Oriflame Korektor s čajovníkem Love Nature recenze a zkušenosti

Korektory Oriflame Korektor s čajovníkem Love Nature
Korektory Oriflame Korektor s čajovníkem Love Nature - obrázek 1
Korektory Oriflame Korektor s čajovníkem Love Nature - obrázek 2
5 3 18
  • Průměrné hodnocení 3
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Korektor s čajovníkem Love Nature

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.4.2012 21:18:51

Musím říct, že za tu cenu jsem čekala maličko víc. Korektor sice dobře kryje a zelená polovina skvěle neutralizuje zarudnutí, ale materiál mi přijde příliš krémovitý nebo jak to popsat, špatně se mi na něj nanáší make-up. Největší nedostatek ale vidím v tom, že se brzy zlomí a rozpatlá.

  • dobře kryje nedokonalosti
  • vysušuje problematická místa
  • brzy se zlomí
  • nevhodný pod make-up


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Používala jsem ho ještě jako puberťačka, dnes už bych si ho určitě nekoupila. Má hutnou krémovou konzistenci, která se špatně roztírá a je navíc mi příjde agresivní, protože dost vysušuje. A jak psala slečna přede mnou, časem se v obalu dost rozpatlá. Myslím, že na trhu je celá řada lepších korektorů než je tento.

  • oboustranný
  • dost vysušuje
  • hutná krémová konzistence, špatně se roztírá
  • časem se začne rozpatlávat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.4.2012 22:47:21

S tímto korektorem jsem začínala ještě na základce :-). No ale nic extra to nebylo. Na mé mastné pleti nikdy nevydržel a stekl, navíc mi ani neseděl odstín. Zelená část dobře maskovala červená místa, ale opět mi na pleti příliš nevydržela. Léčivé účinky jsem nikdy nezaznamenala. Balení není příliš šikovně řešeno, postupně se rozpadá, pokud ho nosíte po kabelkách apod. a zelená s béžovou částí se patlají dohromady... Za ta léta maskování akné jsem našla daleko lepší produkty.

  • pro mě dnes už žádné
  • nedrží na pleti
  • vysušující účinky podporují maštění pleti
  • křehké balení
  • neléčí pupínky


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.4.2012 13:49:45

Opět tuhá konzistence, kterou nemám ráda. Hnědá strana špatně kryje. Že by zelená strana moc vysušovala se mi nepotvrdilo, spíše naopak - nepozorovala jsem žádné zlepšení pupínku.

  • žádné
  • tuhá konzistence


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.6.2012 00:08:10

Tento korektor jsem měla kdysi dávno, když jsem mívala mastnější a problematickou pleť. Ničím mě nenadchnul - pamatuji si, že béžová strana neměla pro mě zcela vyhovující odstín (v nabídce je jen jeden univerzální) a hojivé účinky jsem na pupínkách nepozorovala. Ani mě nijak nenadchlo provedení tyčinky 2v1, patlalo se to do sebe. Teď už kosmetiku na problematickou pleť nepotřebuji, ale i tenkrát jsem si tento korektor koupila jen jednou a znovu ne.

  • pro mě žádné
  • v nabídce jen jeden odstín
  • provedení 2v1 - patlá se do sebe
  • nepřináší hojení pupínků


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 28.9.2012 00:38:13

Já musím říct, že mě s pupínky poměrně pomohl. Vždycky jsem si jím natřela pupínek na noc a do rána byl vysušený tak, že nebylo potřeba nic jiného než zakrýt. Odstín můžu být pro bledulky trochu tmavý ale mě skvěle vyhovuje. Líbí se mi i ta léčivá vůně zelené tyčinky. Hezky kryje. Jen je pravda že se časem slévá do sebe, ale záleží jak šikovně s tím zacházíte.

  • Krytí
  • Vůně zelené strany
  • hojení pupínků
  • slývá se do sebe
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.12.2012 21:28:44

Tato léčivá tyčinka mě mile překvapila. Večer jsem na pupínky nanesla zelenou část a do rána byly skoro pryč! Používám i na přetření malých škrábanců a také se pak hezky hojí. Korektor moc nevyužiju, ale kryje celkem dobře a jejich univerzální odstín mi sedí.

  • - opravdu pomáhá
  • korektor je celkem fajn
  • - možná by stačila jen ta zelená část


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tenhle korektor mám ve své kosmetické taštičce již několik let, objednávám si ho stále dokola :) Mně se tedy nikdy nezlomil (viz předešlé příspěvky). Využívám hlavně zelenou část na červené flíčky nebo zarudlé pupínky. Opravdu má hojivé účinky. Pracuje se s ním dobře, je tedy vhodný i pro úplné začátečníky.

  • zelená strana hojí
  • zelená strana dobře neutralizuje zarudlá místa
  • vyrábí se už x let
  • nevím


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Přesně jak píší jiné uživatelky, má divnou texturu, je takový krémově hutný. Asi dvakrát jsem ho použila večer, když jsem viděla že mi někde něco rudne a ráno bude asi "pupínek":) Kupodivu místo vysušil a ráno nebylo nic, ale při dalším používání jsem takové štěstí neměla. K něčemu tedy asi bude, ale určitě najdete i lepší.

  • vysušuje
  • nevhodná konzistence
  • nedá se použít ani pod podkladový krém


Hnědá část korektoru pro mě byla moc tmavá. U zelené části jsem žádné léčebné účinky proti pupínkům nepozorovala. Korektor se špatně nanášel a špatně kryl. Když jsem nanesla napřed zelenou vrstvu a přes ni hnědou vrstvu, tak zelená prosvítala. Nakonec jsem hnědou polovinu nepoužívala vůbec kvůli špatnému odstínu a zelenou jenom na pupínky přes noc. Použila jsem ho ale jen párkrát a nakonec jsem ho vyhodila. Obal také nebyl moc praktický.

