NYC Kiss Gloss lesk na rty recenze a zkušenosti

Lesky na rty NYC Kiss Gloss lesk na rty
Lesky na rty NYC Kiss Gloss lesk na rty - obrázek 1
Lesky na rty NYC Kiss Gloss lesk na rty - obrázek 2
Lesky na rty NYC Kiss Gloss lesk na rty - obrázek 3
5 2 11
  • Průměrné hodnocení 2
  • 10% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 2.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Kiss Gloss lesk na rty

Další recenze od 3.4.2012 14:26:06

Nejhorší lesk který jsem kdy zaznamenala. Konzistence je příšerně lepkavá, pomalu člověk nemůže otevřít pusu. Nepříjemný na rtech. Teče zpod obalu a lepí se na něj nečistoty z kabelky či kapsy. Působí a chutná velmi uměle. Zřejmě odpovídá ceně. Za mě tedy ne.

  • cena
  • lepkavý
  • hutný


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 16:16:36

Průměrný drogerkový lesk na rty. Mám ten průhledný. Ze začátku mi připadal fajn, rty krátce po nanesení brní. Že je ulepený, to je u těchto lesků běžné, takže to mi ani nevadí. Co mi ale hodně vadí je to, že má špatný uzávěr a vytéká z obalu. Jinak není špatný, na rtech celkem drží a je skutečně hodně lesklý.

  • vysoký lesk
  • cena
  • nekvalitní obal, ze kterého lesk samovolně vytéká


věk
25-34

Chtěla jsem obyčejný bezbarvý lesk na rty a tak jsem si hlavně kvůli ceně vybrala tento. No nic moc. To, že je na rtech takový ulepený, budiž, ostatně to je většina lesků. Ale jak už bylo zmíněno - obal je vážně příšerný, lesk teče z pod víčka a upatlal mi tak kabelku a i se do něj dostaly všechny možné nečistoty. Takže za mě ne (a nebo ho nenosit v kabelce).

  • cena
  • lepí
  • příšerný obal, lesk teče z pod víčka a pokud jej nosíte v kabelce, tak se vám do něj dostanou všemožné nečistoty a i vám všechno upatlá


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 17:19:22

Po příchodu kosmetiky NYC do ČR jsem se rozhodla vyzkoušet jejich lesk na rty v bezbarvé variantě. Bohužel tento výrobek je opravdu hrozný. Je lepivý a přitom tekutý. Třešničkou na dortu je nepraktický obal, ze kterého lesk po otevření samovolně vytéká. Už nikdy více.

  • žádná
  • konzistence je příliš tekutá a lepivá
  • nepraktický a nefunkční obal


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 15:28:51

koupila jsem v rossmanu sice za dobrý peníz, ale byla jsem zklamaná hned jsem ho po pár dnech dala kamarádce pro dceru, barva byla hezká a pěkně třpytivá , ale byl dost tekutý a pěkně hnusně lepil, takže pro mě oničem. už bych si ho znovu nekoupila.

  • hezká barva
  • cena
  • moc tekutý
  • lepkavý


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 19:43:15

Lesk na rty jsem si koupila a zaujala mě především jeho cena. Že tento lesk bude lepit musí být jasné už při nákupu (tak to u těchto druhů výrobků prostě je). Pomáda na rty je prostě příjemnější. Co se týče kvality obalu byla jsem spokojená, nikdy se mi nestalo, že by se mi třeba rozlil nebo tak. Už si ho ale nekoupím, v jakékoliv barvě zanechá jen třpytky - po barvě ani památka a jeho výdrž taky není nejlepší.

  • Cena
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 23:25:27

tak tento lesk mě dokonale odradil od používání. Nabízí docela výběr barev, ale lesk sám o sobě není moc použitelný. Má docela divnou vůni, po nanesení na rty lepí jako žvýkačka a brní z něho rty. Jak se říká - za málo peněz, málo muziky. Jediné snad plus co můžu napsat je, že se opravdu hodně leskne.

  • vysoký lesk
  • lepí
  • smrdí
  • nepříjemné brnění
  • nekvalitní obal


věk
15-24

Moc dobrý lesk na rty za příznivou cenu. Hezky voní, na rtech dlouho vydrží, ale nevytváří na nich nepříjemný pocit. Balení poměrně dlouho vydrží. Co mi vadí je to, že se mi venku při závanu větru lepí na vlasy, ale to dělá každý lesk a proto si lesk aplikuju až v interiéru. Fajnový lesk na rty, který doporučuji!

  • vůně
  • cena
  • hodně lepí - ale to každý lesk


Další recenze od 24.6.2012 23:32:51

Pre mňa je to jeden z najhorších leskov, aké som kedy mali. Jediné jeho pozítivum je tuším tá cena, možno aj lesk. Kiss Gloss som si kúpila, len zo zvedavosti vyskúšať lesk od NYC. Nečakala som od toho nič, mohlo sa len stať, že by to náhodou za tú cenu prekvapilo. Ale neprekvapilo. Lesk sa veľmi lepí, maže, hoci je celkom hustý keď sa nanáša. Odtieňov je síce niekoľko, v tubách sú celkom pekné, ale v praxi vôbec nefarbia. Ja mám odtieň Tribeca Tangerine - ten oranžový. Ale nemá ani len očakávaný nádych či odlesk do oranžovej. Na perách mi je nepríjmený a jeho divná vôňa (akože ovocná) mu vadí. Určite ho neodporúčam, skôr prípadnému záujemcovi radím, nech radšej kus doplatí a kúpi si niečo lepšie. Ja si ho určite už nikdy nekúpim.

  • možno lesk
  • nízka cena
  • maže sa
  • príšerne lepí
  • farebné varianty ani netónujú
  • vôňa
  • obal
  • maže sa
  • nepríjemný na perách


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 13:13:38

Ještěže tenhle lesk nestál majlant, protože by mi bylo líto vyhozenejch peněz. Naprosto příšerně lepí, přeslazeně chutná, když si omylem olíznu rty, tak se mi zvedá žaludek. Barva na rtech vydrží asi deset vteřin, pak společně s leskem tajemně zmizí. Nikdy víc!

  • nic
  • barva ani lesk nevydrží na rtech
  • odporně sladký


věk
25-34

Velmi levný lesk na rty, stojí okolo 40 Kč. Dost mi vadil a po několika pokusech letěl pryč. Nedělá jednotnou barvu na rtech, jedná se pouze o průhledný lesk s náznakem barvy (a to jsem měla tmavý odstín), barva zalézá do vrásek, je přehnaně tekutý a ze rtů stéká. Parfemace je umělá, citrusová. Další už určitě nekoupím a raději si připlatím za kvalitnější výrobky.

  • cena?
  • velmi tekutý
  • divná parfemace
  • stéká ze rtů


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence Gel Tint

2 25% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Basic Lip Volumizer

1.5 13% 2 recenze