NYC Cheek Glow tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky NYC Cheek Glow tvářenka
Tvářenky NYC Cheek Glow tvářenka - obrázek 1
Tvářenky NYC Cheek Glow tvářenka - obrázek 2
Tvářenky NYC Cheek Glow tvářenka - obrázek 3
5 2 22
  • Průměrné hodnocení 2
  • 28% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 44 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 2.7
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Cheek Glow tvářenka

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.7.2017 14:52:53

Tuhle tvářenku jsem si zakoupila v odstínu Prospect park rose - v drogerii vypadala krásně, v příjemné růžové barvě s jemným odleskem, ale v reálu už to tak "růžové" nebylo. Tvářenka je velmi slabě pigmentovaná, prakticky vůbec, takže na tváři ji sotva postřehnete (a to jsem nanášela několik vrstev). Přiložený štěteček je nepoužitelný a obal dosti chatrný - víčko "jezdí" a navíc se špatně otevírá i zavírá, takže jen čekám, kdy ho zlomím :). V dané cenové relaci se dají koupit podstatně lepší tvářenky, např. Matt touch blush od Essence.. A mimochodem, z druhé strany je napsáno Made in China (toho jsem si bohužel všimla až po zakoupení), což je u dekorativní kosmetiky ta nejhorší varianta, takže značce NYC se budu v drogeriích vyhýbat obloukem :-O

  • Žádné
  • Chatrný obal
  • Téměř žádná pigmentace
  • Přiložený štěteček je k ničemu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.8.2016 20:50:57

Já teda jsem celkem spokojená. Nechápu, že hodně holek nadává na slabou pigmentaci, já mám opačný problém, mně se zdají ty barvy až moc výrazné. Mám West side wine 652 a Prospect Park rose 649. První je hnědá a používám jí jako bronzer. Druhá je trochu do oranžova a musím si jí dát fakt jen ždibec, jinak vypadám jak Marfuša. Mám na to svůj kvalitní štětec od Bobbi Brown a s tím i tahle levná tvářenka vypadá fajn. Akorát je na prd balení, špatně jde otvírat a ten štětec uvnitř je na nic. Ale tvářenka jako taková není vůbec špatná. :)

  • Hezké odstíny
  • Větší množství tvářenky
  • Levná cena
  • Silná pigmentace
  • Obal
  • Štěteček


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2015 18:39:04

Mě tahle tvářenka naprosto vyhovuje. Já make-up nepoužívám, pouze korektor, tvářenku, nějaké ty stíny a řasenku a nějaký lesk či rtěnku. Vyhovuje mi jak pigmentace tak i odstíny této tvářenky až na štěteček, s ten nevyužiju. myslím si že pro přirozené líčení to je super koupě. Říká se, že někdy méně je více a u tohoto produktu to sedí.

  • pigmentace
  • dobře se nanáší
  • přirozené odstíny
  • cena
  • nepřáší
  • špatný štětec - nepoužitelný
  • mohlo by být větší balení


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2015 19:41:55

Tvárenka skončila v koši /asi po 5tich pokusoch s ňou niečo robiť/. Pigmentácia je nulová, naniesť aspoň tošku farby je nemožné; prstom, štetcom, skrátka akokoľvek sa snažíte vydolovať z tvárenky farbu, nejde to. Balenie j lacný plast, popravde až moc vypulké viečko a čakala som, že sa to zatváranie zlomí už po prvom otvorení. Priložený štetček ja ako drátenka na riad/nádobí/.

  • žiadne
  • veľké


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.2.2015 11:22:25

Na tuhle tvářenku si vzpomínám, jednou jsem si jí koupila. V testru se zdála, že bude mít krásnou barvu s leskem. Realita však byla taková, že tvářenka absolutně vůbec nebarvila, a to i když jí člověk drhnul vší silou. O tom přiloženém štětečku ani nemluvě, ten je také absolutně nepoužitelný. Tuto tvářenku rozhodně nedoporučuji.

  • nic
  • nebarví


Já osobně jsem, co se tvářenek týče, zvláštní člověk-spousta lidí požaduje výraznou pigmentaci, já jsem však ráda za slabší. Tvářenka mi tímpádem vyhovuje. Výdrž mi připadá průměrná, když příjdu po 7 hodinách ze školy, stále mají tváře nádech. Více však nevím, nikdy jsem to moc neprozkoumala. NYC má často slevy, tudíž se dá řasenka sehnat za příjemné ceny. Nepráší příliš mnoho. Mám jeden z oranžovo-hnědých odstínů a moc se mi líbí.