  • žádné
  • špatné nanášení a krytí
  • nevyhovující barva
  • bez účinku na akné


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 21.6.2013 12:01:37

Táto kombinácia hnedého a zeleného korektoru je podľa mňa super vec, vysušuje vyrážky a zároveň ich účinne zakryje. Skvelý pomocník v boji s akné. Netvrdím, že po nanesení na vyrážku sa vyrážka okamžite stratí, ale rozhodne zlepšuje celkový stav akné. Niekedy ho nanášam aj v dňoch, keď sa nelíčim, len tak na zapálené vyrážky a skutočne pomáha. Vôňa je taká liečivá, ale mne sa páči. Naviac sa mi tento korektor v tyčinke nikdy nezlomil. Určite odporúčam.

  • vysušuje vyrážky
  • kryje
  • vôňa
  • dostupnosť


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2013 22:47:21

Tento korektor mi v kosmetické taštičce leží už asi nějakejch 5 let a určitě dalších pár let ještě bude. Korektorů jsem sice zatím nevyzkoušela nijak mnoho, ale zatím je pro mě tento nejlepší. Zelenou část si nanesu vždy v dostatečném množství večer před spaním na čistou pleť a ráno se pupínek buď zmenší nebo alespoň nezhorší a béžovou část ,,rozťupkám" po nanesení BB creamu a jsem spokojená. Odstín se může zdát dost nepřirozený pokud se nanese na čištou pleť, ale spolu s krycím krémem krásně zakryje. Uvítala bych však aplikaci. Né jedna tuba s dvěma půlkami, ale raději bych byla za dvě menší tuby v jednom.

  • Zakrývá
  • Přes noc krásně vysuší akné
  • Dlouho vydrží
  • Lepší aplikační provedení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2013 10:49:19

Ja som tento korektor mala už asi zo šesť krát. Vždy to striedam s iným produktom na akné, pretože keď niečo stále používam , prestane mi to pomáhať. Cena býva v akciách prijateľná. Avšak mínus by som dala tomu , že využívam iba zelenú časť a tú hnedú vôbec. Musím sa s tým prplať a tú hnedú odstraňovať .Inak baleniu nemám čo vytknúť. Na akné zaberá, behom noci akné ustúpi , aj keď nezmizne úplne za jeden deň.

  • naozaj zaberá
  • cena
  • hnedá časť je pre mňa nevyužiteľná


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2014 19:15:00

Na tohle bych nedala dopustit, je to dražší proto čekám na slevy a zrovna teď ho mají za 69,-.... měla jsem jich už asi 9 a rozhodně budu kupovat další, pupínek do druhého dne vysuší, jen tu hnědou část moc nevyužívám a s lámáním problém nemám, hold když ho někdo vytočí celý... Jako korektor ho ale nepoužívám, používám ho na noc, kdy namažu jen pupínky

  • účinnost
  • někdy cena


Tuhle věc bych nejradšishrnula jedním velkým NE!!! Během krátké doby používání se mi náplň vylomila. Bylo mi to líto, tak jsem tu tyčicku používala dál, samozřejmě jsem byla zapatlaná jako prasátko, no a navíc po dalších pár dnech se mi oddělila i zelená část od béžové. Takže jako skládačku doporučuju, jako korektor fakt ne. :-) Dle mého vyhozené peníze...

  • nic
  • kvalita celého produktu


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2015 22:24:52

Tak abych řekla pravdu, já jsem s tímto korektorem spojena. Není to úplně nejlepší, ale u mě to je zatím nejlepší krytí, jakého jsem dosáhla. Zelená část krásně zakryje zarudlá místa i kruhy pod očima (navíc jsem zaznamenala i drobné hojivé účinky) a po nanesení druhé části jsem poprvé za dlouhou dobu našla něco, co mé kruhy pod očima aspoň trochu zkrotí. Krémová konzistence mi nijak nevadí, spíše mi vyhovuje. S čím, ale souhlasím, tak jako nedostatek bych uvedla, že se snadno po krátkém užívání nalomí nebo rozpatlá.

  • Krytí
  • Hojivé učinky
  • Cena
  • Snadno se láme nebo rozpadlá v obale


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.5.2017 14:07:44

Byl to jeden z mých prvních kolektorů, ale dnes už bych si ho rozhodně nekoupila. Pupínky sice docela obstojně vysušoval, ale byl příliš mastný a navíc leckdy dalo pořádnou práci překrýt zelenou část tou béžovou, která moc nekryla. Korektor byl v nepraktickém balení. Dřív nebo později se vždycky zlomil a obě barevné části se patlaly dohromady.

  • pomáhá léčit akné
  • nepraktický obal
  • příliš mastný
  • nedostatečně kryje
  • pouze jeden odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.5.2017 22:42:38

I já kdysi v pubertě trpěla hodně na pupínky, a tak jsem hledala nějaké jejich zakrytí. Přes kamarádku jsem se dozvěděla o kosmetice Oriflame a tento korektor mě zaujal, tak jsem ho hned objednala. Moje nadšení ale brzy opadlo, protože při nanesení první vrstvy ze zelené části tyčinky již nešla dát druhá vrstva, ta tělová, protože ji nedokázala dostatečně zakrýt.

  • Cena
  • Neléčí pupínky
  • Nekryje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené