Nivea Pure Effect Jemný čisticí gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Nivea Pure Effect Jemný čisticí gel
Čištění pleti Nivea Pure Effect Jemný čisticí gel - obrázek 1
Čištění pleti Nivea Pure Effect Jemný čisticí gel - obrázek 2
Čištění pleti Nivea Pure Effect Jemný čisticí gel - obrázek 3
5 4 9
  • Průměrné hodnocení 4
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Pure Effect Jemný čisticí gel

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 13:11:53

Velice jemný čistící gel na pleť. Gel opravdu nádherně voní a má krásnou tyrkysovou barvu. Dobře odlíčí make-up, vyčistí pleť a zanechává ji hebkou, vláčnou a voňavou. Absolutně vůbec nevysušuje jako ostatní gely a naopak zanechá pleť takovou hydratovanou. Je nekomedogenní, takže neucpává póry a má zabraňovat tvorbě černých teček. Jelikož na ně ale netrpím, nemůžu tento efekt posoudit. Gel skoro nepění, ale to beru spíše jako výhodu, navíc stačí opravdu malé množství, takže vydrží hodně dlouho.

  • vůně
  • neucpává póry
  • nevysušuje pleť
  • dobře odlíčí make-up
  • hezké balení
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.8.2013 19:00:04

Tak tento čistící gel používám na odlíčení pleti už asi tři roky. Už si jiný nekupuji. Mám spíše smíšenou pleť s občasnými problémy s akné a myslím, že hlavně pro tento typ pleti se hodí. Myslím, že opravdu pomáhá předcházet akné. Pleť je po vyčištění hezky jemná a taky vláčná a čistá. Po vyčištění také nemám pocit vysušené pleti.

  • perfektní odlíčení make-upu
  • jemná konzistence
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.10.2013 11:06:44

Podle mého názoru velice kvalitní čistící gel, dobře odstraňuje make up a čistí pleť. Nevysušuje zbytečně pleť, zanechává ji jemnou a vláčnou. Oceňuji, že výrobek není příliš parfemovaný a má pouze jemnou vůni a nedráždí tak zbytečně pokožku pleti. Od černých teček mi teda nijak nepomohl, ale jinak mohu s klidem doporučit.

  • dobře odstraňuje make-up
  • nedráždí pleť
  • nevysušuje
  • asi nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento čistící gel je pro mou pleť naprosto vyhovující. Jemně jí vyčistí a zanechá jí vláčnou. Největší plus je to, že nevysušuje. Má vyčistit černé tečky, já je mám jen trošku a malinko se to zlepšuje.... škoda je že pleť nevydrží tak hezky čistá po celý den. Mě se pleť přes den hrozně mastí. Jediný co bych vytkla je obal. Když jsem se to poprvé snažila otevřít, zlomila jsem si nehet. A většinou vyteče víc gelu než je třeba.

  • Vyčistí
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2014 20:32:23

Gél používam na odličovanie, je veľmi jemný, neštípe na pleti, dobre odličuje make-up, stačí ho použiť skutočne málo. Mne osobne sa páči aj vôňa gélu, skúšala som z tohto radu už Clean Deeper hĺbkovo čistiaci gél a bola som veľmi spokojná. Dávkovanie gélu by som možno vylepšila pumpičkou, aj takto sa to dá, ale pumpička by bola určite lepšia. Nuž a obal sa Nivei zase raz podaril, tá nádherná modrá farba nemá chybu, pôsobí dojmom čistoty a sviežosti.

  • pekne vonia
  • pekný obal
  • nedráždi pleť
  • zmatňuje pleť
  • výborne odličuje make-up
  • chýba mi dávkovacia pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.11.2014 13:35:10

Gel je opravdu jemný a klidně bych ho doporučila i na suchou a citlivou pleť. Je spíš hustší konzistence, na pleti pořádně napění a dobře ji vyčistí, odstraní make-up a vůbec nedráždí ani nevysušuje. Na akné nebo černé tečky je ale podle mě až moc jemný, spíš se hodí na normální, bezproblémovou pleť. Má hezkou, nevtíravou vůni.

  • vyčistí
  • nevysušuje
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.2.2015 18:22:28

Tento čistící gel jsem používala zároveň s krémem této řady, bohužel gel mi vůbec nevyhovoval. O nějakém zlepšení problematické pleti nemůže být ani řeč, ale co mi vadilo nejvíce bylo, že mě po něm pálil obličej a byl začervenalý a přesto mi pleť nepřišla dost dobře vyčištěná. A Nivea mě vůbec celkově zklamala svým složením a proto již nekupuji.

  • Tak nějak nevím...
  • Nepomáhal na problematickou pleť.
  • Pleť byla naopak podrážděná.
  • Složení.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.2.2015 21:14:09

tento gel byl na obličeji příjemný, pomohl mi, když jsem měla problémy s pletí, ale je jen na to když mám problémy, jinak je moc ,,silný´´??? nevim jak to popsat, až budu mít zase pupínky bude fajn, ale jinak potřebuju jen něco lehčího, make-up dostal dolu v pohodě, balení mám takové s tím vymačkávacím víčkem na stranu, to se mi líbí

  • pomůže
  • nevím


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2015 22:43:28

Původně jsem si chtěla koupit od Eucerinu,ale jelikož nebyl k dostání a u nás v lékárně jen na čekačku,tak jsem se rozhodla vyzkoušet tento gel. Večer jsem si nejdříve vyčistila obličej micelárkou a pak jsem použila gel. To co následovalo mě šokovalo,jak můžou napsat JEMNÝ,obličej jsem měla v jednom ohni,štípalo to příšrně,obličej jsem měla červenej a suchej jakobych si umyla obličej mýdlem.Za mě tento přípravek NE! V lékárně mi pak paní povídala,že na niveu jsou hodně alergie

  • cena
  • štípe
  • vysušuje