Nivea Long Repair Regenerační šampon recenze a zkušenosti

Šampony Nivea Long Repair Regenerační šampon
Šampony Nivea Long Repair Regenerační šampon - obrázek 1
Šampony Nivea Long Repair Regenerační šampon - obrázek 2
5 3.1 10
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Long Repair Regenerační šampon

Další recenze od 12.6.2012 15:11:47

Tento šampon slibuje trojí péči pro delší, lámávé a namáháné vlasy. Sama mám suché vlasy, tak jsem si myslela, že keratin a přírodní oleje, které šampon má obsahovat mým vlasům pomůže. Ráno po umytí byly vlasy u kořínků mastné a konečky sušší. Říkala jsem si, že ta mastnota může být způbena i kondicionerem, tak jsem příští umytí kondiš vynechala. Bylo to ale ještě horší, vlasy nešly učesat (to ale není nic zvláštního.) Šampon mám asi měsíc, a pořád ho je hodně, protože ho používám jenom na víkend, když vím. že nikam nejdu. Ale abych jenom nekritizovala, velké plus je, že po něm mám vlasy krásně hebké a lesklé. Jenom už druhý den jsou vlasy mastné.

  • Vůně
  • Vlasy jsou hebké
  • Mastí vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 12.6.2012 16:06:53

Tenhle šampon jsem měla asi před rokem, nebyl špatný, ale znám i lepší, takže znovu bych si ho asi nekoupila. Nevím jak působí na zničené vlasy - ty jsem neměla, mám jen přirozeně suché vlasy a na ty byl fajn. Byly lesklé, hladké, šly dobře rozčesat. Na mastnější vlasy určitě není, docela zatěžuje.

  • vlasy jsou po něm hebké a lesklé
  • vhodný pro suché vlasy
  • zatěžuje


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 12.6.2012 19:20:26

Průměrný šampon, i když z celé Nivey asi nejlepší. Mám suché vlasy, ne moc zničené, takže mi docela vyhovoval, nevím, jak by si poradil s opravdu poškozenými vlasy. Po použití je nutné použít kondicionér, jinak jdou vlasy špatně rozčesat. Při dlouhodobějším používání může zatěžovat. Hezky voní.

  • vůně
  • příznivá cena
  • bez použití kondicionéru špatná rozčesatelnost
  • při dlouhodobějším používání zatěžuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.6.2012 16:08:57

Od Nivey je to zatím nejlepší šampón, co jsem kdy měla. Vlasy mám po něm lesklé, což je u mých suchých barvených vlasů takový malý zázrak. Vlasy jsou po něm nadýchané, snadno se rozčesávají. Cena je příznivá. Momentálně dávám přednost profesionálním šampónům, ale kdybych hledala levnou alternativu, tak do něj půjdu znovu.

  • cena
  • dostupnost v drogériích
  • lepší vzhled vlasů
  • neregeneruje vlasy
  • obal


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
normální
hnědé

Další recenze od 16.9.2012 14:06:53

Příšerný šampon, který jsem ani nevypotřebovala. Mám vlnité vlasy a po tomto šamponu jsem měla vlasy šíleně krepaté a vysušené. Vlasy byly nepoddajné a nešly nijak upravit. Nedoporučuji ani kondicionér k tomuto šamponu. Obojí mi udělalo na hlavě opravdu paseku!

  • žádná
  • vše


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.10.2012 09:18:46

Já osobně jsem s výrobky Nivea hodně spokojená, ale ne u vlasové kosmetiky. Měla jsem od nich víc druhů šamponů, balzámů a péčí a všechny výrobky měly naprosto stejný efekt na vlasy - byly sice hezky rozčesatelné, voňavé a lesklé, ale za pár hodin se zpramínkovatěly, byly mastné a splihlé.

  • lesk
  • vůně
  • rozčesatelnost
  • plihnutí
  • maštění
  • pramínkování vlasů


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Výborný šampon, který krásně voní a dělá s mými vlasy téměř zázraky. Od té doby, co ho používám konečky mých vlasů vypadají zacelenější a zdravější a k tomu ještě moc příjemně voní. Vlasy mám po něm sametově hebké, jemné a vypadají hodně zdravě. Vlasy nezatěžuje, nemastí, ani nevysušuje. Nenašla jsem na něm nic negativního.

  • zacelil mi konečky
  • sametově hebké zdravě vypadající vlasy
  • příjemná vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 20:01:49

Šampón dobre pení, pekne vonia, nie je nejaký drahý a je ľahko dostupný. Je určený skôr na poškodené vlasy, na mastné až tak veľmi nie, predsa len ich zaťažuje, avšak jeden deň bez umytia vydržíte, na druhý to už ale nie je ono. Nejakú regeneráciu vlasom som si nevšimla, ja som ich mala dosť zničené z jednej farby, ale aj tak som s ním spokojná. Keďže však vlasy zaťažuje tak pre mňa nie je vhodný.

  • cena
  • vôňa
  • dobre pení
  • zaťažuje vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.10.2013 00:38:23

Tento šampon mi vyhovoval, vlasy jsem po něm měla hebké a znatelně lesklejší, s regenerací suchých délek určitě pomohl, vlasy vypadaly zdravější. Mastné vlasy by asi opravdu mohl trochu zatěžovat, ale na normální vlasy s trochu suššími délkami je podle mě velmi dobrý. Konzistence je spíš řidší a řekla bych, že pění spíš méně než více. Hezky voní a vůně ve vlasech i celkem dlouho drží. Klidně bych si ho někdy koupila znovu.

  • hebké a lesklé vlasy
  • pocit regenerace suchých délek
  • hezká vůně
  • jemnější vlasy by mohl zatěžovat


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dixi Kopřivový šampon

3.1 54% 16 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Volume Lift šampón

2.9 48% 17 recenzí