Nivea zvláčňující denní krém Pure & Natural recenze a zkušenosti

Hydratace Nivea zvláčňující denní krém Pure & Natural
Hydratace Nivea zvláčňující denní krém Pure & Natural - obrázek 1
Hydratace Nivea zvláčňující denní krém Pure & Natural - obrázek 2
Hydratace Nivea zvláčňující denní krém Pure & Natural - obrázek 3
Nivea (186)
3.5 z 5 5 3.5 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
17%
4 hvězdy
42%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
8%

Koupilo by znovu
59 %

Recenze produktu
Nivea zvláčňující denní krém Pure & Natural

Tento krém som si kúpila preto, lebo sľuboval žiadne silikóny, parabény a myslím konzervanty? Mám väčšinou normálnu pleť (sem tam mi pne), nemám problém so žiadnym krémom, avšak tento krém mi absolútne nevyhovoval. Vôbec sa nevsakoval, ostala mi lepkavá tvár, bol mi doslova ťažký na pleti a pri izbovej teplote som sa pod ním potila! Od nanesenia som bola lesklá, lepkavá a umastená a ešte kedy náhodou nestačilo, upchal mi póry tak, že sa mi vyhodili také tie boľavé vyrážky, ktoré sa hoja aj mesiac. Za mňa nie, nechcem ho ani vidieť.

  • žiadne
  • ťažký
  • ulepený
  • mastil
  • upchával póry


Koupila jsem v akci v Globusu a ještě dostala micelární vodu. Moc povedený a příjemný krém. Přírodní obsažené extrakty jsou znát, pleť nedráždí. Je určen na normální a smíšenou pleť, ze začátku jsem si myslela že je zbytečně mastný, ale když se použije méně už mě to nepřijde, zvykla jsem si. I tak ale mohl být trošku lehčí, popřípadě matovat, proto ubírám 1 hvězdičku. Lehce voní a je hodně koncetntrovaný, stačí ho použít podstatně méně než například Garnier Essential. Hodně vyživuje. Koupím ale znova, je velmi příjemný.

  • cena
  • hodně vyživuje
  • přírodnější složení
  • lehká parfemace
  • stačí použít opravdu malé množství
  • trošku mastí
  • nematuje


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.10.2014 08:39:40

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Chtěla jsem jej vyzkoušet kvůli tomu 95%-nímu přírodnímu složení, mastný jako noční nebyl, ale zase jsem z něj měla přecitlivělou a načervenalou pleť, asi mi vadila nějaká alergenní složka, kterých je tam 7. A musím přiznat, že to je jeden z mála výrobků od Nivei, co mi nevoněl, jeho vůně byla taková až moc pronikavá a vlezlá a byla cítit po celý den na obličeji.

  • Přírodnější složení.
  • Cena.
  • Složení není až tak přírodní, jak Nivea slibuje.
  • Obsahuje 7 alergenů.
  • "Vůně."


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2013 12:04:59

Po nějaké době si dávám přestávku od bio kosmetiky a v drogerii jsem sáhla po tomto krému, který by měl být ale také šetrnější než některé chemické koktejly á la Garnier apod. Tento by měl být bez parabenů, silikonů, barviv a minerálních olejů, navíc s bio arganovým olejem a bio aloe vera. S krémem jsem spokojená - mám normální až suchou pleť a hydratuje báječně. Zas tak hutný, jak se píše zde v recenzích, mi nepřijde (oproti krémům Dr. Hauschka, které jsem používala doteď , tedy určitě ne). Trochu pomaleji se vstřebává, ale pleť je po něm hebká a jakoby se mi vyhladila - akné se mi tvoří vyjímečně, póry mi neucpává. Velká spokojenost.