  • Prášivost nízká
  • Cena
  • Slabší pigmentace (pro mě však dostačující)
  • Přiložený štěteček je celkem na prd


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 19:57:13

Mám odstín 655 Central Park Pink, velmi jemná a matná cihlově růžová. Jsem naprosto spokojená, jelikož velmi výrazné, nepřirozené odstíny na mě vypadají hrozně a takovýto jemný odstín jsem doposud nesehnala. Je pravda, že štětec je k ničemu, jako asi všechny štětce, co jsou dodávány spolu s produktem, ale osobně upřednostňuji se koupit kvalitní štětce samostatně, takže mě to nemrzí. Používám ji velmi ráda, akorát nevydrží celý den a balení je trochu větší, takže se mi nechce s sebou ve všední dny tahat :( Kdybych našla takovýto odstín v kvalitnějším provedení, jdu do toho, ale do té doby je to pro mě no. 1.

  • hezký odstín
  • nedělá mi fleky po tváři
  • během několika hodin se ztratí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.10.2014 16:10:38

Tvářenku jsem si koupila kdysi ještě na vejšce, kdy peněz nebylo dost, ale zato potřeba kosmetiky obrovská :-) Bohužel cena byla asi jediným plusem. Tvářenka dost práší a štěteček tomuto prášení teda vůbec nezabraňuje, jelikož je s ním aplikace úplně k ničemu. Obal je fórový, rozbije se celkem snadno a rychle. A pigmentace? Ta je sice docela dobrý, ale zato se na tvářích neohřeje a do pár hodin je pryč.

  • nic
  • štěteček je k ničemu
  • obal je na nic
  • pigmentace je fajn ale nevydrží víc jak pár hodin


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2014 14:57:35

Z téhle tvářenky jsem trochu na rozpacích. Když jsem ji poprvé chtěla otevřít, vůbec to nešlo a málem jsem krabičku rozbila. A stejně tak je to se zavíráním. Asi to chce nějaký cvik. Uvnitř jsem našla štěteček, který je tuhý, škrabe a je naprosto nepoužitelný. Samotná tvářenka má opravdu hezkou přirozenou barvu. Celkem hodně práší a na tvář se jí musí nanést o trochu víc, aby byla vidět. Drží, ale špatně se roztírá. Znovu bych si jí ani za tu cenu určitě nekoupila

  • cena
  • přirozené barvy
  • otřesné balení
  • není vidět
  • neskutečně moc práší
  • nepoužitelný štěteček
  • žádná pigmentace
  • špatně drží


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2014 18:36:50

Já se naopak této tvářenky musím zastat, až tak strašná není, i když já na dekorativku náročná nejsem. Mám odstín Riverside rose a je to přesně ten odstín, co jsem hledala a nemohla najít - růžová s broskvovým podtónem, studenější, bez třpytek. Jediné co mi vadí je to, že zezačátku skoro nebarvila tak jsem ji trochu oškrábala a teď už to jde v pohodě. Také pokud jsem nenanesla na make - up pudr ale hned tvářenku, udělala mi fleky.

  • pěkná barva
  • přirozený vzhled
  • fleky
  • štěteček
  • zezačátku nebarví


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2014 20:03:59

Tato tvářenka je jedna velká katastrofa. Nejen, že pigmentace je skoro nulová a tvářenka vůbec nezabarví, je třeba jí téměř vyrýt aby trochu barvila. Navíc tvářenka opravdu velmi práší a na pleti vůbec nevydrží snad ani hodinu a to i přesto, že jí zafixuji. Jediné plus je snad cena, ale ta vůbec neodpovídá kvalitě. Za tuto cenu se další sehnat lepší tvářenky. Rozhodně nedoporučuji.

  • dostupnost
  • cena neodpovídá kvalitě
  • pigmentace
  • výdrž na pleti
  • práší


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2014 18:36:37

Mně teda tato tvářenka vyhovuje. Pěkné odstíny, pro mě je pigmentace v normě. Ano, uznávám, balení je hrozné a štěteček je na nic, ale ten já ani nepoužívám a mám na to svůj osvědčený. Na tváři vytváří pěkný lehký shimmer. S výdrží je to opět trošku horší, ale kolikrát mi vydržel až do večera. Já tedy za sebe chválím.

  • Pěkné odstíny
  • Cena
  • Vytváří pěkný shimmer
  • Trošku to skřípe s výdrží
  • Balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.12.2013 11:57:48

NYC Cheek Glow tvářenka - tuhle tvářenku jsem zakoupila protože mě zaujala barva .. mám odstín 654 ale to je tak všechno !!!! tvářenka práší .. absolutně nebarví ani kdyby jste ji třeli o obličej nic tam nezůstane :-/ za mě zbytečně vyhozené peníze ! tahle tvářenka je úplně na prd za ty peníze se dá sehnat lepší :-/ NEDOPORUČUJI

  • žádné jsem nenašla
  • práší
  • nulová pigmentace .. absolutně nebarví


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.12.2013 20:02:36

Moje první tvářenka. Rozhodovala u mě cena, což nebyla dobré rozhodnutí.. Je naprosto k ničemu, opravdu propadák....celkově je tato značka NYC nic moc..... Nejen že má nepřirozené barvy, ale nedrží, leskne se a třpytí se, no prostě hrůza. Obal někdy nejde ani otevřít. I aplikátor je nanic, padají z něj štětinky.... Nedoporučuji. :-(

