NYX pigmenty Ultra Pearl Mania recenze a zkušenosti

Pigmenty NYX pigmenty Ultra Pearl Mania
Pigmenty NYX pigmenty Ultra Pearl Mania - obrázek 1
Pigmenty NYX pigmenty Ultra Pearl Mania - obrázek 2
Pigmenty NYX pigmenty Ultra Pearl Mania - obrázek 3
NYX (51)
4.2 z 5 5 4.2 15
Celkem 15 recenzí


5 hvězd
40%
4 hvězdy
47%
3 hvězdy
7%
2 hvězdy
7%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
80 %

Recenze produktu
NYX pigmenty Ultra Pearl Mania

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.7.2013 09:54:31

Moje nejoblíbenější líčení očí. Nejdřív jsem trochu zápasila s tím, jak je nejlépe nanášet. Teď to dělám tak, že navlhčím prst (ve spojení s vodou jsou sytější a řekla bych, že voda dost dobře funguje i místo drahé báze), dám prst na otevřený kelímek, otočím jím a nanáším. Vydrží neuvěřitelně dlouho (myšleno jak balení, tak na očích), vypadají neuvěřitelně a jsou levné.

  • cena
  • pigmentace
  • škála barev
  • několik využití
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.7.2013 09:20:07

Nádherné spektrum barviček, úžasná kvalita, při správném nanesení na podkladovou bázi vydrží opravdu hodně. Co ale tvůrci opravdu nedomysleli, jsou ampulky, ve kterých pigmenty jsou. Špatně se k nim dostanete, musíte mít opravdu tenký štěteček, jinak leda odsypatdo víčka, ale to se pak zase rozsype všude. Za tuto cenu jsou to ale vážně kvalitní pigmenty srovnatelné s produkty světové kvality.

  • spousta barev
  • výdrž
  • cena
  • špatná manipulace s lahvičkou


věk
35-44

oči
hnědé

První pigmenty, které jsem vyzkoušela. Cenově dostupné, velká škála barev. Použití na sucho=jemnější líčení, na mokro=hodně výrazné, déle vydrží. Barvy jdou míchat a kombinovat. Horší je to s aplikací.....pro mě je dost obtížná, nedá se kloudně dostat do lahvičky, pigmenty při aplikaci dost opadávají, takže je nutné nalíčit se s nimi před použitím make-upu jinak budete jako klaun.

  • velký výběr barev
  • cena
  • možnost experimentů
  • balení
  • dostupnost


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.4.2013 16:06:36

Tyto pigmenty jsem dostala jako dárek. a musím říct, že jsem z nich byla docela zklamaná. Měla jsem je v takovém fialovém odstínu. V krabičce vypadaly docela pěkně, taková fialková metalická barvička. Ale když jsem si je nanesla na víčko, docela mě překvapilo, že vůbec nedržely, přestože jsem použila bázi. navíc mi přijdou opravdu špatně pigmentované. Nedoporučuji.

  • krásné barvičky
  • nedrží
  • málo pigmentované


Další recenze od 9.12.2012 01:47:10

Mám všechny barvičky a jsou nádherné. Když si s líčením pohraji a nakombinuji různé odstíny, tak si každý všimne a chválí krásné líčení. Stíny opravdu pěkně drží, ale pozor, pouze s nějakou bází pod oční stíny. Používám je s bází Ardeco. Cena na to jak dlouho vydrží je skvělá. Jen z těch lahviček se to blbě nanáší.

  • skvělé barvy
  • cena
  • dlouho vydrží
  • dostupnost na internetu


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.7.2012 12:16:52

Úžasné pigmenty, přesypala jsem si je do malého kalíšku, takového toho na vzorky krémů a již jsem spokojená, ty jejich lahvičky jsou opravdu nešikovné. Jen bych chtěla poradit, co se nanášení týče, já je nenanáším klasickým štětcem, ale koupila jsem si v Sephoře speciální štětec na pigmenty, je dražší (190Kč) na to, že konec je pouze silikonový trojúhelníček, ale stíny se na něho přilepí a drží po celou dobu než je obtisknete na oční víčko a má dobrý tvar, takže se dostanete i do koutku oka. Jinak těnto silikonový aplikátor jsem viděla i na stránkách E.L.F. za podstatně nižší cenu, ale nevím jak je na tom s kvalitou, s tím ze Sephory jsem opravdu spokojená a vyplatí se koupit.

  • syté odstíny v mnoha barvách
  • balení


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.6.2012 21:32:17

Pigmenty mám v odstínu Nude Pearl - světlejší bronzová barvička a vypadají moc přirozeně. Přesypala jsem si je do kelímku s větším ústím, krabička ve které se prodávají je pro štěteček moc úzká. Kupovala jsem za 45Kč na Aukru, takže v poměru k ceně jsou to skvělé pigmenty a výdrží (s bází) se dají s těmi od MAC postavit do jedné řady :-)

  • jemně mleté
  • výdrž
  • cena
  • obal


Další recenze od 10.5.2012 22:43:13

Pigmenty NYX mám se dobře nanáši, ale je teba mít uzoučký štětec pokud je chcete nechat v původním obalu. Na druhou stranu se méně" vysypávají" všude kolem než pigmenty s širšími uzávěry. Osobně mě přestaly bavit lesklé barvy a NYX matných odstínů moc nedělá narozdíl třeba oc MAC. Ale to je jediné a subjektivní minus, jinak drží krásně a barvy mají moc hezké.

