NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder recenze a zkušenosti

Bronzery NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder
Bronzery NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - obrázek 1
Bronzery NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - obrázek 2
Bronzery NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - obrázek 3
NYC (37)
4.3 z 5 5 4.3 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
55%
4 hvězdy
27%
3 hvězdy
18%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
73 %

Recenze produktu
NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.2.2018 12:40:50

Tento bronzer som kúpila nedávno po nepeknej skúsenosti s Rimmel a musím povedať, že pri ňom aj zostanem. Dá sa zohnať za veľmi nízku cenu, balenie je kvalitné, navyše obsahuje zrkadielko aj hubku, avšak hubku v tomto prípade neodporúčam používať. Samotný produkt sa jednoducho nanáša napr. štetcom, kedy stačí pár jemných ťahov a pleť vyzerá pekne prirodzene od rána do včera drží na svojom mieste. Ďalším plus je to, že neobsahuje žiadne trblietky čo mi veľmi vyhovuje. Nespôsobuje nepríjemné reakcie ako Rimmel, akurát pri použití štetcom jemne práši, nič to však nemení na kvalite a osobne mi to neprekáža. Ak hľadáte nejaký kvalitný, prirodzene vyzerajúci bronzer, odporúčam tento.

  • - prirodzený vzhľad
  • - kvalitné balenie so zrkadielkkom a hubkou
  • - vydrží na pleti od rána do večera
  • - neobsahuje trblietky
  • - pôsobí matno
  • - vhodný pre všetky typy pleti


Nutně jsem potřebovala nějaký bronzer, a tak jsem sáhla po tomhle. Ale jak jsem ho vyzkoušela, ihned jsem byla zklamaná.Je příšerně oranžový. I obal je na nic. Ohebný plast s nepoužitelnou houbičkou (dodnes nevím, jak se dá použít) a i to zrcátko je hodně na nic. Jediná doubrá věc na tomto produktu je cena. Jelikož i dostupnost je trochu horší.

  • cena
  • obal
  • moc oranžový


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2015 18:18:11

Bronzujúci púder používam na kontúrovanie tváre. Má veľmi jemnú vôňu, ktorá ničomu nevadí. Dá sa krásne vrstviť od úplne svetlej hnedej až po výrazné zvýraznenie lícnych kostí /a lá Maleficent/. Bronzer nijak nepráši a dokonca odtieňom sedí aj ku kontúrovaciemu pudru od M.A.C odtieň Sculpt. Myslím, že pomer cena/výkon je absolútne famózna!

  • univerzálny odtieň
  • obal produktu


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2015 16:02:51

Na první pohled bronzer vypadal oranžově, ale po aplikaci na tvář se jevil úplně normálně a přirozeně. Mám ho už takovou dobu a mám pocit, že vůbec neubývá (i když se nelíčím každý den), což je pro mě +. Je matný, přirozený, ale možná bych uvítala trošku větší pigmentaci. Ale jinak se vážně vyvedl, takže já ho můžu doporučit :).

  • Přirozený Matný Dobrá cena Dostupný v drogerii
  • Mohl by být pigmentovanější


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.5.2014 23:34:00

Nejlepší bronzer jaký jsem kdy měla! Poměr cena/výkon opravdu bezvadný. Líbí se mi, že tento bronzer nemá shimmer. To vážně oceňuju. Odstíny jsou krásné, žádné velké oranžády nebo tak něco. Opravdu fajn produkt :). Jenom mi vadí, že mi po čase začalo blbnout zavírání. Balení je takové uchyť uteč, tak se není moc co divit. Jinak jsem ale spokojená :).

  • krásná barva
  • poměr cena/výkon
  • nic moc balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 20:39:01

tento bronzer mě velice překvapil, je to snad jediný bronzer v běžné drogerii, který nemá v sobě žádný shimmer/třpytky. Takže ho používám ke konturování obličeje a rozhodně plánuji koupit další balení. Bronzer používám denně a ne a ne ho vypotřebovat a to už ho mám rok. Jen bych vytkla obal mě moc neuspokojuje, mohl by být kvalitnější.

  • zrcátko
  • bez třpytek
  • dlouhá výdrž balení
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Používám tento bronzer spíše ke konturování obličeje, protože je matný. S tímto výrobkem nemám nějaké větší problémy, ale úplně bomba to také není. Asi nejvíce mi vadí, že neskutečně práší, mám pocit, že než si vykonturuji tvář, tak mám prášek po zemi a všude okolo. Dál mi vadí obal, nedá se zavřít a zacvaknout najednou, prostě se musí ten zobáček narovnat a pak uzavřít. Jinak je to docela fajn výrobek, ale znovu si ho už nekoupím, protože jestli ho vůbec spotřebuji, tak ráda vyzkouším něco jiného :-)

  • cena
  • zrcátko v balení
  • špatně se zavírá
  • neskutečně práší


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2013 08:41:01

Tento bronzer jsem si pořídila na konturování obličeje a jelikož to dělám minimálně, nemělo smysl kupovat nějaký dražší pudr. Moje volba padla na NYC a jsem naprosto spokojená. Pudr je naprosto přirozený i na světlé pleti, ale hlavní je, že neobsahuje třpytky. Výdrž je také dobrá. Je namletý velice jemně, takže vůbec nepráší. Jenom obal není nic moc, ale za tu cenu v podstatě nemám co vytknout.

  • cena
  • přirozený odstín i pro světlou pleť
  • je matný
  • jemně mletý
  • trochu lacinější obal


Další recenze od 2.1.2013 22:02:30

Tento bronzer je bezkonkurenční a předčí i o hoodně dražší produkty! Je matný což já považuji za velké plus, nemá žádnou oranžovou barvu (Sunny), není ani moc světlý, ani tmavý. Na tváři drží jako klíště celý den a myslím, že i celou noc. Nepráší. Má příjemnou, lehkou vůni, trochu z toho cítím i nějaký mentol (?) a pak něco jemného pudrového. Obal se mi sice moc nelíbí, ale na tom nesejde. Uvnitř byla i houbička, ale nechápu jak bych si nanášela bronzer houbičkou..Balení má zrcátko. Akorát jedno mínus vidím v dosedání balení.

  • cena
  • je matný
  • není oranžový, tmavý ani světlý (sunny)
  • výdrž
  • nepráší
  • vůně
  • balení se zrcátkem
  • balení občas nedosedá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.6.2012 10:05:31

Krásna barvička, luxusná cena, perfektný odstín, ktorý sedí i na svetlý i na tmavší odstín pleti a dá sa krásne vrstviť bez efektu masky, ALE po 3-4 dňoch používania sa mi presne na miestach kde sa používa vytvorili veľké akné vyrážky. Menej citlivým typom pleti však určite odporúčam.

  • cena
  • vrstvitelnosť
  • odstín
  • nevhodný pre citlivú pleť



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 01:07:12

Nejlepší bronzer pro světlou pleť. Nemám co vytknout. Krásně se nanáší, dlouho vydrží, velmi přirozený na pleti, pro mě perfektní odstín, neobsahuje třpytky, úžasné balení se zrcátkem, příznivá cena.

  • balení se zrcátkem
  • dlouhá výdrž
  • krásný odstín, bez třpytek
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Alverde Duo Bronzer

5 100% 5 recenzí

Nars Bronzing Powder

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Benefit Hoola

4.4 86% 5 recenzí

Hůře hodnocené

theBalm Bahama Mama

4 75% 4 recenze

W7 Africa Bronzer

4 75% 2 recenze