  • cena
  • práší
  • špatné odstíny
  • nepřirozený vzhled
  • třpytí se
  • aplikátor na nic
  • nevýrazná až neviditelná na pleti


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.8.2013 20:47:20

Koupě této tvářenky byl krok stranou. Líbil se mi odstín i cena. Protože jsem pospíchala, nevyzkoušela jsem si v obchodě pigmentaci. Ta je totiž otřesná. Tvářenka skoro nebarví. Než je na tváři alespoň trochu vidět dá to hodně práce. Také hodně práší, což mě ale při té ceně nijak moc nepřekvapuje. Navíc se mi velmi brzy ulomilo u tvářenky víčko.

  • cena
  • hodně práší
  • velmi slabá pigmentace
  • nekvalitní obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tak toto je absolútna tragédia. Kúpila som si ju v odtieni "Riverside rose". Lícenka je tak zlisovaná že som ju musela až nechtom škrabať aby sa mi vôbec dostala na štetec a po aplikácii som na tvári nemala absolútne nič. Po opätovnom skúšaní to bolo už len horšie, nakoľko používaním štetcu sa ešte viac jej povrch zlisoval až bol lesklý. Skončila v koši.

  • žiadne
  • iba samé nedostatky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.7.2013 13:33:17

tak tohle je jedna velká katastrofa. obal sice překvapil, že obsahuje i štěteček, ale po první použití letél štěteček do koše, absolutne nenabíral žadný pudr a na tvaři škrábe, sáhla jsem proto po svým štětci. překvapení bylo když se žádné zabarvení nekonalo ani po nanesené kvalitním štětcem, absolutně žádná barva. za tu cenu jsem nečekala žádný zázrak, ale tohle je moc...

  • nic
  • nebarví
  • štětec škrábe a drážtí tak pokožku


Další recenze od 18.6.2013 21:31:10

Tohle je přátelé hrůza! Koupila jsem si ji dnes, odstín 651(Riverside Rose) a jsem hodně, hodně zklamaná. To, že jsem chtěla úplně jiný odstín, za to si můžu sama (v drogerii to bylo tak nasvíceno, že nebylo poznat co je co), ale že je ta tvářenka vyloženě na nic za to už já nemůžu. Nemá absolutně žádnou pigmentaci, na tvář jí můžu dát klidně tunu a prostě vidět není. Byla to unáhlená koupě a zcela zbytečná.

  • žádné
  • příšená pigmentace
  • práší


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2013 17:00:06

Tvářenku jsem kupovala na jednu příležitost a neočekávala jsem od ní žádné zázraky - vzhledem k cenové kategorii. Bohužel tato tvářenka je úplně o ničem. Štěteček nepoužitelný (ale to až tak překvapující není), sama o sobě šílené práší, tudíž její částečky máte všude možně, pigmentace veškerá žádná, výdrž nulová. (odstín Sutton Place Peach) Ve stejné cenové hladině lze najít lepší kousky.

  • fakt, že 69,- Kč není tak závratná suma
  • špatná pigmentace
  • tvářenka práší
  • nulová výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2013 22:03:15

Úplně na nic tvářenka, není jemná, nedrží, dělá fleky, pigmentace na dvě věci... Balení je horší, jak MUA za libru, štěteček radím hned vyhodit. Zatím mě v sortimentu téhle pochybné značky nic nenadchlo, bohužel. Tvářenku mám v odstínu West wine, v obale hezká nude barva, ale absolutně nebarví.Podle mě jsou to vyhozené peníze. To už raději nějakou Miss Sporty tvářenku :-)

  • obal a štěteček
  • nebarví - pigmentace skoro nula
  • nedrží


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2013 13:04:43

Tuto tvářenku moc nedoporučuju. V drogérii určitě naleznete ve stejné cenové kategorii mnohem kvalitnější. Tato tvářenka není moc pigmentovaná a velmi práší. Tudíž výdrž na tváři je také velmi slabá. Obal je obyčejný plast, na který musíte dávat pozor, aby se nerozbil.

  • cena
  • slabá pigmentace
  • slabá výdrž
  • práší
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.2.2013 20:54:31

Tato tvářenka neurazí ani nenadchne. Pigmentace není přilíš velká, ale aspoň vypadá přirozeně. Některé odstíny vypadají leskle ale na pleti mají matný vzhled. Já mám odstín Outside Café, má krásnou světlou barvu, vypadá jako přirozené začervenání tváře. Výdrž je průměrná.

  • cena
  • pěkný obal
  • přirozené odstíny
  • slabší pigmentace
  • výdrž


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Podobně hodnocené