  • velmi dobře hydratuje
  • neucpává póry
  • bez barviv a minerálních olejů
  • bez parabenů a silikonů
  • trochu pomaleji se vstřebává


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 14:08:28

S tímto krémem jsem moc spokojená. Má velmi příjemnou konzistenci, není příliš mastný a přesto dobře pleť hydratuje. Po použití je pleť taková vláčná, svěží a hlavně hebká. Krém se dobře vsakuje a tvoří dobrý podklad na pleti na celý den. Krásně voní asi jako všechny výrobky od Nivei. Trochu mi vadí skleněný kelímek, při pádu se nejspíš rozbije a je zbytečně těžký, ale aspoň dodává pocit luxusu :)

  • zvláčňuje pleť
  • hydratuje
  • voní
  • nezanechává mastný film
  • skleněný kelímek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krémy od Nivei mám veľmi rada. Tento je na pleti veľmi príjemný, hydratačný a rýchlo sa vstrebe do pokožky. Pleť je vyživená a jemná. Krásne jemne vonia .Cena je prijateľná a býva často v akcii. Obal je sklenený , čo mne trošku vadí .Dá sa kúpiť pomerne všade .

  • cena
  • jemná vôňa
  • konzistencia
  • žiadne


Další recenze od 30.3.2013 00:11:21

Já jsem s tímto krémem docela spokojená. Zas tak hutný mi nepřijde, na den pod make-up mi naprosto vyhovuje. Krásně se roztírá a pokožka je po použití hezky hydratováná. Mám smíšenou pleť. Vůně je taková příjemná, neutrální. Myslím, že po něm určit ještě někdy sáhnu.

  • hydratace


Další recenze od 1.3.2013 15:12:45

Myslím, že Nivea je najlepšia z ponúkanéj drogérkovej kozmetiky. Tento krém nie je zas najhorší, ale čo mi určite vadilo, bola dosť silná parfumácia, konzistencia krému - dosť mastný a hutný, tým pádom nevhodný pod make-up. Ďalším mínusom je sklenený obal, je ťažký a tým aj zaberie viac miesta či už v kabelke na cestách alebo inak. Uvítala by som skôr plastový obal. Mám iné favority z lekárne, takže za mňa už určite nie!

  • priateľná cena
  • silná pafrumácia
  • mastný - tým nevhodný pod make-up
  • upcháva póry
  • sklenený obal
  • pochybujem o vysokom obsahe prírodných zložiek


Další recenze od 17.10.2012 17:40:25

Jsem s tímto krémem spokojená,ale i když je denní, používám hi především na noc a před den matující od ryoru. Krásně voní, pleť je po něm jemná. Jen trochu ucpává póry, proto na den používám ten matující a na noc aby pleť nebyla vysušená, ale hydratovaná, tak tady ten.

  • cena vůně konzistence
  • trochu mastnější


Další recenze od 30.7.2012 08:16:47

Tento krém poměrně dobře hydratuje. Jako podklad pod make-up ho nedávám, protože je hodně hutný. Má velmi příjemnou vůní. Oceňuji také složení, pro které jsem se nadchla. Myslím že řada Pure & Natural má lepší výrobky než je tento. Znovu si ho sice nekoupím, ale špatný rozhodně není, pro ty kteří nemají jako já suchou a místy mastnou pleť.

  • složení
  • hydratace
  • vůně
  • nelze použít jako podklad pod make-up


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2012 11:17:28

Pro mou pleť (mastná/suchá) nevyhovující. Ale nedávám to za zlé výrobku. Na krk a dekolt mi byl příjemný. Jen mou již dost umašťěnou pleť a zároveŇ dehydratovanou dorazil úplňě, nicméně má příjemnou vůni, žádné nucené levandule nebo jiné umělosti. Klasika od Nivei.

  • Dostupnost
  • Mastný



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 10:40:57

Velmi příjemný a povedený krém. Je možná hutnější ale ne nijak extrémně mastný, hezky hydratuje a zvláčňuje pleť a příjemně voní. Mám smíšenou pleť takže po použití se více lesknu v T-zóně ale na sušších místech (tváře) je perfektní. Nevyhovuje mi ale jako podklad pod makeup právě protože že je takový hutnější

  • hydratace
  • vůně
  • přírodní ingredience
  • nevyhovuje jako podklad pod makeup


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

LUX Maryna krém

3.6 65% 5 recenzí

Hůře hodnocené