  • škála barevných odstínů
  • výdrž
  • úzké hrdlo balení (nerozsypávají se)
  • úzké hrdlo balení ( třeba úzký šteteček)


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 10:28:47

Jsou to jedny z nejznámějších a nejpoužívanějších pigmentů za solidní cenu. S bází vydrží celý den, bez báze se však brzy začnou slévat. Jejich mnohostranné použití jak na sucho tak na mokro ocení snad každá z nás. Výhodou je široký výběr barev, lze je krásně kombinovat. Horší je to však s dostupností do obalu, kam se štětečkem prostě nedostanete.

  • Cena
  • Velký výběr barev
  • Výdrž


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 5.4.2012 17:28:01

Moje první pigmenty. Nanášení je poměrně jednoduché, mají nádherné barvičky, které se dají slušně ladit. Perfektní pro výrazné večerní líčení. Nutné je mít trpělivost a s pigmenty se naučit, protože prostě kvůli konzistenci dělají při aplikaci trochu nepořádek a můžou opadat na tvář. Nejlepším řešením je makeup nakonec :D :) Nenávidím nyxácké balení, nedá se dovnitř dostat štětcem a tak je na vás někde vykouzlit lepší balení :(

  • cena
  • výběr barev
  • kvalita
  • množství v balení
  • balení !!
  • dostupnost pouze na internetu


věk
35-44

oči
zelené

Pigmenty se krásně roztírají, ale je třeba je nejdřív pořádně zapracovat do štětečku, aby neprášily tolik pod oko. Nejlepší je přesypávat si je do nějakých praktičtějších dóziček a nanášet je jakoby z víčka dózičky. Popřípadě si je tzv. slisovat. Používat jdou i na mokro. Z pěnového aplikátoru přiliš opadávají, takže na aplikaci je nejlepší použít štětec. Dle mé zkušenosti lépe drží s bází pod oční stíny. Pigmenty jdou i vzájemně míchat, takže si můžete vytvářet i vlastní odstíny.

  • nádherné barvy
  • levné
  • balení velmi dlouho vydrží
  • nepraktické balení
  • bez báze tak dobře nedrží


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2012 09:58:48

Pigmenty, které jsou k dostání ve velké spoustě odstínů. Jsou krásně pigmentované, na očích výrazné. Nevýhodou je aplikace a balení. Vždy když je používám, mám pigmenty rozsypané všude kolem. Aplikace je pro mě moc zdlouhavá, proto je používám jen příležitostně. Jinak to balení vydrží na věčné časy, alespoň mě.

  • pigmentace
  • výběr z mnoha odstínů
  • balení


věk
35-44

oči
modré

Pigmenty NYX jsou výborný poměr ceny a kvality. Pokud se správně používají, tak dlouho drží a barvy jsou syté (báze, precizní nanášení štětcem). Dají se použít i na mokro, zafixovat a barevný výsledek je ohromující. Jsem s nimi moc spokojená.

  • barvy
  • cena
  • balení-nutno přesypat do kalíšků
  • dostupnost jen přes internet


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.3.2012 00:28:13

NYX nabízí skutečně obrovskou škálu odstínů. Vzhledem k cenové dostupnosti je to dobrá volba při začátcích s pigmenty. U mě tomu nebylo jinak. Moje první pigmenty byly právě od NYX. Jsem s nimi moc spokojená, nemám co vytknout. Pigmentace je výborná. Možná jen to balení je trochu nepraktické. Co se týče výdrže, tu já mám obecně špatnou, ať použiju jakékoli stíny s jakoukoli bází. Používám je i na kreslení očních linek, rovněž výborné (jako linka mi drží dobře).

  • možnost použití jako oční linky
  • vynikající pigmentace
  • hezké odstíny
  • cena
  • balení



Další recenze od 27.3.2012 19:42:05

Jistě je všechny znáte. Byly to jedny z prvních pigmentů. Snadno se nanášejí, dobře se kombinují a jsou cenově přijatelné. Mám je skoro radši než BarryM nebo Mac. Nevýhodou je, že se celkově sypké stíny rády vysypou a dělají nepořádek. Taktéž je lepší je vysypat do krabiček než je mít v původním obalu. Samozřejmě vydrží nejdéle s bází na oči. Já je mám ráda a ráda je i používám.

  • stačí použít jen malinko
  • škála barev
  • cena
  • špatná dostupnost v obalu


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Pigment

5 100% 6 recenzí

Gosh Effect Powder

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené