhé už nekoupím.

  • nelepí jako tělové mléko
  • nehydratuje
  • nenahrazuje sprchový gel
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2015 01:24:59

Výborně hydratuje, vydrží dlouho. Naprosto ideální výrobek pro mě, nesnáším sáhodlouhé mazání, to se raději nemažu vůbec. S tělovým mlékem do sprchy udělám šup šup a mám hotovo. Krásně voní, pokožka po holení je klidná a spokojená a nespotřebuji toho tolik jako u běžných krému, které se špatně roztírají. Naprostá spokojenost se všemi tělovými mléky do sprchy od značky Nivea.

  • Hydratuje
  • Vydrží a nedělá film
  • Krásná vůně
  • nic


Další recenze od 29.5.2015 20:14:11

Velké zklamání. Koupila jsem si produkt, protože jsem na něj měla kupónek na slevu asi 20%. Používám už asi dva týdny a nemůžu říct na tento produkt nic kladného. Paže mám šupinkaté, takže hydrace nic moc a cena poměrně vysoká. Radši si koupím normální pleťové mléko :) Tuba s víčkem směrovaným dolů je docela praktický, ale to je možná tak všechno :D

  • žádné
  • přijde mi, že vůbec nehydratuje-suchá pokožka


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené